Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...


Insallah hepimiz ekimde iyi haberlerle geliriz Bu arada kizlar unutmayin yumurtalar FIKIR FIKIR dusukten sonra bide normalden erken gerceklesebiliyor yumurtlama onun icin adetinizden sonra dikkat kacirmayin o gunleri =)


Cnm kanamanin basladigi gunden 30-40. gunde yine adet olmaya baslayacaksin, benim normalde adetim her 30 gunder bir gelir dusuk yapincada sasmadi ben heralde gec gelir zannetmistim ama en fazla 40. gune kadar vakit tani. 3-4 gun once 9mm ise rahim duvari baya kalinlasmis o zaman yani yeni bir hamilelik kaldirabilir, ben ultrasonra gittigimde benim rahim duvari 8.4mm ve yumurtam 17mm'di doktor 5 gune yumurtlarsin dedi onun icin 9mm bana saglikli geldi. Bence sen 1-2 adet bekle ve denemeye yeniden basla canim o dusukten sonraki 3 ay zaten vucut hamile kalmaya daha yatkin onun icin kacirma derim ben. Herseyden once en onemlisi senin psikolojik olarak hazir olman :) Allah hicbirimize bir daha yasatmasin ve hayirlisiyla saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim :)
 
Merhaba canım çok geçmiş olsun sevindim kürtaj olmicaksın ne güzel,ama doktor kanaman için ne diyo peki?
Benim düşükten sonra adet kanaması kadar sürdü ve birden kesildi.Ama doktorum kanama için ilaç vericem 3 güne kesilir demişti onu içtim ben 3 gün sonra kesildi gerçekten.Belki de onun etkisi vardır.
İnşallah günü şaşmadan adet görürüz.41 güne kadar sürebiliyo diye duydum bekleme süresi düşükten sonra.
Kürtajdan veya düşükten sonra hesaplanıyomuş diye okudum ben de.
Sen de adet görünce bi doktora gidip kontrol ettir,hatta belki başka bi doktora.Kürtaj olmadın sonuçta 6 ay neden bekleyesin ki?
Allah uzak etsin de ileri aylarda düşüklerden sonra o süreyi veriyolar.Bence o kadar bekleme ve doktorunla tekrar konuş.Tabi psikolojik olarak da hazır hissedersen canım.

Insallah hepimiz ekimde iyi haberlerle geliriz Bu arada kizlar unutmayin yumurtalar FIKIR FIKIR dusukten sonra bide normalden erken gerceklesebiliyor yumurtlama onun icin adetinizden sonra dikkat kacirmayin o gunleri =)

Ya belki gülüceksiniz ama ben düşükten 1 hafta sonra yumurtlama belirtileri gösterdim,belki daha da önce tam hatırlamıyorum.
adetten sonra yine günaşırı denicem,işimi şansa bırakmicam hesap yaparak
 

Valla cnm bende de ayni belirtiler oldu ama isimi garantiye alalim diye yine adet gordum ben, bu ay ovulasyon testi kullanicam pozitifi gordukten sonra 3-4 gun calisalim sonrasi Allah'a kalimis. offf ne zor ismis ya ben bu olaylarin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum yasamadan ogrenemiyoruz ne yazikki =)
 

hamile kalmada sıkıntı yaşadın mı peki canım?testi geçen sefer kullandın mı?
Ben temmuzda adetten sonra korunmayı bıraktım,23 temmuz yumurtlamamdı hesaba göre.Ama ben adetten sonra çalışmaya başladım ve çok şükür ilk aydan hamile kaldım hatta çook şaşırmıştım ben kendime en az 6 ay veriyodum kendimi şartlamamak için
Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum inşallah yine bekletmeden gelir bebecik.
Şu an hamile kalmaktan ziyade hamileliğim nasıl geçer düşük yapar mıyım bebeğim sağlıklı olur mu diye düşünceler yiyo beni.
çünkü gebeliğimde 2 haftadan fazla kanama ve kahverengi lekeler kabusum oldu.psikolojim bozuldu tuvalete gitmekten öyle korkuyodum ki

kurtajdan 40 gun sonra cok agrılı bır adet gecırdım.ınsallah bekleyenlerın adetlerı de gelır bır an once

sağol canım inşallah gelir kırmızılar.inşallah ağrımız olmaz
sana da çok geçmiş olsun
 



Bende temmuza kadar takvime bakarak korunuyordum, sonra temmuzda dedim deneyim bakalim nolcak benimde ilk denememde tuttu cok sukur ama dedigin gibi simdi hamile kalmaktan daha cok hamilelik nasil gecicek onu dusunuyorum. Onun icin hep hayirlisi icin dua ediyorum artik. Insallah bebislerimiz bu sefer cok bekletmez ve saglikli bir sekilde gelirler. Ben hamileligi cokta sevmistim harika bir duyguydu insallah mahrum kalmayiz bu duygulardan. Benim bu adetim cok agrili gecmedi ama dusuk yaparken catladim agridan resmen zaten normaldede adetlerim sancili geciyor ama onun acisi ayri biseydi psikolojik ve fiziksel =( Allah korusun bizleri ve bebeleri bundan sonra insallah. Stres yapmak istemiyom ama tuttumu tutmadi mi diye :)
 

Amin canım,hemen hamile kalıp sağlıkla kanamasız ve lekesiz geçirelim inşallah.
Ben de o duyguya çok alışmıştım,eşim de alışmıştı bana da farkettiriyodu sürekli ve daha farklı davranıyodu,dünyaya bakışı değişmişti adamın
Şimdi yeni bi umut deyip yeniden yola çıkıyoruz,aynı şekilde seviniriz ama hep bi korku da olacak içimizde ister istemez.
İnşallah onu da bi şekilde atlatıcaz
 
cok gecmis olsun canim kanamanin ilk basladigi gunden hesapliyorlar ama sen gene dr una sor benim merak etigim neden 6 ay demis sonucta kurtajda olmamissin
teşekkr ederim canım cevabın için.sanırım en fazla 6ay bekle demek istedi.
canım çok teşekkür ederim cevabın için.ilk günden başlarsam 15günü gitti ozaman .ii az kalmışşş.
9mm olayı rahim duvarım değil canım içerde kalan kesenin parçası 9mm
doktor çok minik kalmış kürtaj yapmayalım dedi.şu an kendimi hazır hissetmiyorum ama belki bir iki aya hazır olucam inşallah.
allah hiçbirimizi bekletmesin daha fazla.


canımbenim çok sağol güzel dileklerin için.kürtaj olmamak benide sevindirdi psikolojik baskısı yetiyordu çünkü.
şimdi benim kaanamam kanama şeklinde değilde böyle afedersin zarlı zarlı kanama tuvalate gittikçe uzuyor pedime falan dolmuyor yani.
içerde kalan 9mm bu şekilde gidiyor sanırım.şimdi metiler adında bi düşük hapı kullanıyorum içerde bişey kalmasın diye.
çok kötü günler geçirdim hepiniz gibi o yüzden şimdilik düşünemiyorum ama adet olunca belki fikrim değişir.
inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olcağı zaman olur.
hiçkimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.
 

bende senın gıbı ılk aydan hamıle kalmıstım.sımdı doktorum 3 ay korunma onerdı bıze.ınsallah 3 ay sonra hayırlısıyla hamıle kalırım.
 
selam.... sat :18 ağustostu geçen hafta hamilelik testi yaptım evde ikisi de pozitifti.. sonra salı günü kan testi yaptım 909 dün yaptırdım 1000 den büyük çıktı. (tam değeri ölçemedi cihaz kapasitesi yeterli değilmiş 1000 üstünü söyleyemiyormuş) neyse dün gece kasıklarımda hafif adet sancısı gibi ağrı vardı. sora gece baktım kahverengi bir lekelenme çamaşırımda.. şimdide işyerindeyim ve yine kahverengi ama daha yoğun adet rengi gibide değil sanki bitmişte son günlerindeymişim gibi rengi.. progestan iç dedi doktor tel.aradım ama kanamam durmadı ... sanırım düşük değilmi..
 

canim dusuk oldugunda genelde parca filan dusurursun kahverengi leke eski kan da olabilir eger yogun degilse ve kasiklarinda yogun agri filan yoksa dusuk oldugunu zannetmem. lekeleme devam edip kanaman cogalirsa mutlaka doktora git. Onun disinda sadece lekelenmeyse progestana devam et, agir is yapma dinlenmeye calis. hamileligin 6. haftasindamisin?
 

netteki ölçümlere göre 5.haftanın içindeyim... parça görmedim sadece kanama gördüm şiddetli ağrılarım yok adet sancısı gibi.. dr a gitmeden ne olup olmadığını öğrenemeyeceğim..içim biraz ferahlıyor değilmidir diye sonra yeniden.. artık dr söyleyecek sanırım ne var ne yok..
 
bugün kürtajdan itibaren 25. günüm
ilk 12 gün zaten az kanamayla beraber lekelenme sürmüştü yani 13 gün önce bitti tamamen
bugün kanamam başladı !!! çok şaşırdım daha 2 gün önce kontrolde dr.um 10ekim gibi adet olursun demişti, e bu ne peki :44:

hastaneyi aradım dr.la bi türlü görüşemedim ama yardımcısı dinleyip not aldı, sonra iletmiş ve korkulcak bişey olmadığını bekleyip görmemi adet olabilceğini söylemiş.

biz yarın da küçük bi tatile çıkıyoruz annemlerin yanına gidicez kaplıcalara havuz, sıcak su falan onu da sordum bu durumda bi sakıncası olur mu diye adet kesilir gibi olursa girerim çünkü, onun için de 25 gün geçtiği için havuzun sakıncası olmayacağını ama çok sıcak suya girmememi söylemiş

adetim gecikmez inşallah diye düşünürken çat kapı geliverdi, kafam karıştı yaaa :44:
 

Cnm dusuk oldugunu zannetmiyorum ama sen yinede tedbirini al doktora git insallah bebegin seninledir sagliklica devam edersin :)
 

Heralde senin adetin gelmis bende dusuk yaptiktan 1-2 gun sonra havuza girmistim ama cok sukur bisey olmadi, genelde enfeksiyon kapmasin diye girmemeyi oneriyorlar. Sicak suya bencede girme derim rahim daha kendini yeni toparliyor belki yan etkisi filan olabilir ama havuzun bir sorun olcagini zannetmiyorum :)) yinede sen bilirsin
 
Dün doktora gittim akşam iş çıkışı.. kanama devam ediyordu.. doktor baktı üstten keseyi göremedi başta dış gebelikten korktu sonra alttan muayene etti 4.4 mmlik gelişmemiş küçük bir kese gördü.. sanırım kimyasal gebelik dedi.. ve dün geceden beri hafif kasık ağrıları ile beraber kanamam kırmızıya dönüşerek devam etti beta hcg değerimde düşmüş 1000 üstüydü düngece 885 civarındaydı.. anlayacağınız düşük yapıyorum yada yaptım .. pazartesi tekrar gidip kan testi yaptıracağım.. allahtan başta sonlandı..demekki sağlıklı değilmiş.. öyle işte..
 

Canim Gecmis olsun benimde oyle olmustu bebek sagliksiz demekki vucudun atmaya baslayacaktir. Pes etme Bir dahakine hayirlisiyla bebegini saglikla kucaklarsin insallah
 


Aynı şeyleri yaşadım, hayırlısı böyleymiş dicez canım, kendini yıpratma olur mu. Güzel haberlerimizi paylaşıcaz burada inşallah.
 
Canim Gecmis olsun benimde oyle olmustu bebek sagliksiz demekki vucudun atmaya baslayacaktir. Pes etme Bir dahakine hayirlisiyla bebegini saglikla kucaklarsin insallah

Aynı şeyleri yaşadım, hayırlısı böyleymiş dicez canım, kendini yıpratma olur mu. Güzel haberlerimizi paylaşıcaz burada inşallah.

çok garip ya..piyangodan çıkmıştı ama insan nasılda 10 günde kendini hazırlıyormuş..kaç gündür zarar görecek diye kola ki çok severim hiç içmedim.. bugün hem içtim hem ağladım..acayip bir his...ne bileyim..işyerinde olmasam hnügür hüngür ağlıcam eşimede güçlü gözüküyorum oda çok üzülmesin diye ama çok garip..
 

Amin canım,demek ki içindekileri atıyosun.İnşallah rahim çabucak toparlar,sen de toparlarsın ve fikrin de değişir.
İnşallah seneye bu zamanlar bebecikleri sağlıkla kucakta görürüz.
Bana da doktor metiler vermişti.Kanamanı azaltır demişti.Parçaları düşürmeye yaradığını bilmiyodum ama.
Neyse bi sıkıntımız yok şimdi çok şükür adet olana kadar

bende senın gıbı ılk aydan hamıle kalmıstım.sımdı doktorum 3 ay korunma onerdı bıze.ınsallah 3 ay sonra hayırlısıyla hamıle kalırım.
amin hayırlısı olsun canım sağlıklı hamilelikler yaşayalım inşallah

esselacım bence havuza girme zaten mikrop kapmak için birebirdir havuzlar ve şu an hassas dönemdesin
deniz olsa neyse ama havuz daha tehlikeli özellikle kanaman olduğunda rahim daha açık oluyo mikropların saldırısına.
ya da istersen tampon falan kullan bilmiyorum ne kadar işe yarar ama dikkatli ol canım
benim lekelenmem varken doktor denize bile girmeme izin vermedi kanama olduğundan dolayı
gireyim hoplayıp zıplamam dedim,yok kanama varsa girme dedi


çok geçmiş olsun canım.ne olursa hayırlısı olsun ki zaten öyle olacaktır.
Hepimizin derdi aynı,çok zor bişey.
hamile olduğunu öğrendiğinde insan inanamıyo,ne kadar alıştığını anlamıyo ama onu kaybettiğinde anlıyo ki o hayatın ta kendisi olmuş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…