- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.801
Merhaba arkadaşlar, bu yola büyük umutlarla ve büyük mücadelerle başladım. Asla yılmadım. Tam tamına 15 kez olumsuzluk yaşadım. 16. tüp bebek denememde en nihayetinde 14 yıl aradan sonra olumlu sonuç aldım. Şimdi ise acıların en büyüğünü yaşıyorum. İki gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. İçim yanıyor, duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Buraya girme nedenim se bu mübarek gün ve gecede benim içinde dua etmeniz.
2010 yılı anneler gününe 7 haftalık bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum. 2012 yılı şubat ayında yine 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ( oysa 1-2 hafta önce duymuştuk) kürtaj oldum. kanda vs. araştırma yapıldı ama bişey çıkmadı. Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varmı? çok çaresizim. Allah'ım hepimize anneliği yaşatsın hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
2010 yılı anneler gününe 7 haftalık bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum. 2012 yılı şubat ayında yine 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ( oysa 1-2 hafta önce duymuştuk) kürtaj oldum. kanda vs. araştırma yapıldı ama bişey çıkmadı. Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varmı? çok çaresizim. Allah'ım hepimize anneliği yaşatsın hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
benimde bebeğimin kalbi 6 haftakıl 6 günlükken durmuş 2 gün önce kontolde öğrendim 8 hafta 3 günlük olması gerekiyordu ama olmadı.dr bana bi ilaç yazdı ama bulunamıyor toplatılmış.dr bana 1 hafta bekle yada kürtaj ol sen seç dedi bende 1 hafta beklemeyi düşünüyorum kürtaja gerek kalmadan umarım kendiliğinden kaybolur.bunları söylemek çok zor ama hayırlısı böyleymiş herşeyin başı sağlık.sizce 1 hafta sonra kendi düşermi ne yapmalıyım?
herkese merhaba bende hem sizlerin acısını paylaşmaya hem de acımı paylaşarak rahatlamak için girdim .Bende 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim .Çok yeni olmasına karşı üzüntümü anlatamam.buradan okuduğum benden acısının büyük olduğunu hissettiğim arkadaşlar oldu çok geçmiş olsun . benim ilk bebeğimdi eşimle 3 yıllık evliyiz ve yeni düşünmeye başlamıştık bebeği ve o da bizi bekletmeden sürpriz yapmıştı.şimdi bana sadece korkularım kaldı aynı şeyi yaşamaktan o yüzden şimdi bir umut bekliyorum birde sağ tarafımda kötü olmayan bir kist çıktı endişeliyim o yüzden burdan herkese geçmiş olsun dileklerimi anne olanlarada sevgilerimi gönderiyorum allah yavrularınızı size bağışlasın herkes en kısa zamanda anne olsun
arkadşlar merhaba
acınızı paylaşıyorum ve aynı acıyı bende yaşıyorum 2 hafta önce bğün kürtaj oldum. kürtaja hirdiğimde 7 haftalık hamileydim. bebeğim yaşsaydı buğün 9 haftalık olacaktı. 2 ayrı dr a gittim 2sinde bebeğin karnımda öldüğünü ve hemen kürtaja girmem gerektiğini söyledi. buğün patoloji sonucu çıktı. bebek karnımda gelişememiş.gelişmesinin nedeni ne olabilir acaba ???? salı randevu aldım sorucam bakalım
bir de arkadaşlar benim kanamam devam ediyor normalde kirtajdan 4 5 gün sonra durmuştu. kürtajdan 10 gün sora ilişkiye girdik ertesi gün kanamam başladı ve buğün de biraz arttı kasıklarımda hafif bir ağrı var...
cnm merhaba bede 3 hafta önce kürtaj odum ve kanamam 2 hafta kadar sürdü doktorum parça kaldığını söyledi ve bi ilaç verdi ilaç sayesinde parca düştü ve kanamam bitti parca kalması ciddi enfeksiyona yol açabiliyor ve cocuğun omasını olsada aynı durumların tekrar olacağını tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?