- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.861
midem bulaniyor cok kotuovulasyonda çıktıysa büyük ihtimalle gebesin canımmm
şimdiden tebrik ediyorummm.cuma şöyle kopkoyu bi idrar testi resmi bekliyoruz senden
okurken nasıl sinir oldum anlatamam.ne zannediyor acaba kendini.
ya ben bu hamile olupta kendini yere göğe koyamayanlara hayret ediyorum.
sanki tek doğurganlık özelliği onlarda var.sen mi yaptın onu allah verdi sana be gerizekalı.ne diye böbürlenirsin.
hem karşındakide 2defa gebe kalmış ama sağlıklı değildi gitti.hadi diyelim ki hiç kalmamış biri olsa ona bile yapmaması lazım.
bu bizim elimizden gelen bişey değilki.tüp bebekte bile döllenmiş embriyoyu koyuyorlar ama allah nasip etmediyse oda olmuyor.
neyse kelebeğim sen bakma o gerzeğe.doğurunca görcem ben onu bu seferde başlar şikayet etmeye.
böylelerinin ciğerini bilirim.tek derdi can yakmak.senin o yönde acın var ya onun üzerine tuz basmaya çalışıyor.
inşallah allah onu bu laflarıyla cezalandırmaz.
bi git bakalım canım doktora ne derse ona göre hareket edersin.yerine bebeklerimiz gelmeden hiçbirimizin acısı dinmeyecek çok iyi biliyorum.
hmmm daha fazla geciktiğini sanıyodum ben de
olsun gurbetçim yine de umutluyum ben senden
belirtiler o biçim yanii
hadi bi test yap yaaaa
yoksa hamilesin de biraz daha geçsin öyle söyliyim mi diyosun
ben bi dahaki hamilelikte hemen öyle kimseye söylemek yok diyorum yani ortalardan kaybolursam şüphelenin benden
ne cahil insanlar var yaa
çok haklısın kızmakta kelebeğim, ama naapçan var böyle insanlar
allah vere de sağlıkla doğursun inşallah
hiç iyi değil bu kadar böbürlenmek
ben varım. gerçi buaralar baya yoğun geçiyo günler ama olsun herşeye vakit buluyoz, duaya da buluruz
azar azar da olsa devamlı olan dualar birleşir kocaman olur allahın izniyle :109:
kızlar günaydın ne yazıkki adet oldum bugün 2 gün erken geldi bu adetimle düşükten sonra üçüncü adetim:
midem bulaniyor cok kotu
Bnde koyu cizgi gormek icin bekliyom adet olmadim
Ins bebege isarettir
kızlar günaydın ne yazıkki adet oldum bugün 2 gün erken geldi bu adetimle düşükten sonra üçüncü adetim:
Mervem uzulme adacayi ic derimkızlar günaydın ne yazıkki adet oldum bugün 2 gün erken geldi bu adetimle düşükten sonra üçüncü adetim:
Canim insAllah Rabbim isteyen kullarina nasip etsingünaydın canım.
Geçmiş olsun, üzülme, demek ki vakti var. inş. ocağın son günlerinde verirsin güzel haberi
bende, hepimiz sabırla bekliyoruz anne olmayı.
BAT a bir hafta var benimde. ve hiçbir belirti yok. ilk hamileliğimde vardı belirtiler, onların hiçbiri yok.
içim şimdiden hüzünlendi benimde, sanırım bu ay da olmadı, benimde 3. adetim olacak.
gurbetgüzeli, canım, midende bulanıyormuş, şimdiden hayırlı olsun, bence hamilesin inş.
Sagol minikkelebek biraz anladim. Ama cok korkutucu ya insallah yoktur benim aci esigim cok dusuktur cunku canim cabuk yanar( O yuzden cok korkuyorum. Geceleri uyku uyumuyorum o hale geldim. Rahim filmi korkusundan gectim daha cok daha sonra basima geleceklerden korkuyorum.. Keske kolay birsekilde daha fazla hirpalanmadan saglikli hamile kalabilseydik hepimiz.
Buarada is arkadasin dedikleri cok ayip. Hic uzulme. Benim de cok kalbim kiriliyor bazen cocugu olan arkadaslarim bazen dusunmeden konusabiliyor ama insallah birgun bu acilari unuturuz hayirlisiyla hepimiz.
Mervem uzulme adacayi ic derim
Hem adet sokturup hemde kolay hamile kalmayi saglar
Uzulme guzelim beraber takip ederiz ovu gunlerinide
Canim insAllah Rabbim isteyen kullarina nasip etsin
Dun kralliktaydik liectenstein da arkadas 4 aylik hamile ve bana dememis uzulurum diye
Ne kadar anlayisli insanlar var yaaaa
O bide ikinci dusugu bilmiyo
kızlar günaydınlar hepinize hala benım adet gelmedi 45 gün oldu ne gelen var ne giden ya benım gibi olan var mı hiç nasıl bırsey bu kırkımda cıktı sankı 9 aylık bebek doğurduk
canım doktorunu aradınmı git istersen adet söktürücü versin...
canım benım cuma günü gideceğim sabah işe gelmeden
sen nasılsın adet oldum ne güzel için dışın tertemız olacak sonrada bebiş gelecek
he ya görsen kendini kraliçe sanıyo ama içi 5 para etmezmişbeni de günaha sokuyo ama napim çok dertlendim içimi size dökebildim :111:
demek ortadan kaybolacan haa yakalarım kızııııımbenden kaçmaz
midem bulaniyor cok kotu
Bnde koyu cizgi gormek icin bekliyom adet olmadim
Ins bebege isarettir
Yok kuzum valla bilmiyom hamismiyim degilmiyim cumaya karar aldim size soliycem gebeligi
Burdakilere Yani ese dosta solemiycem demiycem
kızlar günaydınlar hepinize hala benım adet gelmedi 45 gün oldu ne gelen var ne giden ya benım gibi olan var mı hiç nasıl bırsey bu kırkımda cıktı sankı 9 aylık bebek doğurduk
sordu geçen bebek varmı diye yok biraz daha toparlanayım öyle dedim,doktora gidicem tahlil falan yapar belki dedim
2. düşükten haberi yok sadece 1. yi biliyo
aman bilmesin de zaten hiç lazım değil
anlayış beklemek yanlış olur sesini kesse yeter bana vırvır bütün gün tepemde
bu arada herkese günaydın kızlarrrrrr yeni yıl inş hepimize sağlıklı hayırlı bi bebek getirir...
git canım hiç kullandınmı bilmiyorum ben bi ay kullanmıştım sökülüyo hemen tarsunal diye bişey vermişti bana doktor
inş ikimizede gelir hemen bebiş canım benim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
yok minişim yaa böyle diyom ama kendimi tutamam gibi geliyo
geçen eşim de 3 ay olana kadar söylemices kimseye dimi dedi, neeeee dedim
e sen hemen söylemeyis diyodun ya dedi
ahh
bi taş geldi sanki :111:
inş hayırlı haberlerini alırıs canımsenden yana çok ümitliyis
50 güne kadar normal deniyo suaycım ama yine de beklemek sinir bişey haklısın
sen sağlıklı ol da varsın 3-5 gün daha geçsin
Ayy canim benim dusukten sonra adetim normal geldi ve ondan sonra yaklasik 90 gun gelmediArtik duvarlari parcalamak uzereydim o kadar istiyodum adetimin gelmesini.. cok sukur 4-5 gun once tesrif etti kendileri ve bitti.. Simdi yine calismalara baslayabilirim ama hic hevesim havam yok dogrusu. Bide progestan kremi aldim yumurtladiktan sonra hergun karnima surucem, belki bu sefer bebis oursa tutunmasina yardimci olur.
Ben adetim gelmeyince sogan suyuna basladimda oyle geldi benimki, belkide sende oyle denesen gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?