- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.841
Nasılsınız kızlar?ben kendimi toplamaya çalıştıkça bişeyler sabrımı zorluyo hayır olsun.
İş yerinde çok yoğun olduğu için huzurum kalmadı,işlere tek başıma yetişmeye çalışıyorum.Bi yandan salak salak insanlarla uğraşmaktan bunalıma girdim.
Geceleri uyuyamıyorum,uyusam da sürekli uyanıyorum,kalp çarpıntım oluyo ama farkındayım durup dururken değil stresten sinirden.
Bugün de hamile bi arkadaş var ya burda benim belalım,önce bebeğine aldığı eşyaları anlattı odasını ıvırını zıvırını,sonra bana dedi ki "aaa aynı hırkayı giymişiz pişti olmuşuz" (düz model,beyaz herkesin dolabında olabilecek bişey).
"Aynı olmuşuz ama bende göbek var sende o yok" deyince beynime kan sıçradı,elim ayağım titredi "evet o yok" dedim.
ne gerizekalı insanlar var şu dünyada,hala kendime gelemedim nası bunu söyledi aklım almıyo koskoca kadın gelmiş 35 yaşına neredeyse.ama beyin yoksunu!
doğurana kadar denicem şansımı
psikolojim böyle daha çok bozuluyo ve sağlığımı kaybediyorum
gerim gerim gerilmekten heryerim ağrıyo yaa
hayırlısı olsun inşallah
inşallah bu defa sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurursun
sen kürtaj mı olmuştun?bazıları kürtajdan sonra hemen hamile kalamıyo.
ben o yüzden doktor 3 ay bekle dediyse de beklemicem
hemen olacağı ne malum
hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin geç gelsin.çok da geç gelmesin tabi
sanki bana çook uzak bişeymiş gibi geliyo 9. haftaya gelmek mesela,ben o günleri hiç göremedim.
sağlıkla olsun da hayırlısı ne zamansa o zaman olacak bekleyelim biz
bana da yazın bana da bi an önce toparlamak lazım
İş yerinde çok yoğun olduğu için huzurum kalmadı,işlere tek başıma yetişmeye çalışıyorum.Bi yandan salak salak insanlarla uğraşmaktan bunalıma girdim.
Geceleri uyuyamıyorum,uyusam da sürekli uyanıyorum,kalp çarpıntım oluyo ama farkındayım durup dururken değil stresten sinirden.
Bugün de hamile bi arkadaş var ya burda benim belalım,önce bebeğine aldığı eşyaları anlattı odasını ıvırını zıvırını,sonra bana dedi ki "aaa aynı hırkayı giymişiz pişti olmuşuz" (düz model,beyaz herkesin dolabında olabilecek bişey).
"Aynı olmuşuz ama bende göbek var sende o yok" deyince beynime kan sıçradı,elim ayağım titredi "evet o yok" dedim.
ne gerizekalı insanlar var şu dünyada,hala kendime gelemedim nası bunu söyledi aklım almıyo koskoca kadın gelmiş 35 yaşına neredeyse.ama beyin yoksunu!
baharcım eğer adetten sonra doktor bekle biraz,test falan yapçam derse beklerim yoksa beklemicem valla iyice sinirlerim bozulduminiğim çok mutlu oldumm seni böyle pozitif görünce
kendini ne zaman hazır hissedersen başla
sonuçta doktorun rahim durumu hakkında bilgi verecek.
eğer toplanmış gayet iyi derse olay senin psikolojine bakıyor.
sonuçta nasipte yoksa 6ayda korunsak oluyor.
inşallah güzel günler bizi bekler.
doğurana kadar denicem şansımı
psikolojim böyle daha çok bozuluyo ve sağlığımı kaybediyorum
gerim gerim gerilmekten heryerim ağrıyo yaa
evet canım benim bildiğim senle birlikte 4 kişiyiz bebeğini kaybeden o topikten,benim de havam kalmadı belki yeniden hamile kalınca havamız yerine gelirHosbulduk canim valla evet kendimi ise guce verdim zaten bu aralarda hic foruma giresim yok bizim eski topiklerde bile eski hava yok cogu hamile kalan ne yazikki dusuk yapti
Sen iyisindir umarim canim, korunma zamanin bitince hayirlisiyla sende baslarsin denemeye.. inan artik benim havamda kalmadi hep husran hep husran..Birinci dustu ikinci kimyasal oldu artik bu bebegin tutacagindan supheliyim.
Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah
hayırlısı olsun inşallah
geçmiş olsun pufpufGünaydın kızlaaaaar... başlığı görünce hemen yazmak istedim..bende mart 2012'de düşük yaptım..2 aylık olmasına 1 hafta vardı..biçoğunuz biliyordur,doktorlar net bi sebep söyleyemiyo ama genelde bebeğin özürlü ya da herhangibi sebeple kusurlu opabileceği,bu yüzden doğa ve vücut direk atacağını söyledi..korkcak üzülcek bişey yok dedi..2 ay ara verip,istiyosak tekrar deneyebileceğimizi söyledi..o zamandan beri deniyoruz ama tüm takip edipmesi gereken günleri takip ederek değil..bu arada da önceden çıkmayan bazı şeyler çıktı..mesela prolaktinim yüksekti (35'ti) onu düşürdük..ardından biraz kilo vermem gerektiği ortaya çıktı..bide yumurtalarım tembel çalışıyomuş :) asıl anlamadığım,bunlar önceki hamileliğimde yokmuyduneyse..şimdi kilo vermeye başladım zaten 2 haftada 3.6 kilo verdim devamda ediyorum.ve inanılmaz büyük bi istekle artık hamile kalmak istiyorum
inşallah bu defa sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurursun
sen kürtaj mı olmuştun?bazıları kürtajdan sonra hemen hamile kalamıyo.
ben o yüzden doktor 3 ay bekle dediyse de beklemicem
hemen olacağı ne malum
hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin geç gelsin.çok da geç gelmesin tabi
amin canım güzel dedin,günahlarımız mı dökülüyo nedir anlamadım kisen nasıl istersen canım dediğin gibi istersen ilk adetten sonra doktora git rahim toparlanmışmı baksında hamilede kalırsan içinde korku olmaz herşey Allahtan kısmeti ne zamansa gelir üzmeden kendimizi bekleyelim başka çaremiz yok canım şükürki hamile kalabiliyoruz hiç bi zaman çocuğu olamayacak insanlar var Rabbim böyle acılarlar sınamasın bizleri... Rüyanıda Allah hayıra çıkarsın inş canım
sanki bana çook uzak bişeymiş gibi geliyo 9. haftaya gelmek mesela,ben o günleri hiç göremedim.
sağlıkla olsun da hayırlısı ne zamansa o zaman olacak bekleyelim biz
kızlar rahmin toparlanmasını sağlayan yiyecek içecek vs bildiğiniz şeyler varsa benle paylaşır msınız
bana da yazın bana da bi an önce toparlamak lazım