- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.981
ya doktoruma bu ilişki konusunu soramıyorum..:) çünkü eşimin erkek arkadaşı oluyor kendisi... muayeneler sırasında zaten bayağı içli dışlı olduk..normalde erkek-kadın doktor ayrımı yapan biri değilim ama eşimin arkadaşı ve oturup sohbet ediyoruz konusuyoruz falan garip oluyor zaten bide bu ilişki konusunu soramam ya ...:/ cahilmiyim neyim anlamadım... bide sözde okuduk mühendis olduk... sanırım başka bir doktor bulmam lazım bunu sormak için...
oww tehlikeli günlerdesin yrncim hadi bakalım müjdeni bekliyoruzGozun aydin canim artik hayirlisiyla calismalara baslayabilirsin. Benimde yumos gunum yaklasiyor ovulasyon testinde nerdeyse pozitifi gorucem, buyuk bir ihtimalle yarin insallahInsallah hepimiz yakin zamanda guzel haberler veririrz
sağol canımdeniz yok sadece kaplıca miniğim ama açık-kapalı havuz, sıcak-soğuk su havuzu hamam sauna falan baya bi yüzme alanı var, bolu mudurnudayız annemlerin devremülkü vardı onların yanındayız. adetim de bitti 6 gün sürdü...
gözünaydın canım çok mutlu oldum senin adına
biz anladık tatlım merak etmeayyyyyyy ne komik olmuş az önceki yazım
oturup kalktım ikide bir pc nin başından... herşeyi birbirine karıştırmışım
ya doktoruma bu ilişki konusunu soramıyorum..:) çünkü eşimin erkek arkadaşı oluyor kendisi... muayeneler sırasında zaten bayağı içli dışlı olduk..normalde erkek-kadın doktor ayrımı yapan biri değilim ama eşimin arkadaşı ve oturup sohbet ediyoruz konusuyoruz falan garip oluyor zaten bide bu ilişki konusunu soramam ya ...:/ cahilmiyim neyim anlamadım... bide sözde okuduk mühendis olduk... sanırım başka bir doktor bulmam lazım bunu sormak için...
İstesek de engel olamıyoruz ki canım inşallah düşündüğün gibi olurminik kelebek bugun icin bir baska acaba filan geciyor icimden ama engel olmak istiyorum bu dusunceye, kadin dr aradim ulasamadim pazartesi tekrar arayacam bakalim kan gelmezse ne olcak hayirlisi olsun artik
arkadaşlar kürtajdan sonra 2. adetiniz ne zaman oldu?? Düzenimin nasıl olacağını bilmediğim için meraklanıyorum. Başına gelenlerin cevaplarını bekliyorum....
Kızlar merhaba,ekim ve kasım ayında müjde vermeyi planlayan hanımları topiğimize bekliyoruz.
adet tarihinizi verin sizi de ekleyelim listemize,müjdeler havada uçuşsun
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lsun-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a.html
oww tehlikeli günlerdesin yrncim hadi bakalım müjdeni bekliyoruz
sağol canımne güzel yaa havalar bozmadan tatil keyfi yapmşsın
daha ben tatili rüyamda görürüm bebek olursa yazın inşallah
biz anladık tatlım merak etmekendi yazıma cevap yazıyodum bi ara sonra sildim
ben olsam gidemezdim valla isisçok yakın mı arkadaşlar eşinle?
bence muayene olduysan onu sormanda da bi sıkıntı yok nolcak canım sonuçta bebeğin nası yapıldığını bilmiyomu bu adam
yada telefonda sor "bi dost" de kapa telefonu
arkadaşlar kürtajdan sonra 2. adetiniz ne zaman oldu?? Düzenimin nasıl olacağını bilmediğim için meraklanıyorum. Başına gelenlerin cevaplarını bekliyorum....
selam kızlar bir iki gün önce doktora gittim çok şükür bişey kalmamış.baktı temiz dedi.yani tamamen atmış vücudum.
kanamam çok hafif devam ediyor.bugün 26.günüm düşük başlayalı.
kasığımda hafif bi ağrı vardı doktora onuda sordum yumurtam çatlamış o yüzden ağrıyormuş.
adetin 3.günü tekrar gel bakalım yumurtayı atacakmısın dedi.bu arada 20.gün falan kanamam kesilmiş gibiydi bizde eşimle
acaba bişey olurmuki:26:
Kızlar merhaba ben 27 ağustos 3 eylül arasında kanamam oldu düşük yaptım 6. haftam dolmadan. bu kanama benim ilk adetim sayılır mı dedim doktorum sayılır dedi. 29 eylülde tekrar tekrar regl oldum şimdi ben siklusum 33 gün olarak mı yoksa önceki düzenli halim olan 28 gün olarak mı yumurtlama tarihimi hesaplamalıyım? çünkü bebiş için beklemek istemiyoruz daha fazla yardım bekleniyor... :))
Merhaba gunde bir deneyin hesaplarla ugrasma kızlarrr..
gunde bir denersen tutma olasiligi daha yüksekmis
Arkadaşım 6 hafta + 4 günlük hamileymiş. ama beta hcg 326 çıkmış. doktor keseyi görmüş. Fakat bebişi görememiş. Geç döllenme olabilir demiş.cuma günü tekrar çağırdı. Sizce düşük olma ihtimali nedir ?
boş gebelik olabilir mi ? Kafamız karıştı :26::26::26::26:
canim bence yumurtalama zamaninda
canim benim kiz arkadasin bebegi 7 haftalikken kesede göründü su an 5 aylik hamile hayirlisi olsun
arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.
canim bence yumurtalama zamaninda
canim benim kiz arkadasin bebegi 7 haftalikken kesede göründü su an 5 aylik hamile hayirlisi olsun
arkadaşlar 22 ağustosta gebe olduğumu öğrendim hayatımın en güzel günüydü( yürümeye bile korkuyordum bir şey olur diye... 26 ağustos sabaha karşı 4te lavaboya gittiğimde fark ettim şoktaydım inanmak istemiyordum hala bile bir yanlışlık vardır diyorum ama olmuştu bir kere sonra 2 hafta sürekli takip beta hcg testleri filan ama nafile 3 eylülde kürtaj o kadar ağladım ki hasta önlüğünü giyene kadar ümidim vardı. zaten operasyondan sonra sinir krizi geçirdim...
artık alışmaya çalışıyorum ama kimseyle konuşamıyorum insanlar soğudum uzaklaştım.... normal düzenime dönmek istiyorum önümü görmek hiçbir kaybın yeri tutulmaz ama yeniden başlamam gerekiyor. desteğe ihtiyacım var ve beni sizden başka kimse anlamaz
bundan sonra ne yapmam gerekiyor tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeli kürtajdan 38 gün geçti bugünlerde adet olmam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.
Yazdığını anlayamadım sanırım cnm yani benim sorunum yumurtlama tarihimi hesaplayamamak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?