- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.821
bende cumartesi günü oldum canım ama doktor 50 güne kadar normal dedi sende istersen bekle sonra gelmese doktor adet sökücü verir onunla geliyo sıkma kendini stres yaparsan hiç gelmez canım
eşimde çarşamba günü memlekete gidiyo izni var önümüzdeki hafta salı günü gelcek bende adetimin bitmesine yetişmesi için çaba sarfediyorum yumurtalama günümüde hesaplamayı bilmiyorum :)) bir kaç gün içindede hemen yumurtalama olmaz heraldeinş yani hakkımızda hayırlısı olsun canım
sende sıkma kendini stres herşeyi etkiliyo adetide gebeliğide bunu unutma canım benimm
Kuzum sokuldumu senin adet adacayi ic
Hem sokturur hemde kolay hamile kalmayi saglar
Esinin gelmesi adetin kacinci
Gunune dek geliyor bol akinti kasik agrisi iliskiye istek bunlar olunca bilki yumurtlayacan
bende cumartesi günü oldum canım ama doktor 50 güne kadar normal dedi sende istersen bekle sonra gelmese doktor adet sökücü verir onunla geliyo sıkma kendini stres yaparsan hiç gelmez canım
eşimde çarşamba günü memlekete gidiyo izni var önümüzdeki hafta salı günü gelcek bende adetimin bitmesine yetişmesi için çaba sarfediyorum yumurtalama günümüde hesaplamayı bilmiyorum :)) bir kaç gün içindede hemen yumurtalama olmaz heraldeinş yani hakkımızda hayırlısı olsun canım
sende sıkma kendini stres herşeyi etkiliyo adetide gebeliğide bunu unutma canım benimm
Suayim onemli olan saglikli sekilde hamile kalman dr a git bakalim adet sonturcu verir belki
Allah kolaylik versin canim
tugbacım günaydın canım malesef hamiş değilim ben hamiş olmadığıma üzülmedim ama adet olamadığım için delireceğim hiç bu kadar adet olmayı istememiştim bugün 43 gün oldu ne gelen var ne giden cumaya kadar beklıcem gelmezse dr. gideceğim sen nasılsın canım benım adet oldun mu tam anlamıyla ayyy delircem ya kafayı yemememk elde değil
henuz gelen giden yok bugunu atlatirsam umudlanicamcanım adetim 22 sinde başladı 29 u gibi biter eşimde 26 sında gidiyo canım memlekete ayın 1 2 si gibi burda olcak bilmiyorumki adetten sonra ilk 3 günde olmaz yumurtalama gibi geliyo ama anladığım bişeyde değil canım ya kafam karıştı(
sen ne durumdasın canım ?
canım benım bend ebeklıcem eğer gelmezse hala gıdeceğim adetin bıttıkten sonra 15 19 arası gün arası ilşki olsun cab-nım bıde akıntının olduğu günleri kesinlikle dene
gurbetcım çıldırmak üzereyim yaaa hamılelıyı bır kenara bıraktım benım suan tek sıkıntım adet olamamak sen test yaptın mı bakalım
canım benım bend ebeklıcem eğer gelmezse hala gıdeceğim adetin bıttıkten sonra 15 19 arası gün arası ilşki olsun cab-nım bıde akıntının olduğu günleri kesinlikle dene
gurbetcım çıldırmak üzereyim yaaa hamılelıyı bır kenara bıraktım benım suan tek sıkıntım adet olamamak sen test yaptın mı bakalım
henuz gelen giden yok bugunu atlatirsam umudlanicam
cnm bnm 10 gun adetten sonra bnm 12. gun akintim cogaliyor o gunler calisiyorum sik sik halvet oluyoruz
ah cnm ya sabir bekle bakalim stres yapma guzelim sakin ol olacaksin elbet
canım sen test yapsana ya ben ölcem meraktan :))
merhaba arkadaşlar..9 haftalık bebeğimin 6+4 te kalbi durmuş..tam da dr kontrolüne gidip kalbinin 140 attığını ve her şeyin yolunda olduğunu söylediği günde ya da en fazla belki sonraki 2-3 günde.. ikinci bir dr a da teyit ettirdikten sonra salı günü kürtaj oldum.. narkozla.. genel anlamda sorunsuzdu ama psikolojik olarak atlatamadım daha.. dr 2 gün sonra kontrole çağırdı halbuki 1 hafta ya da 10 gün sonra oluyormuş kontrol tekrar mı gitmem lazım ?karından baktı(vajinal olmsı mı gerekiyor?).. herhangi bir uyarıda bulunmadı adetin 40 güne dek olması gerektiğini söyledi vakumla almış kazıma olmamış antibiyotik de vermedi.. bana uyarıda bulunmamıştı sekreteri de banyoda sakınca yok dedi ertesi günü banyo yaptım(küvette değil) enfeksiyon riskim olur diye korkuyorum dünden beribaskı hissi gibi sıkışıkmışım gibi bir his var. antibiyotik almayan var mı kürtaj sonrası? şu an için kanama ağrı yok..genetik teste de gönderdik 40 güne kadar çıkacakmış..8 yaşında kızım var ama ondan 5 yıl önce çikolata kistim vardı ameliyat oldum acaba bu hastalık mı nüksetti? acaba acaba diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum..5. haftada kanamalı sistit geçirdim o civarda grip vr farenjit olmuştum onların mı etkisi acaba? kalp atışını dinletmişti bize sonra burada okudum bir çok dr zarar vrebilir diye dinletmiyormuş 6 haftada biz güm güm duyduk bilsem istemezdim ondan mı oldu
bende aranıza yeni katıldımdaha önce 3 düşük yaptım 4aydırda korunmuyoruz idrar testi yaptım cok sılık golge seklınde dunde kan testı yaptırdım 2,08 cıktı negatıf ama bu dger yukselırmı bılen varmı arkdaslar son adet tarıhım 24 kasımdı hep 2 gün önce olurdum hala olmadım deger yukselbılıyomus dıye duydum 1 hafta fılan gecınce...aranızda boyle bısey yasayan var mı
Bende dusuk nedeniyle kurtaj oldum. 7 ay oldu maalesef hep negatif.doktor film istedi.Yapisikliktan supheleniyor snairim.bu konuda tecrubesi olan var mi? cok endiseliyim..
Arkadaslar selam,2. Çocuk isteğimizi rafa kaldirdik sanirim biz..:-( 2.nin kalbinin durması sebebi ile kürtaj oldum ve esim artık 2. İ düşünmeyelim tek çocuk yeter bize diyor.. 2. Olunca ya saglıklı olmazsa endişesi sardi bizi.. ya da aynı sey olursa..Bi de yakın bir arkadaşımız hamileliğinde hiçbir sorunu yokken ve ailesinde de bu sekilde bir srun yokken cocugu Allah korusun duyma özürlü doğdu Tüm bunlar beni korkuttu, esimi benden daha da cok korkuttu.Aslında esim cesaret verse ben istiyorum hala da içimden, ama o hic istemez oldu
Günaydın kızlaaaaar... başlığı görünce hemen yazmak istedim..bende mart 2012'de düşük yaptım..2 aylık olmasına 1 hafta vardı..biçoğunuz biliyordur,doktorlar net bi sebep söyleyemiyo ama genelde bebeğin özürlü ya da herhangibi sebeple kusurlu opabileceği,bu yüzden doğa ve vücut direk atacağını söyledi..korkcak üzülcek bişey yok dedi..2 ay ara verip,istiyosak tekrar deneyebileceğimizi söyledi..o zamandan beri deniyoruz ama tüm takip edipmesi gereken günleri takip ederek değil..bu arada da önceden çıkmayan bazı şeyler çıktı..mesela prolaktinim yüksekti (35'ti) onu düşürdük..ardından biraz kilo vermem gerektiği ortaya çıktı..bide yumurtalarım tembel çalışıyomuş :) asıl anlamadığım,bunlar önceki hamileliğimde yokmuyduneyse..şimdi kilo vermeye başladım zaten 2 haftada 3.6 kilo verdim devamda ediyorum.ve inanılmaz büyük bi istekle artık hamile kalmak istiyorum
henuz gelen giden yok bugunu atlatirsam umudlanicam
cnm bnm 10 gun adetten sonra bnm 12. gun akintim cogaliyor o gunler calisiyorum sik sik halvet oluyoruz
Cnm ya bnde meraktayim Cumaya yapcam test 4 gun gecsin bakalim
Gel cuma gel :)
Henuz gelen giden yok
buaralar topiğimiz çok aktif...
girip bakıp çıkıyodum bi fırsat bulamadım yazmaya
öncelikle geçmiş olsun canım
nasıl antibiyotik vermedi ya ben ona takıldım neyse çok önemli değildir belki de...
allah kızına da sağlıklı uzun ömür versin canım
bi de kalp atışını dinledik ondan mı oldu acaba diye sormuşsun, bence de bu makinalar çok sağlıklı değil ama herkese uygulanıyo bunlar, yani direk onla ilgili midir bilmiyorum sanmıyorum ama daha kalb sesi duyulmadan kaybedilen bebekler de oluyo, sağlıkla doğan bi çok bebeğin kalp sesi de bu makinalarda dinlenmiş oluyo biliyosun, yani nasip kısmet...
allaha sığıncaz en kısa zamanda atlatırsın umarım canım
buaralar topiğimiz çok aktif...
girip bakıp çıkıyodum bi fırsat bulamadım yazmaya
öncelikle geçmiş olsun canım
nasıl antibiyotik vermedi ya ben ona takıldım neyse çok önemli değildir belki de...
allah kızına da sağlıklı uzun ömür versin canım
bi de kalp atışını dinledik ondan mı oldu acaba diye sormuşsun, bence de bu makinalar çok sağlıklı değil ama herkese uygulanıyo bunlar, yani direk onla ilgili midir bilmiyorum sanmıyorum ama daha kalb sesi duyulmadan kaybedilen bebekler de oluyo, sağlıkla doğan bi çok bebeğin kalp sesi de bu makinalarda dinlenmiş oluyo biliyosun, yani nasip kısmet...
allaha sığıncaz en kısa zamanda atlatırsın umarım canım
kızlar geçmiş olsun
rabbim beterinden korusun
kutludemir tekrar yaptınmı kan testi?
belki biraz zamana ihtiyacı vardır canım şuan 'kesin istemiyorum' gibi davranıyorsa çok üsteleme, bi müddet sonra alır karşına konuşursun senin de gayretinle tekrar heveslenir inş...
inş allah gönlünüze göre verir...
pufpuffçum geçmiş olsun kuzum, krtj olmadın sanırım
inş en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin
bu arada 2 haftada 3,6 kilo iyiymiş canım tebrikler...
ay çok hoşsun gurbetçim
nasıl dayanıyon yaa yap bi test!!!
Kizlar bnm adet dongum 23 gun 1 aralikta adet olmustum buna gorebunu bize yapmaaaaaaaaaaaaaaa
çok merak ediyorummm bendee.
yarın yap bi test baya gecikti adetin canımmmm
bence hamilesinnninşallah sağlıcakla
Kizlar bnm adet dongum 23 gun 1 aralikta adet olmustum buna gore
24 aralikta olmam lazim bide diyorum dongum uzadiysa hamile degilsem
Beklemek mantikli gibi geluyo
Kasik agrilari devam
Gogus hassasiyeti var
Midem eksiyor bulaniyor gibi hafiften
Affff bekliycem yaa Allahim yuzumuzu guldursun
Cnm ya bnde meraktayim Cumaya yapcam test 4 gun gecsin bakalim
Gel cuma gel :)
Henuz gelen giden yok
Bol bol dinlen cnm pekmez bal hurma tuket vitaminli seylerden yekızlar rahmin toparlanmasını sağlayan yiyecek içecek vs bildiğiniz şeyler varsa benle paylaşır msınız
Bol bol dinlen cnm pekmez bal hurma tuket vitaminli seylerden ye
Suxunu bol ic bu sekilde yapmistim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?