- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.761
cnm ben düşük sonrasında doktorumu değişitirdim özele gidiyodum,baktım özlede aynı devlette... devlete gitmeye başladım ordaki dr.um yaptı pıhtılaşmayı ben bişey demeden..evet cnm kadın doğumcu..
aynen öyle canım yapmıyolar hemen
iyi birine denk gelmişsin istanbuldamıydın?
peki şimdi nasıl bi yol izlencek yani kan pıhtılaşması için sanırım asprin veriliyor ve hamilelikte iğne yapılıyor
sana neler söylendi canım???
rengarenk bilgilerin için sağol canım, dualarım seninle, inş. aynı acıları yaşamadan yine anne olursun, bu sefer kucağına alırsın inş.
essela, geçmiş olsun canım. çok iyi aslında, nedenini biliyorsunuz ve tedbir alabiliyorsunuz.
demek herhangi bir dahiliciye gidip yaptırabiliyorum bu testi, bunu öğrenmem iyi oldu, sağolasın.
çevremde bu tür bilgileri alabileceğim tecrübeli kişiler
yok, olsa bile her kafadan ses çıkıyor ama hiçbiri tatmin edici değil,
o yüzden bocalayıp kalıyorum bu durumlarda. daha fazla karışıyor aklım.
suay, geçmiş olsun canım, iyiki 3. düşük yaşadığını söylemişsinde yapılmış o testler.
bende anlamıyorum neden doktorlar çoklu düşükleri beklerler.
rengarenk'in de dediği gibi sanırım maliyetli olmasından dolayı bahsetmiyorlar
genetiğe gitmemiz gerektiğini.
genetiğe gitmekten çekindim açıkcası, gittiğimde ilk düşükten dolayı test yapmazlarsa diye.
hatta arkadaşlarla burada coraspirin hakkında fikir alışverişide yaptık bu düşüncelerimden dolayı, pıhtılaşma olma ihtimaline karşı.
Allahım beterinden korusun ve hepimizin işini rast getirsin Rabbim.
suay canım, kuzenimin kuzeni doktor ve birsürü test istemiş, tanıdık olunca titiz davranmış anladığım kadarıyla.
kuzenim mesajla göndermiş istenilen testleri:hemogram,üre,kreatinin,SGOT,SGPT,
TMB,TSH,FT4 ,HBsAg,AntiHBs,AntiHCV,AntiHIV. ben anlamadım tabi bunlardan ama
hangisi troidle ilgili test bilmiyorum. öğrenirsem haber veririm.
tuğbaya canım, haklısın herkes öyle diyor, tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş bazı tetkikler.
dediğin gibi inş. hiçbirimizde yoktur problem, varsa bile Allah rast getirsin işimizi ve öğrenelim bunu da tekrar üzülmeyelim.
yazarım canım yazmaz olurmuyum hiç
canım sanırım tiroid TSH oluyor bende hemotolojiye gideceğim ocakta canım bence git bır devlet hastanesıne internetden bak öğren hangi şehirde genetik merkezi 3 düşüğüm oldu de haftaları söyle kafadan at testlerini yaptır ihmal etme derim ben bu cokönemli rabbım bır daha böyle acılar yaşatmasın bıze ama dr. umrunda değil bızım sıkıntılarımız o yüzden sen kendını düşüneceksın onlar senı değil
canım öyle diyosunda nıye hala adet olmadım peki ayrıca bugün 39 gün oldu bu belırsızlık benı öldürcek olacaksam olayımda kurtulayım belırsızlık cok kötü
cnm ya coraspirin icyorum bendeıstanbuldayım.kardesımın de basına aynı olayın geldıgını soyledım kendı doktoruma o da butun testlerı ıstedı benden.coraspın e basladım hamıle kalırsam da ınsallah ıgneye baslayacagız.ama korkuyorum yıne de.bır de ben sıgara ıcıyorum az da olsa.2 aydır fılan gunde bıkac taneye dusurdum.bu kan pıhtılasması olayı ogrendıkten sonra gunde 1 tane ıcıyorum.ama onda da cok pısman oluyorum.bır an once bırakmam lazım.
rengarenk bilgilerin için sağol canım, dualarım seninle, inş. aynı acıları yaşamadan yine anne olursun, bu sefer kucağına alırsın inş.
essela, geçmiş olsun canım. çok iyi aslında, nedenini biliyorsunuz ve tedbir alabiliyorsunuz.
demek herhangi bir dahiliciye gidip yaptırabiliyorum bu testi, bunu öğrenmem iyi oldu, sağolasın.
çevremde bu tür bilgileri alabileceğim tecrübeli kişiler
yok, olsa bile her kafadan ses çıkıyor ama hiçbiri tatmin edici değil,
o yüzden bocalayıp kalıyorum bu durumlarda. daha fazla karışıyor aklım.
suay, geçmiş olsun canım, iyiki 3. düşük yaşadığını söylemişsinde yapılmış o testler.
bende anlamıyorum neden doktorlar çoklu düşükleri beklerler.
rengarenk'in de dediği gibi sanırım maliyetli olmasından dolayı bahsetmiyorlar
genetiğe gitmemiz gerektiğini.
genetiğe gitmekten çekindim açıkcası, gittiğimde ilk düşükten dolayı test yapmazlarsa diye.
hatta arkadaşlarla burada coraspirin hakkında fikir alışverişide yaptık bu düşüncelerimden dolayı, pıhtılaşma olma ihtimaline karşı.
Allahım beterinden korusun ve hepimizin işini rast getirsin Rabbim.
suay canım, kuzenimin kuzeni doktor ve birsürü test istemiş, tanıdık olunca titiz davranmış anladığım kadarıyla.
kuzenim mesajla göndermiş istenilen testleri:hemogram,üre,kreatinin,SGOT,SGPT,
TMB,TSH,FT4 ,HBsAg,AntiHBs,AntiHCV,AntiHIV. ben anlamadım tabi bunlardan ama
hangisi troidle ilgili test bilmiyorum. öğrenirsem haber veririm.
tuğbaya canım, haklısın herkes öyle diyor, tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş bazı tetkikler.
dediğin gibi inş. hiçbirimizde yoktur problem, varsa bile Allah rast getirsin işimizi ve öğrenelim bunu da tekrar üzülmeyelim.
kızlar günaydın...ya bugünlerde şaırı bir anne olma isteği oldu bendeçok isityorum.rüyalarıma bebek giriyor.ne biliyim baya bir duyguluyum bugünlerde.... ama daha 2 ayım var süremin dolmasına ve bir de sizle birşey daha paylaşmak isityorum.benim eş durumundan tayinim olmadı henüz ailemle yaşıyorum.şans aynı yerde çalışıyorum.haziranda eşim tayin isteyip gelecek inşalalh.şimdi acaba hazirandan sonra kendi evime geçtikten sonra mı bebek düşünmeye başlasam yoksa özlemimi gidermek için daha fazla beklemesem mi ?
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz...
bu karışım içimiz temizlensin diye içiyoruz değil mi?
sana da gunaydın tugbaya.benım adet olmam lazım onu beklıyorum.
Benden haber vereyim
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak
Mayacilar totosunun ustune oturdular-----
yok yaa ne mayasi ancak bn. Hamur mayasini bilirim
Kim bilir kac kisi dinden cikacak inanipta bu mayalara hem fitne bunlar
Ancak biz Allahu azimussana ve tek kitabimiz kurana inaniriz
canım yumurtaların çatlamasına hamile kalmak için çok etkili bir karışımmış ben başladım devam 12 gün burda kadınlar kulübünde çoğu arkadaş bu karışımla hamile kalmış faydası var zararı yok
sanki hamilesin gibi geldi bana bak şimdi inş canım adetin ne zman senin mayaların da mayası bozukmuş :) böyle saçma şeyler yaptıklarına göre Allah bilir herşeyi
... bende bekliyorum 42 gündür gelsede bir an önce bitse yolumuza baksak:)
Benden haber vereyim
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak
çok iyi o zaman.bi dahaki regl döneminde uygulayayım ben de bakalım.ya diğer sayfada yazmıştım tayin sorunum var benim.bebeği şimdi düşünmesem mi dedim ama çokta isityorum.bugün kaynanm da ara koyma dedi annem de diyor.herkes çok isityor ama bakalım...:44:
ev işi taşınma vs hiiç önemli dğil kızkardeşim annem hepsi yardım eder.ama evliyim ailemin yanında kalıyorum haziranda tayin olcak inşallah eşim benim yanıma buraya gelecek.ama işte ne bileyim.bir yandan hazır annemlerin yanındayım hamile olsam çok iyi bakarlar bana.bir yandan bir rahatsızlığım olsa eşim 3 saatlik uzaklıkta (buna da şükür) .... kafam karışık ... bir de görümcem yalnız evli eşimin ailesinden o da 15 yıldır bebek hasretiyle yanıyore haliyle kaynanamlar acayip isityor hiiç torunları yok kaç yıldır özlem içindeler.... zaten evinin kurunca yanına gelirim diyor oda...
ben de sizi en yakın arkadaşalrım bildiğim için bir danışayım dedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?