Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anladım canım sağol. hamilelik öncesinde ve sonrasında 3 özel hastaneye gittim, 4 ayrı doktor!!!

kuzenimde "abla devlete git hem aletleri çok geniş kapsamlı, hemde ücret bile almıyorlar, aldıkları ücrette çok az" dedi.

az önce buradaki bir iş arkadaşımla konuştum, o da doktor adı verdi, vs. vs... sanırım ben doktorumu değiştireceğim,
bakalım şu ay bir geçsinde hamilelik durumunda iyice düşüneceğim bu doktor işini.

ıstanbuldayım.kardesımın de basına aynı olayın geldıgını soyledım kendı doktoruma o da butun testlerı ıstedı benden.coraspın e basladım hamıle kalırsam da ınsallah ıgneye baslayacagız.ama korkuyorum yıne de.bır de ben sıgara ıcıyorum az da olsa.2 aydır fılan gunde bıkac taneye dusurdum.bu kan pıhtılasması olayı ogrendıkten sonra gunde 1 tane ıcıyorum.ama onda da cok pısman oluyorum.bır an once bırakmam lazım.

tsh T3 ve T4 tıroıdle ılgılı canım

aynen öyle canım belirsizlik öldürüyo insanı zaten biz en iyisi kendimizi çok kaptırmayalım hamile kalırsakta şansımıza doktorda bana dedi 10 gün daha bekle gelmese söktürücü vercek heralde(((((

cnm ya coraspirin icyorum bende
progestana i bir defa ictim fakat bas donmesi muttisdi o nedenle icemedim

kizlar buarada yazayim iki gundur acayip midem agriyomu bulaniyormu bilemedim yaaa bir sey yemedim iki gundur sirf su iciyorum son 4 gun bakalim Allahim hayirli kapilar acsin insAllah

arkadaşlar da söylemiş, T3, T4, TSH troidle ilgili. yine troidle ilgili serbest t3 falan da bakılıyo
ama sen bunları ezberlemeye kalkma canım dr.a troid testi yaptırcam, bi düşük olayı da yaşadım dersen yazıverir
dahiliye ya da kadın doğum bölümü farketmez, çok dr. bu testleri yazabiliyo

kızlar günaydın...ya bugünlerde şaırı bir anne olma isteği oldu bende çok isityorum.rüyalarıma bebek giriyor.ne biliyim baya bir duyguluyum bugünlerde.... ama daha 2 ayım var süremin dolmasına ve bir de sizle birşey daha paylaşmak isityorum.benim eş durumundan tayinim olmadı henüz ailemle yaşıyorum.şans aynı yerde çalışıyorum.haziranda eşim tayin isteyip gelecek inşalalh.şimdi acaba hazirandan sonra kendi evime geçtikten sonra mı bebek düşünmeye başlasam yoksa özlemimi gidermek için daha fazla beklemesem mi ?

biraz karışık bi durum sanki canım şu anda eşinle sık sık görüşebiliyomusunuz hamilelik için düzenli ilişki şart nasip işi tabi ama hazirandan sonra kendi evinde daha ii olur sanki..

Benden haber vereyim
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak

Mayacilar totosunun ustune oturdular-----
yok yaa ne mayasi ancak bn. Hamur mayasini bilirim
Kim bilir kac kisi dinden cikacak inanipta bu mayalara hem fitne bunlar
Ancak biz Allahu azimussana ve tek kitabimiz kurana inaniriz

sanki hamilesin gibi geldi bana bak şimdi inş canım adetin ne zman senin mayaların da mayası bozukmuş :) böyle saçma şeyler yaptıklarına göre Allah bilir herşeyi

çok iyi o zaman.bi dahaki regl döneminde uygulayayım ben de bakalım.ya diğer sayfada yazmıştım tayin sorunum var benim.bebeği şimdi düşünmesem mi dedim ama çokta isityorum.bugün kaynanm da ara koyma dedi annem de diyor.herkes çok isityor ama bakalım...:44:

sanki hamilesin gibi geldi bana bak şimdi inş canım adetin ne zman senin mayaların da mayası bozukmuş :) böyle saçma şeyler yaptıklarına göre Allah bilir herşeyi

insAllah cnm umudla umudsuzluk arasindayim insAllah bebisim benimledir

serhatice yavrum sen bebegini yap nasibiyle gelir gelir insAllah hersey guzel olacak insAllah

... bende bekliyorum 42 gündür gelsede bir an önce bitse yolumuza baksak:)

haklısın canım, beklenen veya beklenmeyen adet günlerini beklemek çok zor, vakit zor geçiyor.

yolun açık olsun canım : D
Benden haber vereyim
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak

canım, bu ay ilk haber senden gelecek, inş. bir kaç güne kadar müjdeli haberi alırsınız, yeni yıla birlikte girersiniz artık.
belirtiler güzel, inş. bebeğin yapıyordur bu belirtileri

tatlım, aynı durumda olsam hemen yapardım herhalde ben :) evet ev taşınacak, iş, güç vs.
yani çok yorucu ve ağır işler seni bekliyor ama sende ona göre korursun artık kendini ki,
zaten herkes çok istiyormuş, taşınırken herkes yardım eder sana zaten. bebeğini kucağına
alıp kendine geldikten sonrada, evinle ilgili herşeyi yavaş yavaş düzenlersin.

ev işi taşınma vs hiiç önemli dğil kızkardeşim annem hepsi yardım eder.ama evliyim ailemin yanında kalıyorum haziranda tayin olcak inşallah eşim benim yanıma buraya gelecek.ama işte ne bileyim.bir yandan hazır annemlerin yanındayım hamile olsam çok iyi bakarlar bana.bir yandan bir rahatsızlığım olsa eşim 3 saatlik uzaklıkta (buna da şükür) .... kafam karışık ... bir de görümcem yalnız evli eşimin ailesinden o da 15 yıldır bebek hasretiyle yanıyor e haliyle kaynanamlar acayip isityor hiiç torunları yok kaç yıldır özlem içindeler.... zaten evinin kurunca yanına gelirim diyor oda...

ben de sizi en yakın arkadaşalrım bildiğim için bir danışayım dedim size

bence bu kadar çok düşünüpte stres yapma akışına bırak sende istiyosun sonuçta ne zaman kısmeti varsa o zaman gelir...

peki eşinle görüşebiliyo musunuz yoksa hafta sonlarımı ben daha öncede yorum yazmıştım sana ama uzakta gibi algıladım ya da uydurdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…