- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.821
bnim 4 5 gün sürü azaldı sonra dediğim gibi tekrar başladı ama cumartesi bitti çok şükür ... kanamam falan yok.. buğün kontorle gidicem bakalım.. bebeğimin patoloji sonucu çıktı.. gelişmemeiş bebeğim.. sizce ciddi bi sorun mu ???
cevap için teşekkürler......
yok ciddi bi sorun değil sen kafana takma benimde bu nedenden dolayı kalbi durmuştu fakat ben çok araşştırdım bu bebekten kaynaklanan anormalliklerden dolayı oluyormuş zaten senden kaynaklanması için tek neden ciddi bir rahatsızlık buda triod, şeker hastalığı, tansiyon v.b hastalıklardan oluyormuş eğer bu hastalıklar sende mevcut değilse bence korkulacak birşey yok tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle dedi 2.adetten sonra kalabilirsin korkulacak birşey yok dedi umarım sende eğer istiyosan bi an önce bebeğine kavuşursun allahım isteyen herkeze versin ......
merhaba arkadaslar bugun dr kontrolune gitim 8+1 olmasi gerekirken 2 hafta geride gelyiormus moralim cok bozuldu bir sey olurmu bebegime diye aslinda cok korkuyorum kalp atislarinida gördüm ama aranizda hic böyle bir sey yasayip düsükle karsilasan oldumu cok merak ediyorum rabbim herkesin evladini anasina babasina bagislasin icime bir sizi girdi ne yapcam bilmyiorum 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcem nasil gecicek zaman bilmyiorum
merhaba kızlar,
bende bugün hastaneden geldim.8 haftalık hamileliğim dün başlayan kanamalar ve kasık ağrılarıyla düşük ile sonuçlandı malesef.okdar çok kanamam olduki ben bebeğimi kaybedeceğimi tahmin ettim daha sonra kürtaj yaptılar.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor gerçekten.insan alışıyo ve sonra bi bakıyorsun yok.inşallah tekrar nasip eder rabbim.herşeyin hayırlısı allahtan...
Merhaba arkadaslar bugün bebeğim düşmüş.bir hafta önce hamile oldugumu öğrendim,sanki dünyalar benim olmuştu.dun başlayan lekelenmelerim bugün kanamaya dönüştü.gecen hafta 75 çıkan hcg,bugün 6.3 e düşmüş.doktorum kimyasal gebelik dedi ve dusurmusum.moralim gercekten kocaman bir Sıfır su anda.ben 9yillik evliyim.34 yaşındayım ve bu ilk bebeğim olacaktı.gecen ay hsg çektirdim,doktorum hsg nin etkisiyle hamile kalabileceğimi söylemişti,kaldım da ama şimdi ise elllerim yine boş kaldı.artik ağlamaktan gözlerim acıyor.
Kanamalarım 3 gündür var,parça düşürdüm bu 2 gündür 3 kez.Doktorum bebekten değil plasentadan kaynaklı,senden kopan parça dedi.
Bugün bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi.Düşük olabilir dedi.
Bi ara hızlandı tekrar yavaşladı.
Şu an ağrım oluyo arada.
Sanırım bebeğimi kaybedicem
Pazartesi doktor bakıp duruma göre gereken yapılır hayırlısı olsun dedi.
Kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum
Kanamalarım 3 gündür var,parça düşürdüm bu 2 gündür 3 kez.Doktorum bebekten değil plasentadan kaynaklı,senden kopan parça dedi.
Bugün bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi.Düşük olabilir dedi.
Bi ara hızlandı tekrar yavaşladı.
Şu an ağrım oluyo arada.
Sanırım bebeğimi kaybedicem
Pazartesi doktor bakıp duruma göre gereken yapılır hayırlısı olsun dedi.
Kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum
selam canım ben de geçen hafta 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışını çok zor duyduk üstelik karından bile değil...
dün de lekelenme tarzında bir kanama başladı...
canım benim allah sabır versinDesteğe ihtiyacım var. 5 haftalık hamileliğim düşükle sonuçlandı. bunu atlatmaya ve kendimi toparlamaya çalışıyorum...
çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne söylesem sizin üzüntünüzü ve endişenizi anlatamam kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?