- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.001
sağol canım inş öyle olur çok garibim daha sevinemiyorum bile canım yarın test yaparlarsa sonuç mesala tam 2 katına çıkması gerekiyor biraz aşağıda falan olursa problem oluyor mu
hiç telaş yapma canım tam iki katına çıkmayabilir.bazılarında iki katn üstü oluyor bazılarının yavaş ilerliyor iki katına yakın oluyor.
ama inşallah güzel artacak.
incir kürüne gelince ben yapamam canım çünkü bi kez prolaktinim yüksek çıkmıştı 66idi
ve incir prolaktini artırıyor.o yüzden sakıncalı bana.ama sağol bebeğim.
Günaydın kızlar hepinize,yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçek olsun başka ne diyeyim
Ben de hepinizi seviyoore kader arkadaşlarım
Benim adet bitti sayılır,ama genetik sonucum henüz çıkmadığı için doktora gitmiyorum.
1,5 ay oldu son vukuattan sonra
Zaman geçiyor :111:
ihihihiii anladınız siz onu
benimkilerde başladı kızlar lekelerim geldi.
çok üzgünüm.
kızlar sağlık ocağına gittim sonuç 358 yarın kısmetse doktora gircem daha kese görünmez dimi değerim sizce nasıl
eğer bu bugünkü sonuçsa yarın tam iki katı olmaz diye biliyorum ben
artış varsa yolunda demektir canım allahın izniyle
adetinden kaç gün geçmişti canım bu testi yaptığında?[/QUO
testi çarşamba günü yaptırdım bugün 2 gün geçmiş olcak adetim geçeli 5 gününde yaptırdım canım
eğer bu bugünkü sonuçsa yarın tam iki katı olmaz diye biliyorum ben
artış varsa yolunda demektir canım allahın izniyle
adetinden kaç gün geçmişti canım bu testi yaptığında?[/QUO
testi çarşamba günü yaptırdım bugün 2 gün geçmiş olcak adetim geçeli 5 gününde yaptırdım canım
canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
düşüğünden sonra kaçıncı aydı canım bu?
valla korkulur senden
yapma canim hemen üzülmek yok! hem bu ay daha yeni başladık yine de inş. çok bekletmeden gelir bebişler
aslında bakma üzülme falan diyoruz da ben de yarın öbür gün olunca üzülcem biliyorum ama yalnız değiliz baharcım sırt sırta verip şu stresli dönemleri atlatıcas inşallah
gurbetgüzeli nasıl oldun atlatmışındır umarım..
tuğbaya canım işe yaradımı geçti mi biraz, yada bugün gittin mi dr.a?
Guzeller hepinize iyi bir gun ve hayirli yillar diliyorum..
Insallah 2013 yili hepimize saglikli minicik bebicikler nasip eder bunu gonulden diliyorum
Benimde yumurtlama donemi yaklasiyor artik bugun yarin insallah ovulasyon testimde pozitifi gorecegim bakalim hayirlisiysa sagliklica tutunucaksa insallah olur
kızlar sağlık ocağına gittim sonuç 358 yarın kısmetse doktora gircem daha kese görünmez dimi değerim sizce nasıl
üzülme canım, bende ilk saatlerde çok üzgündüm, keyfim kaçmıştı ama yumurtlama günlerimin ne zamanlara denkbenimkilerde başladı kızlar lekelerim geldi.
çok üzgünüm.
Günaydın kızlar hepinize,yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçek olsun başka ne diyeyim
Ben de hepinizi seviyoore kader arkadaşlarım
Benim adet bitti sayılır,ama genetik sonucum henüz çıkmadığı için doktora gitmiyorum.
1,5 ay oldu son vukuattan sonra
Zaman geçiyor :111:
ihihihiii anladınız siz onu
benim de geldi kırmızılar.......
valla korkulur senden
Korkulur dimi ama napim canım hayat şartları beni bu hale getirdibenim de geldi kırmızılar.......
merve gözün aydın canım allah tamamına erdirsintesti çarşamba günü yaptırdım bugün 2 gün geçmiş olcak adetim geçeli 5 gününde yaptırdım canım
amiiin canım amiiinGuzeller hepinize iyi bir gun ve hayirli yillar diliyorum..
Insallah 2013 yili hepimize saglikli minicik bebicikler nasip eder bunu gonulden diliyorum
Benimde yumurtlama donemi yaklasiyor artik bugun yarin insallah ovulasyon testimde pozitifi gorecegim bakalim hayirlisiysa sagliklica tutunucaksa insallah olur
canım benim, 1,5 ay olmuş bile, sanırım hepberabaer çalışmaya başlarız, genetik sonuçların nezaman çıkıyor?
hiç üzülme essela cım.
Ocak ayı yine çalışmalara devam.
inş. şubat ayına mutlulukla gireriz.
bende bu sefer kararlıyım.
ovulasyon testi almayacağım bu ay.
slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünceburaya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoz artık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........
slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünceburaya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoz artık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........
canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
düşüğünden sonra kaçıncı aydı canım bu?
sağol canım sağlıkla ilerler inş sizlerede en kısa zamanda nasip olur inş düşükten sonra 3 ayımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?