- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.281
Çok geçmiş olsun...Kimyasal gebelik miydi?
sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize.
Sitenizi yeni buldum ve bende korkularım arttıkça netten araştırmalar başladım.en kötüsüde sürecin çok yavaş işlemesi ve tam teşhisin net olarak konulamaması.
çok tecrübesizim ve bana bu konuda lütfen yardımcı olun. 1 yıllık evliyim ve şubat ayından itibaren bebek düşünür olmuştuk artık. 4 şubatta son adetim gerçekleşti. Mart ayında adetimde gecikme oldu. Hamile kadığımı düşündüm.çünkü baş dönmesi, ve göğüslerde ağrım ve duyarlılık çok fazlaydı. Fakat ben muayeneye gitmeden 10 martta kanamam başladı. Tecrübesiz olduğum için regli olduğumu düşündüm ve kanamam 11. Günününe geldiğinde başka bir neden olacağını düşündüm.çünkü adetim çok düzenlidir 6-7 gün sürer. 21 martta doktora gittim. Hcg değerim 24 çıktı, kimyasal gebelik yaşadığımı söledi dr ve tam bir hafta sonraya randevi vererek hcg oranının düşmesi gerektiğini söledi. Fakat ben 28 martta tekrar gittim dr a. Hcg değerim 37 çıktı. Tekrar 3 gün sonraya yani yarına kan değerime bakacaktı. Fakat ben iyice endişelendiğim için başka bir hastaneye başka doktora gittim. Oda cumaya b hcg me bakıcak.dış gebelikten şüphelendi. Bu ne demek oluyor arkadaşlar. Düşük için bile bir hafta boyunca onca gözyaşı döktüm şimdi dış gebelik konularını okudukça kahroluyorum. Dış gebelikse sorunum erken mi henüz tedavi çin. Yada doktorlar neden tam bi teşhis koyamadı.ne yapmalıyım.çok korkuyorum. Ve psikolojim çok bozuk. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Ara ara çok hafif ağrım var karnımda. Ama beni çok sarsmıyor.şişkinlik var sanki karnımda.bunlar ne demek oluyor.kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi
. Size tavsiyem belirtileri hissettiğiniz anda mutlaka dr a gidin ve doktor takibinde olun.
3 hafta önce yazmıştım hamile olduğumu. ama nasip buraya kadarmış. ben miniğimi kaybettim. dördüncü kez bebeğimi yitirmenin acısını yaşıyorum. bizi sadece biz anlarız.
merhaba arkadaslar bende bu hafta dusuk yaptım benımkı daha cok yenıydı 2-3 haftalık vardı sımdı 6 gundur kanama oluyor bızımkı mucızeydı olması cunku yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclanmıstı bu kendılıgınden oldu ınanamadık cunku dr bıze asılama bıle vakıt kaybı demıstıbenım sıze sormak ıstedıgım kanama bıtınce ılıskı ne zaman oluyor ınternette 4-6 hafta yapılmamalı dıyor ama benden parca olarak gelmedı adet gıbı kan pıhtısı olarak geldı cok kucuk oldugu ıcın hemen calısmalara baslamak ıstıyorum cunku dedım ya bu mucızeyı yasamak bıze umut ısıgı oldu arkası gelır ınsallah saglıklı bı sekılde
slm bende aranıza yeni katıldım yeni evliyim ve şubat ayında 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım çok moral bozucu gelişememiş falan dedi doktor tekrar denemelere başladık fakat henüz bişey yok ve adet görüyorum bugün yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum..
siteye yeni üye oldum ve benim gibi acı yaşayanları gördükçe bi tek ben değilmişim dedim..geçen yaz kalp atışını duyduktan sonra kalbi durdu bebeğimin..kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bu kezde boş gebelik oldu..yine kürtaj oldum...üzerinden 4 ay geçti ve şimdi tekrardan düşünüyoruz dr bi sürü test yaptı..kızamık vs.hiç geçirmediğim için aşı oldum ve mayısta da rahim filmi çekilecek..dra güveniyorum ancak başka çok önemli diyeceğiniz yapmam gereken bişey var mı acaba??bu arada folik asit,vitamin ve coraspinde verdi..tahlil sonuçlarım yarın belli olacak bu yola baş koydum ben inadına direneceğim sonuna kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?