- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.721
Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.
Merhaba arkadaslar hani dusuk riskim var diyordum ya bebegimi kaybettim yine( doktor kurtaja gerek yok simdilik dedi. Kendiliginden dusmesini bekleyelim dedi. O an uzuntuden soramadim nekadar surer dusmesi?? Beni zehirlermi?? Lutfen bilgi verin cok korkuyorum.
ben 1 düşük yaptım 20 aralık 2011 de. yeni devlet hastanesine gittim. tahlil istedim 3 düşükten sonrasına bakıyoruz dediler. diyorum benim yaş 36. birde diyorlar ki 1 yıl daha bekle çocuk olmazsa gel. ben bu devlete maaşımdaan tıkır tıkır vergimi ödüyorum. ama bana yaşın 40 gelsin. sonra bakarız. artık o yaşta yumurta kalırsa olur. siz kanda pıhtılaşma testini nereye yaptırdınız. gen bozukluğuna bir şey yapamıyorlarmış ama pıhtılaşmanın çözümü var.
sgk geçen bir kilinikte yaptırmıştım canım. 500tl civarı fiyat ödemiştim. ama tıp fakültelerinde yada kadın doğum hastanelerinde de yapıyorlarmış. aynı döndemde burda benimle aynı sorunları yaşayanalar, 3 düşüğüm var deyip yaptırmışlardı.. sende istersen öyle haraket et canım.
sağolun arkadaşlar biliyorum bu günlerde geçecek...annelik içgüdüsü yeniden harekete geçecek ve ben korkularıma rağmen imşallah yeniden çocuk yapmaya cesaretimi toplayacağım.şu anki sanclı süreç çok yorucu bugün akşama kadar netteydim..neden çünkü sürekli sıkıntımı yazıyorum buraya ve rahatladığımı hissediyorum..daha doğrusu benim gibi bu sorunları yaşamış insanların yazılarını okudukça normal bi süreç geçirdiği farkedip rahatlıyorum...Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasib etsin..
aranıza bende katıldım
bu ay bir düşüğüm oldu
doktor hiç beklemene gerek yok hemende tekrar denemelere başlayabilirsin dedi
sizler bekliyormusunuz düşükten sonra sizlerin doktorlar neler dedi?
kürtajdan 14 ay sonra tekrar hamile kalabildim. henüz keseyi görmedik haftaya görücez inşallah.
kilnigin adını alabilirmiyim kromozom testi yapıldımı acaba
arkadaşlar lütfen yardım 10 gün önce kanda beta negatif çıktı.adet oldum bi kaç gün önce hamile değilimdir dedim ama içimden test yapmak geldi ve çift çizgi böyle bişey olabilir mi lütfen yardımmmm
özelinden mesaj attım canım. burdan isim vermeyeyim dedim.
olabilir tabi niye olmasin yalniz adet nasildi, her zamanki gibi yogun muydu? bi de eger hamileysen testin kipkirmizi olmasi gerekiyor tahminim, cunku ustune gordugunu farzediyorum ve son adetten beri epey zaman gecmistir diye kabul ediyorum...senin yerinde olsam iki test daha alirdim birini idrarimi 4 saat tutup uygular, digerini sabah ilk idrar ile...
iki farklı test uyguladım.ikisinde de koyu çizgi çıktı ilk hamileliimde bile 3 gün geçmişti silikti biraz. bu şimdi adet olmadığımı varsayarsak 8 gün geçmiş oluyor.adetimde farklıydı tabi o yüzden test yatım zaten.ama az değildi de koyu kahve ve siyahtı kırmızı hiç gelmedi azar azar ve uzun sürdü şimdi bile çok az kahve akıntı gelmiş.
Merhaba kizlar,
kendimi tanitayim..26 yasindayim. esimle 13 aydir bebek istiyoruz. gecen ay rahim filmi cekindim. sonra bu ay ilk defa hamile kaldim ama dustu bebegim.
batim 16 mart ti, ben dun adet oldum. test yaptgmda silik cizgiler cikiyordu. kanda da beta hcg soyleydi.
16 mart 19.2
19 mart 32.2
21 mart 61.3
23 mart 77
27 mart 67
sayilar dusmeye basladgnda benim de kanamam basladi.
bugun de cok yogun kanamam var. normal adetimden daha yogun oldu, ama sanci falan yok cok sukur.
haftaya sali doktora gidecegiz bakalim ne dicek.
belki 1-2 ay korunun der, belki de demez bilemiyorum. sizler nasil yapiyorsunuz, hemen basliyor musunuz calismalara?
hic okumamistim bu tarz topikleri daha once biraz arastirayim bakayim..
Rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin ins..
Merhaba kizlar,
kendimi tanitayim..26 yasindayim. esimle 13 aydir bebek istiyoruz. gecen ay rahim filmi cekindim. sonra bu ay ilk defa hamile kaldim ama dustu bebegim.
batim 16 mart ti, ben dun adet oldum. test yaptgmda silik cizgiler cikiyordu. kanda da beta hcg soyleydi.
16 mart 19.2
19 mart 32.2
21 mart 61.3
23 mart 77
27 mart 67
merhaba yagmur damlası kimyasal gebelik gecirmişssin aynısını bende gecen hafta yasadım 1 nısan da kanamayla gebelıgım sonlandı .betahcg degerlerım;
29.gün 0.01
31.gün 55
33.gün 85
38.gün 4.0
adet kanaması gibi kendiliğinden döküldü gitti son adet tarıhine göre 5 haftalıktı ama kese ultrasonda görünmedi.jinekolojik muayane oldum kanamadan sonra rahım temız dedı.doktorum korunmana gerek yok yasadıgın düşük normal bır dusuk degıl dedı. gelecek ayki adetınin 3.günü hormon degerlerıne bakalım ona göre klomen tedavısıne devam edelım dedı.ben klomen tedavisi rahım fılmı yanı bılınen kısırlık tedavısıyle hamıle kalmıstım .ben de şimdi muallaktayım ne yapsam en azından bır ay bekleyeyım mı yoksa doktoruma göre korumasız ilişkiye devam edeyim mi bilemedım.önce saglık ben saglıklı olmayınca bebek nasıl saglıklı olacak aslında kendımı ıyıde hıssedıyorum ama bılemıyorum ıste yanı karasız tereddütte olan sadece sen degılsın ben de ne yapacagımı bılemıyorum.sanırım korunmayacagım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?