- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.921
slm kızlar bende geçen ay düşük yaptım kimyasal gebelikti değerlerim düşünce kanamam başladı 4 gün sürdü kanamadan 27 gün sonra yani bugun ilk adetim başladı
canım ikna edersin azcık zorla,evladının kardeşsiz kalmasını istemediğini söyle damardan girArkadaslar merhaba, ilk adetimi olduydum , 2 adet sonrası hamile kalayım diye planlarken esim 2. Çocuk fikrinden vazgeçti bu kürtaj sonrası..İstemiyorum tek çocuk yeter diyor..:-( ben istiyorum , nasıl ikna etcem bilmiyorum ama istememek konusunda kararlı, yasım da 33 olcak..
ben de iççem canım sağol evde hem poşet adaçayı var hem de kendisi ot olan haliyle mevcutminikkelebek , akıntı kahverengi faln değildi hani beyaz normal akıntının koyusu ...adaçayı gerçekten iyi diye biliyorum.içi temizliyor gebelikte o yüzden tavsiye edilmiyor düşük tehlikesi yaşanır diye.... bence bana o iyi geliyor.sen de dene bakalım...
ahaha çatlak kızdr göster ama elletme mi dedi kısss
tepişmeyin tepişmeyin daha 1ay oldu cısss
hatta bir ayı geçti dimi krtjdan?
ayy az kaldı minişim seninde. heycan yaptım
yetişiyon bize...
ben de var ders çalışmak
buaralar iki kilo almış olmanın bunalımı olmak :84: ve cumartesi yemeğe gelecek misafirlerime hala ne yapcağıma karar verememiş olmak :97:
ama herşeye rağmen mutlu olmakkk
çiçek açacan yakında bol su iyidirsağol miniğim ama ne bilim işte insan aynı şeyleri bekliyor.
valla bu kadar çalışmaya yıldızlı pekiyi alamazsam daha çalışmam dersime.
duş almaktan eskidim resmen.
adaçayı çok faydalıymış canım.denemek lazım
* Adet düzensizliklerini ve sancılarını iyileştirir, rahim iltihaplarını giderir.
* Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarında, Adaçayı içmeleri faydalıdır.
* Östrojen içerir. Menopoz dönemindeki kadınların şikayetlerini azaltır.
* Döl yatağı hastalıklarında da arasıra Adaçayı oturma banyoları alınmalıdır.
* Aç karnına içilen adaçayının kan şekerini düşürücü etkisi gözlenmiştir.
ben salı günü izinliyim ama pazartesi kaçta çıkarım burdan belli diil yani pöff oluyorumaynen canım bu haftada bitsin bugünde bitsin artık çok yoruldum bu arada adetimde bitsin :)) çok mutlu olcam yeni yılda iznimizde çok olur inş ya millet bir hafta tatil yapıyo biz çalışmaya devam(
ooo ben çok yiyorum kız kabak çekirdeğiniaynen canım aynennn duş al sonra saç kurut bi gün sonra yine aynı senaryo
neyse sonucu güzel olsunda hergüne razıyım
evett faydalı bilgilere devam kızlar kabak çekirdeği hem erkek hem kadın için çok faydalıymış.
evde boş otururken napıyoruz bol bol yiyoruz.
Kabak çeçirdeğinin faydaları
*Mineraller, esansiyel yağlar ve protein bakımından zengindir.
*Solucan düşürme özellikleri vardır. Şerit solucanları ve diğer solucanları iyi bir defedicidir.
*Çinko içeriği, kabak çekirdeğini genellikle erkek ve kadın verimliliği için özellikle önemli yapar.
*İyi huylu prostatı büyümüş erkeklerin prostatının büyümesini durdurmak için kullanılır.
*Mesane iltihabı veya idrar tutulması gibi ikinci derecede böbrek rahatsızlıklarında da kullanılır.
*Kabak çekirdeği, büyümüş prostat veya prostat kanserinin mesaneden idrar çıkışını engellediği zaman gelişebilecek idrar yolları zorluklarından kurtarır.
*Eskiden beri ev ilaçları olarak mide bulantılarında ve deniz tutmalarında da kullanılmıştır
Kabak çekirdeğinin hangi zenginlikleri var?
*Kabak çekirdeği, minerallerin mükemmel bir kaynağıdır.
*Bir bardağın ¼ ünü dolduracak kabak çekirdeği çinkonun tavsiye edilen günlük alımının %20 sini, magnezyum ve manganezin ise %50 sini sağlamaktadır.
* Bazı B vitaminlerini içerdiği gibi kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için ihtiyaç olan K vitaminini önemli bir miktarda da içermektedir.
* Yağ içeriğine gelince, kabak çekirdeği, hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır.
Özellikle kimler yemelidir?
• Prostatı büyümüş kimseler
• Kısırlık veya hormonal dengesizliği olan kimseler
• Solucan ve tenya bulunan kimseler
• İdrar tutukluğu olan kimseler
• Mesane iltihabı olan kimseler
geçmiş olsun canım dinlen bolcaSlm kizlar o kadar belirti gebelik belirtisi degilmis
Dinlemiycem kendimi
Yeni mobilya almaya basladik degisiklige ihtiyacim
Var
Orta kulak iltihabi olmusum agzini acamiyim
Yatiyom elimden geldigince
Yeni yil da insAllah hamis oluruz
Coaspirin kullandim 2 hafta kan incelmis
Bugun klinikte kan aldilar parmaktan su gibi
Akti zor durdurdum bu isler ne zormus yaaa
canım ikna edersin azcık zorla,evladının kardeşsiz kalmasını istemediğini söyle damardan gir
ben de iççem canım sağol evde hem poşet adaçayı var hem de kendisi ot olan haliyle mevcut
hamileyken bitki çaylarının yasak olduğunu biliyodum o yüzden içmedim
şimdi başlayayım bari
ahaha çatlak kızmisafirlerine nohut pilav yap ayran ver
35 gün geçti canım kahve akıntılarım çoğaldı sanırım adet olucam
cısss yok cıs yok çocuk yapacam nikahlı kocam değil mi doktor ne karışır
zaten dün eşime dedim adet olsam da yine denesem
adam benim bu cesaretime hayran kalıyo sanırım bööle gözleri ayırıp baktı
çiçek açacan yakında bol su iyidir
iltihapları gideriyomuş şu an içmek lazım evet kürtaj oldum sonuçta
ben salı günü izinliyim ama pazartesi kaçta çıkarım burdan belli diil yani pöff oluyorum
yeni yılda mutlu olacaz allahın izniyle
ooo ben çok yiyorum kız kabak çekirdeğini
yemesi zor oluyo ama seviyorum yiyorum
eve giderken alayım o zaman
geçmiş olsun canım dinlen bolca
hamileyken kan sulandırıcı iğne olanlara sezeryandan önce iğneyi bıraktırıyolarmış canım
yoksa kanama durmuyomuş
yani baya işe yarıyo sanırım
merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi
yiyom yiyom fındık fıstık badem kuru üzüm kayısı kuru erik ne bulduysam kurusunu yiyomminiğimmm çiçek açsak iyi eskidik yaaa
neyse bu çalışmaların karşılığı bebiş olsunda biz hergece çalışırız
sende depola şimdiden kabak çekirdeğini fındık fıstık badem ceviz
hem ben inanıyorum doktorun güzel şeyler söyleyecek ve sende bomba gibi bize katılacaksın
sağol canım ilgin içinKizlar nasilsiniz??
minikkelebek duzeldimi moralin is arkadasin ileri geri konusmuyor hala umarim..
Ben gecen sene bu zamanlar kurtaj olmustum o yuzden cok duygulaniyorum cok kotu gunelr yasadim(
Insallah 2013 hayirli guzel gunler, herseyden once saglik sihat getirir hepimize..
Çok geçmiş olsun arkadaşımçok teşşekür ederim cnm evet adetim çok bekletmedi 1 ay içinde hamilelik.düşük ve adeti yaşadım tam sevindik yarıda kaldı Allah sabır versin herkeze gerçekten çok zor evet bende çok stres yaşadım halada atlatmış sayılmam ama halada umutluyum........
Hadi görim seni tuğbacımKızlar adetim bitmek üzere çalışmalara başlıycam inş salı günü Allah yardımcımız olsunda ocak ayında hamile kalalım inş :) çok istiyorum Allahım sen yardım et...
merhaba,ben düşük yaptığımda karnım adet sancısı gibi sancım oluyodu ve kahverengi kanamayla başlamıştıherkeze gunaydın dusuk yaptıgınızı nasıl anlıyosunuz
çok teşşekür ederim cnm evet adetim çok bekletmedi 1 ay içinde hamilelik.düşük ve adeti yaşadım tam sevindik yarıda kaldı Allah sabır versin herkeze gerçekten çok zor evet bende çok stres yaşadım halada atlatmış sayılmam ama halada umutluyum........
herkeze gunaydın dusuk yaptıgınızı nasıl anlıyosunuz
kızlar günaydın ne yapcağıma karar veremiyorum cuma günü adet günümdü halen gelen bişey yok fakat kahverengi akıntı var çok az çarşamdan beri sizce üstüne görme olabilir mi okdum baya uyuyor gibi geldi test için çarşamba veya perşembe diyorum sizce çok mu geç
Merhaba kızlar adet oldum.Zaten kahverengi çamur gibi akıntım vardı 3 gündür.
Geleceği belliydi yani
Kaldı 2 ay :111:
destek bizim işimizevet cnm sana katılıyorum umarım yeni senede bizlerde çocuklu oluruz yeterki stres yapmayalım bende çok yeni üye oldum aranıza yeni katıldım iyiki varsınız........desteğinize ihtiyacım var
sağol şekerimgözünaydın minişim sevindim :13:
ben de misafirleri atlattım
dinleniyorum bugün bol bol
selam kizlar biraz göz atim almanyada ablamin yanindayim yeni yila burda giricez, burda oldugum icin cok giremiyorum kizlar insalllah yeni yil hepimize sans getirir simdiden hepinizin yeni yili kutlu olsun. gurbetgüzeli bende cok umutluydum hayirlisi olsun, moralini yüksek tut kendine cok iyi bak cok gecmis olsun sana. ve diger anne adaylari sizlerde kendinize iyi bakin. benimde 12 hafta oldu kocaman bir göbegim var resmen top gibi ilk hamileligimde 4 aylikken karnim cikmisti bunda resmen ilk hamileleigime göre 5 ayligimresimdeki gibi göbek yani sizleri cok öpüyurum
Canim sagol cevabin için. Bendede olurdu ama tas patlasin 2 gün, bu ay 6 gün olunca canimi skti.. valla akisina biraktim hayirlisi hepimizin hakkinda..geçmiş olsun elvan,benim de aynı şekilde oluyo,yani adetten önce kahve çamur gibi akıntım olur
takılma,içerde kalan kan dışarı çıkana kadar renk değiştiriyomuş
kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün olduve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum
deliriyorum galıba
Bende geçen yıl 7 haftalık düşük yapmıştım. 1,5 yıl hamile kalamadım. Bir ara bunalıma giriyordum. Çünkü benim adetlerim düzensizdi, bu yüzden hep gecikirdi ve ben her ay umutlanırdım... sonra hamileliği düşünmemek ve stres yapmamak gerektiğini söylediler. Bende Rabbim verirse olur... artık ümitlenmek yok dedim. Kendime çekidüzen vermiştim...
Şimdi ilk bebeğime canım kızıma 19+6 günlük hamileyim...
Sizlerde sakın sıkıntı ve stres yapmayın... Umudumuzu kaybedince çok zor oluyor... O yüzden oluruna bırakmak gerek... Onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar..
destek bizim işimiz
sağol şekerim
sen de dinlen bolca bundan sonra kendine dikkat etçen yorulmak yok
hoşgeldin gurbetçiyeni yılda hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah
demek koca göbekli oldunzaten ikinci gebelikte genelde öle oluyomuş
güzel haberlerinin devamını bekliyoz şekerim sen bize umut ol mucks
merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaşadım.kan pıhtılaşması ve rahimde darlık varmış.geçen ay ameliyat oldum ve rahim genişletilmiş.doktorum folıdace verdi.şimdi adetimden 5 gün geçti test yaptım fakat negatif çıktı.bi umut hamile olabilirmiyim.benimle aynı sorunları yaşayan varmı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?