- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.221
hatice'cim, maalesef çok bilgim yok bu konuda. sana sadece duyduklarımı yazacağım...
arkadaşımın biri adeti biter bitmez başlamış çalışmaya, mesela 5 gün adet devam ediyor, 6. gün hemen başlıyor çalışmaya, bir kaç kişiden daha duydum bu yöntemi.
hatta sanırım geçen aydı, bu topikte konuştuk bu konuyu, adet
biter bitmez birlikte olmak konusunu, hemen bütün arkadaşlar biter bitmez çalışmalara başladığını söyledi. tabi ovulasyon günlerine de dikkat ederek.
bir akrabamızın gelini de yine aynı şeyi söyledi, aylarca bebek istemişler, sonunda eşinin babaannesine sormuş :) oda demiş biter bitmez birlikte olun...
ne kadar doğrudur bilmiyorum.bende yumurtlama günlerini bekliyordum kaliteli falan olsun diye :) bunları duyunca beklemiyorum artık bende. tedbir bizden taktir Allahtan artık, inşaallah sende bende hepimizde kavuşuruz bebeklerimize
hatice'cim, maalesef çok bilgim yok bu konuda. sana sadece duyduklarımı yazacağım...
arkadaşımın biri adeti biter bitmez başlamış çalışmaya, mesela 5 gün adet devam ediyor, 6. gün hemen başlıyor çalışmaya, bir kaç kişiden daha duydum bu yöntemi.
hatta sanırım geçen aydı, bu topikte konuştuk bu konuyu, adet
biter bitmez birlikte olmak konusunu, hemen bütün arkadaşlar biter bitmez çalışmalara başladığını söyledi. tabi ovulasyon günlerine de dikkat ederek.
bir akrabamızın gelini de yine aynı şeyi söyledi, aylarca bebek istemişler, sonunda eşinin babaannesine sormuş :) oda demiş biter bitmez birlikte olun...
ne kadar doğrudur bilmiyorum.bende yumurtlama günlerini bekliyordum kaliteli falan olsun diye :) bunları duyunca beklemiyorum artık bende. tedbir bizden taktir Allahtan artık, inşaallah sende bende hepimizde kavuşuruz bebeklerimize
kızlar merhaba bayadır konuyu takip etmiyorum(kafamı dağıtmak için bebeği düşünmemek için maalesef ) aklıma birşey takıldı :hani yumurtlama gününü bekleyin falan deniyor ya...şimdi yumurtlama günü tam istediğimiz gibi denk gelmese mi desem ne biliyim planlı programlı yapılmasa ovulasyon testi vs. o zman döllenme sağlıklı mı olmuyor?
şu an dış gebelik geçiren arkadaşım bir yerde okudum tam döllenme gerçekleşmediği için yaşamışım böyle bir gebeliği dedi.hani sağlıklı bir bebişimizin olması için tam yumurtlama gününü denk getirip ayrıca sırt üstü uzanıp beklemek gibi uygulamları tam ve doğru bir şekilde mi yapmamız gerekiyor:26:
beni aydınlatın kızlarrr :26:
bu karışıklıkta aaaaaa kansız kalcan kelebeğim 4 5 felan derken tiroid en sinir olduğum şey ama sen panik yapma kötü bişey çıkmaz ben hala panikteyim 45 gün oldu hala regl olmadım pazartesi randevum var o çıldırtan ağrılar geçti ama sanki karnımın içini kesmişler de dikmişler gibi ağrılar var yani ameliyat sonrası gibiDoktora gittim kızlar yapılan testlerim sonuçlandı,doktor bişey yok dedi.Ama verdiğim diğer testler nerde dedi.
Pıhtılaşmanın tüm testlerini yapmamışlar parasını almışlar ama test sisteme düşmeyince kan almamışlar geçen hafta.
Bugün aynı test için bidaha para aldılar baktım yine trombofili paneli için kan almadılar.
sonra geçen hafta ödediğim anlaşıldı iptal ettiler anlicanız baya karıştık.3 saat hastanedeydik.
Bugün 4 tüp daha kan verdim.Trombofili paneli ve tiroid yüksek çıktığı için tiroidin farklı testlerini yaptırdım.
Yaptırmak isteyen olursa tüm testlerin isimlerini verebilirim
Güzel haberlerle gelin öpüldünüz
selam canlar nasılsınızzz
gurbetcim hayırlısı canımbenimmm adet olmuşsun.
essela sena minikkelebek ve diğer kızlarrr hepinizi öpüyorum
güzel günler bizimle olsun inşallahh
essela ;
sen kurtköy'de özel bir hastane'ye gitmişsin.canım hangi dr.Agittin ve memnun kaldın mı ?
kızlar iyisinizdir inş pek giremiyorum ben şimdilik yatma halindeyim kahverengi akıntı var birde grip oldum çok halsizim sizlerin iyi haberlerini bekliyorum
Doktora gittim kızlar yapılan testlerim sonuçlandı,doktor bişey yok dedi.Ama verdiğim diğer testler nerde dedi.
Pıhtılaşmanın tüm testlerini yapmamışlar parasını almışlar ama test sisteme düşmeyince kan almamışlar geçen hafta.
Bugün aynı test için bidaha para aldılar baktım yine trombofili paneli için kan almadılar.
sonra geçen hafta ödediğim anlaşıldı iptal ettiler anlicanız baya karıştık.3 saat hastanedeydik.
Bugün 4 tüp daha kan verdim.Trombofili paneli ve tiroid yüksek çıktığı için tiroidin farklı testlerini yaptırdım.
Yaptırmak isteyen olursa tüm testlerin isimlerini verebilirim
Güzel haberlerle gelin öpüldünüz
neden bu kadar erken hastalandım bilmiyorum!
daha 1 hafta vardı adet tarihime, son ay beklediğim gibi olmuştu halbuki
bugün hastalandım, dün de eşime test alsakta yapsak mı acaba diyordum hiç te adet tarihimden önce test yapmayı düşünmem normalde...
yani aynı ayın hem 3ünde hem 27sinde olmak çok erken değilmi ya canım sıkıldı yaa:97:
he kız 2 haftada 10 tüp kan verdim :111:bu karışıklıkta aaaaaa kansız kalcan kelebeğim 4 5 felan derken tiroid en sinir olduğum şey ama sen panik yapma kötü bişey çıkmaz ben hala panikteyim 45 gün oldu hala regl olmadım pazartesi randevum var o çıldırtan ağrılar geçti ama sanki karnımın içini kesmişler de dikmişler gibi ağrılar var yani ameliyat sonrası gibive ben o ağrıyı bariz rahmin içinde hissediyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum
neyse canım ben zaten saat kısmına takılmadım da en azından karışıklığı zor da olsa anladık da düzelttiler.Aynı teste 2 haftadır para alıyolarmış meğer,hem de fiyatı 1800 tl tutuyokuzum yaa olanlar yetmiyo bi de bu hatalarla uğraştırıyolar insanı!
neyse olan olmuş kaç saatinizi işgal etmişler bari sonuçlar temiz olur inşallah
bu durumda sen de tiroid için ilaca başladın sanırım...
canım 24 gün geçmiş demek ki erken yumurtlamışsın bu ay,hayırlısı olsun yavruşumneden bu kadar erken hastalandım bilmiyorum!
daha 1 hafta vardı adet tarihime, son ay beklediğim gibi olmuştu halbuki
bugün hastalandım, dün de eşime test alsakta yapsak mı acaba diyordum hiç te adet tarihimden önce test yapmayı düşünmem normalde...
yani aynı ayın hem 3ünde hem 27sinde olmak çok erken değilmi ya canım sıkıldı yaa:97:
çok geçmiş olsundüşüğümün üzerinden 4 ay zaman geçti
en son 1 ocakta regl oldum
bazı belirtiler hissediyorum sanki
korkuyorum test yapmaya
pozitifi görmekten de negatifi görmekten de korkuyorum
aynı acıyı tekrar yaşamak çok korkutuyor beni...
esselacım bu kötü bişey değil.sakın üzme kendini.
demekki yumurtalıkların iyi çalışıyor ve erken yumurtlamışsın.
ve genel bi kanı var sende de geçerli olcakmı bakalım.
erken gelen adetlerin sonraki ayında hamilelik yaşayanlar çok oldu.
hatta bugün ateş topiğinde bi arkadaş bahsetti.
ben de daha önce hiç 26günde adet olmamıştım ama düşükten sonra bunu da yaşadım.
Çok geçmiş olsun filozof,bu testleri 1. düşükten sonra mı yaptırmıştın?2 ay üst üste düşük yaptım.
dr sebebini söylemedi.
sonra gelsin tedaviye demiş ama ben gitmedim üzüntümden
acaba bebeğimi kan pıhtılaşmasından mı kaybettim
gebelik öncesi testler yapmıştım.
sonuçlar bunlar:
APTT 25, normal değerler 25-35 arası
FİBRİNOJEN 155 normal değerler 212-488 arası
Protrombin Zamanı INR 1.1 normal değerler 0.88-1‎.‎2‎ arası
Protrombin Zamanı PTr 13 normal değerler 10-14‎.‎5‎
protein C 86.6 70 - 140
Protein s 66.3 64.4-128‎.‎8‎
nti Thrombin 3 Aktivitesi 89.2 84.6-120
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
von Willebrant Faktör Antijeni 90.8 61.3-157‎.‎8‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎
selam miniğimmm ben iyiyim aynen devam adetime 1 hafta falan var ama bende umut sıfır.
hayırlısı ne diyelim bekliycez başka elimizden bişey gelmiyor.
kuzum sende testlerini yaptırmışsın yüksek çıkanların ilacını alınca inşallah bu sorun ortadan kalkacak.
ve inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alacaksınn.
Umut sıfır falan ne oluyo kuzu bak beni dellendirme zati psikopata bağlamışım hep beraber umutlanalım diyoz şurda
toktor amca her hafta test vercek ben bikaç ay test yaptırcam öyle geççek anlaşılan
2. adetim gelmedi henüz eli kulağındadır.1 ay kaldı.
Senin için de gün saycam,1 hafta sonra halay çekçez topikte halay başı ben olcem:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?