Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anladım cnm.. tekrar çok büyük geçmiş olsun.. ama doktorun dediği doğru, düşük başladığı zaman inanılmaz bir ağrı başlıyo ardından kanama yoğunlaşıyo.. ben ilaçla düşüğü tamamlamıştım 1 hafta sürdü ama hayatımda böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamam.. çok beter bişeydi,daha dün gibi aklımdadır.. gerçekten allahım kimseye yaşatma böylesi acılar

kızlar hepinize günaydın sabah test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim cuma sonuç çıkcak dedi henüz doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani değer düşük çıkarsa bu sefer evham yaptırıyor doktor sizce ne zaman gideyim cumaya randevu aldım ama belki gitmem sizce ne yapayım birde benim kahverengi nokta kadar akıntım vardı ya 6 gün sürdü adet sürem kadar daha sonra kesildi inş bu sefer sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip eder Allahım inş en kısa zamanda sizlerde nasip etsin açıkçası biraz donuk gibiyim korkuyorum dualarım hepimiz için..

Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder inş canım

inş canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın git git doktora bence için daha rahat olsun canım çok sevindim darısı bize olur inş.

bende tam yumurtalama dönemimdeyim idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok sık tuvalete çıkıyorum ama çok rahatsız edici değil doktora gitsem antibiyotik vercek şimdi içmekte istemiyorum ilaç doğrumu yapıyorum sizce.

canım günaydın aynı senin yaşadığını bende yaşıyorum şu an adet olamama bir hafta var ve idrar yolu enfeksiyonu oldum doktara gitmeyi bende düşünüyorum ama ben bunu okadar sık yaşıyorumki 1 ayda bir enfeksiyon kapıyorum ben daha önce doktorumu aramıştımtım ve idrarda yanma ve sık tuvalete çıkıyorum ama korunmuyorum ne kullanabilirim dedim ve bana toz verdi akşam idrarını yapıyorsun ve yatmadan içiyorsun sabah idara çıktığında içini temizliyor bir zararıda yok istarsen ismini verebilirim çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce kaybettim 7 haftalıkken 1 gün önce kalp atışını duyduk ertesi gün kendiliğinden düşük oldu.çok yıpratıcı bir süreç.ama zaman en büyük ilaç.inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ve bizde aynı şekilde düşünüyoruz eşimle.13,haftadan sonra söyleyeceğiz annemlere bile.sadece ikimiz bilicez eşimle.

canım çok sevindim RAbbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin.

bence git dra sonra ilerler hamile kalırsın o zaman daha sıkıntılı hale gelir.

cnm çok sağol yaptım çok iyisin essala arkadaşım çok basitmiş yahu ay çok saol arkadaşım

rica ederim canım

geçmiş olsun arkadaşım
allah bir dahakini sağlıkla dünyaya getirebilmeyi nasibetsin

hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah...

ayyyy mervecim çok sevindim, hayırlı olsun aklına kötü şeyler getirme
allahım nasibetti, ona emanet diye düşünmeye çalış
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin

tuğbacım çok rahatsız edici değil demişsin bugün elinden geldiğince evde takibe al kendini
onun için boll bolll su içmek ii geliyo, bugün bol bol iç, bir de ılık suyla yıkamak gerekiyo yani soğuk çeşme suyuyla taharet yapma.
kendiliğinden iyileşir inş.
rahatsızlık geçmez de devam ederse yarın gidersin dr.a söylersin hamilelik düşündüğünü ona göre verir antibyotiği. tabi yine sen bilirsin naçizane öneriler...
allah şifa versin canım

5ocağı bekliyorum canım adet günüm ozaman
ama umudum yok sıfır belirti

ben de 5i gibi bekliyorum baharcım :18:
ben de hafif bi göğüs hassasiyeti var ama adet öncesi de olabilir yani bilemedim pek belirti yok bende de...
hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

herkese merhaba bende 1,5 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama kanamam başladı düşük riskim var 2 gün önceki değerim 1483 çıktı bu gece tekrar kan vericem ve o zaman belli olcak değer artarsa yüzümüz gülücek ama düşerse umutlarımızda düşecek ((

Çok sevinirim canım ismini verirsen zararıda yoksa kullanayım ben de son zamanlarda sık yaşıyorum geçen ay olmuştum antibiyotik kullandım ama bu ay kullanmıycam bol bol su içiyorum bakalım geçer inş

canım bugün bakalım dediğin gibi bol bol su içiyorum geçmese eğer yarın sabah doktora gidicem geçer inş da kurtulurum.

kızlar ben ilk evlendiğimde idrar yolu iltihabım vardı ilaçla geçti ve öyle hamile kalablmiştim.yani o iltihap gebeliğe engellmiş ...

Çok sevinirim canım ismini verirsen zararıda yoksa kullanayım ben de son zamanlarda sık yaşıyorum geçen ay olmuştum antibiyotik kullandım ama bu ay kullanmıycam bol bol su içiyorum bakalım geçer inş

canım bende aynı şekilde düşükten sonra çok sık olmaya başladı çokta dikktat ederim kendime üşütme yada temizlik olsun ilacın ismi MONUROL akşam yatmadan içersen daha iyi olur içtikten sonra idrara çıkmamaya çalış tekrar çok geçmiş olsun geçmezse dr gitmeni öneririm

yarında geçmezse doktora gidicem canım ilerlemesin bide hamilelikte verilen ilaçlar oluyo ya onlardan verir belki bide ilişkiden sonra sabah duş alıyorum genelde geri akmasın diye belki ondan oluyodur üroloji doktoru demişti bana ilişkiden önce su iç sonrada hemen tuvaletini yap o zamanda bütün spermler akar diye yapmadım

amin canım inş darısı sizlerin başına ...

mervecim çok sevindim canımmm hadi bakalım ayağını sür arkandan gelelimmmmmm

esselacımmm bende sıfır belirti
ayrıca ateşimi ölçüyorum çok düşük yani benden hayır gelmez bu ay
inşallah senden güzel haberi alırız bebeğimmm ve diğer kızlarrrrrrın

[/QUOTE]
sağol canım kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama yinede korkuyorum özellikle doktora gitmeye darısı sizlerin başına inş...[/QUOTE]

aminnn...

sonuç belli oldu mu canım? artmıştır değerlerin umarım... sonuç ne olursa olsun umutların hep varolsun...

esselacımmm bende sıfır belirti
ayrıca ateşimi ölçüyorum çok düşük yani benden hayır gelmez bu ay
inşallah senden güzel haberi alırız bebeğimmm ve diğer kızlarrrrrrın

ateş ölçümleri o kadar net mi baharcım yaa yani illa yüksek çıkması mı gerekiyor gebelikte? ben hiç ölçmüyorum bilmiyorum açıkçası
gerçi buralarda baya takibini yapanlara rastlıyorum ama detayını bilmiyorum

hu huuu kızlaarr hürremi mi izliyonuz yoksa kuzeyi mi

cok buyuk gecmis olsun canim insallah icinizdeki o bosluk hemen dolar

gözün aydin insallah insan bir dusukten sonra hep kurgu icinde kaliyor kötü düsünmeyelim hayirlisiyla saglikli bebeciklerimizi kucagimiza aliriz ins

canim oncelikle cok sevindim gözünüz aydin bence dr git kahverengi AKInti icin konus dusuk icin progestaran belki verir bende kullaniyorum korkunun ecele faydasi yok ne yapalim bu yola bas koyduk korksakta korkmasakta artik hamisiz

bol bol uzan hic is yapma dinlen kendine bak aklinakötü seyler getirme insallah bebisin sana siki sarilir

ESSELA slm canim arada girioyrdum ama bugun eve geldim walla benim göbis kocaman olmus ben 2 kg almisim ama görseniz kesin 5 kg almissin dersin bu hafta ense kalinligi icin gun alicam kadin kontrolune gitmem lazim bir yandan cok merak ediyorum bir yanimda korkudan evde otur gitme diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…