- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.261
bi sorun çıkmamasına çok sewindim cnmm gözün aydınselam kızlar..
dünkü kontrolümde doktor çok iyi ilgilendi ve muayene etti..rahimde bi sorun yok normale dönmüş dedi hatta yumurtacıklarımıda gördüm 5 tane oluşmuştu..koyu akıntım olduğunu söyledim arada temiz kaldıysan sonra tekrar başladıysa miktarı önemli değil adet görüyorsundur dedi..bir kaç ay adetlerimde günler birbirinden farklı olabilirmiş bazen az bazen çok kanama olabilirmiş..hazır hissettiğinizde tekrar düşünebilirsiniz dedi eşime korunmasını önerdi.birde düşünmeden önce folbiol yazdı al onu kullan dedi ..test verdi kan sayımalrıma bakıcak mış...durumun tekrarlaması her insada olabilecek risk kadar kromozomsal ve genetik olmadığı için dedi...
birazda psikolojik olarak muhabbet ettik çok iyi geldi bilinçli biriyle konuşmam..herşeyi çok güzel paylaşıp anlatması her yönüyle açıklaması çok iyi hem tıbbi hem dini olarak...şimdi hayat bize ne verecek bakıcaz görcez..herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..
geçmiş olsun canım...dediğin konuda pek bi bilgim yok ama inşallah gönlüne göre olur herşey...slm herkese bende yeni katildim araniza.bir ay oldu bende düsük yapali.almanyada yasiyorum ve doktorum korunmama gerek olmadigini söyledi. sanirim benimkide kimyasal gebelikti 5 haftalikken ögrendim hamile oldugumu doktoruma gitmeden kanamam oldu hastanede kontrol ettiler alttan ve bebegi göremediler ya cok kücük dediler yada düsüyo kanamam artarak devam etti ve kendi kendine düstü bebegim. hayirlisi olsun ama merak ettigim herhangi bir problem olabilir mi yoksa bu kimyasal gebelik en azindan tüplerin falan acik oldugunu anlayabilir miyiz bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatsin bu arada daha adet olmadim. hemen hamile kalmis olabilir miyim biyolojik olarak mümkün mü?
slm herkese bende yeni katildim araniza.bir ay oldu bende düsük yapali.almanyada yasiyorum ve doktorum korunmama gerek olmadigini söyledi. sanirim benimkide kimyasal gebelikti 5 haftalikken ögrendim hamile oldugumu doktoruma gitmeden kanamam oldu hastanede kontrol ettiler alttan ve bebegi göremediler ya cok kücük dediler yada düsüyo kanamam artarak devam etti ve kendi kendine düstü bebegim. hayirlisi olsun ama merak ettigim herhangi bir problem olabilir mi yoksa bu kimyasal gebelik en azindan tüplerin falan acik oldugunu anlayabilir miyiz bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatsin bu arada daha adet olmadim. hemen hamile kalmis olabilir miyim biyolojik olarak mümkün mü?
büyük bi ihtimalle hala hormonların düzelmmeiş ve HCG değerlerin tam düşmemiş olilir..normal zamanolsa silik de olsa gebelik söz konusu olabilir..benimde ilk gebeliğimde çok silikti çizgi ve hamileydim..inş gönlüne göre olur..eğer istiyorsan inşallah o çizgi minik bi meleğin habercisidir...emin olana kadar ilaç içme gene doktoruna da bi danış...Kızlar selam,
ben 20 şubatta düşük yaptım. 3 haftalıktı... düşükten bir ay sonra 20 martta ilk adetimi gördüm. yaklaşık üç gündür çok kasık sancım var. antibiyotiğe başlayacağım ama korkuyordum acaba hamile miyim diye. dün akşam test yaptım negatif çıktı. çöpe attım. benim meraklı kocişim çöpten alıp bakmış. iki saat kadar sonra ikinci çizgi silik görünüyor. sabah tekrar yaptım yine iki saat kadar sonra silik çizgi belirmiş. sizce hamile olabilir miyim? eski testlerimi günlerce tuttuğum olurdu çizgi mizgi çıkmazdı. ne olabilir????
allah razı olsun canım..nasip değilmiş.elden bişi gelmiyo...elim böğrümde kaldım öyle..rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..bugün doktora gidicem 4 de doktor ne diyecek bakalım..inşallah senden de güzel haberler alırım..sana doktor kaç ay müddet verdi yeni gebelik için..bizim ki 1 yıl demişti ama bugün detaylı konuşuruz artık..güzel günler diliyorum rabbimden cümlemize.
benim 10 gün kadar kanamam sürdü devamında 10 gün de lekelenme oldu 1 haftadır temzidim ama dünden beri az da olsa akıntımla birlikte leke geliyo neden bilemedim..birde doktor acaba alttan mı muayene eder normal usg den mi bakar acaba...
selam kızlar..
dünkü kontrolümde doktor çok iyi ilgilendi ve muayene etti..rahimde bi sorun yok normale dönmüş dedi hatta yumurtacıklarımıda gördüm 5 tane oluşmuştu..koyu akıntım olduğunu söyledim arada temiz kaldıysan sonra tekrar başladıysa miktarı önemli değil adet görüyorsundur dedi..bir kaç ay adetlerimde günler birbirinden farklı olabilirmiş bazen az bazen çok kanama olabilirmiş..hazır hissettiğinizde tekrar düşünebilirsiniz dedi eşime korunmasını önerdi.birde düşünmeden önce folbiol yazdı al onu kullan dedi ..test verdi kan sayımalrıma bakıcak mış...durumun tekrarlaması her insada olabilecek risk kadar kromozomsal ve genetik olmadığı için dedi...
birazda psikolojik olarak muhabbet ettik çok iyi geldi bilinçli biriyle konuşmam..herşeyi çok güzel paylaşıp anlatması her yönüyle açıklaması çok iyi hem tıbbi hem dini olarak...şimdi hayat bize ne verecek bakıcaz görcez..herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..
slm kızlar orange üzüldüm allah inş yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasıp eder,
nazcım sendemi burdasın, taf canım hepimizin başından geçti bu düşük olayı ama naz ve orange allah size daha büyük sabır versin
benimde hikayem şu ;
2011 ocak ayında geç döllenme hamıle kaldım adet takıbımı dr bırakmıştım o ay oldu günlerimi mi bile saymıyodum değerim düşük çıktı fakat bu arada lekem gelmeye başladı zaten tutunma gibi bi sorunum var yada sağlıksız olduğu için progesatanda artmıyo neyse lekem gelince dr alttan baktı 4 haftalık dedi kesemi gördüm o an ki sevincim müthişdi ama iğnelere başladık neyse 4 gün yattım istirahat ama kanamam azalmadı vs 4 gün sonra dr kontrolü ve düşmüş bebeğimsağlıklı değilmiş dr teselli etti dr pozitif ve bilinçli anlattı ağladım tabiki 11 ay sonra gelen mutlulukdu ama başında olması vs şükür ettim düşük kanaması yaşadım arkasından 1 şubatta regl kanama vs martta adet olmam gerkiyodu gene olmadım adet sabahı test yaptım silik çıktı bu seferde aynısı olmasın diyerekten bekliyim dedim kan testi yaptımadım keşke beklemeseymişim (keşkelerin anlamı yok tabıkıde) belkide kanamam başlamadan progestan vercekti dr vs kanama başlamadan önemli olan içmekmiş progestanı onuda bu yaşadığım olayla tecrübe etmiş oldum neyse bekledim ev işi vs yaptım dikkat etmem gerkirken dedim pinpirik yapmayım pazar az lekem başladı gene ve 6 martta aynısı nı yaşadım test yaptım koyulaştığı halde ikinci çizhgim kanamam başladı ve gene sonlandı uzun yazdım yani kısmet bakalım bu ay ne olcak
allahım inşş herkese cümlesine hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin ama bu ay silik gördüğüm anda hemen dr arıycam zaten bu ay progestan yüksek dozajda verdi ama silik çıkarsa hemen dr koşturcam
ewet cnmm bnde burdayıım
sanada çok geçmiş olsun cnm yaa üzüldüüm.........
sagol canim allah cümlemize saglik sihhat nasib etsin insallhgeçmiş olsun canım...dediğin konuda pek bi bilgim yok ama inşallah gönlüne göre olur herşey...
ben suanda düşük yapıorum kızlarr işten izin aldım bu sabh oldu cok canım acıo karnım çok ağrıo ii değilim benn yaaa
ben suanda düşük yapıorum kızlarr işten izin aldım bu sabh oldu cok canım acıo karnım çok ağrıo ii değilim benn yaaa
cnm kimyasal gebelik bile olsa hamile kalman tüplerinin açık olduğunu gösterir. düşükten sonraki kanaman bittiğinde tekrar adet görmen 40 günü bulabilir. bazen uzayabilir de bu süre. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?