Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aaa ciddi misin? böyle belirtileri ilk defa yaşıyorum olsun hayırlsıyla olsun da ...

evet cnm ya bende geçen ay inanılmaz derecede kesin diyodum göğüslerim,midem ,başım hiç inanmıyodum adet belirtisi diye
malasef 1 2 gün sonra geldi kötü haber yani adet olunca şaka gibiydi.:44:

benim 50. gün bu gün hala adet olmadım 4 gündür adet söktürücü kullanıyorum hala bişey yok horoz kesecem adet olursam

canim valla duzensizlikten de olabilir, regl oncesinden de olur, gebelik basinda da olur. en iyisi 10 gun kadar bekleyip regl olmazsan evde bir test yap bakalim.

canim dualarimiz seninle. ameliyat ne zaman? kendine cok iyi bak. ameliyat da sonrasi da cok rahat gecer insallah.

canim valla duzensizlikten de olabilir, regl oncesinden de olur, gebelik basinda da olur. en iyisi 10 gun kadar bekleyip regl olmazsan evde bir test yap bakalim.

10 gün mü koskoca 10 gün .... yaniii yapacak birşey yok canım ama bence düzensizlikten böyle oldu.yarın öbürgün adet olurum belki de...bebiş için hazırlıklar başlamadı henüz zaten ama şüphe işte e böyle bariz belirtiler de insanın aklını karıştırıyor

duzensizlikten de olabilir evet. valla beklemek ne kadar zor ben de gayet iyi biliyorum :) insan sabredemeyip, dayanamayip yapiyor o gebelik testini. dedigin gibi adet olabilirsin de ondan bekle bi 10 gun dedim. kendini cok dinleme diyecegim de kelin merhemi olsa kendi basina surer :)))

doktoru aradin mi canim??

2 kez acil gittim 1 kerede kontrol için gittim adet söktürücü verdi yarın bitiyo işte bakalım 10 günde ilaçtan sonra bekleme süresi eder 60 gün sanırım yapışıklık var rahimde çok ağrım oluyo inanılmaz ben bu ağrılarla 1 yıl ağrı kesici içmeden adet görürdüm valla kendime üzülmeye başladım yazık bana

stres yapmamaya calis,biliyorum cok zor,yani bunu yasayan ve konunun icinden biri olarak diyorum...baska seylerle mesgul olmaya calis.insan kafasina taktikca kasiyor kendini,kastikca da geciktirirsin. bol bol yuruyus yap, yuruyus cok iyi gelir bana. hem reglinin gelmesine yardimci olur hem kafan dagilir. beslenmene dikkat et.

benim regl oncesi bir cirkinligim olur,sac bas sekil almaz,o basladi dunden beri. esim de dedi regl suratin geldi diye. 2-3 gune bekliyorum insallah. bugun de yumurtlama testi siparis ettim eve,haftaya anca gelir. regliden sonra calismalara devam ;)

tamam tatlım sen çalışmalara başla evet şu yürüyüş meselesi doğru diyosun denemeliyim kesinlikle zağten adet olmaktan başka bişey düşünemiyorum 15 gündür eşimi hiç aramıyorum sürekli o arıyo kafam okadar dalgınki adet olmak ve kurtulmak istiyorum ondan sonra bende minik kelebek gibi neden bu bebiş ölmüş bi araştırayım ondan sonra inşallah yaparım tabi önce benim sağlığım yapışıklık olur diye korkuyorum histereskopi onla olazsa laparoskopi ay netten bunları okudukça iyice geriliyorum korkuyorum bana nazar deydi ya ben hemen hamile kalırdım 26 günde bir tıkır tıkır adet görürdüm allahım 3 ayda başıma neler geldi şimdi kelebek olsaydı baya bi entrika çevirdiğimi söylerdi

internet hem cok iyi bir bilgi kaynagi hem de cok asilsiz bilgiler dolanabiliyor. her kafadan bir ses cikiyor. seni etkiliyorsa, okuma bir sure. ben senin gecikmesinin psikolojik oldugunu dusunuyorum. dedigim gibi bol bol yuru,adeti de sokturur iyi gelir. ben farkinda olmadan hamile kaldigim ay (ekim) bol bol yuruyordum,biraz hareket ve spor kaslara da iyi geliyor,rahatlatiyor. b vitamini al sinirlere de iyi gelir hem icinde folik asit var gelecek bebis icin de faydali. doktorla konusursan ya da oncesinde regl olursan haber ver. ben de olursam yazacagim. ben icimi rahat tutmaya calisiyorum,cok da umutluyum,sen de oyle ol.cevremde benim yasadigimi yasayip hemen sonrasinda saglikli dogum yapmis o kadar ornek cikti ki,umudum oldular hepsi :) insallah senin icin en rahati&iyisi olur. netten seni gerecek seyler de okuma.

evet artık hiçbişeyi araştırmıycam artık umursamıycam yoksa menapoza gircem valla 28 yaşımda inşallah pskolojiktir tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…