- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.701
Merhaba arkadaslar benimde ilk hamileligimde 3aylikken ogrendim kalbinin durdugunu. Meger 1 aydir oluymus karnimda. Allah korudu bana bisey olmadi.ardan 5ay gecti ikinci kez hamile kaldim. 1. Ayimdayken bir sabah sanciyla uyandim doktora gittigmde dis gebelik oldugunu soyledi. Laparoskopi oldum. Butun tetkiklerim normal cikiyor hicbir sorun bulunamadi. Demekki nasip dglms.aradan 2ay gecti ve yine hamileyim. Progesteronum dusuk cikti ilac kullaniyorum. Yine dusuk tehlikem var. Piskolojim berbat bunalimdayim resmen.mutsuz bir hamileyim cunku bunada birsey olmasindan korrkuyorum.insaallah birsey olmaz
Erken mudahale oldugu için tupum alinmadi. Evet hemen hamile kaliyorum ama kaybediyorum.insaallah birsey olmaz
yapma, stres en kotusu...bu sekil stres ile hormonlarini da altust edersin...surekli pozitif dusunmene yol acacak, seni oyalayacak birseyler bulmalisin. hem bunu kaybetmeyeceksin, cunku artik bilincli ve tedbirlisin...
Stres benim hayatimda daimi olan birsey.buna kafayi takmasam bile dis etkenler surekli stres var ediyor.
aynen sana katılıyorum bebeği kafayı takmasan bile kafayı bozacak olaylar önüne geliyor. ben de aynıyım. hamileliğimde büyük ihtimal bu nedenden dolayı sonlandı. stresten tekrar hamile kalmak ta zor.bebek olayına takılmasanda canını sıkacak çok sorun oluyor
kizlar bi de ben hala adet olmadim. subat 10'unda olmustum kurtaj. biran once olmak istiyorum, rahatlamak icin, ama gelen giden yok. sizler kac gun sonra ilk regl'i gordunuz acaba?:18:
Bazen 1,5 ayi gecebiliyor stres yapma doktorum soylemisti
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. düşük ve kürtajla ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum..4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..yani kalpleri durduğu için kürtaj yaptılar..çok üzülüyorum...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...o kadar acıya rağmen yine bebk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamktan((((
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. düşük ve kürtajla ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum..4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..yani kalpleri durduğu için kürtaj yaptılar..çok üzülüyorum...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...o kadar acıya rağmen yine bebk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamktan((((
Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?