- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.441
benim 1 haftaya 3aylık korunma sürem dolmuş olcağından bugün kontrol amaçlı randevu almıştım
içtiğim ilaçlara devam etmemi söyledi (folbiol ve coraspin)
akıntı olduğunu söyledi ve fitil verdi
böyle işte birde daha önce smear testi yapılıp yapılmadığını sordu ve yapalım dedi
sizler de gelişmeleri paylaşın kızlar
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
ayy ne güzell canım korunma süren dolmuşş.
hadi inşallah bu ay güzel haberlerlini alalım sağlıcakla.
bende aralık adetimle başlıyorum inşallahhh
baharcım ben de adetimi beklicem sonra start vercem
zaten aralık 3 ile 5i gibi bekliyorum
senin ne zaman bat?
Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım dün maalesef düşük yaptım8 haftalıktı, doktora o anki ruh halimle hiçbirşey sormamışım o da söylemedi birşey zaten mahrumiyet bölgesindeyiz doktor bulduğuma şükrediyorum. Şuanki psikolojimle bebek istemiyorum ama merak ediyorum ne kadar korunmak gerekiyor, ilk adetim kaç gün sonra olacak? kanamam ne kadar sürecek? Afedersiniz ilişkiye ne zaman başlanacak? Hiç bir operasyon geçirmeme gerek kalmadı çok şükür kendiliğinden düştü.
canım öncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
şimdi kanamanın bitmesi kişiden kişiye değişiyor kimimiz 40gün kimimiz 1 hafta
ilişkiye girmen için kanamanın bitmesi gerekiyor.
düşükten 20gün sonra falan yumurtlama oluyor genelde ve 40lı günlerde adet olunuyor
ama buda kişiden kişiye değişir.ben 33günde oldum 30günde olan var 45günde olan var.
tekrar bebek içinde en az 1 adet dönemi bekle ama genelde doktorlar 3 ay veriyor.
ama çok istiyorum dersen ve kendini hazır hissedersen ilk adetten sonra doktora gidip rahim toparlanmışmı öğrenip ondan sonra başlarsın canım
amin Rabbim yaşatmasın kimseye, çok teşekkür ederim
ve yine bu topikteyim kızlar
ama gün saymak için değil artık gün saymicam artık aylar var biliyorum oralar bana uzak
evirdi çevirdi baktı doktor üstten baktı yok alttan baktı belini kaldır öyle dur böyle dur bomboş kese
sonrası doğumhane
ben oraya hep böyle mi giricem demekten alamadım kendimi
ama gün saymak için değil artık gün saymicam artık aylar var biliyorum oralar bana uzak
evirdi çevirdi baktı doktor üstten baktı yok alttan baktı belini kaldır öyle dur böyle dur bomboş kese
sonrası doğumhane
tekrar yaşamayı beklemiyodum nası da seviniyodum wc den temiz çıkınca kanamam yok diye şükürler ediyodumcanımbenim inan hepimiz çok üzüldükkk.
bu olmamalıydı ama rabbim bizden iyi bilir.
semekki sağlıksızdı hiç üzme kendini
şu an yaşadığın acıyı hepimiz yaşadıkkk ama zamanla geçecek
güzelce dinlen bi kendine gel sonra sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksınn
o doğumhaneden bu sefer bebişinle çıkacaksın inşallahhhhhh
canım çok yazılcak bişey yok acın çok yeni ama siz bizlere umut oldunuz ben ilk o kadar kötüydüm ki sizlerin yazdıklarını hepsini okudum nerdeyse umut buldum yeniden başladım ne olur umudunu yitirme
kızlar benim bu ay olmmadı galba yumurtlamanın sonuna doğru akıntım pat diye kesildi normalde adet olcağım zaman akıntım kesilir akıntım kesildi ama içerde akıntı var galba çünkü ilişkiye girerken kuru oluyordum ama bu sefer akıntı kesildi ilişki rahat oluyor ama akıntı hiç yok kupkuruyum ilk hamileliğimde akıntım çok çoğalmıştı onun için bu au olmadı galba kafam karıştı böyle olan oldu mu hiç
tekrar yaşamayı beklemiyodum nası da seviniyodum wc den temiz çıkınca kanamam yok diye şükürler ediyodum
sadece o değilmiş
parça genetiğe gitti sonuç 2-3 hafta sonra çıkacak
sonra adet olunca sonuca göre test yapılacak
bidahaki gebelik iğnelerle devam edebilir
doktorun söylediği bi ihtimal bu,
beni sancı odasında dinlendirdiler,ayılınca duydum,yan odada bi bayan doğumu bekliyodu bebeğin kalp atışları odama kadar geliyodu
kendimi tutamadım
sağol canım inşallah tekrar yaşamayız ne denir ki
yeniden bi umut başlar ama sonu nolur allah bilir
kalkıyorum yine düşüyorum
sonrası doğumhane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?