• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrb ben yeni üyeyim.12 haftalık bebeğimi kaybettim.8 Ekimde kürtaj oldum.hala daha üzgünüm.Oysa ki benim 4. bebeğimdi.Onu çok istemiştik.Çok hayaller kurmuştuk.Yaşım 37 trizomi 18 den kaybettim bebeğimi.Aslında korunma süreci bitince tekrar düşünmüyor değilim bir bebek daha.Ama korkularım var.Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

bene bebeğimi yeni kaybettimarkadaşlar.su kesesi yırtılması yüzünden.1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzeldi.bir anda 27.10.2011 akşamı sofrada suyum geldi.ve serumlar antibiyotikler v.s v.s 2 günden sonra 29.10.2011 akşamı suni sancı ile gebeliğe son verdik.20 haftam dolmuştu o gün.:(
bu olayın başıma geldiğine inanamadım.sanki kabustayım gibi.hala içim çok yanıyor.Allah a şükrediyorum yinede.Allah daha büyük acılar yaşatmasın hepimize.
bende tedavi sürecinden sonra hemen hamile kalmak istiyorum.normal doğum yapınca o duygu bambaşkaymış.birde bebeğimi kollarıma alabilseydim doyumsuz bir duygu olacakmış.ama şimdi içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor.:((( ama susuyorum.

şimdi göğüslerime süt indi göğüslerimin yerinde kocaman iki çıban varmış gibi hissediyorum.

canım benim sabırlı ol rabbim seni sabredenlerden eylesin
o bebiş sana rabbimin hediyesi seni cennette bekleyen bir melek inşallah sana cennetin kapılarını açacak o
bende bundan 78 gün evvel 21+2 de kayebettim bebeğime rabbime sığındım rabbimde dayanma gücü verdi sabır verdi
metanetli ol yeni bir bebiş istiyorsan toparlanmaya bak bir an önce
birde göğüslerin için doktorundan ilaç iste bana süt inmesin diye ilaç vermişti gelmedi bile hiç sütüm bende normal doğum yaptım

Son düzenleme:
mrb ben yeni üyeyim.12 haftalık bebeğimi kaybettim.8 Ekimde kürtaj oldum.hala daha üzgünüm.Oysa ki benim 4. bebeğimdi.Onu çok istemiştik.Çok hayaller kurmuştuk.Yaşım 37 trizomi 18 den kaybettim bebeğimi.Aslında korunma süreci bitince tekrar düşünmüyor değilim bir bebek daha.Ama korkularım var.Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

canım başın sağolsun
rabbim sabredenlerden olmanı eylesin
rabbim göbişine bir melek daha kondursun inşallah

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 1 ay önce kürtaj oldum 6 haftalık bebeğimin kesesi bozulduğu için kürtajla aldılar kürtajdan sonra 10 gün felan kanamam oldu doktora kontrole gittim temizlenmiş rahmin dedi şimdi kürtajdan 28 gün geçti adet oldum ama çok fazla kan geliyo kürtajdan sonra ilk adet böyle çok kanama olması normal mi sizce tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

seni çok ii anlıyorum cnm bizede nerdeyse bir ay olcak bebgimizi kaybettik 6 haftalıkdı ve kalp atışlarıda başlamamıştı ama okadar üzldüki neyse bugün doktoruuza giitik eşimle kanamam bitmişti işte tek tük kahve leke geliyordu ilk adetim başladıgı zaman kanım çok gelebilecini söyledi doktorum hahhta birz düzensiz bile olabilir dedi canım yani çok normal üzme kendini İNŞALLAH ALLAHIN izniyle en kısa zamanda bebişlerimizi ellerimize alırız ALLAHIM herkese nasip etsin cnm
:)

Son düzenleme:
mrb bende yaşadım bu tahlisizliği:58: 1 ay önce 2 haftalık bebeğimi kaybettim kısmet inş bir kızım var 6 yaşında rabbim ona can sağlığı versin inş ama çok kötü bir süreçdeyim hala mailime bebeğimi kaydetmiştim haftalık bilgiler gelsin diye şimdi kaldırdım hala içim buruk 2 haftalık daha canlanmamıştı ama benim kanımdaydı ,içimdeydi o okadar istemiştik ama kısmet inş bundan sonraki sağlıkla sihatle hayırlı bir evlat olarak gelir inş:(

Allah hepimize sabır versin arkadaşlar bende 3 ay önce 8hafta 5 günlük bebeğimi kalbi durunca aldırdık :( şimdi yeniden başladık denemelere bakalım Allah biadaha yaşatmaz inş.

hepinizin başı sağolsun yavrularınız şefaatçi olur inşallah sizlere
benimde bugün 3 ay oldu yavrumu kaybedeli zaman çok çabuk geçiyor
toparlandım sanıyordum ama dün doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim içimde fırtınalar koptu onun yerinde olmak istedim üzüldüm
çok şükür 4.5 yaşında bir evladım daha var ve o da kardeş istiyor rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.öncelikle herkese geçmiş olsun cenab-hak hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaallah.ben yaklaşık iki buçuk ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum ama 1 hafta sonra kontrole gitmedim çünkü dr. gel demedi.şimdi bebek düşünüyoruz bir sakıncası olurmu.

mrb bende dun 6+5 haftalık bebegımı evde düşük sonucu kaybettım kendılıginden düştüğü için kanamam var tek tesellim kürtaj olmamam kanamam bıttıgı ve adet oldugum gıbı çalışşmalara başlıyacam inş en yakın zamanda tüm isteyenler hamile kalır ve saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar

mrb bende dun 6+5 haftalık bebegımı evde düşük sonucu kaybettım kendılıginden düştüğü için kanamam var tek tesellim kürtaj olmamam kanamam bıttıgı ve adet oldugum gıbı çalışşmalara başlıyacam inş en yakın zamanda tüm isteyenler hamile kalır ve saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar

çoooook geçmiş olsun canım. doktora kontrole gittinmi peki.

Arkadaslar merha,

bende 13.09.2011 kürtaj oldum. 9 haftalik hamileydim ve ikizlerim vardi -karnimda öldüler :(( cok ama cok üzüldüm , özelikle ikiz olduklarini ögrenince sevincden ucuyordum ve sevincim icimde kaldi :((

Kürtajdan sonra 28 gün arayla düzenli olarak regl oldum..

bakalim 5 gün sonra tekrar adet görmem lazim ve tekrar hamile kalmayi coook istiyorum-bakalim artik herseyin hayirlisi hepimiz icin..

yeterki hic birimiz umudumuzu kayb etmiyelim..

Ben cok merak ediyorum, kürtaj oldukdan sonra ne kadar zaman ara ile hamile kaldi , hamile kalan arkadaslar?

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.öncelikle herkese geçmiş olsun cenab-hak hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaallah.ben yaklaşık iki buçuk ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum ama 1 hafta sonra kontrole gitmedim çünkü dr. gel demedi.şimdi bebek düşünüyoruz bir sakıncası olurmu.

Arkadasim, gecmis olsun öncelikle ve allah en kisa zaman anne olmani nasib etsin

Aslinda doktorlar , kürtajdan sonra en azindan bi iki ay beklemekden taraf, cünki kürtaj yapilirken rahim agizi acildigi icin.. yani bi iki ay düzenli reglini bekle ve ondan sonra hazirla kendini yeni bi hamilelige-cünki rahim agzinin iyice kapanmasi gerekiyormus yoksa tekrar düsük tehlikesi büyükmüs.. garantie olsun diye doktorlar beklemeyi tavsiye ediyor...

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım
Aslında 2 haftalık evde yatma sürecimde tanıştığım kadınlar klubünde paylaşınlar için çok teşekkür ediyorum.

12.11.2011 de ilk kan tahlilimi yaptırdığımda o kadar çok sevinmiştimki ama içimden bi ses sanki bişey olacakmış gibi doktora gitmeden kimseye bişey söylememem gerektiğini söylüyordu.ki beklenende olmuştu önce kahverengi bi akıntıyla kendini hissettirdi ertesi gün gelen parça bebeğimin benden gittiğini düşündürdü. Acilen doktoruma gittiğimde üzülmemem gerektiğini bebeğimin hala kese içinde durduğunu sadece risk olabileceğini ve yatmam gerektiğini söledi tam 10 gün yattım yanında ilaçlar da cabası. 10.günün sonunda korkarak gittim lavaboda artık kanamam fazlalaşmıştı. O panikle ne yapıcağımı bile bilemedim hemen doktora gittik ve kesenin hala durduğunu fakat 7 hafta olmasına rağmen kalp atışlarının olmadığı ve rahim duvarının parçalarının tamamen döküldüğünü ve bebeğin tutunamayacağını öğrendim.
O an yıkılmıştım...bebeğim beni bırakıp gitmişti...üzerinden tam 1 hafta geçti ve ben hala hesap yapar durumdayım dursaydı 8 hafta olacaktı..Ama Rabbim böle olmasını istedi...Allah bebek sahibi olmak isteyipte olamayan herkese sabır versin...

yavrukartal her şerde vardır bi hayır diyorum üzme kendini bence.çok çok geçmiş olsun. merak etme bir arkadaşımın da aynı olay başına gelmişti ve doktoru 3 ay beklemesini söylemişti.ama o farkında olmadan düşükten 2 hafta sonra hamile kalmış şimdi aldı bebeğini kucağına inşallah senin de yakın zamanda tatlı ve sağlıklı bir bebişin olur.

herkese mrh bende 20 aralıkta düşük yaptım 1 aylıktı gelişmeyen gebelik denildi sonucundada düştü zaten doktorum 1 ay ara verelim dedi bir adet gördükten sonra tekrar çalışmalara başlıyacağız hayırlısı buymuş demekki inşallah sağlıklı gebeliklere kavuşuruz

Back
X