- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.801
Geçmiş olsun kutludemir geç döllenme olduysa olabilir ama kan testin negatif görünüyobende aranıza yeni katıldımdaha önce 3 düşük yaptım 4aydırda korunmuyoruz idrar testi yaptım cok sılık golge seklınde dunde kan testı yaptırdım 2,08 cıktı negatıf ama bu dger yukselırmı bılen varmı arkdaslar son adet tarıhım 24 kasımdı hep 2 gün önce olurdum hala olmadım deger yukselbılıyomus dıye duydum 1 hafta fılan gecınce...aranızda boyle bısey yasayan var mı
hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen de benim gibi kendini iş güç derse mi verdinKizlar
Benimde 3 aydan sonra hele sukur adetim geldi hic bu kadar sevincegimi tahmin etmedim
Eger bebisim gitmemis olsaydi nerdeyse 6 aylik hamile olcaktimuzuluyorum ama insallah hayirlisiyla Allahim yakinda hepimize bebeklerimizi nasip eder
Ben yine calismalara devam edicem ama fazla kaptirmadan, olursa olur :18:
Rabbim en iyisini bilir insallah tez zamanda gelir bebisler
vayy vayy vay diyorum iyi tutmuş canım ama herşeye bakıldı dimimınıkkelebekcım malesef ıgnelerın dıbıne 9 ay boyunca vurucaz.ozelde yaptırdım canım ben 1000 tl tuttu
geçmiş olsun dende bana doktor kürtajdan sonra antibiyotik verdi 3 tablet vardı günde 1 tane içtimmerhaba arkadaşlar..9 haftalık bebeğimin 6+4 te kalbi durmuş..tam da dr kontrolüne gidip kalbinin 140 attığını ve her şeyin yolunda olduğunu söylediği günde ya da en fazla belki sonraki 2-3 günde.. ikinci bir dr a da teyit ettirdikten sonra salı günü kürtaj oldum.. narkozla.. genel anlamda sorunsuzdu ama psikolojik olarak atlatamadım daha.. dr 2 gün sonra kontrole çağırdı halbuki 1 hafta ya da 10 gün sonra oluyormuş kontrol tekrar mı gitmem lazım ?karından baktı(vajinal olmsı mı gerekiyor?).. herhangi bir uyarıda bulunmadı adetin 40 güne dek olması gerektiğini söyledi vakumla almış kazıma olmamış antibiyotik de vermedi.. bana uyarıda bulunmamıştı sekreteri de banyoda sakınca yok dedi ertesi günü banyo yaptım(küvette değil) enfeksiyon riskim olur diye korkuyorum dünden beribaskı hissi gibi sıkışıkmışım gibi bir his var. antibiyotik almayan var mı kürtaj sonrası? şu an için kanama ağrı yok..genetik teste de gönderdik 40 güne kadar çıkacakmış..8 yaşında kızım var ama ondan 5 yıl önce çikolata kistim vardı ameliyat oldum acaba bu hastalık mı nüksetti? acaba acaba diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum..5. haftada kanamalı sistit geçirdim o civarda grip vr farenjit olmuştum onların mı etkisi acaba? kalp atışını dinletmişti bize sonra burada okudum bir çok dr zarar vrebilir diye dinletmiyormuş 6 haftada biz güm güm duyduk bilsem istemezdim ondan mı oldu
hayırlısı canım ya hem korunma sürecimde bitmiş olcak böylelikle içimde rahat olur ilk adet lekelenme gibimi olcak onuda bilemiyorum ama daha tam olarak adet olmadım lekelenme oldu ...
herşey Allahın takdiri kısmette ne zaman varsa o zman oluyo hayırlısını isteyelim biz her zaman canım bi defa edet gördüysen bekleme istersen zaten dediğin gibi hemende hamile kalınmıyoo...
evet canım bana da doktor 2. hamilelikte 1. düşük olduğu için hemen coraspin ve progestan verdi.teşekkür ederim...bekleme süresi 1 ya da 3 ay herkes farklı söylüyor sanırım bir de pıhtılaşma vs testlerinihemen yaptırmak yanlış sonuçveriyormuş zaten 40 gün onları beklesem belli olana kadar da 10-15 gün 2 aya yakın oluyor.. bir de dr bana testlerde çıksın çıkmasın mutlaka coraspin vereceğini söyledi bir daha hamile olursam..
Slmm bn geldim minik kiz drun biri ilk adetten sonra dedi
Digeri iki adet ol dedi
Kendi drum mutlaka 3 ay dedi
Eylul
Ekim
Kasim 3 dedim ve basladik calismaya ikinci deneme bu
Nasipte varsa olacak yarin buyuk gun
Ne hamisim
ne diyilim diyebiliyom hislerime goree
canım eğer geç yumurtlama olduysa olabilirbende aranıza yeni katıldımdaha önce 3 düşük yaptım 4aydırda korunmuyoruz idrar testi yaptım cok sılık golge seklınde dunde kan testı yaptırdım 2,08 cıktı negatıf ama bu dger yukselırmı bılen varmı arkdaslar son adet tarıhım 24 kasımdı hep 2 gün önce olurdum hala olmadım deger yukselbılıyomus dıye duydum 1 hafta fılan gecınce...aranızda boyle bısey yasayan var mı
canım hadi gözün aydın.bundan sonra inşallah her şey güzel olacakkkKizlar
Benimde 3 aydan sonra hele sukur adetim geldi hic bu kadar sevincegimi tahmin etmedim
Eger bebisim gitmemis olsaydi nerdeyse 6 aylik hamile olcaktimuzuluyorum ama insallah hayirlisiyla Allahim yakinda hepimize bebeklerimizi nasip eder
Ben yine calismalara devam edicem ama fazla kaptirmadan, olursa olur :18:
Rabbim en iyisini bilir insallah tez zamanda gelir bebisler
miniğim çok mutlu oldumm seni böyle pozitif görünceGeçmiş olsun kutludemir geç döllenme olduysa olabilir ama kan testin negatif görünüyo
belki değerin artar,1 hafta daha gelmezse yine kan testi yaptırırsın kesin sonucu verir muhtemelen
inşallah hamile haberini alırız hayırlısıyla
hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen de benim gibi kendini iş güç derse mi verdin
çok şükür adet olmuşun gözün aydın,bu ay hamile kalıp çatır çatır doğurursun inşallah
ben de bu hafta sonrasında 6 aylık olacaktım ama kısmet yaa
vayy vayy vay diyorum iyi tutmuş canım ama herşeye bakıldı dimi
doktor yapalım derse yapçaz artık 3 e 5 e bakmicaz
iğneden çok korkuyorum nası vurcam kendime bilmiyorum,neyseki yakında bi poliklinik var hergün oraya giderim artık
eşim de vuramaz,o benden beter.bazı hastanelerde bi ilaç kokusu oluyo ya onda bile bayılıyo
geçmiş olsun dende bana doktor kürtajdan sonra antibiyotik verdi 3 tablet vardı günde 1 tane içtim
1 hafta sonra kontrolde vajinal baktı parça kalmış mı diye,bu arada korunma süresini konuştuk,3 ay bekle dedi
banyo hemen yapabilirsin demişti,ama ayakta yapmak iyiymiş enfeksiyona karşı.sen de küvette yapmamakla iyi yapmışsın.
o baskı hissi rahimin sanırım büyümüş olmasından kaynaklanıyo olabilir.yada operasyon oldu sonuçta kurcalıyolar.
kafana takma canım neden oldu diye,kısmet böyleymiş.
ben de ilk düşüğümde 6+4 te kalp atışını dinledim ama zaten kanamam vardı,sonra düşük yaptım
faydalı bişey olmadığı kesin ama o yüzden düşük olduğunu da düşünmek istemiyorum
son düşüğümde boş kese oldu mesela,kalp atışı falan duymadım.herşey kısmet anlayacağın
tuğbacım inan rüyamda ne gördüm biliyon mu,gündüz niyetine hayır olsun
sözde kara kara düşünüyorum en sonunda bi karar veriyorum.
beklemek istemiyorum beklesem düşmeyecek mi diyorum ve korunmayı bırakıyorum
sonra uyandım dedim ki ben niye bekliyorum
ama yok yok korkuyorum sanırım 2 adet görücem
şimdi allah korusun yine düşük yaparım vicdanım rahat etmez,gerçi kısmet ama ne bilim
belki de ilk adeti gördükten sonra doktora gidicem ya o zaman kandırırım,en az 1 kere adet gör dedi bana kürtjdan sonra
ama sonra da 3 ay bekleyelim dedi psikolojin ve bünyen toplasın dedi
ben turrrpp gibiyim maşalllah
Slmm bn geldim minik kiz drun biri ilk adetten sonra dedi
Digeri iki adet ol dedi
Kendi drum mutlaka 3 ay dedi
Eylul
Ekim
Kasim 3 dedim ve basladik calismaya ikinci deneme bu
Nasipte varsa olacak yarin buyuk gun
Ne hamisim
ne diyilim diyebiliyom hislerime goree
evet canım bana da doktor 2. hamilelikte 1. düşük olduğu için hemen coraspin ve progestan verdi.
gerçi ben coraspine hamile olduğumu öğrenmeden 20 gün önce falan başladım,vereceğini tahmin ediyodum çünkü
ama bu defa da kısmet olmadı
şimdi iğne olma ihtimalim var,tamamen genetik testine bağlıyız şu an.
hayırlısı olsun
geçmiş olsun en kısa zamanda kısmet olur inşallah...
hoşgeldin kuzum ya nerelerdesin sen de benim gibi kendini iş güç derse mi verdin
çok şükür adet olmuşun gözün aydın,bu ay hamile kalıp çatır çatır doğurursun inşallah
bence bu kadar çok düşünüpte stres yapma akışına bırak sende istiyosun sonuçta ne zaman kısmeti varsa o zaman gelir...
peki eşinle görüşebiliyo musunuz yoksa hafta sonlarımı ben daha öncede yorum yazmıştım sana ama uzakta gibi algıladım ya da uydurdum :))
Arkadaslar selam,2. Çocuk isteğimizi rafa kaldirdik sanirim biz..:-( 2.nin kalbinin durması sebebi ile kürtaj oldum ve esim artık 2. İ düşünmeyelim tek çocuk yeter bize diyor.. 2. Olunca ya saglıklı olmazsa endişesi sardi bizi.. ya da aynı sey olursa..Bi de yakın bir arkadaşımız hamileliğinde hiçbir sorunu yokken ve ailesinde de bu sekilde bir srun yokken cocugu Allah korusun duyma özürlü doğdu Tüm bunlar beni korkuttu, esimi benden daha da cok korkuttu.Aslında esim cesaret verse ben istiyorum hala da içimden, ama o hic istemez oldu
Geçmiş olsun kutludemir geç döllenme olduysa olabilir ama kan testin negatif görünüyo
belki değerin artar,1 hafta daha gelmezse yine kan testi yaptırırsın kesin sonucu verir muhtemelen
inşallah hamile haberini alırız hayırlısıyla
vayy vayy vay diyorum iyi tutmuş canım ama herşeye bakıldı dimi
doktor yapalım derse yapçaz artık 3 e 5 e bakmicaz
iğneden çok korkuyorum nası vurcam kendime bilmiyorum,neyseki yakında bi poliklinik var hergün oraya giderim artık
eşim de vuramaz,o benden beter.bazı hastanelerde bi ilaç kokusu oluyo ya onda bile bayılıyo
geçmiş olsun dende bana doktor kürtajdan sonra antibiyotik verdi 3 tablet vardı günde 1 tane içtim
1 hafta sonra kontrolde vajinal baktı parça kalmış mı diye,bu arada korunma süresini konuştuk,3 ay bekle dedi
banyo hemen yapabilirsin demişti,ama ayakta yapmak iyiymiş enfeksiyona karşı.sen de küvette yapmamakla iyi yapmışsın.
o baskı hissi rahimin sanırım büyümüş olmasından kaynaklanıyo olabilir.yada operasyon oldu sonuçta kurcalıyolar.
kafana takma canım neden oldu diye,kısmet böyleymiş.
ben de ilk düşüğümde 6+4 te kalp atışını dinledim ama zaten kanamam vardı,sonra düşük yaptım
faydalı bişey olmadığı kesin ama o yüzden düşük olduğunu da düşünmek istemiyorum
son düşüğümde boş kese oldu mesela,kalp atışı falan duymadım.herşey kısmet anlayacağın
tuğbacım inan rüyamda ne gördüm biliyon mu,gündüz niyetine hayır olsun
sözde kara kara düşünüyorum en sonunda bi karar veriyorum.
beklemek istemiyorum beklesem düşmeyecek mi diyorum ve korunmayı bırakıyorum
sonra uyandım dedim ki ben niye bekliyorum
ama yok yok korkuyorum sanırım 2 adet görücem
şimdi allah korusun yine düşük yaparım vicdanım rahat etmez,gerçi kısmet ama ne bilim
belki de ilk adeti gördükten sonra doktora gidicem ya o zaman kandırırım,en az 1 kere adet gör dedi bana kürtjdan sonra
ama sonra da 3 ay bekleyelim dedi psikolojin ve bünyen toplasın dedi
ben turrrpp gibiyim maşalllah
aynen öyle canım belirsizlik öldürüyo insanı zatenbiz en iyisi kendimizi çok kaptırmayalım hamile kalırsakta şansımıza doktorda bana dedi 10 gün daha bekle gelmese söktürücü vercek heralde (((((
lekelenmem oldu adetim başlıycak galiba sevineyimmii üzeleyimmii bilemedim şimdi(((((((((((((
tugbacım günaydın canım malesef hamiş değilim ben hamiş olmadığıma üzülmedim ama adet olamadığım için delireceğim hiç bu kadar adet olmayı istememiştim bugün 43 gün oldu ne gelen var ne giden cumaya kadar beklıcem gelmezse dr. gideceğim sen nasılsın canım benım adet oldun mu tam anlamıyla ayyy delircem ya kafayı yemememk elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?