- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.561
bene bebeğimi yeni kaybettimarkadaşlar.su kesesi yırtılması yüzünden.1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzeldi.bir anda 27.10.2011 akşamı sofrada suyum geldi.ve serumlar antibiyotikler v.s v.s 2 günden sonra 29.10.2011 akşamı suni sancı ile gebeliğe son verdik.20 haftam dolmuştu o gün.
bu olayın başıma geldiğine inanamadım.sanki kabustayım gibi.hala içim çok yanıyor.Allah a şükrediyorum yinede.Allah daha büyük acılar yaşatmasın hepimize.
bende tedavi sürecinden sonra hemen hamile kalmak istiyorum.normal doğum yapınca o duygu bambaşkaymış.birde bebeğimi kollarıma alabilseydim doyumsuz bir duygu olacakmış.ama şimdi içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor.(( ama susuyorum.
şimdi göğüslerime süt indi göğüslerimin yerinde kocaman iki çıban varmış gibi hissediyorum.
mrb ben yeni üyeyim.12 haftalık bebeğimi kaybettim.8 Ekimde kürtaj oldum.hala daha üzgünüm.Oysa ki benim 4. bebeğimdi.Onu çok istemiştik.Çok hayaller kurmuştuk.Yaşım 37 trizomi 18 den kaybettim bebeğimi.Aslında korunma süreci bitince tekrar düşünmüyor değilim bir bebek daha.Ama korkularım var.Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar bende 3 ay önce 8hafta 5 günlük bebeğimi kalbi durunca aldırdıkşimdi yeniden başladık denemelere bakalım Allah biadaha yaşatmaz inş.
mrb bende dun 6+5 haftalık bebegımı evde düşük sonucu kaybettım kendılıginden düştüğü için kanamam var tek tesellim kürtaj olmamam kanamam bıttıgı ve adet oldugum gıbı çalışşmalara başlıyacam inş en yakın zamanda tüm isteyenler hamile kalır ve saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar
çoooook geçmiş olsun canım. doktora kontrole gittinmi peki.
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.öncelikle herkese geçmiş olsun cenab-hak hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaallah.ben yaklaşık iki buçuk ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum ama 1 hafta sonra kontrole gitmedim çünkü dr. gel demedi.şimdi bebek düşünüyoruz bir sakıncası olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?