- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.481
Adetime iki gun var atesimi olctum 37.1
Ayaklarim ve ellerim buz gibi
Surekli usuyorum
Idrar rengide cok acik
Gebelik olma ihtimali var sanirim
Gecen sefer test yapmadan hamileyim demistim
37. Uzeri atese bakarak ve oylede oldu
Ne dersiniz
Surekli usuyorum
Idrar rengide cok acik
Ne dersiniz
Ayy Canimmmm hayirlisi olsun Ins hamilesindirrrrrrr heyecanlandim valla , bana mutlaka haber ver olurmu
Surekli usuyorum
Idrar rengide cok acik
Ne dersiniz
ben iyiyim canım yani sorunlar olmuyor değil ama çok şükür yürüyor bir şekilde. inan hamile kalınca da bitmiyor hiçbir şey sürekli korku yaşıyorsun acaba içimde canlı mı sağlıklı mı. bir de ben 11. haftamda kanama ve düşük tehlikesi geçirdim onla da kalmadı 4 kez daha ayrı zamanlarda kanamam oldu.. yani emanetimiz Allaha canım kimin ne olacağı belli değil. kucağıma alana kadar kendimi anne olarak göremiyorum. zaten kucağına almakla da bitmiyor hep korku. o yüzden Allaha güvenmekten başka çaremiz yok. sonuçta biz onun emanetlerini taşıyoruz ve taşıyacaksınız inşallah.
canım benim ben bir siteye üyeyim ve orda canlı sohbet yapıyoruz bir arkadaş var ve 4 düşük yaptı düşün 4 kez pıhtılaşma yüzünden ama tedavisi var ve şimdi çook şükür ki yeniden hamile hem de ikiz:)) ben inanıyorum ki sana da böyle olacak hem deçok çok kısa bir sürede. yapman gereken tek şey kan tahlili yaptırman ve sorunu anlaman.. her zaman yanındayım canım.. Allah yardımcınız olsun. senin aracılığınla burda düşük yapan ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. üzülmeyin lütfennnn vuslat çok yakında ve her gecenin bir sabahı var
Surekli usuyorum
Idrar rengide cok acik
Ne dersiniz
canım test yaptın mı sonucu bekliyoruz çok merak etiim hadi iyi haberlerle inş
ınsallah dedıgın gıbı bızım de bebeklerımız olur
inşallah canım tabi ki olur neden olmasın sen yeter ki inan benim de 7 ay olmamıştı nerdeyse umudumu kaybetmek üzereydim. kanamalar yaşadım düşük tehlikesi yani her şey insanlar için. ve hiçbirimizin bebeğini kucağına alacağı kesin değil o yüzden Allah hepimize hayırlı evlat verip onun hayrnı görmeyi nasip etsin
heyyooooo aralıkçılar nerdesinizzzz
aralıa girmemize az kaldııııı
Burdayimmmmm aralikcilar toplanin yamacima hihii
Bu ay hamis degilsem aralikta olur insAllah
seni çıkardık canım inşallah aralıkçılar kulübünden
bende progestana başladım birki damla kan gördm bügün çok üzgünüm bebegimin benimle kalması için neler yapmalıyım
ne gebelige dair nede adete dair bir belirti yok sadece kasiklar ben buradayim diye agriyor onun disinda bisi yokkk bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?