Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba ben de mayıs 2011 de 8 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim kürtajla alındı.kalbinin attığını görünce çok rahatlamıştım can vardı içimde yanıp sönüyodu ultrasonda kalbi çok üzüldük ağladık üstelik tedaviyle oldu unicorn uterusum ben rahim anomalim var yani. kaç düşük yapıcağım belli değil belki birdaha hiç belki de 2 yada 3. erken doğum riskimde var rahim ağzıma dikiş atılacak gebeliğim 3 aylık olursa. ama o zamandan beri 11 ay geçti hiç hamile kalamadım.eğer yaşasaydı şuan 2 aylık bebeğim olacaktı.ilk öğrendiğimde milupa nın sitesine kaydolmuştum geçen ay bebeğiniz artık 1 aylık diye mail geldi çok etkilendim.rabbimin geçen yıl mayıs ayında aldığı meleğimi bana yine mayıs ayında vereceği inancındayım dualarım kabul olur inşallah çok zor bir durum anne olmayı çok istiyorum herşey yolunda 4 - 4 lük nisan ayında da 4 yıllık evli olacağız.bir tek o eksik rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah.

Merhaba arkadaslar benimde ilk hamileligimde 3aylikken ogrendim kalbinin durdugunu. Meger 1 aydir oluymus karnimda. Allah korudu bana bisey olmadi.ardan 5ay gecti ikinci kez hamile kaldim. 1. Ayimdayken bir sabah sanciyla uyandim doktora gittigmde dis gebelik oldugunu soyledi. Laparoskopi oldum. Butun tetkiklerim normal cikiyor hicbir sorun bulunamadi. Demekki nasip dglms.aradan 2ay gecti ve yine hamileyim. Progesteronum dusuk cikti ilac kullaniyorum. Yine dusuk tehlikem var. Piskolojim berbat bunalimdayim resmen.mutsuz bir hamileyim cunku bunada birsey olmasindan korrkuyorum.insaallah birsey olmaz

öncelikle çok geçmiş olsun tüpün de alındı mı dış gebelikte onu merak ettim ve sevinmelisin bende be güzel hemen hamile kalabiliyorsun ben geçen sene mayıs ayından beri bekliyorum her seferinde problem olacak diye birşey yok ilk 3 ay çok önemli düşük için ilaç verir zaten doktor rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin sen mutlu ol içini ferah tut bence tadını çıkart..

Erken mudahale oldugu için tupum alinmadi. Evet hemen hamile kaliyorum ama kaybediyorum.insaallah birsey olmaz

yapma, stres en kotusu...bu sekil stres ile hormonlarini da altust edersin...surekli pozitif dusunmene yol acacak, seni oyalayacak birseyler bulmalisin. hem bunu kaybetmeyeceksin, cunku artik bilincli ve tedbirlisin...

yapma, stres en kotusu...bu sekil stres ile hormonlarini da altust edersin...surekli pozitif dusunmene yol acacak, seni oyalayacak birseyler bulmalisin. hem bunu kaybetmeyeceksin, cunku artik bilincli ve tedbirlisin...

Stres benim hayatimda daimi olan birsey.buna kafayi takmasam bile dis etkenler surekli stres var ediyor.

Stres benim hayatimda daimi olan birsey.buna kafayi takmasam bile dis etkenler surekli stres var ediyor.

aynen sana katılıyorum bebeği kafayı takmasan bile kafayı bozacak olaylar önüne geliyor. ben de aynıyım. hamileliğimde büyük ihtimal bu nedenden dolayı sonlandı. stresten tekrar hamile kalmak ta zor.bebek olayına takılmasanda canını sıkacak çok sorun oluyor

kizlar bi de ben hala adet olmadim. subat 10'unda olmustum kurtaj. biran once olmak istiyorum, rahatlamak icin, ama gelen giden yok. sizler kac gun sonra ilk regl'i gordunuz acaba?:18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne güzle sizler ocak da şubatta düşük yapıp hemen hamile kalabiliyosunuz çok şanslısınız ben miniğimi mayıs 2011 de kaybettim hala bekliyorum bugün adet günüm hala adet olmadım biraz umudum var süpriz yapsa bebeğim ben de desem kafayı boşalttığım ay hamile kaldım hiç ummazdım desem.çünkü gerçekten rahattım kafaya hiç takmadım bebek odaklı yaşamamaya karar verdik eşimle ekstradan hiçbişey yapmadım sadece olabilicek ovulasyon günlerimde birlikte olduk o kadar adetime 10 gün varken kasık ve bel ağrılarım başladı dünden beri de göğüslerim acıyor rabbimden hayırlı bir evlat istiyorum tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum nolur o gün bugün olsun bebeğim karnımda olsun....
bikaç gün daha beklicem test için.benim için dua ederseniz sevinirim.
secret canım stres bende bebeğimi kaybettiğimden beri var etraf ne der yine sorucaklar gezmeklere bile gitmiyodum sıkıntı yapıyodum kendime ne dicem vs.. en sonunda sildim attım hepsini umrumda değil artık dedim insanların ne düşündüğü.o zaman günler daha çabuk geçiyor.inşallah hayırlı haber verebilirim.bütün ay su gibi aktı şu 1-2 gün geçmez :)

Peygamber efendimiz, (Üç çocuğu ölen, Cennete girer) buyurdu. Oradakiler, (İki çocuğu ölen de mi?) diye sual edince, (İki çocuğu ölen de Cennete girer) buyurdu. (Ya bir çocuğu ölen?) diye tekrar sual edilince, buyurdu ki: (Allah’a yemin ederim ki, bir çocuk doğup hemen ölse, annesi sabredip sevabını Allahü teâlâdan beklerse, annesini Cennete götürür.) [Taberani]

Can sıkacak cok sey var cinku hayatimizda cok luzumsuz vr hadsiz insanlar var

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. düşük ve kürtajla ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum..4 gün önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..yani kalpleri durduğu için kürtaj yaptılar..çok üzülüyorum...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...o kadar acıya rağmen yine bebk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamktan((((

Ben 2 kere kaybettim simdide dusuk riskim var. Ama korkma ne zaman nasipse ozaman dunyaya gelir. Bende cok uzulup agladim ama sonra biri bana dediki neden uzuluyorsun demekki normal yollarla hamile kalbiliyormussun bunu ogrendin. Senin yasadigin bu uzucu olayi yasamak isteyen( yani hic cocugu olayacak olan) okadar kisi varki dunyada dedi. O an avutmadi bu sozler beni ama sonradan dusundum hak verdim. Cok uzucu birsey biliyorum ama tevekkul etmekte lazim. Soylemek kolay ama uygulama zir biliyorum ama elden birsey gelmiyor. Yeterki sen saglikli ol. Olur insaalah yine.

daha çok yenisin o yüzden böyle hissetmen gayet normal.ben düşük yaptığım ilk hafta senin gibi hissediyordum ama sonra istiyorsun. korkularına rağmen istiyorsun

sağolun arkadaşlar biliyorum bu günlerde geçecek...annelik içgüdüsü yeniden harekete geçecek ve ben korkularıma rağmen imşallah yeniden çocuk yapmaya cesaretimi toplayacağım.şu anki sanclı süreç çok yorucu bugün akşama kadar netteydim..neden çünkü sürekli sıkıntımı yazıyorum buraya ve rahatladığımı hissediyorum..daha doğrusu benim gibi bu sorunları yaşamış insanların yazılarını okudukça normal bi süreç geçirdiği farkedip rahatlıyorum...Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasib etsin..

Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine ( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.

canım geçmiş olsun. bende ocak ayında düşük yaptım. 1.5 aylık hamileydim. kimyasal gebelik dedi doktor. kanamam 10 gün sürdü. ilk başlarda 5 gün yoğundu parçalı bir şekildeydi. sonraki günler lekelenme gibi oldu. kanamam bitince tekrar doktora gittim ve parça kalmamış rahimin temiz dedi. senin ne kadarlıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…