Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Grip oldum yatak dosek yatiyom
Adet oldum acayip sokuldu yawww
Bugun 5. Gun cok midem bulaniyor
Disimde apse yapti sanirim icim disim
Cay limon oldu
Minik yavrum adet olmusun hadi gozun aydin

Lara cnm sagol iyi gezmeler sanada

Nsbhr senden ne haber yavrum

Mervecim sastim senin durumuna

Suay Adacayi ic derim sana gulum

Essela ve diger kizlar umarim hepiniz iyidinizdir

Adeti bitipte calisma yapacaklar kolay gelsin

İnş canım inş ocak ayında hepimize gelir inş :) Rabbim fazla bekletmesiz hiç birimizi sağlıklı hayırlı bi hamilelik nasip etsin inş bi kaç kişi daha ilk hamileliğimde erkek olur gibi söylemişti ama benim kız geçiyo nedense hayırlısı olsun herşeyden öncede hiç farketmez canım ya..

sanada Allah yardım etsin canım hepsi üst üste gelmiş çok dikkat et kendine canım.

sanada Allah yardım etsin canım hepsi üst üste gelmiş çok dikkat et kendine canım.

SagOl gulum gece ölecegim sandim
Okudum ufledim
4.30 a kadar gozumu kirpmadim
Mide bulantisi öldürecek beni
Cok kotuyum afff Allahim ne yapcam sastim
Burada heryer tatil yeni yil nedeniyle dra gitmek zor
dua edin kizlar ihtiyacim var
Sizleri seviyorum kaderdaslarim

ewet bayadır uğramıyodun canım, nasıl gidiyo hamilelik herşey yolundadır inş...
kilo milo olsun da sağlıkla doğsunlar inşallah

geçmiş olsun canım kan tahlilleri genelde net sonuç verir ama istisnalar da oluyo. tekrarlarsın canım için rahat eder hayırlısı olsun

bencede acele etmemek lazım test için biraz sabır çok aceleci davranıyoz ve üzülen taraf biz oluyoz kızlar bu arada resimli yüzleri yani hareket eden komik yüzleri nerden yapıyonuz.......bende yapmak istiyom

canım sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var ya orda ayarlarım kısmında yapılıyor, forum ana sayfada kk yönetiminden mesaj var ve sitede yaşadığınız sorunlar a gir smiley kullanamıyorum adlı topic te adım adım anlatılıyor senin için baktım

canım biz iyiyiz allaha şükür de sana noolmuş öyle, allah şifa versin yat uzan, dinlenmeden geçmiyo grip
kendine ii bak

canlarım ciğerlerim güzel yürekli arkadaşlarımmm
yeni yılınız kutlu olsun.
bu yıl hepimizin yılı olsun kimseler boynu bükük kalmasın
nerede evlat hasretiyle yanan varsa nerede çaresiz varsa
şifa bekleyen varsa
ev isteyen iş isteyen huzur isteyen mutluluk isteyen
herkeseee bu yıl istekleri çabucak gelsinn.
nice güzel yıllar bizi beklesin inşallahhhhhhhhhhhh
hepinizi seviyorumm çokk öpüyorummmmmm
iyiki varsınızz

çokkkk geçmiş olsun canımmm
inşallahh hemen geçerrr allah şifa versinnn.
5ocağı bekliyorum canım adet günüm ozaman
ama umudum yok sıfır belirti

Baharcım yeni yıl dileklerin için binlerce kez amin.

Rabbim herkesin gönlüne hayırlı olanından versin 2013 de.

inşaallah birkaç güne kadar mutluluk haberini alırız, merakla bekliyorum hepinizin haberini.

gurbetgüzelim çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.

Son düzenleme:
cnm çok sağol yaptım çok iyisin essala arkadaşım çok basitmiş yahu ay çok saol arkadaşım

Merhaba hanimlar,

ben de maalesef dun bebegimi kaybettim. aslinda 3 hafta once kalbi durmus bebisimin,doktor kontrolumuzden 3 gun sonra...dun kahverengi akintilarim baslayinca doktora gidelim dedik ve maalesef 12 haftalik olmasi gereken bebek 8 haftalik kadar haliyle kalmis,en acisi da onceki doktor randevusunda gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duymak oldu. hemen kurtaja alindim. doktor rahmimin tertemiz oldugunu,hic parca kalmadigini, 1 hafta cinsel iliski yasagindan sonra istedigim zaman hamile kalabilecegimi soyledi. acikcasi esimle de cok beklemek istemiyoruz cunku sanki bekledikce canimiz daha cok aciyacak gibi geliyor...vitaminlerime devam ediyorum ve iyi beslenmeye calisiyorum.insallah hayirlisiyla saglikli bir bebise hamile kalabilirim.

canım Allah tez zamanda yeni bebişi nasip etsin
bu kayıplar üzücü oluyor benim de bir düşüğüm var ama yapabileceğimiz birşey yok hayırlısı böyle demekten başka
şimdi tekrar hamile kaldım bakalım inş bu sefer herşey yolunda gider

Insallah her sey senin icin bu sefer yolunda gider canim! insan yanliz olmadigini gordukce daha bir umutlaniyor. Allah hepimize saglikli bebisler ve hamilelikler nasip etsin! Senin bebise saglikli bir hamilelik kendime de tez vakitte saglikli bir hamilelik diliyorum :)

cnm çok geçmiş olsun bende geçen ay bebeğimi kaybettimçok üzücü evet yeni bir hamilelik belki bizlere moral olucak ama en uygunu en azından bi adet geçirip tekrar hamile kalmakmış umarım güzel haberlerimiz gelir

geçmiş olsun cnm,Allah bidaha göstermez inşallah benim düşüğüm 7 haftalıkken olmuştu,ama kalbi durmak karında ölmek gibi bişey değildi..direk düşük! 1 gün boyu karnımın alt tarafında hafif bi ağrıyla başladı,ertesi gün akşamı kan gelmeye başladı ve sonra ağrılar eşlik etti.şiddetlenerek arttı..sonra ultrasonda keseyi görememiştik,düşük oldu denmişti.ama kürtaja gerek duyulmadı bende,kalan parçalar ilaçla temizlendi.acaba sende kalbi durdu diye mi kürtaj yaptılar?

cnm tekrar çok geçmiş olsun.....ben kurtaj olmadım cnm kimyasal gebelikti dr adet kanamasıyla atıcaksın demişti henüz 3 haftalıktı aralık 1de düşük başladı 3 gün sürdü ama stresi dahada üzücü olmuştu ben 1 adet geçirdim tekrar düşünüyoruz ama bnde hala korku var acaba aynısı olrmu diye gerçekten Allah bizlere sabır versin kafamı dağıtmaya çalışıyom ama olmuyo bi türlüsağlıklı bi hamilelik geçirene kadarda sıkıntım bitmicek gibi

doğru söylüyosun..insan bi kez böylesi olumsuzluk yaşayınca tekrar aynısı olur mu diye endişe ediyor elbet..bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum,anlıyorum o yüzden seni..

inşallah arkadaşım bizde bu korkuları bi gün müjdeli bi haberle unutucazbizler güçlü kadınlarız güçlü olmak zorundayız birbirimize moralde verdikmi ohhh

nesle geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın bu
acıyı, çok yeni kaybın, ama zaman gerçekten ilaç gibi
geliyor, tekrar anne olmak isteğiyle yanıp tutuşuyorsun.

Dün akşam regl başladı, erken oldu gerçi ama zaten belirti yoktur,
o an çok üzüldüm yine ama şimdi öylesine iyiyim işte.

canim sana da gecmis olsun! benim bebegin kalbi 3 hafta once durmus,ben 3 hafta onu bilmeden oylece tasimisim. kahverengi lekelenmem oldu,annemlere soyledim hemen.ama lekelenme baya azdi. annem pek ciddiye almadi,olur oyle dedi.ama kayinvalidem gene de doktora gorunelim dedi.doktora gittigimizde ise ultrasonda bebegi gorur gormez durumu anladim cunku 3 hafta once olmasi gerektigi gibiydi hali doktorum bebisin kalbinin durmus oldugunu soyledi,hemen kurtaja alalim,yoksa dusugun baslayacak daha cok kanaman olacak,daha cok aci cekeceksin dedi. biz de 1-2 saat dusunduk ve hemen hastanede kurtaja alindim,zaten sancilarim baslamisti bu arada,dusuk tam baslamadan ameliyata girdim. bn o 3 hafta farketmeden cok hafif sancilar ve hatta bir gun cok kotu spazm gecirmistim,hamilelikten sanmistik megerse bebis gitmis oldugu icinmis Ultrasonda kalbi durmus bebisi ve keseyi gorduk. Allah tekrar yasatmasin hic birimize.

insallah canim. benim doktorum da fiziksel olarak hemen hamile kalabilirsin ama eski bebegin acisini yeniye yukleme sakin,onlar herseyi hisseder o yuzden ruhsal olarak atlatamazsan 2-3 ay bekle istersen dedi. esimle dogala birakip,ne zaman gelirse yeni ve saglikli bebis o zaman olsun dedik. bu sefer 3 ay dolmadan annemlere bile soylemeyecegiz, ugur yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…