- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.781
ev işi taşınma vs hiiç önemli dğil kızkardeşim annem hepsi yardım eder.ama evliyim ailemin yanında kalıyorum haziranda tayin olcak inşallah eşim benim yanıma buraya gelecek.ama işte ne bileyim.bir yandan hazır annemlerin yanındayım hamile olsam çok iyi bakarlar bana.bir yandan bir rahatsızlığım olsa eşim 3 saatlik uzaklıkta (buna da şükür) .... kafam karışık ... bir de görümcem yalnız evli eşimin ailesinden o da 15 yıldır bebek hasretiyle yanıyore haliyle kaynanamlar acayip isityor hiiç torunları yok kaç yıldır özlem içindeler.... zaten evinin kurunca yanına gelirim diyor oda...
ben de sizi en yakın arkadaşalrım bildiğim için bir danışayım dedim size
lekelenmem oldu adetim başlıycak galiba sevineyimmii üzeleyimmii bilemedim şimdi(((((((((((((
ben de bugun kurtaj sonrası ,29 gun sonra , ilk adetimi gordum, cok sukur..2 hafta sonra dr.kontrolum var bakalım ne diycek...Aslında bu olaydan sonra esim 2. cocuk fikrine korkarak bakar oldu, galiba ben de korkmaya basladim.
Ben sana derimki akisina birak zaten vakti zamani belli canim
Bekletmeden gelir insAllah
Tugbayam yavrum
Uzulmek yok icin temizlenir bir ay daha saglikli bir gebelikten sonra hayirli saglikli bir evladin olur insAllah
Bana gelince ne bileyim bir tarafim var birsey ler diyor bir tarafim
Yok yok hadi canim diyor
daha iyiyim canım işler o kadar yoğun kii,bi de geçen hafta totomdan kan gelince korkumdan bebek meselesine kafamı yoramadım bu günlerde.sağlığımı kaybetcem diye korkuyorum.Allah beterinden saklasın valla biz sağlıklı olalım da kısmetse anne de olucazevet canım yaa salgın var hepimiz yakalandık.
neyse artık iyiyim
sen nasıl oldun canım yaaa inşallah daha iyisindir.
hayırlısı neyse o olsun inşallah canım,rahim hazır olmadan tutmuyomuş zaten bu da sağlıklı bi gebelik için doğanın kanunu sanırımlekelenmem oldu adetim başlıycak galiba sevineyimmii üzeleyimmii bilemedim şimdi(((((((((((((
Benden haber vereyim
Sivilce cikmadi oturup kalktihim zaman kasiklar muthis agriyor
Memeler hassas tuhaf hissediyom kendimi ruhsal olarak
Mayacilar totosunun ustune oturdular-----
yok yaa ne mayasi ancak bn. Hamur mayasini bilirim
Kim bilir kac kisi dinden cikacak inanipta bu mayalara hem fitne bunlar
Ancak biz Allahu azimussana ve tek kitabimiz kurana inaniriz
offf o progestan varya adamı deli gibi döndürüyocnm ya coraspirin icyorum bende
progestana i bir defa ictim fakat bas donmesi muttisdi o nedenle icemedim
evet canım benim annem de 2 düşük yaptı arasında 2 sene vardı ama düştü işteminikkelebek çok haklısın aslında herşey kısmet korunma süresinde bekleyip yine aynı şeyleri yaşayanlarda var hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip olur inş hepimize canım..
test yaptırdın mı suay?sayfalarımı kaçırdım yoksacanım artık hayırlsı olsun ben hala adet olmadım offf
kader anı yarın bakalım göreceğiz
benımde barcam patalojiye gitti bebekte hiç bir sıkıntı cıkmadı ama canım sana tavsıyenm patalojı sonuçlarını pek önemsemıyoırlar o yüzden vakıt kaybetmeden genetiğe git zaten senden ilk önce bır tüp kan alacaklar 15 gün sonrada sonuçlarını alırsın en azından ne olduğunu bılırsın ben 20 gündür corasprin içiyorum mesela dr verdi sanada tavsıyem hememn gıt canım bol sans
canım 3 düşükten önce pek yanaşmıyolar ama sen tsh testini git yaptır basit bi test oGünaydın arkadaşlar.
yeni arkadaşlar gelmiş, geçmiş olsun, size bize hepimize Allah tekrar nasip etsin anne olmayı, sağlıklı şekilde.
Dün öğrendim, kuzenimde troid ile ilgili test yapılmış, yüksek çıkmış, hemen ilaca başlamış. düşüğe neden olurmuş yoksa.
bu haberden canım çok sıkıldı kızlar. çünkü hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren devamlı
doktora gittim bir problem olmasın diye ve sadece iki defa
hcg testi yapıldı başlangıçta.
sonrasında yavaş ilerleyen bir gebelikti ve doktorum hiçbir test vb. istemedi benden.
kuzenimde diyorki ya bende de böyle bir sorun varsa ya da kan pıhtılaşması vs. gibi problemler...
birkaç doktorla görüştüm o günlerde hatta genetiğe gideyim dedim, hepside "gerek yok,
gebeliklerde sıkça rastlanıyor düşüklere, hiç birşey yapmayın, hamile kal yeter" dediler, resmen birtanesi böyle dedi, hamile kal yeter, birşey olmazmış.
yani gebelik öncesi testler mutlaka yapılmalımı? genetik ilk düşüklerde kabul etmiyormuş test yapmayı gibi şeyler duydum, kafam karışık ve mutsuzum, ya yine aynı şeyler olur mu?
canım benım allah bır daha yasatmasın.ben de agustos ayında kurtaj oldum malesef.bu ay doktoruma tekrar gebelık dusunmek amacıyla kontrole gıttım.sagolsun genetık testlerı yaptı bana ve malesef kan pıhtılasması cıktı.malıyetı yuksek oldugu ıcın her doktor ılk dusukte ya da kurtajda yapmıyor bıldıgım kadarıyla.eger ben bu testlerı yaptırmadan tekrar hamıle kalsaydım yıne bebegım karnımda olebılırdı.ama soyle bır durum var bızım gıbıler ıcın hıcbırsey garantı degıl.benım ıcın dua edın lutfen arkadaslar
daha iyiyim canım işler o kadar yoğun kii,bi de geçen hafta totomdan kan gelince korkumdan bebek meselesine kafamı yoramadım bu günlerde.sağlığımı kaybetcem diye korkuyorum.Allah beterinden saklasın valla biz sağlıklı olalım da kısmetse anne de olucaz
hayırlısı neyse o olsun inşallah canım,rahim hazır olmadan tutmuyomuş zaten bu da sağlıklı bi gebelik için doğanın kanunu sanırım
Eğer hazırsa da hamile kalmışsındır.
günün yemeği mayalı poğaça olsun muuu olsun
sen hamile olabilirsin canım yaa belirtilerin ciddi belirtiler yani :124:
offf o progestan varya adamı deli gibi döndürüyo
ben de alırken fena oluyodum leyla gibiydim boş boş bakıyodum
evet canım benim annem de 2 düşük yaptı arasında 2 sene vardı ama düştü işte
ben de anama çekmişim heralde bu konudadoktorlar anneme,"sende erkek bebek zehirleniyo düşüyo" dediler.
ama neyse ki 2 sene sonra tekrar hamile kaldı ve tosuncuk kardeşim doğduerkek paşa
o yüzden pozitif olmak lazım sanırım
ben de beklemek istemiyorum ya korkuyorum hemen hamile kalamazsam bekleyip yine düşük yaparsam diye
Allah nasip ettiyse doğacak o çocuk yani
test yaptırdın mı suay?sayfalarımı kaçırdım yoksa
doktor genetik sonucuna göre bakıcaz dedi kromozomal mi nedir ona göre.2. gebelikten 20 gün önce coraspin başlamıştım ben hamile kalınca da devam ettim acaba şimdi de içsem mi,şu an aklıma geldikçe içiyorum haftada 1 kere falan
ben de pıhtılaşma testi istiycem tsh falan yapılmıştı bana,devlette yaptırdın testleri dimi sen?
Acaba özelde ne kadar tutar,özel sigortam karşılarmı ki bu testleri.
Hepimiz iğnelencez bu defa desenize
Ben o şeyi hemşire yaparken kafamı çeviriyodum şimdi kendime nası batırıcam bilmiyorum
neyse buna değer
canım 3 düşükten önce pek yanaşmıyolar ama sen tsh testini git yaptır basit bi test o
ben temmuzdan önce hamile kalmadan yaptırdım,
canını sıkma yaptır hemen için rahat etsin tatlım
ama diğer testleri de 3 düşüğüm var deyip yaptırmaktan başka çare yok maalesef
canım sen de mi iğne olcan?ben de iğnelencem sanırım muhtemelen
sen testleri nerde yaptırdın araştırmada mı yoksa özelde mi?
bi de ne kadar ödedin canım?
daha iyiyim canım işler o kadar yoğun kii,bi de geçen hafta totomdan kan gelince korkumdan bebek meselesine kafamı yoramadım bu günlerde.sağlığımı kaybetcem diye korkuyorum.Allah beterinden saklasın valla biz sağlıklı olalım da kısmetse anne de olucaz
hayırlısı neyse o olsun inşallah canım,rahim hazır olmadan tutmuyomuş zaten bu da sağlıklı bi gebelik için doğanın kanunu sanırım
Eğer hazırsa da hamile kalmışsındır.
günün yemeği mayalı poğaça olsun muuu olsun
sen hamile olabilirsin canım yaa belirtilerin ciddi belirtiler yani :124:
offf o progestan varya adamı deli gibi döndürüyo
ben de alırken fena oluyodum leyla gibiydim boş boş bakıyodum
evet canım benim annem de 2 düşük yaptı arasında 2 sene vardı ama düştü işte
ben de anama çekmişim heralde bu konudadoktorlar anneme,"sende erkek bebek zehirleniyo düşüyo" dediler.
ama neyse ki 2 sene sonra tekrar hamile kaldı ve tosuncuk kardeşim doğduerkek paşa
o yüzden pozitif olmak lazım sanırım
ben de beklemek istemiyorum ya korkuyorum hemen hamile kalamazsam bekleyip yine düşük yaparsam diye
Allah nasip ettiyse doğacak o çocuk yani
test yaptırdın mı suay?sayfalarımı kaçırdım yoksa
doktor genetik sonucuna göre bakıcaz dedi kromozomal mi nedir ona göre.2. gebelikten 20 gün önce coraspin başlamıştım ben hamile kalınca da devam ettim acaba şimdi de içsem mi,şu an aklıma geldikçe içiyorum haftada 1 kere falan
ben de pıhtılaşma testi istiycem tsh falan yapılmıştı bana,devlette yaptırdın testleri dimi sen?
Acaba özelde ne kadar tutar,özel sigortam karşılarmı ki bu testleri.
Hepimiz iğnelencez bu defa desenize
Ben o şeyi hemşire yaparken kafamı çeviriyodum şimdi kendime nası batırıcam bilmiyorum
neyse buna değer
canım 3 düşükten önce pek yanaşmıyolar ama sen tsh testini git yaptır basit bi test o
ben temmuzdan önce hamile kalmadan yaptırdım,
canını sıkma yaptır hemen için rahat etsin tatlım
ama diğer testleri de 3 düşüğüm var deyip yaptırmaktan başka çare yok maalesef
canım sen de mi iğne olcan?ben de iğnelencem sanırım muhtemelen
sen testleri nerde yaptırdın araştırmada mı yoksa özelde mi?
bi de ne kadar ödedin canım?
tuğbaya canım, ne desem ki şimdihayırlısı olsun,
gurbet güzelinin dediği gibi için daha da iyi temizlenir inş.,
acaba yerleşme kanaması olabilir mi, birde o ihtimal var aslında.
canım ne olursa olsun, Rabbim en güzelini versin inş. sana.
burada yıllarca hiç hamile kalamayan arkadaşlarımızı görünce, ve bizim hamile kalabilmemiz...
Beterin beteri var, Rabbim hayırlısını isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
gelen regl belirtilerine rağmen, gelecek aya umudumuzu taşımak bile güzel duygu.
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bakalım?
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bakalım?
Günaydın canım bende adet olmaya çalışıyorum :))adetin bitmiş gözün aydın :)
cnm ilk başlarda düzensiz oluyo, bi çok kişiden duydum...
çok kafana takma... benim 6 ay olmasına rağmen mesela geçen ay25. günde bu ay 27. günde geldi... eskiden hiç şaşmazdı ama düzen bozuluyo ki senin daha yeni...
bu arada test yaptın mı?
Cnm bnm duruma gore degisir Adet kani insAllah hayirli haberle gelben de bugun kurtaj sonrası ,29 gun sonra , ilk adetimi gordum, cok sukur..2 hafta sonra dr.kontrolum var bakalım ne diycek...Aslında bu olaydan sonra esim 2. cocuk fikrine korkarak bakar oldu, galiba ben de korkmaya basladim.
iyi düşün canım benim belirtilerin bende hamileymişsin hissini uyandırdı inş yanılmıyorumdur canım Allah gönlüne göre verir inş sağlıklı hayırlı bi hamilelik nasip eder hepimize.
bende bilemedim valla canım üzüleyimmi sevineyimmi ama lekelenme oldu yoğunmu olmalı böyle lekelenme gibimi olur bilemedim ilk adet nasıl gelirki ....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?