Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cok gecmis olsunn...bende 3yillik evliyim hic korunmadim asilamayla 2 kez hamile kaldim suan 2.dusugumu yapiyorum..genetik tahlilleri yaptirdinmi

canım benimmmmmm Allah ım sana sabır versin. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bende 3 hafta önce kürtaj oldum 6,7 hafta kalbi atmıyo ölü diye almamız gerekiyor dediler. şimdi içim içimi yiyor acaba erken mi aldırdım diye. beklemeli miydim diye.

aserenhan sanada geçmiş olsun canım allah tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizze... 6 7 haftalıkken kalp atısı duyulmayanlar vardı canim ya keşke biraz daha bekleseydin kısmet artık demekki dünyaya gelmeyecekmiş nasip değilmiş... bu arada özel mesaj yazmıssın ama ben cevap veremiorum.. 100 mesaj yazmam gerekiomus özel mesaj yazmam için şuan 76 :)

az kanamayla düşük olmazdiye biliorum ben canım.. doktora gitmedinmi sen kan değerlerine bakılmadımı kanda çıkar düşüp düşmeyeceği zaten.. eğer gitmediysen hemen git derim ben...

kan tahlilim 40a düşmüş.düşük yapıyorum maalesefbir pedim kirlendi sayılır bakalım undan sonra nasıl devam edecek..senin nasıl sürüyor kanaman

yok canım gidicem işte neden düşüyor diye ne gerekiosa yaptırcam.. biran önce neyse çıksın ve bebeğimi kucağıma alıyım istiorum

genetik tahlili kan pıhtılaşması sanırım onlara baktıracam bende..bende artık bebeğimi sağlıkla kollarıma almak istiyorum..rabbim bidaha aynı şeyleri yaşatmasın..çok acıı...inşallah bizde sağlıkla alıcaz bizde bebeklerimi..mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallah bizde tadacağız annelik duygusunu..ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum..:2:

kan tahlilim 40a düşmüş.düşük yapıyorum maalesefbir pedim kirlendi sayılır bakalım undan sonra nasıl devam edecek..senin nasıl sürüyor kanaman

canım ben 10 gün falan oldu düşürdüm.. düşmeden 4 gün önce lekeler oldu hergün az az .. kan değerleri düştü en son 222 çıktı ve 3 saat sonra düşük oldu.. yani demek istediğim öle hemen birden kanama başlayıpta bebek düşmüo kan sanırım sıfırlanana kadar beklio sonra düşüo.. benim 2 düşüğümde öle oldu..kanaman çoğalır zaten. ozaman sancıda olur anlarsın düştüğünü.. birde 5 haftalıkmısya seninki fazla ağrın olmaz bence bugun yada yarın düşer.. üzülme canım şu varki gebe kalabilioruz enazından.. allah olmayan herkeze nasip etsin işallah

evet canim bunada bin sukur..Rabbim tez zamanla bizimde kollarimizi doldurur insallahhh.isteyen herkezede...koyu kanamam var.dedigin gibi benki kucuk parca flan dusurmem heralde..icimdekiler bir an once atilsa bari

arkadaslar merhaba sayfanızı yenı gordum bende yazayım dedım..
8ay once bır düşük yaptım yanı bebegım karnımda ölmüş ara ara kanamalarım oluyordu her doktora gıttıgımde bı sıkıntı yok senın daha oncede kanamaların oluyodu korkma deyıp bebegıde kontrol edıp gonderıyordu salak kadın bana hıc demedı kı dusuk yapıyosun yat kalkma dıye esımle bızde seyahatı cok severız ve her fırsatta gıdılcek yerler buluruz kendımıze...bebegım 3ayına 3 gun kala karnımda olmus ve ben bılmeden 1 hafta boyunca ole gezmısım cok kanamam olunca doktora gıttıgımızde ve bebegımın öldüğünü ogrendık ve eşimle yıkıldık resmen ((( allahım kımselere yasatmasın cok kotu bır duygu umarım kımseler yaşamaz bu duyguyu...1ay oncede bır kımyasal gebelık gecırdım psikolojım berbat durumda aklımdan bebegımı hıc cıkaramıyorum allahım bana ve olmayanlara nasıp eder ınsallah hergun dua edıyorum kı bu ay tutsun dıye...allahım herkesın gonlune gore versın..

Arkadaşlar salı günü kan verdim. Hcg 43 çıktı.zaten adetim 4-5 gün gecikmişti.ama perşembe akşamı hafif kahverengi lekelenme oldu.sabah kalktım karın agrisiyla birlikte azar azar kalamam başladı.doktora gittim tekrar kan verdim.öğleden sonra aldım sonucu hüsran 0.2 miş...ama sonra sancılarım çok arttı baş dönmesi, terleme, üșüme, baygınlık şeklinde...öğretmenim aynı zamanda hastane yakın olmadığı için hemen gidemedim. Gittiğimde doktoru bulamadım. Ama sonra hafifledi sancılarım. Şu anda kanamam devam ediyor. Acaba düşük mü yaptım? Yoksa regl mı oluyorum? Pazartesi gidecek tekrar ama moralim çok bozuk tabiki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…