- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.021
slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünceburaya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoz artık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........
kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün ne yazık ki yazamadım dün 9 buçukta evden bir çıktın 4 buçuğa geliyordu eve geldik o kadar yorgundum ki bilgisayrı hiç açamadım değeerim katlanmış rahim kalınlaşmaya başlamış şükürler olsun benim ilk hamilelikte hep özeldeydik ve çok para ödedik bu sefer devlete gidelim dedik neyse 12 ye kadar bekledik giremedik içeri eşim dedi özele gidelim dedi gittik orda değerim 795 çıktı güzel dedi cuma günü gel kese görebilcez mi bakalım dedi gerek görmedi başka kan testine
sonra biz yine devlete gittik çünkü özele muayaneye gelsem bile doğum devlette düşünüyorum onun için ordanda bir doktor yürütmem lazım devletteki doktor değerlerin normal dedi ama ben bunları kabul etmem kendi hastaneminkini isterim dedi hadi bir daha kan verdik burda da 687 çıktı normal dedi salı gel bir daha yapalım dedi sizce şimdi ne yapayım salı tekrar gideyim devlete yoksa özele mi devam edeyim birde değerler niye farklı çıkıyor özeldeki progesterona baktı 7.91 çıktı iyi mi kızlar böyle yani şimdi salıya yine stress yapıyorum katlancak mı diye gitmesem mi acaba
a aaa ne demek aranıza girmek aşkolsun
biz de burda tanıştık konuşuyoruz işte sen de aramızdasın...
bikaç arkadaş aynı ayda hamile kaldığımızı öğrenip aynı topicte yazıyorduk peşpeşe kaybedip buraya transfer olunca burda devam etti muhabbet, ama daha başka arkadaşlarla da burda tanıştık
benzer şeyler yaşadık dertleşiyoruz, sen de ne anlatmak istersen dinleriz canım, hep beraberiz...
canım madem bi özelde bi devlette dr. um olsun diyosun gidersin eğer dr. içine sindiyse gerçi ilk gidişte pek anlaşılamayabilir
progesteron değerleri hakkında bi bilgim yok ama arkadaşlar bilir kesin
hem dr. ii dediyse çok takılma
buarada hangi devlet hastanesi o niye sabahtan öğlene kadar giremediniz?
benim de devlete gittiğim oluyor ama hiç o kadar uzamıyor...
slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünceburaya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoz artık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........
sağolun arkadaşlar iyiki varsınızbende sizlerle aynı duyguları paylaşıyorum, yaşayan daha iyi anlar beni anladınıza ve aranızda olmamı hissettirdiniz için ayrıca sağolun en yakın arkadaşım bile beni bu konuda anlamadı belki bu yüzden daha karamsarım tam iyi oldum unuttum derken aaaaa geçmiş olsun bebeğin düşmüş deyip hatırlattılar sağolsun dost dediklerim......ama öyle bi demekki sormayın ayıplar gibi
kızlar ben hala bebeğim için ağlıyorum ...aklıma geliyor her an durup duruken ...ne yapmalıyım
Kizlar insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusalim, ben bu gunlerde ah bebisim dusmeseydi filan filan hafta/aylik olcakti diyerek kendimi uzuyorum
Bunun nedenide ayni zamanda hamile kaldigim arkadaslarimin karinlari buyumeye basladi 6 aylik oldular bende ister istemez ic cekiyorum diyorum bebisim benimle olsaydi bende tatli heyecanlara baslicaktim. Kismet nasip degilmis insallah sagliklisini en kisa zamanda gondersin Rabbim bizlere. Herseyden once saglik kizlar morallarimizi yuksek tutalim
düşük yapmak çok ağrılı olmuyo ama stresi çok ağır oluyo:2: benim düşüğüm ağır geçmedi adet kanamasından biraz daha fazla olmuştu, kişiden kişiye değişir sancısı ama çok zor kızlar hepimize çok ama çok sabırlar................
herkezde farklı oluyo demek beni mahvedende 22 gün karnımda öldüğünü bilmeden taşımak aslında doktor kalbi atmıyor dediğinde konduramadım daha küçük duyulmuyodur dedim ama sağdece kendimi kandırmışım 22 gün
Ben de 3,5 hafta karnimda tasimisim. bir de biz yurtdisinda yasadigimizdan nikahi burda yapmistik,dugun yapalim diye Istanbul'a gelmistik,meger dugun sirasinda oluymus yavrusumuz ben de videoya bagiriyorum :"canim bebegim sen de yanimizdasin,buyuyunce bu videoyu seyredeceksin,seni seviyoruz" diye bagirmisiz babasiylaAnnemse "kizim Allah seni bize bagisladi,ya zehirlenseydin" diye aglayip duruyor. Kurtajdan sonra bir hafta antibiyotik verdi doktorlar,sonra istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi Turkiye'deki iki doktor da burdaki dokturum da bu bana biraz moral verdi. Insallah Allah 2013'de bana ve sizlere saglikli yumuk yumuk bebisler verecek kizlar, ben cok inaniyorum buna.
geçmiş olsun tatlım bende zehirlenme olmadıda bebek keseye yapışmış 3,5 saat sürdü çok kan kaybetmiştim 4lt kan verdiler :) zağten kansızlıkta varmış 2 gün yattım hastahanede inşallah gelecek bebiş bu ay herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?