Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Suayim onemli olan saglikli sekilde hamile kalman dr a git bakalim adet sonturcu verir belki
Allah kolaylik versin canim

Kuzum sokuldumu senin adet adacayi ic
Hem sokturur hemde kolay hamile kalmayi saglar
Esinin gelmesi adetin kacinci
Gunune dek geliyor bol akinti kasik agrisi iliskiye istek bunlar olunca bilki yumurtlayacan

Kuzum sokuldumu senin adet adacayi ic
Hem sokturur hemde kolay hamile kalmayi saglar
Esinin gelmesi adetin kacinci
Gunune dek geliyor bol akinti kasik agrisi iliskiye istek bunlar olunca bilki yumurtlayacan

canım adetim 22 sinde başladı 29 u gibi biter eşimde 26 sında gidiyo canım memlekete ayın 1 2 si gibi burda olcak bilmiyorumki adetten sonra ilk 3 günde olmaz yumurtalama gibi geliyo ama anladığım bişeyde değil canım ya kafam karıştı (

sen ne durumdasın canım ?

canım benım bend ebeklıcem eğer gelmezse hala gıdeceğim adetin bıttıkten sonra 15 19 arası gün arası ilşki olsun cab-nım bıde akıntının olduğu günleri kesinlikle dene

Suayim onemli olan saglikli sekilde hamile kalman dr a git bakalim adet sonturcu verir belki
Allah kolaylik versin canim

gurbetcım çıldırmak üzereyim yaaa hamılelıyı bır kenara bıraktım benım suan tek sıkıntım adet olamamak sen test yaptın mı bakalım

senı anlıyorum ama stres yapınca adet gecıkıyor.kurtajdan sonra 40. gun adet olmustum.bu ay dogum kontrol hapımı bıraktım ve kendımız korunduk.33 gunde adet oldum.bu kadar stres yapma ama 45 gunu de fazla gecırme doktoruna gıt

henuz gelen giden yok bugunu atlatirsam umudlanicam
cnm bnm 10 gun adetten sonra bnm 12. gun akintim cogaliyor o gunler calisiyorum sik sik halvet oluyoruz

ah cnm ya sabir bekle bakalim stres yapma guzelim sakin ol olacaksin elbet

gün aşırı ilişkiye özen göstermek lazım kaçırmamak için aslında hayırlısı canım

buaralar topiğimiz çok aktif...
girip bakıp çıkıyodum bi fırsat bulamadım yazmaya

öncelikle geçmiş olsun canım
nasıl antibiyotik vermedi ya ben ona takıldım neyse çok önemli değildir belki de...
allah kızına da sağlıklı uzun ömür versin canım
bi de kalp atışını dinledik ondan mı oldu acaba diye sormuşsun, bence de bu makinalar çok sağlıklı değil ama herkese uygulanıyo bunlar, yani direk onla ilgili midir bilmiyorum sanmıyorum ama daha kalb sesi duyulmadan kaybedilen bebekler de oluyo, sağlıkla doğan bi çok bebeğin kalp sesi de bu makinalarda dinlenmiş oluyo biliyosun, yani nasip kısmet...
allaha sığıncaz en kısa zamanda atlatırsın umarım canım

Bende dusuk nedeniyle kurtaj oldum. 7 ay oldu maalesef hep negatif.doktor film istedi.Yapisikliktan supheleniyor snairim.bu konuda tecrubesi olan var mi? cok endiseliyim..

kızlar geçmiş olsun
rabbim beterinden korusun
kutludemir tekrar yaptınmı kan testi?

belki biraz zamana ihtiyacı vardır canım şuan 'kesin istemiyorum' gibi davranıyorsa çok üsteleme, bi müddet sonra alır karşına konuşursun senin de gayretinle tekrar heveslenir inş...
inş allah gönlünüze göre verir...

pufpuffçum geçmiş olsun kuzum, krtj olmadın sanırım
inş en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin
bu arada 2 haftada 3,6 kilo iyiymiş canım tebrikler...

henuz gelen giden yok bugunu atlatirsam umudlanicam
cnm bnm 10 gun adetten sonra bnm 12. gun akintim cogaliyor o gunler calisiyorum sik sik halvet oluyoruz

ay çok hoşsun gurbetçim
nasıl dayanıyon yaa yap bi test!!!

çok teşekkürler iyi dileklerinize

bunu bize yapmaaaaaaaaaaaaaaa
çok merak ediyorummm bendee.
yarın yap bi test baya gecikti adetin canımmmm
bence hamilesinnninşallah sağlıcakla
Kizlar bnm adet dongum 23 gun 1 aralikta adet olmustum buna gore
24 aralikta olmam lazim bide diyorum dongum uzadiysa hamile degilsem
Beklemek mantikli gibi geluyo
Kasik agrilari devam
Gogus hassasiyeti var
Midem eksiyor bulaniyor gibi hafiften
Affff bekliycem yaa Allahim yuzumuzu guldursun

ben günün baya geçti sandım canım o yüzden demiştim
ama beklemek mantıklı bu durumda.çünkü düşükten sonra değişebiliyor.
ben ilk 33günde sonra 26günde sonra 27günde oldum.
bakalım bu ay kaçta gelecek yada hiç gelmesin bebişim gelsin onun yerine

Bol bol dinlen cnm pekmez bal hurma tuket vitaminli seylerden ye
Suxunu bol ic bu sekilde yapmistim ben

sağol canım..yapacağım dediklerini...dinlenme konusuna gelince çalışıyorum ben sabah 8 akşam 5...fazla yorulmuyorum ama sabahtan akşama kadar işteyim bu bile evde olmak gibi olmuyor maalesef..

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun'' buyurur.

Ovu testi ile test yaptim cift cizgi cikti
InsAllah cumaya gebelik testindede gorurum
Cift cizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…