Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben sana derimki akisina birak zaten vakti zamani belli canim
Bekletmeden gelir insAllah

Tugbayam yavrum
Uzulmek yok icin temizlenir bir ay daha saglikli bir gebelikten sonra hayirli saglikli bir evladin olur insAllah
Bana gelince ne bileyim bir tarafim var birsey ler diyor bir tarafim
Yok yok hadi canim diyor

lekelenmem oldu adetim başlıycak galiba sevineyimmii üzeleyimmii bilemedim şimdi (((((((((((((

ben de bugun kurtaj sonrası ,29 gun sonra , ilk adetimi gordum, cok sukur..2 hafta sonra dr.kontrolum var bakalım ne diycek...Aslında bu olaydan sonra esim 2. cocuk fikrine korkarak bakar oldu, galiba ben de korkmaya basladim.

ben de bugun kurtaj sonrası ,29 gun sonra , ilk adetimi gordum, cok sukur..2 hafta sonra dr.kontrolum var bakalım ne diycek...Aslında bu olaydan sonra esim 2. cocuk fikrine korkarak bakar oldu, galiba ben de korkmaya basladim.

nasıl geldi adetin canım normal edet gibimi korkma bence yaşananlar korkutuyo çok haklısın ama iyi şeyler düşün sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri düşün keyfin yerine gelsin :))

iyi düşün canım benim belirtilerin bende hamileymişsin hissini uyandırdı inş yanılmıyorumdur canım Allah gönlüne göre verir inş sağlıklı hayırlı bi hamilelik nasip eder hepimize.

bende bilemedim valla canım üzüleyimmi sevineyimmi ama lekelenme oldu yoğunmu olmalı böyle lekelenme gibimi olur bilemedim ilk adet nasıl gelirki ....?

selam kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir gurbet guzeli icindeki sese kulak ver insanin icine resmen doguyor vucudundaki kendindeki degisikligi de farkediyorsan kesin bir seyler vardir.

evet canım yaa salgın var hepimiz yakalandık.
neyse artık iyiyim
sen nasıl oldun canım yaaa inşallah daha iyisindir.
daha iyiyim canım işler o kadar yoğun kii,bi de geçen hafta totomdan kan gelince korkumdan bebek meselesine kafamı yoramadım bu günlerde.sağlığımı kaybetcem diye korkuyorum.Allah beterinden saklasın valla biz sağlıklı olalım da kısmetse anne de olucaz

lekelenmem oldu adetim başlıycak galiba sevineyimmii üzeleyimmii bilemedim şimdi (((((((((((((
hayırlısı neyse o olsun inşallah canım,rahim hazır olmadan tutmuyomuş zaten bu da sağlıklı bi gebelik için doğanın kanunu sanırım
Eğer hazırsa da hamile kalmışsındır.
günün yemeği mayalı poğaça olsun muuu olsun
sen hamile olabilirsin canım yaa belirtilerin ciddi belirtiler yani :124:
cnm ya coraspirin icyorum bende
progestana i bir defa ictim fakat bas donmesi muttisdi o nedenle icemedim
offf o progestan varya adamı deli gibi döndürüyo
ben de alırken fena oluyodum leyla gibiydim boş boş bakıyodum
minikkelebek çok haklısın aslında herşey kısmet korunma süresinde bekleyip yine aynı şeyleri yaşayanlarda var hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip olur inş hepimize canım..
evet canım benim annem de 2 düşük yaptı arasında 2 sene vardı ama düştü işte
ben de anama çekmişim heralde bu konuda doktorlar anneme,"sende erkek bebek zehirleniyo düşüyo" dediler.
ama neyse ki 2 sene sonra tekrar hamile kaldı ve tosuncuk kardeşim doğdu erkek paşa
o yüzden pozitif olmak lazım sanırım
ben de beklemek istemiyorum ya korkuyorum hemen hamile kalamazsam bekleyip yine düşük yaparsam diye
Allah nasip ettiyse doğacak o çocuk yani
test yaptırdın mı suay?sayfalarımı kaçırdım yoksa
doktor genetik sonucuna göre bakıcaz dedi kromozomal mi nedir ona göre.2. gebelikten 20 gün önce coraspin başlamıştım ben hamile kalınca da devam ettim acaba şimdi de içsem mi,şu an aklıma geldikçe içiyorum haftada 1 kere falan
ben de pıhtılaşma testi istiycem tsh falan yapılmıştı bana,devlette yaptırdın testleri dimi sen?
Acaba özelde ne kadar tutar,özel sigortam karşılarmı ki bu testleri.
Hepimiz iğnelencez bu defa desenize
Ben o şeyi hemşire yaparken kafamı çeviriyodum şimdi kendime nası batırıcam bilmiyorum
neyse buna değer
canım 3 düşükten önce pek yanaşmıyolar ama sen tsh testini git yaptır basit bi test o
ben temmuzdan önce hamile kalmadan yaptırdım,
canını sıkma yaptır hemen için rahat etsin tatlım
ama diğer testleri de 3 düşüğüm var deyip yaptırmaktan başka çare yok maalesef

canım sen de mi iğne olcan?ben de iğnelencem sanırım muhtemelen
sen testleri nerde yaptırdın araştırmada mı yoksa özelde mi?
bi de ne kadar ödedin canım?

hayırlısı canım ya hem korunma sürecimde bitmiş olcak böylelikle içimde rahat olur ilk adet lekelenme gibimi olcak onuda bilemiyorum ama daha tam olarak adet olmadım lekelenme oldu ...

herşey Allahın takdiri kısmette ne zaman varsa o zman oluyo hayırlısını isteyelim biz her zaman canım bi defa edet gördüysen bekleme istersen zaten dediğin gibi hemende hamile kalınmıyoo...

tuğbaya canım, ne desem ki şimdi hayırlısı olsun,
gurbet güzelinin dediği gibi için daha da iyi temizlenir inş.,
acaba yerleşme kanaması olabilir mi, birde o ihtimal var aslında.
canım ne olursa olsun, Rabbim en güzelini versin inş. sana.

burada yıllarca hiç hamile kalamayan arkadaşlarımızı görünce, ve bizim hamile kalabilmemiz...
Beterin beteri var, Rabbim hayırlısını isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

gelen regl belirtilerine rağmen, gelecek aya umudumuzu taşımak bile güzel duygu.

herşeyin hayırlısı dediğin gibi canım şükürki hamile kalabiliyoruz kürtajdan sonra adet düzenide olmayınca insan şüphede kalıyo Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin canım inş ileriki zamanlarda bebeklerimizi konuşuruz :))

nasıl olsun cnm bende de durumlar aynı, soğuklarla boğuşuyoruz dediğin gibi...
adetim bugün bitiyo,yeni bi dönem başlıyo bakalım hayırlısıyla.........

canım sen de mi iğne olcan?ben de iğnelencem sanırım muhtemelen
sen testleri nerde yaptırdın araştırmada mı yoksa özelde mi?
bi de ne kadar ödedin canım?[/QUOTE]

mınıkkelebekcım malesef ıgnelerın dıbıne 9 ay boyunca vurucaz.ozelde yaptırdım canım ben 1000 tl tuttu

Günaydın canım bende adet olmaya çalışıyorum :))adetin bitmiş gözün aydın :)

cnm ilk başlarda düzensiz oluyo, bi çok kişiden duydum...
çok kafana takma... benim 6 ay olmasına rağmen mesela geçen ay25. günde bu ay 27. günde geldi... eskiden hiç şaşmazdı ama düzen bozuluyo ki senin daha yeni...

bu arada test yaptın mı?

merhaba arkadaşlar..9 haftalık bebeğimin 6+4 te kalbi durmuş..tam da dr kontrolüne gidip kalbinin 140 attığını ve her şeyin yolunda olduğunu söylediği günde ya da en fazla belki sonraki 2-3 günde.. ikinci bir dr a da teyit ettirdikten sonra salı günü kürtaj oldum.. narkozla.. genel anlamda sorunsuzdu ama psikolojik olarak atlatamadım daha.. dr 2 gün sonra kontrole çağırdı halbuki 1 hafta ya da 10 gün sonra oluyormuş kontrol tekrar mı gitmem lazım ?karından baktı(vajinal olmsı mı gerekiyor?).. herhangi bir uyarıda bulunmadı adetin 40 güne dek olması gerektiğini söyledi vakumla almış kazıma olmamış antibiyotik de vermedi.. bana uyarıda bulunmamıştı sekreteri de banyoda sakınca yok dedi ertesi günü banyo yaptım(küvette değil) enfeksiyon riskim olur diye korkuyorum dünden beribaskı hissi gibi sıkışıkmışım gibi bir his var. antibiyotik almayan var mı kürtaj sonrası? şu an için kanama ağrı yok..genetik teste de gönderdik 40 güne kadar çıkacakmış..8 yaşında kızım var ama ondan 5 yıl önce çikolata kistim vardı ameliyat oldum acaba bu hastalık mı nüksetti? acaba acaba diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum..5. haftada kanamalı sistit geçirdim o civarda grip vr farenjit olmuştum onların mı etkisi acaba? kalp atışını dinletmişti bize sonra burada okudum bir çok dr zarar vrebilir diye dinletmiyormuş 6 haftada biz güm güm duyduk bilsem istemezdim ondan mı oldu

pembe bi lekelenmem oldu adetim gelcek heralde yapmadım teste canım gerek yok heralde (

Cnm bnm duruma gore degisir Adet kani insAllah hayirli haberle gel

nm bnnm afedersiniz akinti var bembeyaz kati belemiyorim bekleyip gorucez
Bnm pembe geldi sonra basladi ayni zamanda adacaxyi ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…