- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.961
selam kizlar nasilsiniz
Heralde senin adetin gelmis bende dusuk yaptiktan 1-2 gun sonra havuza girmistim ama cok sukur bisey olmadi, genelde enfeksiyon kapmasin diye girmemeyi oneriyorlar. Sicak suya bencede girme derim rahim daha kendini yeni toparliyor belki yan etkisi filan olabilir ama havuzun bir sorun olcagini zannetmiyorum :)) yinede sen bilirsin
ewet ben adet olmuşum devam etti çünkü.. bugün de 5. günüm
burda da internette sorun vardı giremedim bi türlü.
yoğun olduğu için başta havuza girmedim ama sonra tutamadım kendimi tampon kullanarak girdim dayanamadım suyu denizi çok seviyorum ben yüzmeye bayılırım... inşallah bi sıkıntı olmaz uzun süre kalmamaya çalıştım zaten...
Merhaba canım hala adet olmadım yaaa
göğüslerimde fark var gibi ama gelen giden yok
gerçi daha 1 ay oldu ama stres oluyo insan.
sen napıyosun ne var ne yok varmı bi gelişme
Merhaba canım hala adet olmadım yaaa
göğüslerimde fark var gibi ama gelen giden yok
gerçi daha 1 ay oldu ama stres oluyo insan.
sen napıyosun ne var ne yok varmı bi gelişme
benimde düşük başlayalı bugün 19.günüm.ve hala çok hafif kanamam devam ediyor.
bundan sonra nasıl bir yol izlememiz gerekli kızlar herahangi bir test falan yaptırmamız lazımmı
esselacım nası geçti havuz deniz sefası nereye gittin bakalım?ewet ben adet olmuşum devam etti çünkü.. bugün de 5. günüm
burda da internette sorun vardı giremedim bi türlü.
yoğun olduğu için başta havuza girmedim ama sonra tutamadım kendimi tampon kullanarak girdim dayanamadım suyu denizi çok seviyorum ben yüzmeye bayılırım... inşallah bi sıkıntı olmaz uzun süre kalmamaya çalıştım zaten...
yok gelmedi canım yoldadır ama ne leke ne bişey,sadece beyaz akıntım oluyo arada bi.kırmızılar gelince başka ayı beklemicem yaa doktorların hepsi farklı kafadan.testlerim rahim iyi çıkar da doktor yine de bekle derse beklemicemHala adetin gelmedimi yaa =(
Bir an once gelsinde insallah hemen calismalara baslasan canim, benimde yumos gunlerim yaklasiyor gelemedi bir turlu, kac gundur bekliyom artik gelsede degerlendirsek =)
canım bu kanamayı doktorla konuştun mu peki normal miymiş,benim kanama düşükten sonra adet gibi oldu ve birden kesildi sonra ne leke ne bişey geldi.benimde düşük başlayalı bugün 19.günüm.ve hala çok hafif kanamam devam ediyor.
bundan sonra nasıl bir yol izlememiz gerekli kızlar herahangi bir test falan yaptırmamız lazımmı
slm canim biz basladik 24 de ama bende daha adet olmadim yani kuruntu etmem tutmasa kendime zaman vermisim piskolojik hemen tutar hesabi yapmiyorum buda benim kendimi iyi hisetmemi saglyior hayirlisi olsun hepimiz icin bakalim artik
çok sağol canım sana da geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın böyle bi acı hiçkimselere.slm canim sanada cok gecmis olsun hakimizda hayirlisi böyleymis böyle oldu kendini sicak tut hep ayakta dus al benim kurtaj oldugumda sayisini bilmedigim kadar tüp kan aldilar kadin druma sonuclari yollamislardi bir sey cikmamisti ama tekrar hamile kalmak istiyorsan dr git 4 hafta sonra yada ben 3 hafta sonra gitmistim icindeki sorularin cevabini dr un sana verir rahatlarin hakimizda hepimiz icin hayirlisi
canım bu kanamayı doktorla konuştun mu peki normal miymiş,benim kanama düşükten sonra adet gibi oldu ve birden kesildi sonra ne leke ne bişey geldi.
istersen doktorla bi konuş allah korusun parça falan kalmış olma ihtimaline karşı.
ağrın da oluyo mu peki?
:
en son gittiğimde normal demişti canım.hem öyle kanama değilde sadece idrar yaptıktan sonra akıntı gibi geliyor.
ama siyah siyah zarlı bi şekilde.benim düşük yaptığım günden beri hiç ağrım olmadı çok şükür.
ayrıca benim düşük başladığında 9.haftaydı acaba ileri olduğu içinmi 20gündür devam ediyor diye düşünüyorum.
pazartesi kontrole gidicem bakalım son bi kez.inşallah parça falan yoktur birde şimdi kürtaj olmak istemiyorum.
seninde adetin gelmemiş ama 40güne kadar normalmiş okudğum kadarıyla.inşallah en kısa zamanda gelirde rahatlarsın.
ve sen hemen istiyorsun sanırım.inşallah istediğin gibi olur canım sağlıcakla gelsin bebişin.
Kızlaaaaarr çok şükür akıntım başladı kahverengi :81:
Bunun bikaç gün sonrasında kanamam başlicak yani adet oluyorum :119:
Önümüzdeki cumartesi de doktora gidicem kontrole,her ne kadar çağırmasa da
İşten geldim çamaşırımı değiştirirken yine gayet ümitsiz şöyle bi baktım da kırmızı kartı gördüm :101:
havalara uçtum yaa
parça kalınca ağrı yapıyo belirti veriyo diye biliyorum canım korkma yoktur bişey inşallah.
ileri hafta olduğundan olabilir dediğin gibi,doktorum beni kontrole çağırmadı ama bence düşükten sonra ayda bi gitmekte fayda var
rahim ne kadar toparlamış eski haline dönmüş mü merak ederim ben.
adet oluyorum çok şükür canım öyle sevindim ki kahverengi kanamayı görünce,bi görsen o halimi
ben hemen istiyorum canım,inşallah doktor su koyvermezse :94:
merhaba kızlar ben gecen hafta çarşamba günü düşük yaptım... çok ilginç bir düşük oldu daha önce böyle bişey duymamıştım... uykuya dalmadan önce çok şiddetli ağrım oldu..adet sancısı gibi... birazda kan geliyordu... wc ye gittim herhangi bişey olmadı ama sabah kalktığımda düşük yapmıştım hiç farkında olmadan uykudayken... 6 haftalıktı daha... bu pazartesi doktora gittiğimde içeride 4-5 mm para kaldığını bununda 4-5 gün içinde kanamayla birlikte gececeğini söyledi.. ama dün itibariyle kanamam durdu... yerini kahverengi akıntılara bıraktı..?
sizce bu akıntılar normalmidir... bende adet sonrası hep kahverengi akıntı olurdu onun gibi bişey olabilirmi...? başınıza geldimi normalmidir...?
birde ben bu ilişki olayını anlamadım.. doktorda bişey demedi ne zaman ilişkiye girilebiliyor...? ne zaman bebek sahibi olmaya başlıycam... doktor son gittiğimde rahmin iyi şuan hiç doğum yapmamış bir bayandan hiçbir farkın yok dedi.. rahmimin toparlanmış olmasınımı kastetti acaba?
gözün aydın canımm çok şükür çok bekletmeden gelmişş.hiç bu kadar sevinmedin dimi adet olduğuna
hadi inşallah doktorunda sorun çıkarmaz ve rahmin kendini toparlamıştır inşallah ve çalışmalara başlarsınn.
merhaba kızlar ben gecen hafta çarşamba günü düşük yaptım... çok ilginç bir düşük oldu daha önce böyle bişey duymamıştım... uykuya dalmadan önce çok şiddetli ağrım oldu..adet sancısı gibi... birazda kan geliyordu... wc ye gittim herhangi bişey olmadı ama sabah kalktığımda düşük yapmıştım hiç farkında olmadan uykudayken... 6 haftalıktı daha... bu pazartesi doktora gittiğimde içeride 4-5 mm para kaldığını bununda 4-5 gün içinde kanamayla birlikte gececeğini söyledi.. ama dün itibariyle kanamam durdu... yerini kahverengi akıntılara bıraktı..?
sizce bu akıntılar normalmidir... bende adet sonrası hep kahverengi akıntı olurdu onun gibi bişey olabilirmi...? başınıza geldimi normalmidir...?
birde ben bu ilişki olayını anlamadım.. doktorda bişey demedi ne zaman ilişkiye girilebiliyor...? ne zaman bebek sahibi olmaya başlıycam... doktor son gittiğimde rahmin iyi şuan hiç doğum yapmamış bir bayandan hiçbir farkın yok dedi.. rahmimin toparlanmış olmasınımı kastetti acaba?
minik kelebek hadi canim gözün aydin insallah en kisa zamanda burda güzel haberler bir birimize verirriz benim daha tik yok kanamada yok isin oluruna birakmisim her seyi su beklemek bazen ne kötü bazen ne tatli
İşten geldim çamaşırımı değiştirirken yine gayet ümitsiz şöyle bi baktım da kırmızı kartı gördüm :101:
havalara uçtum yaa:
Kiz valla sende benim gibisin benimde oyleydi ilk 2 gun dayanmaya calistim ama sonra bende daldim hemen konu yuzmek olunca bende kendimi tutamiyorum =) ee adetinden sonra calismalara basliyacakmisin yoksa koruma sureci mi var canim?
Günaydın hepinize kızlar
esselacım nası geçti havuz deniz sefası nereye gittin bakalım?
ne güzel ya sen kırmızı kartı gördün ben de görsem hayırlısıyla artık sıkıldım bekleyince zor oluyo :26:
deniz yok sadece kaplıca miniğim ama açık-kapalı havuz, sıcak-soğuk su havuzu hamam sauna falan baya bi yüzme alanı var, bolu mudurnudayız annemlerin devremülkü vardı onların yanındayız. adetim de bitti 6 gün sürdü...
havalara uçtum yaa
gözünaydın canım çok mutlu oldum senin adına
geçmiş olsun isisya
inşallah en hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun
ilişki hakkında 15 gün yasak deniyor genelde. bana 3 ay da korunma dedi dr.um ama kişiden kişiye ve dr.a göre değişebiliyo
hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?