Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar adet oldum
Bogazlarim agriyor sesim gitti
Erkek gibi cikiyor demekki usutmusum
Midem falan ondan bulandi
Basim agriyor umudlar seneye kaldi hayirlisi insAllah

Kizlar adet oldum

canın sağolsun gurbetçim
çok heveslenmiştik senin için ama olsun hayırlısıyla olur inşallah
senin vardı dimi bebetoların?

Gecmis olsun Allah hayirli saglikli omurlu evlatlar nasip etsin hepimize. Yapiiskliktan oturu ameliyat olan varmiydi hic kizlar aranizda?
Bn olmadim cok sukur
ama ama nasıl yaaaa
neyse canım yeni döngün hayırlı olsun.
inşallah bu ay bebişlerimiz gelir.
benimde içimde bu aya dair hiç umut yok

canın sağolsun gurbetçim
çok heveslenmiştik senin için ama olsun hayırlısıyla olur inşallah
senin vardı dimi bebetoların?
Hayirlisi gullerim onumuzdeki maclara bakicez
Evt evlatlarim var cnm

Selam kizlar.. Düsük yasadim agustos ayinda (6haftalik hamileydm).. Ve hala düzene giremedi regllerim.. Yani çok sükür artik olabiliyorum regl düsükten sonra 53 gün geçmisti tekrar regl olmam o 53 gün içinde sürekli kahverengi parçamsi kanamalarim oldu.. artik 30 güne indi nerdeyse çok sükür, ama hala adet olmadan önce kahverengi böyle parça mi desem bi acaip sekilde kanama oluyo bazen siyahlasiyo çamur gibi ve 6 gün sürüyo sonra kirmiziya dönüyo ve 7-8 gün normal adet görüyorum.. geçen ay 2 gün geldi kahverengi 3. gün adet olmustum.. Ondan önceki ayda düsükten önce oldugu gibi parça seklinde degilde sadece açik kahverengi 1 gün boyunca geldi sonra adete döndü.. Ama bu ay da 6 gün sürdü ve garip olan bugn sonlari oynadi adetim demin wcde yine böyle kalin kahverengi biseyler geldi yani bilmiyorum esim zamana birak diyor ama neler oluyo neler bitiyo düsünmemeye çalissamda bu durum canimi skyo.. Ne yapsam bilemiyorum

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim bende ayni senin gibi agustosta dusuk yaptim benim genelde her 30 gunde bir saat gibidir. Dusukten tam 29 gun sonra adet gordum ama ondan sonra 90 gun gormedim. Arada bi tanede kimyasal gebelik oldu Megersem hormonlarim biraz yollarini sasirmis. Senin o kahverengi ve siyamsi parcalar eski kan oluyor canim hic merak etme bendede oldu 90 gunun sonunda. Bu arada ben 15 gun sogan suyu ictim ve onunda iyice temizledigine inaniyorum doktorum bile sogandan onceki ve sonraki tahlillerimde degisimi gordu onun icin sanada tavsiye ederim. Hic kafani yorma eger vucudunu hazir hissediyorsan calismalara basla derim. cogu dusuk yapan arkadasim adetlerin biraz sasirdigini degisik oldugunu soyluyor ve bu kesinlikle hormonlarimiz ve psikolojimize bagli degisiklikler. Rabbim insallah tez zamanda yavrularimizi nasip etsin

Amin canm cevabin icin sagolasn.. sanada gecmis olsn Rabbim hayirli zamanda nasp etsin ins .Dusukten sonra 1 ay korundum sadece.. sonra korunmadim hic.. bilmiyorum valla gecen aya kadar cok takiyordum bu kahverengiyi bu ay pek dusunmedim ins biran once duzene girer.. cok duyuyorum sogan suyunu ama cesaret edemiyorumda cunku bazisi duzenli regl gorurken duzensizlesiyo bilmiyorm ya.. :26:

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın benim adet başlamadı kafam iyice karıştı salı gece kahverengi akıntı geldi bende tamam dedim yarın kanama başlıyor hep olur ama dün ne gelen var nede giden asıl adet tarihim yarın sizce bir problem olabilir düşükten sonraki ilk adetim olsa olabilir derim ama 3 adetim diğerleri gayet normaldi anlayamadım ben ne oluyor

mervecim yerleşme kanaması olmasın sakın. canım hayırlısı olsun, inş. gönlüne göre olur.
ilk hamileliğimde 2 gün kahverengi akıntı olmuştu bende de.

gurbetgüzeli, canım valla ben kesin diyordum, az önce gördüğümde şaşırdım.
ama tam kırmızılar gelmeden belli olmaz, acaba mı diyorum yine de? Rabbim büyük, inşaallah.
değilse bile yeni yılda sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşaallah.

baharcım, kaç gündür aklımdasın, senin durumların nasıl,
yanlış hatırlamıyorsam senin BAT bugünlerde. benden önceydi SAT 'ın.
belirti, his var mı? İnşaallah canım, Allah biliyor içimden geçenleri, hepimiz için dua ediyorum.
herşey ALLAH'tan.

bir haftadır 4. rüyam, hep hamilelik belirtileri görüyorum rüyamda
ve seviniyorum hamileyim diye, oysa ki gerçekte hiç belirti yok, hiççç.
rüyalarım tersine çıkar benim
bir hafta önce idrar testinde hamileliğini öğrenenleri okuyunca burda bende dayanamadım dün yaptım, (-).

şimdiden alıştıryorum kendimi yok diye ama biliyorum haftaya regl olursa çok üzüleceğim
hemen atlatıyorum Allah' tan.

Son düzenleme:
Kizlar adet oldum
Ay canım adet mi oldun yaa hayırlısı olsun
Bu arada göz için randevu alcaktın ne oldu o iş?

geçmiş olsun elvan,benim de aynı şekilde oluyo,yani adetten önce kahve çamur gibi akıntım olur
takılma,içerde kalan kan dışarı çıkana kadar renk değiştiriyomuş

inşallah adet olmazsın kızzz problem değil de başka bişey olmasın o

yok minişim yaa böyle diyom ama kendimi tutamam gibi geliyo
geçen eşim de 3 ay olana kadar söylemices kimseye dimi dedi, neeeee dedim
e sen hemen söylemeyis diyodun ya dedi
ben de süpriz yapacam korunmadım diyomuşum
yok yok şaka ödüm kopuyo doktor amca kızacak diye zaten
tepişmeyin dedi kısaca biz de tepişmiyoz
bunaldım zaten yawrum yaa her muhabbetin sonunu oraya getiriyo işler çok yoğun bi de,diyo ki nasılsa ben gidiyorum başınızın çaresine bakın...terbiyesiz şey bu gidişin bide dönüşü var
ben daha adet olmadım ama böyle açık kahve akıntım var 2 gündür inşallah olurum 33 gün falan geçti kürtajdan.
ben de kuru meyveler yiyorum bol bol coraspine devam etmeye başladım ve su içmeye çalışıyorum
yani hazırlıklara başladım
insanoğlu böyle işte acıları unutup herşeye yeniden başlamaya çalışıyo,allahım sabır veriyo :26:

ahh canım ya üzülme bak tam kanaman da gelmemiş belki de vardır bebek bi ihtimal.
şu an olmasa bile rahim daha hazır değildir üzülme herşeyin hayırlısı.
tabi ki insanın içi burkuluyor ama bu da bizim sınavımız

günaydın kızlar.3 gündür hem günde 1 fincan adaçayı içiyorum(sallama adaçay) hem de incir yiyorum hergün.dün sancılaım oluyordu.bir de baktım ki çok koyu bir akıntı geldi.gün içinde 2 kez gördüm.sizce iltihaplandığımdan mı oldu böyle? bu iyi birşeye mi işaret acaba...hani rahim düzelmeye mi çalışıyor ...

canım takma onu o kadar densiz ve gereksiz insan varki çevremizde .o olmasa başkası olur o kadar bol ki böyle tipler

kızlar günaydınlar hepinize hala benım adet gelmedi 45 gün oldu ne gelen var ne giden ya benım gibi olan var mı hiç nasıl bırsey bu kırkımda cıktı sankı 9 aylık bebek doğurduk

benim dr 14 aralık kürtajım .. 24-25 ine kadar gelmezse gel kontrole dedi.ama bakıyorumda 50 gün diyen drlarda var.senin drun ne diyor??

aklımda olan kendi ailem dahil eşim ve ben dışında kimsenin bilmemesi ilk 3 ay.aile üzülmesin diye söylemeiycem yine kötü bir sonuçta.arkadaşlarıma ve iş yerindekilere kesinlikle ilk 3 ay söylemiycem.

Kizlar adet oldum

hadi ya ben senden ve suaydan çok umutluydum.hayırlısı canım sağlıkla gelsin inşallah en yakın zamanda

bir test mi yapsan acaba.yerleşme kanaması falan olmasın

günaydınlarınız olsunnnnnn ben var iyi olmak,evde sıcacık oturmak ... miissssss ... sizlerden ne haber?

canım sağol düşündüğün için.
benim bugün 21.günüm canım.
ateş ölçüp yumurtlama gününü tespit ediyorum 15.gün oldu.
dersimize çalıştık ama daha 8gün var adetime.
30.gün adet olmam lazım.hayırlıısı ama benimde bu ay için hiç umudum yok.
çünkü hamile kaldığım ay göğüslerim çok acıyordu akıntım vardı şimdi onların hiçbiri yok.
testi erken yapmışsın canım inşallah o negatif pozitife döner.
rüyalara inanırım gerçekten bi sinyal veriyor.
hamile kaldığım ay dişimin düştüğünü ve geri taktığımı görmştüm
ve anlamına baktığımda evlat sahibi olmakla ilgili yorumlar vardı.
inşallah seninkide bi sinyaldir.

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim en iyisi beklemek normalde adet tarihim yarın bakalım hayırlısı olsun ilk hamileliğimde adet tarihimden 1 hafta önce lekelenme olmuştu ama bu akntı gibi geldi kahverengiydi bugün gelmiyor kesildi hakkımızda hayırlısı olsun ...

Canım adaçayı rahimi mi temizliyo yaa ben de içeyim diyorum.
İncir ben de yiyorum yumurtalara iyi gelsin diye
Benim de 33 gün falan koyu renk akıntım var ne olduğu konusunda bi fikrim yok ama inşallah adet olucam içindir
canım takma onu o kadar densiz ve gereksiz insan varki çevremizde .o olmasa başkası olur o kadar bol ki böyle tipler
her yerde var bi psikopat canım evet
günaydın kızlar nasılsınız...

günaydınlarınız olsunnnnnn ben var iyi olmak,evde sıcacık oturmak ... miissssss ... sizlerden ne haber?
günaydın kızlar ben çalışıyoore.cuma olsa da bitse şu hafta
ben var psikoya bağlamak telefonda arayanlara bağırmak

canım ama belirti için daha erken,o zaman oldu şimdi de belirti olacak diye bişey yok
sen şimdi takılma böyle şeylere çalışmaların boşa gitmicek,karnen 5 pekiyiyle geçicek

minikkelebek , akıntı kahverengi faln değildi hani beyaz normal akıntının koyusu ...adaçayı gerçekten iyi diye biliyorum.içi temizliyor gebelikte o yüzden tavsiye edilmiyor düşük tehlikesi yaşanır diye.... bence bana o iyi geliyor.sen de dene bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…