Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende bir an önce adet olmak istiyorum sonrada yeniden hamile kalmak için çalışmak çok kıskanıyorum hamile olan herkesi ben aslında çok kıskanç biri değilim neden böyle oldum bilmiyorum herşey Allahtan biliyorum ama elimde değil bizlere de en kısa zamanda nasip eder inş Rabbim

benim 1 haftaya 3aylık korunma sürem dolmuş olcağından bugün kontrol amaçlı randevu almıştım
içtiğim ilaçlara devam etmemi söyledi (folbiol ve coraspin)
akıntı olduğunu söyledi ve fitil verdi
böyle işte birde daha önce smear testi yapılıp yapılmadığını sordu ve yapalım dedi
sizler de gelişmeleri paylaşın kızlar
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

ayy ne güzell canım korunma süren dolmuşş.
hadi inşallah bu ay güzel haberlerlini alalım sağlıcakla.
bende aralık adetimle başlıyorum inşallahhh

ayy ne güzell canım korunma süren dolmuşş.
hadi inşallah bu ay güzel haberlerlini alalım sağlıcakla.
bende aralık adetimle başlıyorum inşallahhh

baharcım ben de adetimi beklicem sonra start vercem
zaten aralık 3 ile 5i gibi bekliyorum
senin ne zaman bat?

baharcım ben de adetimi beklicem sonra start vercem
zaten aralık 3 ile 5i gibi bekliyorum
senin ne zaman bat?

canım hiç bilmiyorum ki
düşükten sonra düzenim değişti
ilk ay 33günde oldum
diğer ay 26günde
şimdi ne zaman olur bilmiyorumm
yakın tarihlerde başlarız ozaman hadi güzel haberler vermek dileğiyleeee

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım dün maalesef düşük yaptım 8 haftalıktı, doktora o anki ruh halimle hiçbirşey sormamışım o da söylemedi birşey zaten mahrumiyet bölgesindeyiz doktor bulduğuma şükrediyorum. Şuanki psikolojimle bebek istemiyorum ama merak ediyorum ne kadar korunmak gerekiyor, ilk adetim kaç gün sonra olacak? kanamam ne kadar sürecek? Afedersiniz ilişkiye ne zaman başlanacak? Hiç bir operasyon geçirmeme gerek kalmadı çok şükür kendiliğinden düştü.

canım öncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
şimdi kanamanın bitmesi kişiden kişiye değişiyor kimimiz 40gün kimimiz 1 hafta
ilişkiye girmen için kanamanın bitmesi gerekiyor.
düşükten 20gün sonra falan yumurtlama oluyor genelde ve 40lı günlerde adet olunuyor
ama buda kişiden kişiye değişir.ben 33günde oldum 30günde olan var 45günde olan var.
tekrar bebek içinde en az 1 adet dönemi bekle ama genelde doktorlar 3 ay veriyor.
ama çok istiyorum dersen ve kendini hazır hissedersen ilk adetten sonra doktora gidip rahim toparlanmışmı öğrenip ondan sonra başlarsın canım

amin Rabbim yaşatmasın kimseye, çok teşekkür ederim

ve yine bu topikteyim kızlar
ama gün saymak için değil artık gün saymicam artık aylar var biliyorum oralar bana uzak
evirdi çevirdi baktı doktor üstten baktı yok alttan baktı belini kaldır öyle dur böyle dur bomboş kese
sonrası doğumhane
ben oraya hep böyle mi giricem demekten alamadım kendimi

canımbenim inan hepimiz çok üzüldükkk.
bu olmamalıydı ama rabbim bizden iyi bilir.
demekki sağlıksızdı hiç üzme kendini
şu an yaşadığın acıyı hepimiz yaşadıkkk ama zamanla geçecek
güzelce dinlen bi kendine gel sonra sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksınn
o doğumhaneden bu sefer bebişinle çıkacaksın inşallahhhhhh

Son düzenleme:

canım çok yazılcak bişey yok acın çok yeni ama siz bizlere umut oldunuz ben ilk o kadar kötüydüm ki sizlerin yazdıklarını hepsini okudum nerdeyse umut buldum yeniden başladım ne olur umudunu yitirme

kızlar benim bu ay olmmadı galba yumurtlamanın sonuna doğru akıntım pat diye kesildi normalde adet olcağım zaman akıntım kesilir akıntım kesildi ama içerde akıntı var galba çünkü ilişkiye girerken kuru oluyordum ama bu sefer akıntı kesildi ilişki rahat oluyor ama akıntı hiç yok kupkuruyum ilk hamileliğimde akıntım çok çoğalmıştı onun için bu au olmadı galba kafam karıştı böyle olan oldu mu hiç

tekrar yaşamayı beklemiyodum nası da seviniyodum wc den temiz çıkınca kanamam yok diye şükürler ediyodum
sadece o değilmiş
parça genetiğe gitti sonuç 2-3 hafta sonra çıkacak
sonra adet olunca sonuca göre test yapılacak
bidahaki gebelik iğnelerle devam edebilir
doktorun söylediği bi ihtimal bu,

beni sancı odasında dinlendirdiler,ayılınca duydum,yan odada bi bayan doğumu bekliyodu bebeğin kalp atışları odama kadar geliyodu
kendimi tutamadım

canım çok yazılcak bişey yok acın çok yeni ama siz bizlere umut oldunuz ben ilk o kadar kötüydüm ki sizlerin yazdıklarını hepsini okudum nerdeyse umut buldum yeniden başladım ne olur umudunu yitirme

sağol canım inşallah tekrar yaşamayız ne denir ki
yeniden bi umut başlar ama sonu nolur allah bilir
kalkıyorum yine düşüyorum

canım zaten normalde yumurtlama sonrasındaki hafta kuru geçer adete yakın yine akıntı başlar.
bence hemen umutsuz olma .bazen değişebiliyor.sonuçta düşük yaşadık her şey eskisi gibi olmayabilir.

inşallah sonuçlar temiz çıkar canım.
kese var bebek mi yoktu yoksa kese demi yoktu
hani bazen geç döllenme oluyor bebek sonra görünüyor falan.
kaçıncı haftandaydınki.biliyorsun bende o sebepten beklemişti 9.haftaya kadar
ilk doktor kese baskı yapmış embriyo yu öldürmüş demişti
diğeri 2 hafta bekletmişti.ama ilkinin dediği gibi düşük başlamıştı 2 haftaya

Cnm bnm ilk dudukten sonra hamile kaldigimda ne cok sevinmistim ama bir yanim
Acaba yinemi olmayacak diyodu hergun her saat dua efiyordum
Ranbim koru bebegimi dixodum Allahim sana emanet hayirlisi ile nasip et defim
Kismet olmadi Allahtan hersey Allahim buyuk olacak inaniyorum

Kizlar benimde hevesim kisa surdu bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
Bugun yarin kanamam baslicakmis bende yeniden bu topige transfer oluyorum
Moralim bozuk ama yapicak bisey yok Allah'in bir bildigi vardir.
Hakkimizda hayirlisi olsun artik yumurtlama filan takip edmiycem bir sure
2. dusugum Allak 3.sunu yasatmasin

minikkelebek, canım tekrar çok geçmiş olsun. birşey diyemiyorum, sadece Allah'tan sabır diliyorum bekleyeceğin aylar için.

böyle vak'alar yaşanabiliyormuş. 3-4 düşükten sonra bile hamile kalanlar varmış. bu iyi bir durum elbet,
yani seninde bebeğin olacak yine Allahın izniyle, hamile kalabiliyorsun nasılsa.
tek mesele aynı şeyleri bir daha yaşamazsın inş. bundan sonraki gebeliğinde bebeğini kucağına alırsın inş.

canım ne yapalım, takdir buymuş, Allahım bunu uygun görmüş, inşaallah bundan sonra en hayırlı en güzel ve en sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…