Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sağol canım inş öyle olur çok garibim daha sevinemiyorum bile canım yarın test yaparlarsa sonuç mesala tam 2 katına çıkması gerekiyor biraz aşağıda falan olursa problem oluyor mu

hiç telaş yapma canım tam iki katına çıkmayabilir.bazılarında iki katn üstü oluyor bazılarının yavaş ilerliyor iki katına yakın oluyor.
ama inşallah güzel artacak.

incir kürüne gelince ben yapamam canım çünkü bi kez prolaktinim yüksek çıkmıştı 66idi
ve incir prolaktini artırıyor.o yüzden sakıncalı bana.ama sağol bebeğim.

tamam canım sağol inş yarın güzel haberlerle gelirim ..

valla korkulur senden

benimkilerde başladı kızlar lekelerim geldi.
çok üzgünüm.

yapma canim hemen üzülmek yok! hem bu ay daha yeni başladık yine de inş. çok bekletmeden gelir bebişler

aslında bakma üzülme falan diyoruz da ben de yarın öbür gün olunca üzülcem biliyorum ama yalnız değiliz baharcım sırt sırta verip şu stresli dönemleri atlatıcas inşallah

gurbetgüzeli nasıl oldun atlatmışındır umarım..

tuğbaya canım işe yaradımı geçti mi biraz, yada bugün gittin mi dr.a?

kızlar sağlık ocağına gittim sonuç 358 yarın kısmetse doktora gircem daha kese görünmez dimi değerim sizce nasıl

eğer bu bugünkü sonuçsa yarın tam iki katı olmaz diye biliyorum ben
artış varsa yolunda demektir canım allahın izniyle
adetinden kaç gün geçmişti canım bu testi yaptığında?

dün randevuları doluydu cnm bugün 15,30 da gidicem doktora çok rahatsız etmiyo ama hafif hafif yanma var gideyim ben yinede.

Guzeller hepinize iyi bir gun ve hayirli yillar diliyorum..
Insallah 2013 yili hepimize saglikli minicik bebicikler nasip eder bunu gonulden diliyorum
Benimde yumurtlama donemi yaklasiyor artik bugun yarin insallah ovulasyon testimde pozitifi gorecegim bakalim hayirlisiysa sagliklica tutunucaksa insallah olur

iyi çalışmalar canım, inş. ocak ayında gelir bebeğin.

kızlar sağlık ocağına gittim sonuç 358 yarın kısmetse doktora gircem daha kese görünmez dimi değerim sizce nasıl

hayırlı olsun canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. demek ki o lekelenmeler yerleşmeyle ilgiliymiş.
sonucun çok güzel, Allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini, hep böyle güzel sonuçlarla dön kontrollerinden.
benimkilerde başladı kızlar lekelerim geldi.
çok üzgünüm.
üzülme canım, bende ilk saatlerde çok üzgündüm, keyfim kaçmıştı ama yumurtlama günlerimin ne zamanlara denk
geleceğini hesaplamaya başladım bile.
inş. şubat ayında görürüz çift çizgiyi.

canım benim, 1,5 ay olmuş bile, sanırım hepberabaer çalışmaya başlarız, genetik sonuçların nezaman çıkıyor?

tuğbaya, canım geçmiş olsun sana da, hemen geçsin inş. senin son adet tarihin neydi?

baharcım hayırlısı olsun tatlım üzülme var bunda da bi hayır

valla korkulur senden
benim de geldi kırmızılar.......
Korkulur dimi ama napim canım hayat şartları beni bu hale getirdi
Canım bu ay vakti değilmiş hayırlısıyla önümüzdeki ay müjdeni alırız inşallah tatlım.

testi çarşamba günü yaptırdım bugün 2 gün geçmiş olcak adetim geçeli 5 gününde yaptırdım canım
merve gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
Bu arada kese 2000 lerde falan görünüyor sanırım
amiiin canım amiiin
canım benim, 1,5 ay olmuş bile, sanırım hepberabaer çalışmaya başlarız, genetik sonuçların nezaman çıkıyor?

bu hafta sonu tekrar aricam canım henüz çıkmamış yaw deli ediyolar beni
gerçi pek merak da etmiyorum genelde bişey çıkmıyomuş

hiç üzülme essela cım.
Ocak ayı yine çalışmalara devam.
inş. şubat ayına mutlulukla gireriz.

bende bu sefer kararlıyım.
ovulasyon testi almayacağım bu ay.

kizlar bence de en iyisi hamile kalabiliyorsaniz oluruna birakmak...ben kalbi duran bebisimde ne ovulasyon testi aldim ne baska bisey..hatta dikkat ediyorduk (geri cekilme yontemi ile) ve yumurtlama donemi olarak cok az ihtimal olan bir gunde hamile kalmisim, esim bile basta baya sasirmisti. surpriz geldi surpriz gitti diyoruz giden bebis icin..yani bu isler hic belli olmuyor,akil almiyor bazen!!

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar.
çok üzgünüm ve bu ay bebek düşünmek istemiyorum.
korunurken kafam rahattı.bu ay artık hiçbişey hesaplamıycam
isteyerek bişeyler olursa olur yoksa mecburi bebek için yapmak istemiyorum
beklentim artıyor.ve olmayınca üzülüyorum.
gün saymak falan yok.biraz bu konudan uzaklaşıcam.
çünkü bu ay adet olunca giden bebeğime daha çok üzüldüm.
psikolojimi bozmak istemiyorum.
inşallah hiçbirimiz daha fazla beklemeden sağlıcakla gelsin bebeklerimiz.

slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünce buraya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyozartık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........

gözün aydin canim cok sevindim allah saglikla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin tebrik ederim tekrar

cok gecmis olsun sana ewpat insALLAh seninde gönlüne göre en kisa zamanda olur

Gel canikom buyur sende gel hepimiz burda hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz birbirimizin derdine ortak oluyoruz ayip canim araniza giriyomda ne demek kizarim bak
Allah insallah en kisa zamanda saglikli yavrular nasip eder hepimize insallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün ne yazık ki yazamadım dün 9 buçukta evden bir çıktın 4 buçuğa geliyordu eve geldik o kadar yorgundum ki bilgisayrı hiç açamadım değeerim katlanmış rahim kalınlaşmaya başlamış şükürler olsun benim ilk hamilelikte hep özeldeydik ve çok para ödedik bu sefer devlete gidelim dedik neyse 12 ye kadar bekledik giremedik içeri eşim dedi özele gidelim dedi gittik orda değerim 795 çıktı güzel dedi cuma günü gel kese görebilcez mi bakalım dedi gerek görmedi başka kan testine
sonra biz yine devlete gittik çünkü özele muayaneye gelsem bile doğum devlette düşünüyorum onun için ordanda bir doktor yürütmem lazım devletteki doktor değerlerin normal dedi ama ben bunları kabul etmem kendi hastaneminkini isterim dedi hadi bir daha kan verdik burda da 687 çıktı normal dedi salı gel bir daha yapalım dedi sizce şimdi ne yapayım salı tekrar gideyim devlete yoksa özele mi devam edeyim birde değerler niye farklı çıkıyor özeldeki progesterona baktı 7.91 çıktı iyi mi kızlar böyle yani şimdi salıya yine stress yapıyorum katlancak mı diye gitmesem mi acaba

teşekkür ederim kızlar özel dilekleriniz için,okuyunca duygulandım merve arkadaşım senin adına inan çok sevindimsıkıntı yapma sakın ha yoksa bebeğin hisseder ve üzülür darısı başımıza kızlar essela sanada geçmiş olsun üzülme bak bi gün süpriz yapıp gelicek meleklerimiz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…