Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bi sorun çıkmamasına çok sewindim cnmm gözün aydın
allahım sanada bzlerede doğru zmnda hayırlısıyla ewlatlarımıza kawuştursun aynı acıları bidaha ayaşatmasıın

slm herkese bende yeni katildim araniza.bir ay oldu bende düsük yapali.almanyada yasiyorum ve doktorum korunmama gerek olmadigini söyledi. sanirim benimkide kimyasal gebelikti 5 haftalikken ögrendim hamile oldugumu doktoruma gitmeden kanamam oldu hastanede kontrol ettiler alttan ve bebegi göremediler ya cok kücük dediler yada düsüyo kanamam artarak devam etti ve kendi kendine düstü bebegim. hayirlisi olsun ama merak ettigim herhangi bir problem olabilir mi yoksa bu kimyasal gebelik en azindan tüplerin falan acik oldugunu anlayabilir miyiz bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatsin bu arada daha adet olmadim. hemen hamile kalmis olabilir miyim biyolojik olarak mümkün mü?

geçmiş olsun canım...dediğin konuda pek bi bilgim yok ama inşallah gönlüne göre olur herşey...

cnm kimyasal gebelik bile olsa hamile kalman tüplerinin açık olduğunu gösterir. düşükten sonraki kanaman bittiğinde tekrar adet görmen 40 günü bulabilir. bazen uzayabilir de bu süre. geçmiş olsun.

Kızlar selam,
ben 20 şubatta düşük yaptım. 3 haftalıktı... düşükten bir ay sonra 20 martta ilk adetimi gördüm. yaklaşık üç gündür çok kasık sancım var. antibiyotiğe başlayacağım ama korkuyordum acaba hamile miyim diye. dün akşam test yaptım negatif çıktı. çöpe attım. benim meraklı kocişim çöpten alıp bakmış. iki saat kadar sonra ikinci çizgi silik görünüyor. sabah tekrar yaptım yine iki saat kadar sonra silik çizgi belirmiş. sizce hamile olabilir miyim? eski testlerimi günlerce tuttuğum olurdu çizgi mizgi çıkmazdı. ne olabilir????

büyük bi ihtimalle hala hormonların düzelmmeiş ve HCG değerlerin tam düşmemiş olilir..normal zamanolsa silik de olsa gebelik söz konusu olabilir..benimde ilk gebeliğimde çok silikti çizgi ve hamileydim..inş gönlüne göre olur..eğer istiyorsan inşallah o çizgi minik bi meleğin habercisidir...emin olana kadar ilaç içme gene doktoruna da bi danış...

Orange teşekkürler cevap için. hormonlarım sıfırlandı eminim. ayrıca düşükten bu yana bir kaç kez şüphelenip test yapmıştım. çizgi yoktu. ama bunda var. umarım, inşallah, hamileyimdir. yedi aydır deniyoruz.

doktorunun seni psikolojik olarak rahatlatması çok önemli çok iyiymiş doktorun herşeyin yolunda gitmesine de sevindim sen kürtaj olmadın normal doğum yaptınya o yüzden senin korunma süren bizimkinden viraz fazla olabilir. lohusa sayılırsın 40 gün tabi:44: bize doktor ilk etapta 2-3 ay korunursunuz demişti sonra beni istekli gördüğü için ilk adete kadar korunun dedi. ilk adetimi gördüm doktor kontrolüne gittim herşey yolunda korunmayabilirsiniz dedi ama ben ondan sonra 2 adet daha oldum korunmasız. hormonlarım tam düzelmedi sanırım çünkü yumurtlamadan sonra göğüs acım olmuyordu son yumurtlamamdan sonra az az göğüs acım başladı sevindim normale dönüyorum diye hakkında hayırlısı olsun sen de ne zaman korunmayı bırakmak istiyorsan o zaman bırak sonuçta rahim hazır olmayınca hamile kalınmıyor sen ne yaparsan yap

slm kızlar orange üzüldüm allah inş yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasıp eder,

nazcım sendemi burdasın, taf canım hepimizin başından geçti bu düşük olayı ama naz ve orange allah size daha büyük sabır versin

benimde hikayem şu ;
2011 ocak ayında geç döllenme hamıle kaldım adet takıbımı dr bırakmıştım o ay oldu günlerimi mi bile saymıyodum değerim düşük çıktı fakat bu arada lekem gelmeye başladı zaten tutunma gibi bi sorunum var yada sağlıksız olduğu için progesatanda artmıyo neyse lekem gelince dr alttan baktı 4 haftalık dedi kesemi gördüm o an ki sevincim müthişdi ama iğnelere başladık neyse 4 gün yattım istirahat ama kanamam azalmadı vs 4 gün sonra dr kontrolü ve düşmüş bebeğim sağlıklı değilmiş dr teselli etti dr pozitif ve bilinçli anlattı ağladım tabiki 11 ay sonra gelen mutlulukdu ama başında olması vs şükür ettim düşük kanaması yaşadım arkasından 1 şubatta regl kanama vs martta adet olmam gerkiyodu gene olmadım adet sabahı test yaptım silik çıktı bu seferde aynısı olmasın diyerekten bekliyim dedim kan testi yaptımadım keşke beklemeseymişim (keşkelerin anlamı yok tabıkıde) belkide kanamam başlamadan progestan vercekti dr vs kanama başlamadan önemli olan içmekmiş progestanı onuda bu yaşadığım olayla tecrübe etmiş oldum neyse bekledim ev işi vs yaptım dikkat etmem gerkirken dedim pinpirik yapmayım pazar az lekem başladı gene ve 6 martta aynısı nı yaşadım test yaptım koyulaştığı halde ikinci çizhgim kanamam başladı ve gene sonlandı uzun yazdım yani kısmet bakalım bu ay ne olcak
allahım inşş herkese cümlesine hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin ama bu ay silik gördüğüm anda hemen dr arıycam zaten bu ay progestan yüksek dozajda verdi ama silik çıkarsa hemen dr koşturcam

Son düzenleme:
ewet cnmm bnde burdayıım

sanada çok geçmiş olsun cnm yaa üzüldüüm.........

yani cokta umutlu degildim ama yinede bekliyo insan..simdi korku düsmeye basladi icime. cok sancim var ve kanamam cok yani eski adetlerime göre.kist
falan olusmus olabilir mi?

cnm kimyasal gebelik bile olsa hamile kalman tüplerinin açık olduğunu gösterir. düşükten sonraki kanaman bittiğinde tekrar adet görmen 40 günü bulabilir. bazen uzayabilir de bu süre. geçmiş olsun.

tesekkürler sagol canim allah kimseye göstermesin.yeniden hastalandim 2 gün gecikti sadece. bu habere sevindim ama sormadim nedense o üzüntüyle aklima gelemedi aslinda bunu sormak.yenidende gitmek falan istemiyorum hastane doktor görmek istemiyorum bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…