- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.241
esselacım bu kötü bişey değil.sakın üzme kendini.
demekki yumurtalıkların iyi çalışıyor ve erken yumurtlamışsın.
ve genel bi kanı var sende de geçerli olcakmı bakalım.
erken gelen adetlerin sonraki ayında hamilelik yaşayanlar çok oldu.
hatta bugün ateş topiğinde bi arkadaş bahsetti.
ben de daha önce hiç 26günde adet olmamıştım ama düşükten sonra bunu da yaşadım.
2 ay üst üste düşük yaptım.
dr sebebini söylemedi.
sonra gelsin tedaviye demiş ama ben gitmedim üzüntümden
acaba bebeğimi kan pıhtılaşmasından mı kaybettim
gebelik öncesi testler yapmıştım.
sonuçlar bunlar:
APTT 25, normal değerler 25-35 arası
FİBRİNOJEN 155 normal değerler 212-488 arası
Protrombin Zamanı INR 1.1 normal değerler 0.88-1‎.‎2‎ arası
Protrombin Zamanı PTr 13 normal değerler 10-14‎.‎5‎
protein C 86.6 70 - 140
Protein s 66.3 64.4-128‎.‎8‎
nti Thrombin 3 Aktivitesi 89.2 84.6-120
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
von Willebrant Faktör Antijeni 90.8 61.3-157‎.‎8‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎
canımmbenim çok sağol inan bende istiyorum bunu hepimiz için.öyle mi dersin :26: hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun
hemen hemen aynı gidiyodu bizim satlar. inşallah bu hafta senden güzel haberler duyarız ahh inşallah tüm kalbimle diliyorum baharcım
bu arada ilkinde geç oldu diyorsun ya, ne kadarlık evlisin canım ne zaman istediniz ve ne zaman olmuştu
ayrıca diğer arkadaşlara da soruyorum bunu
ilk ben cevapliyim 5buçuk yıllık evliyiz. 5. yılımız dolunca artık istiyorduk ve 1buçuk ayda falan olmuştu sonrası malum...
:
Günaydın kızlar ...birkaç gündür akşam ve sabahın ilk saatleri acayip bir bel ağrısı vuruyor ve çok kötü mide bulantısı ...nedenini anlamadım.adetime birkaç gün var.kardeşim adet olcaksın diyedir dedi onda böyle oluyormuş ama bende ilk defa oluyor.(gebe olmadığımı düşünüyorum bu arada) acaba idrar yolu enfeksiyonu mu? bilginiz var mı ya da başınıza böyle birşey geldi mi?:26:
slm kızlar uzun zamandır yazamdm,cnm çok sıkkıngeçenlerde aşırı uyku mide bulantısı göğüslerde aşırı şişkinlik tmm bu sefer bebek geliyor tam test tapıyım derken adet oldum bnm anlamdğım bu durum psikolojik olamaz ama neden bu kdr bu belrti anlamdım.....neyse onuda geçtim kayınvalideme uzaktan misafir geldi bende orda bulundum 2 gelindede birer bebek sanki bana zarf atıyolar bi bebeklerini sevmeler bi sevmeler nispet yapar gibiçok üzüldüm kızlar çok bizim suçumuz ne yani ben 28 yaşında eşimle 4 yıldır beraberiz 4 ay oldu evleneli 4 aydır korunmuyoz ilk ay hamile kaldım düşük oldu biz ne yaptık tek dileğim bi an önce bebekler gelsin...................
ama mide bulantısını ilk defa aşırı bir şekilde hissediyorum.bu sabah kusacak kadar fena oldumcanım gebelik olamaz dedim çünkü p..ile korunuyouz.ihmal de yokenfeksiyon mu acaba? burdan neden soruyorum çünkü küçük bir ilçedeyim ve dr.um iyi değil randevu alacam ama şubat ayı dr.çizelgeleri oluyor ya şu saatte randevu ..falan onu bekliyorum bir dr.a görüneyim.enfeksiyonsa çok fazla yaşıyorum ben bu durumu evlendiğimden beri(4-5 aydır) çok sık yaşıyorum maalesef
slm kızlar uzun zamandır yazamdm,cnm çok sıkkıngeçenlerde aşırı uyku mide bulantısı göğüslerde aşırı şişkinlik tmm bu sefer bebek geliyor tam test tapıyım derken adet oldum bnm anlamdğım bu durum psikolojik olamaz ama neden bu kdr bu belrti anlamdım.....neyse onuda geçtim kayınvalideme uzaktan misafir geldi bende orda bulundum 2 gelindede birer bebek sanki bana zarf atıyolar bi bebeklerini sevmeler bi sevmeler nispet yapar gibiçok üzüldüm kızlar çok bizim suçumuz ne yani ben 28 yaşında eşimle 4 yıldır beraberiz 4 ay oldu evleneli 4 aydır korunmuyoz ilk ay hamile kaldım düşük oldu biz ne yaptık tek dileğim bi an önce bebekler gelsin...................
günaydın kızlar adetime 3 gün var ve dün akşam dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdide hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim
canım her defasında aynısı olacak değil bak gör bu defa o kadar beklemeyeceksinahhh canımmm ne güzel şeyler yazmışsınnnn keşke öyle olsa
umutsuzluğumun nedeni düşen bebeğimede çok geç gebe kalmıştım.
şimdi de aynı şekilde olmasından korkuyorum.
ama inşallah bu sefer çok bekletmeden gelsin ve sağlıcakla kucağımıza alalım.
seninde inşallah diğer testlerin güzel çıksın ve bu sürede de gebe kalıverirsin inşallahhh
2. adetimi olmak üzereyim canım kahverengi akıntı başladı bikaç güne kırmızıya döner.miniğim senin de çoğu bitti azı kaldı... 1 ay çabucak geçer dediğin gibi tesler mestler geçivercek
hadi ilk halay baharcığıma gelsin :118: peşinden de sırayla hepimize
günaydın kızlar adetime 3 gün var ve dün akşam dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdide hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim
ewpat'cım Allah'ın takdiri işte, demek ki henüz değil.
kalbi serin olmak demek; kimseyi incitmemek ve kimsenin kalbini incitmesine izin vermemek demektir.
kalbini serin tut sende, herşeyin bir mükafatı var elbet, cezasıda var.
eğer gerçekten nispet yaparcasına bebeklerini seviyorlarsa çok ayıp etmişler,
Rabbim sanada bebeğini sevme duygusunu yaşatır en kısa zamanda inşaallah, hemde onların yanında
dün regl oldum bende, kalbimi serin tutmaya çalışıyorum, azcık tuttum gibi, sana diyorum ya bende bir becerebilsem serin tutmayı
canım her defasında aynısı olacak değil bak gör bu defa o kadar beklemeyeceksin
benim araştırmalar bitmez pıhtı çıkmazsa vay halime ecüğünü cücüğünü araştırıcak doktor
daha çok vaktim var sanırım.
8 şubatta testler çıkıcak pıhtı çıkarsa şubatta korunmayı bırakırım.
2. adetimi olmak üzereyim canım kahverengi akıntı başladı bikaç güne kırmızıya döner.
mendilleri hazırladımpisti boşaltsınlar biz oynayacaz
ah kuzum yaa biliyorum çok zor bu manzaralarla karşılaşmak ama hayırlısı böyleymiş bizim için.
bak ben 2. defa kaybettim umutlarımı şimdi yeniden istiyorum
ama eskisi gibi hevesim yok allah biliyo
sadece korku hissediyorum.ben de 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim
bu vakte kadar bekledim çocuk için,demek ki daha beklemek gerekiyormuş.
Hiçbişey vaktinden önce olmuyo işte.
kızlar merhaba, bir sorum olacak acil..
biraz önce tuvalete gittiğimde bi akıntı geldiğini gördüm.hani yumurtlama döneminde beyaz şeffaf yumurta akı kıcamında olan bir akıntı var ya? aynı onun gibi hafif pembemsi ve yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda nerdeyse kalıp halinde. şimdi de belimde hafif ağrı başladı. endişelendim acaba birşey mi oldu diye? 11 ocakta düşük yaptım,kanamam da 3-4 gün sonra kesilmişti. niye böyle oldu anlamadım
olmuyo cnm malasef olmuyo işte,bende geçen ay çok umutluydum ama olmadıbu ay kafamı hiç oraya vermicem
diyom yine yapıyom inan arkadaşım bazı şeyler çok zoruma gidiyo teselliyi burda buluyom.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?