Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım çok net yani genelde herkeste doğru çıkıyor.
bizim takıldığımız bi ateş topiği var orda bi sürü gebe bu şekilde öğrendi
ne zaman yumurtladığımızı biliyoruz ateşe göre ve ne zaman adet gelecek
gelecekmi gelmeyecekmi anlıyoruz.mesela bu benim gebe kaldığım ayın tablosu .yarım ölçmüştüm ama belliydi.

ohh oh maşallah
olsun laracım varsın kilolar gelsin. sonra 'bebişlere merhaba kilolara elvedaa' topiği yaparıss ayy çalmasınlar başlığımızı kıss
dr.unuza gitmekten korkmayın canikom allah korusun bi sıkıntı olmasın inşallah...

wauuww oldukça netmiş
denemeye değer...
o zaman uzun bi süredir hep takip ediyosun ateşini ya da istediğin aydan beri belli aralıklarla ölçüyorsun sanırım
ayy bu da stres yapmıyo mu azıcık ? :44:

wauuww oldukça netmiş
denemeye değer...
o zaman uzun bi süredir hep takip ediyosun ateşini ya da istediğin aydan beri belli aralıklarla ölçüyorsun sanırım
ayy bu da stres yapmıyo mu azıcık ? :44:

yok canım uzun süreye gerek yok.yani adetin 5.6.günü başlasan adet zamanına kadar ölçsen bi ayda nedir ne değildir görürsün
birde şu avantajı var.hani biz bazen akıntımızdan yumurtladık sanıyoruz ya.ben hep ölçümlerimde şunu anladım
akıntım geldikten 1 2 gün sonra çatlama oluyro.ben önceden akıntı bitti kasık ağrısı geçti deyip ilişkiyi bırakırdım.
ama şimdi ateşim yükselmeye başladıktan sonra bırakıyorum ilişkiyi.yani öle 1ay boyunca günaşırıya gerek yok.
ateş düşük gittiği sürece gün aşırı yada hergün yapıyorum.tamamdır.
valla stres yapıyor bazılarında ama bana heyecan veriyor her sabah kaç çıkacak diye uyumak..
birde eğer düşüşe geçerse kendimi adete hazırlıyorum.şak diye gelince daha çok yıkım oluyor.
ama böle günler öncesinden biliyorum.

hmm anladım canım bilgiler için sağol
buarada bi elim de kabak çekirdeğimde
baharcığımı boş dinlemiyoruz yani :114:

canim oncelikle cok sevindim gözünüz aydin bence dr git kahverengi AKInti icin konus dusuk icin progestaran belki verir bende kullaniyorum korkunun ecele faydasi yok ne yapalim bu yola bas koyduk korksakta korkmasakta artik hamisiz

sağol canım yarın kısmetse gitcem ama kahverengi akıntım bitti inş sağlıkla kucağımıza alırız...

Günaydın kızlar hepinize,yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçek olsun başka ne diyeyim
Ben de hepinizi seviyoore kader arkadaşlarım
Benim adet bitti sayılır,ama genetik sonucum henüz çıkmadığı için doktora gitmiyorum.
1,5 ay oldu son vukuattan sonra
Zaman geçiyor :111:
ihihihiii anladınız siz onu

cnm bnm ilk dusugumde senin gibi oldu 10 haftalik bebek olmasi gerekirken 6. haftada kalbi durmus e ilacla dusuruldu iyi gecmisti ondan 1 yil sonra yine hamile kaldim bu sefer rahim agzina yerlesmis kendiliginden kanam basladi ve ilacal dusuruldu yine herseyin basi saglik saglikli gelsinde gerisi onemli degil ha gec ha erken
cnm uzulme gececek bu gunlerde umudlar tukenmeyecek

super haber bu cnm bekle bakalim yaa vesvesede yapma hep aklmizda sorlular olyuor acaba yasayacakmigelcekmi hic bitmeyecek bol bol dinlenip gida takviyelrine dikkat et gozun aydin cnm

cnm bol bol papatya cayi ve su ic guzelim gecmis olsun

[52:super haber bu cnm bekle bakalim yaa vesvesede yapma hep aklmizda sorlular olyuor acaba yasayacakmigelcekmi hic bitmeyecek bol bol dinlenip gida takviyelrine dikkat et gozun aydin cnm

sağol canım benim darısı sizlerin başına inş kendime moral veriyorum

mervecim çok tebrik ederim. bi kaç güne görürsün canım keseyi.
inşallah bu sefer yüzün güler.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

sağol canım inş öyle olur çok garibim daha sevinemiyorum bile canım yarın test yaparlarsa sonuç mesala tam 2 katına çıkması gerekiyor biraz aşağıda falan olursa problem oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…