Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrb,öncelıkle gecmıs olsun benımde 14 subatta patolojı sonucum cıktı hersey ıyı dedı dr. bır problem yokmus genelde ılk dusuklerde cok arastırma yapmıyorlar detaylı ınceleme ıkı ve daha fazla bebek kayıplarında yapılıyor umarım sızın patolojı sonucu da ıyı cıkar

arkadaslar bu gıbı seylere pek ınanmıyorum ama bır kac kısıden duyunca yazmak ıstedım ozellıkle anne karnında olen bebekler sadece sağlık sorunları nedenıyle degıl de bebeği anne karnında olduren bırseyle alakalı da olabılıyormus yanı bır arkadasım anlattı 3 kez hamıle kalmıs bebeklerı karnında olmus butun testlerını yaptırmıs esıne de yaptırmıs hersey normal cıkmıs sonra ona bır tanıdıgı hocaya gıtmesını soylemıs o da gıtmıs hoca ona hamıle kaldıktan sonra bebeklerıni olduren bırseyden bahsetmıs ve ona dua yazmıs kız tekrar hamıle kalmıs suan 7 aylık hamıle kız bebek beklıyor boyle bırsey duyan var mı aranızda..

ben bır 5-6haftalk hamıle oldugumu gectugımız persembe ogrendım cuma gunu ıse dusuk yaparak kaybettım. bır gunluk sevınc uzuntuye karısıverdı bıranda. 1 aya kadar kendımı toplarım heralde sonra tekrar hamıle kalabılırım galıba sizlerle paylasmak ıstedım .

Geçmiş olsun, ben de benzer bir durum yaşadım 1,5 ay kadar önce..
4 haftalık hamileydim ama 2 gün sonra düşük yaptım malesef.Şimdi yeniden düşünüyoruz ama olur mu bilmiyorum..
Allah verir inşallah..

cok gecmıs olsun Allah bır daha boyle acılar yasatmasın kalırsınız tabii burdakı yazıları okuyunca ınsan moral buluyor

Herkese ben 4 ay önce düşük yaptım.gercekten insanın cok kötu psiklojı bozuluyo bende cok bunalımdayım . Bende hamile kalmak istiyorum ama malesef bi türlü olmuyo her ayı husranla gecirıyorum bakalım bu ayı husranla gecrmek istemıyorum allah herkese bi evlat nasip etsin diyorum.....

canim gecmis olsun, ben de 1 ay once bos gebelik nedeni ile kurtaj oldum.
bunalima girersen bebis gelmekte zorlanir...kafani baska seylerle mesgul et...

bugün kalbinin sesini dinlemeye gittik ilk kez duyacaktık 7+0 daydık ama hiç duyamadık ölmüş dediler kürtaj yapmalıyız dediler. kendi düşmezmi dedim bikaç gün bekle düşmezse gel kürtaj yapalım dedi kafam kazan gibi allak bullak oldum 2. tüp bebeğim. nedendir bu bilmiyorum. bebek içerde kalınca anneyi zehirlermi biliyor musunuz?

canım bebeğin anneyi zehirlemesi, kesenin sağlamlığına,bebeğin büyüklüğüne ve daha bir sürü şeye bağlı.

ekim ayında bende senin dibi kalp atışını duymayı bekledim hatta bebeğim 10 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyordu en sonunda kürtaj oldum. istersen sende 1 hafta kadar bekle ancak en ufak mide bulantısı, baş ağrısında hastaneye git. bebeğin anneyi zehirlemeye başladığı anlamına gelir...

yine de kaybetme umudunu, asla bozma moralini.

herkese merhaba.canım sıkkındı ve yazmak istedim.15 ekimde 9 haftalıkken kalp atımı olmadığı için bebeğimi aldılar.24 kasımda oldum adetimi.sonra 24 aralık.sonra 21 ocak.ve en son 15 şubat.dr sağlıklı olduğunu söyledi ara kontrollerde.hatta 19mm yumurta da görü önceki aylarda.bir sorun yok dedi.ama her adetten 10 gün önce kadar kahve-kırmızı lekeler oldu ve sonra adete dönüştü.bugünde yine başladı kahve kanlı lekeler ve üzüldüm((bu ayda olmadı.ilk seferinde temmuzda korunmayı bırakmış ağustosta hamile kalmıştım.ekimden beri korunmadık olmadı.çok üzülüyorum....

arkadaşlar merhaba,
benimde akınetim belirsiz,tedirginim.3hekime gittim farklı şey söylediler.8hftlık hamileyim ama kalp atışlarını biri görüyor biri görmüyor biri cansız diyor diğeri canlı diyor..allak bullak oldum.zehirlenme anlaşılır mı? cok mide bulantım var,bundan kaynaklanabilir mi? yoksa hamilelikten mı sizce?????

herkese selam, ben 2009da 2 kere 7haftalik düşükler yaptım.. moralim cok bozuldu, cok ağladım. tahlillerim yapıldı. kanımda pihtilasma eğilimi görüldü. doktorum bu düşüklerin tesadüf olabileceğini ama yine de hamile kaldığımda hergün iğne olmamı deneyecegimizi söyledi. Ocak ayında denedik, ilk denemede hamile kaldım. hamile oldugumu 13subat 2011de öğrendim ve hemen iğneye başladık. ara ara lekelenmelerim oldu ama moralimi bozmadım hep dua Ettim. yılmadan hergüne iğne yapım kendime.. cok sukur 8 ekim 2011de güzeller güzeli kızımı kucağıma aldım.. mucizem o benim.. iğne yada degil allah'im yadim eti.. yazıyorum bunları bende bu sayfalarda umut aradım zamanında.. birşeyi sormak isterseniz yardımcı olmaya hazırım.. sevgiler..

merhabalar
bende hamileydim 2012 ekim annesi olcaktım
suan bebegim bene olsaydı 7 haftalık olcaktı
ilk doktora gittiğimde 4+5 günlüktü bebegim 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti doktorum 1 hafta sonra kafif kahverengi kanamam oldu doktoru aradım olabilecegini rengin pempe yada kırmızıya dönüşmedigi sürece tehlike olmadıgını söyledi yatıp dinlenmemi önerdi
1 hafta dinlenmeyle gecirdim zaten kanamada 1 gün sürmüştü ama gecen pazar gün kahverengiler gene geldi akşama dogruda kırmızıya döndü
hemen doktora gittim ultrasonla baktı bebegim 6 haftayı gecmiş olması gerekiyordu ama 4 hafta 5 günlük görünüyordu
doktor kendi düşer ama kürtajla alalmım dedi
kendi doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi
p.tesi gittim ultrasonla baktı kese düşmüş ama parcalar duruyor mecbur alcam dedi buarada regl oluyormusum gibi kanamam vardı
kürtaj odasına gittim kese camasırımdaydı sonra kürtaj oldum

3ay bebek yok dedi
moralimi bozmuyorum Rabbim böyle taktir etmiş bende boynum kıldan ince diye düşünüyorum
Allahım hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 3 ay sonra tekrar denicez
bir tane kızım var Rabbim 2.de nasip etsin inşallah

çok sey yazdım canınızı sıktıysam kusura bakmayın

ben de düşük yaptım şuan yaşasaydı ben de ağustos annesi olacaktım. 7+2 haftalıkken düşük sebebi ile kürtaj oldum benim de cumartesi başladı kanamalarım. pazartesi doktora gittim kalbi durmuş. ertesi gün kürtaja gittim tabi bende de parça parça kanamalar oluyor. ben dedim doktora bebek düştü sanırım. kürtaja girdim miniğim beni bırakmamış rahimin üst kısmına yapışmış. doktor temizledi tabi rahimi. ben şuan 3. ayımdayım. geçen ay korunmadım ama olmadı. kısmet artık. siz şanslısınız bir evladınız var. Allah uzun ömür versin. benim hiç yok. birde yaş 36. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

ben 1 düşük yaptım 20 aralık 2011 de. yeni devlet hastanesine gittim. tahlil istedim 3 düşükten sonrasına bakıyoruz dediler. diyorum benim yaş 36. birde diyorlar ki 1 yıl daha bekle çocuk olmazsa gel. ben bu devlete maaşımdaan tıkır tıkır vergimi ödüyorum. ama bana yaşın 40 gelsin. sonra bakarız. artık o yaşta yumurta kalırsa olur. siz kanda pıhtılaşma testini nereye yaptırdınız. gen bozukluğuna bir şey yapamıyorlarmış ama pıhtılaşmanın çözümü var.

canım ben 29 aralıkda bebgimi kalbi durması sonucu aldırdım çıkan rapora göre iltapdan gitmişti bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…