- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.321
aynen ben de ilk buraya yazacagim,sozum var :) cok saol.
canim ben Turkiye'de hem kurtajimi yapan doktorla hem annemin doktoruyla gorustum,burda da hamileligim basindan beri 2 kere gitmis oldugum klinigin hemsiresi ve doktoruyla gorustum. hic biri korunma vermedi. kanama bittigi anda iliski baslayabilir,istedigin zaman da hamilelik dusunebilirsin dediler. sanirim gecirdigin olay,bebegin buyuklugu ve rahminin durumuna gore doktorlar karar veriyorlar. benim arkadaslarimdan dusuk yapip regl olmadan hamile kalan da saglikli dogurdu, 6 ay sonra da kalan var o da saglikli bir bebek dogurdu. biraz da sans iste... bu adet meselesi de bunyeye gore degisiyor tabii.
anladım cnm bzm özeldeki dr 2 ay demişti ondan sordum korunmayı
anladım cnm bzm özeldeki dr 2 ay demişti ondan sordum korunmayı
1 ay da diyen var, 3 ay da,6 ay da. genel kani ilk reglini ol ondan sonra basla diyorlar. gebeligi daha saglikli takip edebilmek icin...benim doktorlarim hemen baslayabilirsin diyince de biz de beklemeyelim dedik.
canim yasayan oluyormus onu okudugun gibi,pis/beklemis kani atiyorsundur.
bende 30 ocakta düşük yaptımm şuanda kanamam devam ediyo kürtaj olmadım 6 haftalıktı kese yoktu kendiğinden düştü...bunun için bi antibiyotik verdi doktor..başka bişey yapmam gerekyormu yada temizlenmişmi diye kontrole gitmem gerekiyormu??tecrübeli arkadaşlar var bilgi verirseniz sevinirim:44::44::44:doktora ne ben sorabildim o şokla nede o bişey söyledi zaten cımbızla laf çıkıyodu ağzındann
Sagol cnm 19 subat amaliyat gunu cok stres oldum normal goz gibi olmayaCakmis ona uzuldum zoomlama layi kalkiyormus ortadan yapay bir lensle hayatimi surdurucemyrn3, canım Rabbim biliyor en hayırlısını, sabırla bekle, inşaallah şubat başarılı geçer.
gurbetguzeli, canım dualarımız seninle, acil şifalar, sonrasında da inşaallah bebek haberi, ama önce şu ameliyatı bir atlat bakalım.
Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim acikcasiyok tatlım öyle demek istemedim aslında
yanlış anladın, niye aceleci olasın, senin ve eşinin kararı o kimseyi ilgilendirmez
düşük yaşayan birine birilerinin çıkıp bebeğiyle nispet yapması çok ayıp kaç yıllık evli olursan ol ne farkeder
var böyle cahil insanlar maalesef...
nerelerdesin kuzum bayadır görünmüyodun
biz iyiyiz çok şükür, inş en kolay şekilde atlatırsın amelyatını
allah şifa versin
Kuzumm sagol 19 subat cnm hakkimizda hayirlisi bebek olayinimaskiya lmadim takmiyorumda saldim ne zaman gelirse artikcanim dualarimiz seninle. ameliyat ne zaman? kendine cok iyi bak. ameliyat da sonrasi da cok rahat gecer insallah.
Bu arada kizlar hemoroid im kaniyor yaa wc ye oturunca adet kani gibi akiyor sancim yok karnim nce ince agriyor o kadar cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin
Sagol cnm 19 subat amaliyat gunu cok stres oldum normal goz gibi olmayaCakmis ona uzuldum zoomlama layi kalkiyormus ortadan yapay bir lensle hayatimi surdurucembunada sukur
Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim acikcasi
Kuzumm sagol 19 subat cnm hakkimizda hayirlisi bebek olayinimaskiya lmadim takmiyorumda saldim ne zaman gelirse artik
Bu arada kizlar hemoroid im kaniyor yaa wc ye oturunca adet kani gibi akiyor sancim yok karnim nce ince agriyor o kadar cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin
canim insallah cok rahat gecer ameliyatin ve sonrasi. her seye sukredecegiz, her seyin hayirlisi.
bende 30 ocakta düşük yaptımm şuanda kanamam devam ediyo kürtaj olmadım 6 haftalıktı kese yoktu kendiğinden düştü...bunun için bi antibiyotik verdi doktor..başka bişey yapmam gerekyormu yada temizlenmişmi diye kontrole gitmem gerekiyormu??tecrübeli arkadaşlar var bilgi verirseniz sevinirim:44::44::44:doktora ne ben sorabildim o şokla nede o bişey söyledi zaten cımbızla laf çıkıyodu ağzındann
neslee cim aspirini niçin aldın ben hala adet olmadım bende içsem faydası olurmu artık çıldırıcak gibiyim
Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim
cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin
selam kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir özlemisim sizleri bu arada dusuk yapan tüm arkadaslar cok gecmis olsun diyorum uzun zamandir giremedim ne yenilikler oldu okuyamadim
Kizlar sizlere gunaydinlar
Biraz once kirmizi karti yedim, bu ayda olmadi artik hayirlisi olsun bir gun gelicek bu bebek ama ne zaman acaba
Günaydın kızlar,gurbetgüzeli geçmiş olsun şimdiden canım.
Allah beterinden saklasın.
Tahlillerimin çoğu sonuçlandı,hepsi normal aralıklarda
Sadece pıhtılaşma testlerinden biri bugün çıkacak,asıl önemli olan Trombofili paneli.
Çıkarsa haftasonu yine doktordayım.İnşallah hayırlı haberler verelim bu aylarda
Canım sen 2. adeti mi oldun şimdi?
Hayırlısı olsun ya diğerlerinde hemen hamile kalmıştın sen de dimi?
Hep hemen olacak diye bişey yok demek ki.Ben de bundan korkuyorum açıkçası :18:
Hem düşük hem de hemen hamile kalamamaktan..
hanimlar kurtajdan sonra 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. Asiselcan darisi senin basina hayatim,insallah sen de regl olur rahatlarsin bir an once.
sevindim canım inşallah bende olurum :) patlıycam bomba gibiyim şiştim karnım ağrıyo bu gün yine ama hiç birşey yokdeli olucam bütün adet belirtilerini yaşıyorum kürtajın 27. gününden beri ama 54 gün oldu bu gün bi numara yok
Canim cok takma kafana sen adet olmayi kafanda sartlandirdikca o gelmiycek, ayni sey banada oldu sonra 89. gunde geldi ama ben kurtaj olmamistim.. Dusunmemeye calis vucudun sonucunda buyuk bir degisiklik yasadi adetin hormonlarin anca duzelmeye basliyacak. Bizide boyle siniyor rabbim artik dua etmekten baska caremiz yok
sevindim canım inşallah bende olurum :) patlıycam bomba gibiyim şiştim karnım ağrıyo bu gün yine ama hiç birşey yokdeli olucam bütün adet belirtilerini yaşıyorum kürtajın 27. gününden beri ama 54 gün oldu bu gün bi numara yok
yrn canım artık dayanacak gücüm kalmadı bu ağrıları 2, 3 günde bir yaşıyorum ya adet olucaksam diye ağrı kesicide içemiyorum sinirlerim okadar bozukki burda artık kendime 1 iğne dahi yaptırmam 1 hafta daha bekleyip ankaraya gitmeyi düşünüyorum zıkkım yerde tıkılıp kaldım hastane hastane değil doktorlar doktor değil ne yapcamı şaşırdım benim sıkıntım sanırım rahim yapışması inşallah değildir ama öyle gibi geliyo bana anlıycan basit kürtaj deyip geçmiyceksin doktorun burda çok büyük önemi var daha önce 3 kez daha kürtaj oldum engeç 30. gün adet görmüşümdür bu nasıl bişeydi anlamadım gitti benim sıkıntıyla bi alakası olduğunu zannetmiyorum bende kanama ağrıyla beraber geliyodu her ay öyle olurdu kendimi bildim bileli bukadar ağrıyla ben ağrı kesici kullanmadan 1 yıl adet görürdüm :) valla
Cnm sagolasin guzelim insAllah iyi bir sekilde atlatirimkrtj yapılmadıysa bir adet gördükten sonra çalışmalara başlanabiliyo sanırım
benim kendiliğinden düşmediği için 3 ay korunun demişti dr.
15 gün sonra kontrole gitmiştim, gidebilirsen için rahat eder hem kontrol amaçlı bi görünmüş olursun
geçmiş olsun...
nasılsın asiselcanım, umarım adet olmuşundur dr.a gitcektin gittin mi??
en kolay şekilde atlatırsın inş canım
sıkıntı yapma göz ameliyatları başarılı sonuçlar veriyor genelde inş. sen de atlatırsın
hayırlı olsun mağazan, ne güzel zevkli bi iş gibi görünüyo. türkiyeden geliyo ürünler dimi? hangi şehirdeydiniz gurbetçim?
biz iyiyiz tatlım dua ediyoruz, senden de dua istiyoruz
bebişin cinsiyeti belli olunca yaz bize de
öpüyorum
1 ay da diyen var, 3 ay da,6 ay da. genel kani ilk reglini ol ondan sonra basla diyorlar. gebeligi daha saglikli takip edebilmek icin...benim doktorlarim hemen baslayabilirsin diyince de biz de beklemeyelim dedik.
anladım cnm sanırım dr dan dr a değişiyo bu durum bizmki 2 ay dedi,biz pek tınlamadık doğrusu.....
anladım cnm sanırım dr dan dr a değişiyo bu durum bizmki 2 ay dedi,biz pek tınlamadık doğrusu.....
evet canim ya aynen oyle. benim ki "fizyolojik olarak hemen hamile kalabilirsin,biz 2-3 ayi psikolojik sebeplerden soyluyoruz.uzuntunu,kaygilarini yeni bebege aktarma ve de bu duygularla sIkIntili hamilelik gecirme diye" dedi. bence kanaman falan yoksa,bir fiziksel durumun da yoksa o 2 ayi ondan demistir.tamamen sana ve esine kalmis yani..biz ara vermeyelim dedik,ama hazir hissetmeyenler ara verenler de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?