- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.461
Kizlar benimde hevesim kisa surdu bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
Bugun yarin kanamam baslicakmis bende yeniden bu topige transfer oluyorum
Moralim bozuk ama yapicak bisey yok Allah'in bir bildigi vardir.
Hakkimizda hayirlisi olsun artik yumurtlama filan takip edmiycem bir sure
2. dusugum Allak 3.sunu yasatmasin
benim 1 haftaya 3aylık korunma sürem dolmuş olcağından bugün kontrol amaçlı randevu almıştım
içtiğim ilaçlara devam etmemi söyledi (folbiol ve coraspin)
akıntı olduğunu söyledi ve fitil verdi
böyle işte birde daha önce smear testi yapılıp yapılmadığını sordu ve yapalım dedi
sizler de gelişmeleri paylaşın kızlar
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Kizlar benimde hevesim kisa surdu bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
7+0 da kese gayet iyi ama bebek yok canıminşallah sonuçlar temiz çıkar canım.
kese var bebek mi yoktu yoksa kese demi yoktu
hani bazen geç döllenme oluyor bebek sonra görünüyor falan.
kaçıncı haftandaydınki.biliyorsun bende o sebepten beklemişti 9.haftaya kadar
ilk doktor kese baskı yapmış embriyo yu öldürmüş demişti
diğeri 2 hafta bekletmişti.ama ilkinin dediği gibi düşük başlamıştı 2 haftaya
canım senin de 2 düşük mü var ben 1 sanıyodumCnm bnm ilk dudukten sonra hamile kaldigimda ne cok sevinmistim ama bir yanim
Acaba yinemi olmayacak diyodu hergun her saat dua efiyordum
Ranbim koru bebegimi dixodum Allahim sana emanet hayirlisi ile nasip et defim
Kismet olmadi Allahtan hersey Allahim buyuk olacak inaniyorum
ah canım yaaaKizlar benimde hevesim kisa surdu bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
minikkelebek, canım tekrar çok geçmiş olsun. birşey diyemiyorum, sadece Allah'tan sabır diliyorum bekleyeceğin aylar için.
böyle vak'alar yaşanabiliyormuş. 3-4 düşükten sonra bile hamile kalanlar varmış. bu iyi bir durum elbet,
yani seninde bebeğin olacak yine Allahın izniyle, hamile kalabiliyorsun nasılsa.
tek mesele aynı şeyleri bir daha yaşamazsın inş. bundan sonraki gebeliğinde bebeğini kucağına alırsın inş.
canım ne yapalım, takdir buymuş, Allahım bunu uygun görmüş, inşaallah bundan sonra en hayırlı en güzel ve en sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
ve yine bu topikteyim kızlar
ama gün saymak için değil artık gün saymicam artık aylar var biliyorum oralar bana uzak
evirdi çevirdi baktı doktor üstten baktı yok alttan baktı belini kaldır öyle dur böyle dur bomboş kese
sonrası doğumhane
ben oraya hep böyle mi giricem demekten alamadım kendimi
geçmiş olsun canım. dinlenme süren bitmiş, hadi bakalım, aralık ayında korunmayı bırakıp
bebek için çalışacak arkadaşların sayısı çok burda, bende dahilim buna, Yüce Rabbim gönlümüzden
geçenleri hayırlı kılsın ve hayırlı evlatlarımıza kavuşalım hepberaber.
Cnm gecmis olsun bugunler gitsin geri gelmesin Allahim yasatmasin birdaha
Esselacim gozunaydin aralikta butun evlerde deprem olcek
Bebecikler gobege koncekkk
sağol asenacım bitti sayılır, hiç hesap mesap yapmiyim diyorum ama dayanabilirmiyim ki onu da bilmiyorum
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
bakalım şekerim hayırlısı...
7+0 da kese gayet iyi ama bebek yok canım
yolk sac gayet büyüktü,seninki gibi bişeymi oldu acaba ...
sağol canım inşallah
valla şu an öyle bi boş hissediyorum ki kendimi
yine başa döndüm hem de başa dönmeme bile aylar var artık
doktor 3 ay bekle der şimdi belki
bu hafta gidicem bakalım ne diyecek
minikkelebeğim
canım öyleyse aynı şeyi yaşamışız.
çünkü benimde yolk kesesi gereğinden fazla büyüktü
normalde 5,6mm olması gerekirken benim 7,2mm idi
bu durumda yolk sac bebeğe baskı yaparak erken dönemde yok ediyormuş
benim doktorum öyle demişti sonra nettende baya araştırdım bu durumu.
ben boş gebelik diye korkmuştum ama boş gebeliklerde sadece kese olurmuş.
eğer yolk sac oluştuysa bebeğin olduğunun en büyük kanıtıdır diyor doktorlar.,
en azından boş gebelik değilmiş canımm
allah bir daha yaşatmasınnnn
sağol asenacım bitti sayılır, hiç hesap mesap yapmiyim diyorum ama dayanabilirmiyim ki onu da bilmiyorum
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
ama gün saymak için değil artık gün saymicam artık aylar var biliyorum oralar bana uzak
evirdi çevirdi baktı doktor üstten baktı yok alttan baktı belini kaldır öyle dur böyle dur bomboş kese
sonrası doğumhane
sonrası doğumhane
canım neden yanlış anlayayım tabi ki insan ister istemez kendini kaptırıyocanım benim yaa, kısmet işte... insanın aklına gelmeyen başına geliyo
öyle etkilendim ki senden, şimdi bir dahakine de hiçbir garantimizin olmadığını daha çok düşünür oldum. yani insan boşuna planlar yapıyor, diyorum ki bir daha allah nasibederse hamileliğimde çok fazla kaptırmamaya çalışıcam rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin tabi ki bol bol dua etcez ama biraz erken başlıyoruz hayal kurmaya o yüzden yıkımı da büyük oluyor... yanlış anlama sakın kelebeğim senin için değil hepimiz için böyle düşünüyorum
nolur olanları tekrar tekrar düşünüp canını sıkma geçicek bunlar da inşallah. açıkçası çok fazla da eski topiği takip etme derim ben en azından şimdilik. neolur kızmasın ordaki arkadaşlar ama kabul etsek te etmesek te aynı duyguları paylaştığımız insanların yanından ayrılmış olmak hissi moralimizi olumsuz etkiliyor. naçizane küçük bi öneri... yani yeni kaybettiğimizde hayli fazla etkiliyor...
burda da hep bebek hayali kurcaz değil, canımız ne isterse kaynatır, paylaşırızhiç öyle bana çok uzak o günler falan deme
allahın izniyle birdahakini sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
amin canım hiçbirimize yaşatmasın kimseyeminikkelebeğim
canım öyleyse aynı şeyi yaşamışız.
çünkü benimde yolk kesesi gereğinden fazla büyüktü
normalde 5,6mm olması gerekirken benim 7,2mm idi
bu durumda yolk sac bebeğe baskı yaparak erken dönemde yok ediyormuş
benim doktorum öyle demişti sonra nettende baya araştırdım bu durumu.
ben boş gebelik diye korkmuştum ama boş gebeliklerde sadece kese olurmuş.
eğer yolk sac oluştuysa bebeğin olduğunun en büyük kanıtıdır diyor doktorlar.,
en azından boş gebelik değilmiş canımm
allah bir daha yaşatmasınnnn
cumartesi gününü bekliyorum muhtemelen o gün söyler ne kadar beklicemicanım, benim 7+3 de doktor bebeği göremedi. ve bu durum pek iyi değilmiş.
sağlıklı gebelikte bebeğin görünmesi hatta kalp atışı duyulması lazımmış bu haftalarda.
ancak doktorum "bir hafta daha şans verelim, bazen geç döllenme olabiliyor, çünkü daha önce başımıza böyle durumlar geldi " dedi.
beklerken, 8+2 de düşük oldu. kesinlikle boş gebelik değilmiş, yolk saç olduğu için.
sanırım sendede aynı şey olmuş, yolk saç olması gerekenden büyükmüş galiba.
3 ay hatta 6 ay bekle de diyebilir doktorun.
önemli olan sağlıklı bir gebelik yaşamak. yoksa
sen adet görmeden bile tekrar hamile kalabilirsin, çünkü bilinçlisin, yani yumurtlama günlerini takip ederek
hemen hamile kalabildiğini gördün.
rahim kendini 15 günde de toparlayabilirmiş, 2 ayda da.
bu kişinin bünyesine bağlıymış.
ve sana sabır diliyorum, çünkü beklemek çok zor. .
amin armenacım çok sağol neden ben demiyorum ama neden oldu diyorum merak ediyorum ne var sorun ne bunu çok öğrenmek istiyorum amacanım benim Allah ım sana güç versin sabır versin ... lütfen neden dememeye sorgulamamaya çalış çünkü o zman Allah ın takdirine güvenmiyor gibi olursun. Tam sahiplendin ve kaybettin ama yeni umutlar için kayıpları kader deyip içimize saklamamız lazım. Unutup toparlanamaz insan ama kabbullenirse daha kolay olur her şey ... Allah ım sana anlayış versin sabır versin bir an önce kendini toparlarsın umarım canım benim ...
minikkelebek warya nasil anliyorum seni anlatamam kahverengi akinti olunca hastaneye gitigimde genemi kurtaj olucam acaba adi dr kadin kesenin icinde bebek yok dedi kanamanin sebebini söylemedi pazartesi dr kontrolunde drun sana söylesin cevap vermedi bana dogru duzgun eve nasil geldim aklimdan neler gecirdim internete savaha kadar arastirdim hic bir sey beni tatmin etmedi pazartesiyi zor getirdim resmen yataktan cikmaya korkuyordum, aslinda halada korkuyorum icimden neler kime ne söylesem gene basaramadim diyip icimde nasil karanlikta cirpindim anlatamam acini anliyorum ama olunca oluyor bir sey yapamiyorsun,
canım neden yanlış anlayayım tabi ki insan ister istemez kendini kaptırıyo
dedim ki bu defa çok rahat geçiyo heralde yaşadıklarımdan sonra bu bana bi ödül olacak ama dediğin gibi garantisi yokmuş
hamilelik topiklerine de çok sık uğramıyorum dediğin gibi insan etkileniyor
ama herkesin başına da 2. vaka gelecek diye bişey yok sen sakın kendini bu şekilde şartlama
allah hayırlısını nasip etsin ben şimdi 3. ye umutlanmaya çalışıyorum
şu an acım çok taze sağlıklı düşünemiyorum
öyle ki etrafımdaki insanlara bile sert davranıyorum
inşallah çabuk toparlarım
bakalım cumartesi 3 te doktora kontrole gidicem neler söylicek
kızlar ya kürtajdan sonra kanamanız ne kadar sürdü?
benm kırmızı kan sadece o gün geldi
şu an kahve leke ve damar damar bişeyler geliyo o kadar
gece çok sancım oldu ağrıdan ağladım yani
ama sabah azalmıştı
canım inş. düşündüğünden de çabuk toparlarsın
benim kürtajdan sonra kanama azar azar devam edip 5 6 günü bulmuştu ama lekelenmelerle tam olarak 12. gün bitmişti
bana metiler vermişti dr.um kanama kesici ama sanırım herkese veriliyor yine de kişiden kişiye çok değişiyo bu kanama süresi
sonraki ilk adetim de kürtaj gününden sayınca 26. gün olmuştu yani lekeler tam bitip te temizlenince tam 14gün sonra adet olmuştum
böyle işte, buarada benim de akşamları çok fena sancım olmuştu ağrı kesiciler içmeme rağmen...
dr.una sorcakları unutma hatta not alabilirsin ben her gelişimde şunu da sorcaktım diyorum
o da söyler şu kadar ilişki yasak, şu kadar korunun falan...
inşallah en hafif şekilde atlatırsın canım
canım kuzenin de 2 düşük mü yaptı?yoksa 3. yü mü doğurdu?Minigim evet gecen sene temmuzda kaybettim
Bu sene agustosta hamile oldugumu ogrendim eylulde kaybettim Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
sağol canım ben de şok oldum nasip olmadı yine,sen nasılsın tatlım?canım burayı tesadüfen senin nickini görünce açtım ve şok oldum inan seninle ağustos ayında hamile kalanlar sayfasında tanışmıştık. bebeğini kaybedişini gün gün yaşamış ve çok üzülmüştük şimdi iseikinciye hamile kalmışın ve ben onu tebrik edemeden kaybetmişin. Allahın takdiri böyleymiş miniğim. ilerde sorun yaşamaktansa şimdi gitmesi inan en hayırlısı olmuşbunu derken üzülüyorum ama elden de başka bişey gelmiyor canım. ama şuna sevinmelisin ki çabucak hamile kalabiliyorsun yani bir sorun yok ne eşinde ne sen de. belki pıhtılaşma sorunu var belki başka bi şey ama bunlar tespit edildiğinde çarçabuk çözülecek sorunlar canım benim. Dilerim bu yaşadığın 2 kayıp yeni gelecek miniğinin mutlu günlerinin diyeti olsun.. 2013 sana meleğini getirsin canım benim. Tekrar geçmiş olsun.
canım inş. düşündüğünden de çabuk toparlarsın
benim kürtajdan sonra kanama azar azar devam edip 5 6 günü bulmuştu ama lekelenmelerle tam olarak 12. gün bitmişti
bana metiler vermişti dr.um kanama kesici ama sanırım herkese veriliyor yine de kişiden kişiye çok değişiyo bu kanama süresi
sonraki ilk adetim de kürtaj gününden sayınca 26. gün olmuştu yani lekeler tam bitip te temizlenince tam 14gün sonra adet olmuştum
böyle işte, buarada benim de akşamları çok fena sancım olmuştu ağrı kesiciler içmeme rağmen...
dr.una sorcakları unutma hatta not alabilirsin ben her gelişimde şunu da sorcaktım diyorum
o da söyler şu kadar ilişki yasak, şu kadar korunun falan...
inşallah en hafif şekilde atlatırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?