Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın kızlar adetime 3 gün var ve dün akşam dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdide hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim
umutlandırmak istemem ama bence hamilesin .. kan testi yaptırsana ve güzel haberlerini ver muhakkak.düşüğün üzerine bu kaçıncı aydı canım?

merhabalar herkese. bende düşük yaptım malesef. 15 gün önce. 5 haftalık bir hamilelikti benim ki .sebebi de çift rahim varmış bende bu yüzden bebek tutunamayıp düşüyormuş. :-(

2. adetimi olmak üzereyim canım kahverengi akıntı başladı bikaç güne kırmızıya döner.
mendilleri hazırladım pisti boşaltsınlar biz oynayacaz
.

vallaa oynayalım kuzum yaaa

ah inşallah

merhabalar herkese. bende düşük yaptım malesef. 15 gün önce. 5 haftalık bir hamilelikti benim ki .sebebi de çift rahim varmış bende bu yüzden bebek tutunamayıp düşüyormuş. :-(

mrb canım
öncelikle geçmiş olsun
daha önce de oldu mu düşüğün? peki bu durum için ne dedi dr.lar tedavi için?
hepimizinki bi imtihan... çok zor ama daha zorları daha dayanılmazı var
dert ne kadar büyükse de, ondan büyük allah var
inş. bütün isteyenlere sağlıkla en hayırlı zamanda versin rabbim
allah şifa versin canım

evet cnm ya aynı şeeyi bizde eşimle düşünüyoz hemen acele edip hüsrana uğruyoz üzülen tarafta biz oluyoz.....

evet insan cok mutlu oldugu icin paylasmak istiyor sevdikleriyle. biz de hemen paylastik,hatta dugunumuzde (biz yurtdisinda yasadigimizdan dugun nikahtan 9 ay sonra oldu) bebisimizi ne kadar sevdigimizi soylemisiz mikrofonla falan,simdi seyretmeye utaniyoruz videoyu

insallah cift cizgiyi gorup, sonra da keseyi goruruz ve ilk 3 ayi hayirlisiyla atlatiriz da hepberaber ondan sonra paylasiriz herkesle.

Rabbim yardımcın olsun canım...benim arkadaşımın annesinde de çift rahim varmış ve şu an 3 kızı var 20 yaşın üstündeler.çokta sağlıklılar...bak Rabbim verdi mi veriyor korkma inşalah senin de olur en hayırlısıyla...

umutlandırmak istemem ama bence hamilesin .. kan testi yaptırsana ve güzel haberlerini ver muhakkak.düşüğün üzerine bu kaçıncı aydı canım?

inş canım hamileyimdir haftaya dr gitmeyi düşünüyorum 3 gündür test yapıyorum hep ayı silik çizgi çıkıyor bir kaç gün beklemek istedim benim düşüğüm hazirandı ve 3 ay korundum eylülde başladım 1 adet öncesinde çörekotu bal tarçın karışımı yaptım eğer hamileysem belki onunda etkisi vardır bilmiyorum rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin diliyorum

eğer çook silik bile görünse çizgi gebelik vardır canım.... silik çıkmasının nedeni adetinden çok az zamn geçmiş öyle test yapıyorsun diyedir.mesela ben 4.gün yapmıştım ve çook silik bir çizgi çıkmıştı hamileydim...

inşalallah sağlıklı bir gebeliğin ve bebişin olur canım...

canım yaaa inş hamileyimdir rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin sağlıkla inş

belki ilk gebeliğin verdiğin heyecan kim bilir,bizde daha bebek 3 haftalıktı söledik 1 hafta sonra düşük oldu aslında bizler çok elham yapıyoz sonuçta doğurgan oldumuz
belli yoksa hamile bile kalmazdık arkadaşım sende üzülme burda birbirimize moral vericez.utanılcak bi durumun yok sadece videonu izleyince bebeğin aklına geliyor.........
hiç birimiz unutmuyor emin ol....

slm tayra bence de kesin hamilesin gözün aydın bende ilk gebeliğimde test yapmıştım evet bnmde ikinci çizgim silikti inanmayıp tekrar yaptım yine silikti
dr a gittim gebelik vardı bencede bi an önce dr a git durumları bizlere bildir senin adına çok sevindim çok....

kızlar gebelik şüphesi olanlar daha yeni olduğu için bence ultrayon dokundurtmayın.annem geçen demişti bana sakın ultrasyona girme daha çok erken ama dinlememiştim.ha bu yüzden düşük yaptım diyemem tabi ama olan olduktan sonra keşkelerimiz çok oluyor:... daha çok yeni ultrasyonla çok bastırılıyor o bile olumsuz etki yapıyor.zaten yeni olduğu için birşey görmeniz çok az olasılıkladır.işimizi garantiye alalım di mi

biz de anladigimizda 3 haftalikti sadece 5 haftalikta da kesesini falan gorduk. ultrason goruntulerini de Turkiye'deki ailemize mailliyorduk devamli. hepsini sildik simdi. ders oldu bize, bir daha riskli 3 ay gecene kadar sabredecegiz. ama dedigin cok dogru canim, en azindan dogurganiz demek ki hamile kalabiliyoruz bunu gorduk. doktorum da ayni seyi dedi,icini cok ferah tut, kromozom yapisi bozukmus bebegin,ileri hamilelikte dusuk olsa ya da dogursan daha cok uzulecektin. yeni ve saglikli bir bebegin olacak ve o zaman hafifleyecek uzuntun dedi. insallah...meryem suresini okumaya basladim. tavsiye ederim.. vitaminime devam ediyorum. kurtajdan 32 gun gecti daha reglim gelmedi..bakalim,hayirlisi hepimiz icin.

Slm cnlar
Ne var ne yok
InsAllah herkes iyidir
Sali gunu drdaydim
Eski yontemle amaliyat edecekmis
Eski gorme hissim kalmayacak
Dunyayi duz pencerenden izliycem
Allahim dert verip derman aratmasin
Dua edin bana hepinizi seviYorum aklimdasiniz

Kızlar hem karnımın sağ üst tarafında batma hissi var hem de sol kasığımda ara ara batma hiss oluyor.başım acayip ağrıyor.içim acayip ısınıp ter atacak gibi oluyorum ara ara ama... bugün adet olamam gerekiyordu olmadım.1 hafta öncesine kadar da tam 1 hafya acayip bulantı vardı o birkaç gündür geçmiş durumda.belim ağrıyor .salı günü tek parça halinde süt beyaz akıntım oldu bu iki kez oldu sadece ve sonra hiiç olmadı.karnım acayiip şekilde şişmiş durumda ve artık eteğim sıkıyor beni içime de sıkıntı giriyor.

acaba adet öncesi durum mu gebelik mi bu ? anlamadım.emin değilim ama (geçen adet bitiminden 15 gün sonra regl olmuştum şu an ya günümdeyim ya da 1 gün gecikti gibi ) düzensizlikten olabilir mi?

bende geçen ay aynı şeyleri yaşadım kesin hamileyim dedim,ama bi kaç güne kadar belli oldu meğer adet belirtisiymiş,biraz daha sabretmelisin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…