- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.961
canim sana da gecmis olsun! benim bebegin kalbi 3 hafta once durmus,ben 3 hafta onu bilmeden oylece tasimisim. kahverengi lekelenmem oldu,annemlere soyledim hemen.ama lekelenme baya azdi. annem pek ciddiye almadi,olur oyle dedi.ama kayinvalidem gene de doktora gorunelim dedi.doktora gittigimizde ise ultrasonda bebegi gorur gormez durumu anladim cunku 3 hafta once olmasi gerektigi gibiydi halidoktorum bebisin kalbinin durmus oldugunu soyledi,hemen kurtaja alalim,yoksa dusugun baslayacak daha cok kanaman olacak,daha cok aci cekeceksin dedi. biz de 1-2 saat dusunduk ve hemen hastanede kurtaja alindim,zaten sancilarim baslamisti bu arada,dusuk tam baslamadan ameliyata girdim. bn o 3 hafta farketmeden cok hafif sancilar ve hatta bir gun cok kotu spazm gecirmistim,hamilelikten sanmistik megerse bebis gitmis oldugu icinmis Ultrasonda kalbi durmus bebisi ve keseyi gorduk. Allah tekrar yasatmasin hic birimize.
Merhaba hanimlar,
ben de maalesef dun bebegimi kaybettim. aslinda 3 hafta once kalbi durmus bebisimin,doktor kontrolumuzden 3 gun sonra...dun kahverengi akintilarim baslayinca doktora gidelim dedik ve maalesef 12 haftalik olmasi gereken bebek 8 haftalik kadar haliyle kalmis,en acisi da onceki doktor randevusunda gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duymak oldu. hemen kurtaja alindim. doktor rahmimin tertemiz oldugunu,hic parca kalmadigini, 1 hafta cinsel iliski yasagindan sonra istedigim zaman hamile kalabilecegimi soyledi. acikcasi esimle de cok beklemek istemiyoruz cunku sanki bekledikce canimiz daha cok aciyacak gibi geliyor...vitaminlerime devam ediyorum ve iyi beslenmeye calisiyorum.insallah hayirlisiyla saglikli bir bebise hamile kalabilirim.
kızlar hepinize günaydın sabah test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim cuma sonuç çıkcak dedi henüz doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani değer düşük çıkarsa bu sefer evham yaptırıyor doktor sizce ne zaman gideyim cumaya randevu aldım ama belki gitmem sizce ne yapayım birde benim kahverengi nokta kadar akıntım vardı ya 6 gün sürdü adet sürem kadar daha sonra kesildi inş bu sefer sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip eder Allahım inş en kısa zamanda sizlerde nasip etsin açıkçası biraz donuk gibiyim korkuyorum dualarım hepimiz için..
inş canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın git git doktora bence için daha rahat olsun canım çok sevindim darısı bize olur inş.
bende tam yumurtalama dönemimdeyim idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok sık tuvalete çıkıyorum ama çok rahatsız edici değil doktora gitsem antibiyotik vercek şimdi içmekte istemiyorum ilaç doğrumu yapıyorum sizce.
Merhaba hanimlar,
ben de maalesef dun bebegimi kaybettim. aslinda 3 hafta once kalbi durmus bebisimin,doktor kontrolumuzden 3 gun sonra...dun kahverengi akintilarim baslayinca doktora gidelim dedik ve maalesef 12 haftalik olmasi gereken bebek 8 haftalik kadar haliyle kalmis,en acisi da onceki doktor randevusunda gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duymak oldu. hemen kurtaja alindim. doktor rahmimin tertemiz oldugunu,hic parca kalmadigini, 1 hafta cinsel iliski yasagindan sonra istedigim zaman hamile kalabilecegimi soyledi. acikcasi esimle de cok beklemek istemiyoruz cunku sanki bekledikce canimiz daha cok aciyacak gibi geliyor...vitaminlerime devam ediyorum ve iyi beslenmeye calisiyorum.insallah hayirlisiyla saglikli bir bebise hamile kalabilirim.
insallah canim. benim doktorum da fiziksel olarak hemen hamile kalabilirsin ama eski bebegin acisini yeniye yukleme sakin,onlar herseyi hisseder o yuzden ruhsal olarak atlatamazsan 2-3 ay bekle istersen dedi. esimle dogala birakip,ne zaman gelirse yeni ve saglikli bebis o zaman olsun dedik. bu sefer 3 ay dolmadan annemlere bile soylemeyecegiz, ugur yaptik
kızlar hepinize günaydın sabah test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim cuma sonuç çıkcak dedi henüz doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani değer düşük çıkarsa bu sefer evham yaptırıyor doktor sizce ne zaman gideyim cumaya randevu aldım ama belki gitmem sizce ne yapayım birde benim kahverengi nokta kadar akıntım vardı ya 6 gün sürdü adet sürem kadar daha sonra kesildi inş bu sefer sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip eder Allahım inş en kısa zamanda sizlerde nasip etsin açıkçası biraz donuk gibiyim korkuyorum dualarım hepimiz için..
bende tam yumurtalama dönemimdeyim idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok sık tuvalete çıkıyorum ama çok rahatsız edici değil doktora gitsem antibiyotik vercek şimdi içmekte istemiyorum ilaç doğrumu yapıyorum sizce.
cnm çok sağol yaptım çok iyisin essala arkadaşımçok basitmiş yahu ay çok saol arkadaşım
Merhaba hanimlar,
canım Allah tez zamanda yeni bebişi nasip etsin
bu kayıplar üzücü oluyor benim de bir düşüğüm var ama yapabileceğimiz birşey yok hayırlısı böyle demekten başka
şimdi tekrar hamile kaldım bakalım inş bu sefer herşey yolunda gider
5ocağı bekliyorum canım adet günüm ozaman
ama umudum yok sıfır belirti
rica ederim canım
geçmiş olsun arkadaşım
allah bir dahakini sağlıkla dünyaya getirebilmeyi nasibetsin
hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah...
ayyyy mervecim çok sevindim, hayırlı olsunaklına kötü şeyler getirme
allahım nasibetti, ona emanet diye düşünmeye çalış
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
sağol canım kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama yinede korkuyorum özellikle doktora gitmeye darısı sizlerin başına inş...
canım günaydın aynı senin yaşadığını bende yaşıyorum şu an adet olamama bir hafta var ve idrar yolu enfeksiyonu oldum doktara gitmeyi bende düşünüyorum ama ben bunu okadar sık yaşıyorumki 1 ayda bir enfeksiyon kapıyorum ben daha önce doktorumu aramıştımtım ve idrarda yanma ve sık tuvalete çıkıyorum ama korunmuyorum ne kullanabilirim dedim ve bana toz verdi akşam idrarını yapıyorsun ve yatmadan içiyorsun sabah idara çıktığında içini temizliyor bir zararıda yok istarsen ismini verebilirim çok geçmiş olsun
rica ederim canım
geçmiş olsun arkadaşım
allah bir dahakini sağlıkla dünyaya getirebilmeyi nasibetsin
hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah...
ayyyy mervecim çok sevindim, hayırlı olsunaklına kötü şeyler getirme
allahım nasibetti, ona emanet diye düşünmeye çalış
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
tuğbacım çok rahatsız edici değil demişsin bugün elinden geldiğince evde takibe al kendini
onun için boll bolll su içmek ii geliyo, bugün bol bol iç, bir de ılık suyla yıkamak gerekiyo yani soğuk çeşme suyuyla taharet yapma.
kendiliğinden iyileşir inş.
rahatsızlık geçmez de devam ederse yarın gidersin dr.a söylersin hamilelik düşündüğünü ona göre verir antibyotiği. tabi yine sen bilirsin naçizane öneriler...
allah şifa versin canım
ben de 5i gibi bekliyorum baharcım :18:
ben de hafif bi göğüs hassasiyeti var ama adet öncesi de olabilir yani bilemedim pek belirti yok bende de...
hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Çok sevinirim canım ismini verirsen zararıda yoksa kullanayım ben de son zamanlarda sık yaşıyorum geçen ay olmuştum antibiyotik kullandım ama bu ay kullanmıycam bol bol su içiyorum bakalım geçer inş
canım bende aynı şekilde düşükten sonra çok sık olmaya başladı çokta dikktat ederim kendime üşütme yada temizlik olsun ilacın ismi MONUROL akşam yatmadan içersen daha iyi olur içtikten sonra idrara çıkmamaya çalış tekrar çok geçmiş olsun geçmezse dr gitmeni öneririm
amin canım inş darısı sizlerin başına ...
herkese merhaba bende 1,5 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama kanamam başladıdüşük riskim var 2 gün önceki değerim 1483 çıktı bu gece tekrar kan vericem ve o zaman belli olcak değer artarsa yüzümüz gülücek ama düşerse umutlarımızda düşecek ((
esselacımmm bende sıfır belirti
ayrıca ateşimi ölçüyorum çok düşük yani benden hayır gelmez bu ay
inşallah senden güzel haberi alırız bebeğimmm ve diğer kızlarrrrrrın
Merhaba hanimlar,
canım Allah tez zamanda yeni bebişi nasip etsin
bu kayıplar üzücü oluyor benim de bir düşüğüm var ama yapabileceğimiz birşey yok hayırlısı böyle demekten başka
şimdi tekrar hamile kaldım bakalım inş bu sefer herşey yolunda gider
herkese merhaba bende 1,5 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama kanamam başladıdüşük riskim var 2 gün önceki değerim 1483 çıktı bu gece tekrar kan vericem ve o zaman belli olcak değer artarsa yüzümüz gülücek ama düşerse umutlarımızda düşecek ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?