- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.941
Merhaba kızlar adet oldum.Zaten kahverengi çamur gibi akıntım vardı 3 gündür.
Geleceği belliydi yani
Kaldı 2 ay :111:
yiyom yiyom fındık fıstık badem kuru üzüm kayısı kuru erik ne bulduysam kurusunu yiyom
şimdi adaçayına da başladım iyice temizleneyim
sen de bu ay baya beyaz tenli oldun ha rengin açıldı millet anlicak
sağol canım ilgin içino arkadaş benimle değilse de benim yakınımda başkalarıyla muhabbete devam.
o kadar olsun tabi,bana bulaşması gitsin kime ne anlatıyosa anlatsın
Geçen seneki olaylar geçen senede kaldı canım sen de üzme kendini
bu sene çok güzel şeyler olacak inşallah
ben bugün biraz daha iyiyim,bekleme süremi kendimi üzmeden atlatmaya çalışmak için söz verdim
3. de düşecekse düşecek,kader...
2013 senesi bizim olsun :124:
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah tekrarını yaşatmasın,atlatması zor gerçekten ama derdi veren sabrını da veriyo
Umutlu olcaz tabi ki,daha uzuuun yıllar yumurtlicaz
Hadi görim seni tuğbacım
Ocak ayında gelsin bebecik,içimden erkek çocuğu geçti acaba senin oğlun mu olcek
merhaba,ben düşük yaptığımda karnım adet sancısı gibi sancım oluyodu ve kahverengi kanamayla başlamıştı
sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve doktora gittiğimde hiç parça kalmamıştı.
ikinci düşüğüm ise boş gebelikti 7+0 da doktora gittim kalp atışını duymaya bebek yoktu.
hiçbi şekilde anlamadık,bütün hamilelik belirtilerim vardı üstelik
Grip oldum yatak dosek yatiyom
Adet oldum acayip sokuldu yawww
Bugun 5. Gun cok midem bulaniyor
Disimde apse yapti sanirim icim disim
Cay limon oldu
Minik yavrum adet olmusun hadi gozun aydin
Lara cnm sagol iyi gezmeler sanada
Nsbhr senden ne haber yavrum
Mervecim sastim senin durumuna
Suay Adacayi ic derim sana gulum
Essela ve diger kizlar umarim hepiniz iyidinizdir
Adeti bitipte calisma yapacaklar kolay gelsin
sanada Allah yardım etsin canım hepsi üst üste gelmiş çok dikkat et kendine canım.
selam kizlar biraz göz atim almanyada ablamin yanindayim yeni yila burda giricez, burda oldugum icin cok giremiyorum kizlar insalllah yeni yil hepimize sans getirir simdiden hepinizin yeni yili kutlu olsun. gurbetgüzeli bende cok umutluydum hayirlisi olsun, moralini yüksek tut kendine cok iyi bak cok gecmis olsun sana. ve diger anne adaylari sizlerde kendinize iyi bakin. benimde 12 hafta oldu kocaman bir göbegim var resmen top gibi ilk hamileligimde 4 aylikken karnim cikmisti bunda resmen ilk hamileleigime göre 5 ayligimresimdeki gibi göbek yani sizleri cok öpüyurum
merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaşadım.kan pıhtılaşması ve rahimde darlık varmış.geçen ay ameliyat oldum ve rahim genişletilmiş.doktorum folıdace verdi.şimdi adetimden 5 gün geçti test yaptım fakat negatif çıktı.bi umut hamile olabilirmiyim.benimle aynı sorunları yaşayan varmı aranızda.
bencede acele etmemek lazım test için biraz sabır çok aceleci davranıyoz ve üzülen taraf biz oluyoz kızlar bu arada resimli yüzleri yani hareket eden komik yüzleri nerden yapıyonuz.......bende yapmak istiyom
Cay limon oldu
Cay limon oldu
canım Allah tez zamanda yeni bebişi nasip etsin
bu kayıplar üzücü oluyor benim de bir düşüğüm var ama yapabileceğimiz birşey yok hayırlısı böyle demekten başka
şimdi tekrar hamile kaldım bakalım inş bu sefer herşey yolunda gider
Merhaba hanimlar,
ben de maalesef dun bebegimi kaybettim. aslinda 3 hafta once kalbi durmus bebisimin,doktor kontrolumuzden 3 gun sonra...dun kahverengi akintilarim baslayinca doktora gidelim dedik ve maalesef 12 haftalik olmasi gereken bebek 8 haftalik kadar haliyle kalmis,en acisi da onceki doktor randevusunda gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duymak oldu. hemen kurtaja alindim. doktor rahmimin tertemiz oldugunu,hic parca kalmadigini, 1 hafta cinsel iliski yasagindan sonra istedigim zaman hamile kalabilecegimi soyledi. acikcasi esimle de cok beklemek istemiyoruz cunku sanki bekledikce canimiz daha cok aciyacak gibi geliyor...vitaminlerime devam ediyorum ve iyi beslenmeye calisiyorum.insallah hayirlisiyla saglikli bir bebise hamile kalabilirim.
cnm tekrar çok geçmiş olsun.....ben kurtaj olmadım cnm kimyasal gebelikti dr adet kanamasıyla atıcaksın demiştihenüz 3 haftalıktı aralık 1de düşük başladı 3 gün sürdü ama stresi dahada üzücü olmuştu ben 1 adet geçirdim tekrar düşünüyoruz ama bnde hala korku var acaba aynısı olrmu diye gerçekten Allah bizlere sabır versin kafamı dağıtmaya çalışıyom ama olmuyo bi türlü sağlıklı bi hamilelik geçirene kadarda sıkıntım bitmicek gibi
geçmiş olsun cnm,Allah bidaha göstermez inşallahbenim düşüğüm 7 haftalıkken olmuştu,ama kalbi durmak karında ölmek gibi bişey değildi..direk düşük! 1 gün boyu karnımın alt tarafında hafif bi ağrıyla başladı,ertesi gün akşamı kan gelmeye başladı ve sonra ağrılar eşlik etti.şiddetlenerek arttı..sonra ultrasonda keseyi görememiştik,düşük oldu denmişti.ama kürtaja gerek duyulmadı bende,kalan parçalar ilaçla temizlendi.acaba sende kalbi durdu diye mi kürtaj yaptılar?
cnm çok geçmiş olsun bende geçen ay bebeğimi kaybettimçok üzücü evet yeni bir hamilelik belki bizlere moral olucak ama en uygunu en azından bi adet geçirip tekrar hamile kalmakmış umarım güzel haberlerimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?