- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.801
az kaldı canım bahar geliyo neyse kiAkinti devam ediyorKuzum benimde aynen senin gibi agri oluyor bende hemen hemen ne zaman yumurtladigimi biliyorum. 1-2 gun suruyor bazen agrisi. Bu ay hormonlardanmidir nedir bi akinti bir akinti nerdeyse 4 gundur devam ediyor Ayy bu bebek mevsimi bizede gelsin artikkk insallah hayirlisiysa
kızlar bilgisi olan biri cevap verebilir mi kürtaj dan sonra daha doğrusu tam kürtaj degil benimki bebek düştü rahim ağzı ve içini temizlediler enfeksiyon riskine karşı yumurtlama nezaman oluyor doktorum gerek yok korunma dedi
canim benim tam kurtaj oldu 31 aralikta,ondan sonra 4 subatta regl oldum ama yumurtlama ne zaman oldu tam bilemiyorum o ay cunku 4 subattaki reglimden sonra ovulasyon testi kullandim.
mathuana bildiğim kadarıyla 20 güne kadar yumurtlama oluyomuş
inşallah kaçırmamşsındır
Elvanim dua et hepimize saglicakla kucagimiza alalim Allahim sizede bekletmeden yollasin insAllah
7 mart ta oldum kürtaj sanırım bugunle birlikte 13. gündeyim kanamamda yok ilişkiye yarından sonra girecez doktor kanama var rahimde azcık dedi bekle 2 gün gelirse girmezsin gelmezse girersiniz dedi...
rahimde azcık kanama var dedi ama ilaç ne vermedi bana hiç böyle olan oldumu benden kanama belirtisi bile yok
Canim InsAllah Rabbim bebegini kucagina alacak oldugun o günü nasip eder, saglikla büyütürsün melegini InsAllah.. Kolay bi hamilelik diliyorum, Rabbim olmayanlarada nasip etsin InsAllah
az kaldı canım bahar geliyo neyse kitam mevsimi
hem erik aşerirsen ben istanbuldan yollarım sana :124:
bende bugün accaip bi kasık ağrısı başladı yaa,2 hamilelikte de olmuştu aynı sancı
bu ağrıyı tanıyorum sanki :18:
yoksa hamile miyim yine inşallah hayırlısıyla ya rabbbiim :111:
mathuana bildiğim kadarıyla 20 güne kadar yumurtlama oluyomuş
inşallah kaçırmamşsındır
hamile arkadaşlarımız adına çoooooook sevindim neslee gurbetgüzeli allah tamamına erdirsin nazarlardan saklasın .ben kürtal olalı 1hafta oldu dün kontrole gittim bir sorun yok 2-3 ay sonra korunmayı bırakın dedi ama biz o kadar sabredemicez galiba ikimiz de çok istiyoruz:)
gerçi bu konu çok soruluyor ama yine sorucam sizler kaç ay korundunuz? başından geçenlerin tecrübesi çok önemli
hamile arkadaşlarımız adına çoooooook sevindim neslee gurbetgüzeli allah tamamına erdirsin nazarlardan saklasın .ben kürtal olalı 1hafta oldu dün kontrole gittim bir sorun yok 2-3 ay sonra korunmayı bırakın dedi ama biz o kadar sabredemicez galiba ikimiz de çok istiyoruz:)
gerçi bu konu çok soruluyor ama yine sorucam sizler kaç ay korundunuz? başından geçenlerin tecrübesi çok önemli
Kelebisim neden olmasin kizz yoksa tuttu mu ayy insallah tutmustur guzelim hayirlisiyla bu sefer sagliklica gelsinler. Bende calismalarin sonlarina yaklastim nerdeyse offf ama bu 2 hafta bekleme isi berbat yaaa
dimi ama neden olmasın valla hala ağrıyo kuzum yaaa belim de ağrıyo :26:
Kelebisim neden olmasin kizz yoksa tuttu mu ayy insallah tutmustur guzelim hayirlisiyla bu sefer sagliklica gelsinler. Bende calismalarin sonlarina yaklastim nerdeyse offf ama bu 2 hafta bekleme isi berbat yaaa
munisçim ben ilk düşükte kürtaj olmamıştım,1 adet gördüm yeniden hamile kaldım,hamile arkadaşlarımız adına çoooooook sevindim neslee gurbetgüzeli allah tamamına erdirsin nazarlardan saklasın .ben kürtal olalı 1hafta oldu dün kontrole gittim bir sorun yok 2-3 ay sonra korunmayı bırakın dedi ama biz o kadar sabredemicez galiba ikimiz de çok istiyoruz:)
bi de hatırlarsan benim idrarım bulanık tortulu oluyo hamile kalınca
bugün baktım bulanık görünüyodu bi çiş takibimiz eksikti o da oldu,kendimi çok mu dinliyorum,psikolojik hamilelik yaşıyorum şu an
bende o 2 haftayı hiç sevmiyorumben yumurtlayalı bugün tam 1 hafta oldu cuma sabahı idrar testi yapayım akşam da hcg testi vereyim diyorum gerçi evde 4 tane yedek laboquick test var
Eğer hamileysem de cumartesi doktora gidip 280 günlük iğnelerimi alırım topluca
allahım sağlıkla nasip etsin hepimize10 gün sonra da senin müjdeni alırız sonra da sırayla hepimizin
munisçim ben ilk düşükte kürtaj olmamıştım,1 adet gördüm yeniden hamile kaldım,
ama o da olmadı bebek görünmedi kürtaj oldum doktor bu defa 3 ay bekle dedi
3,5 ay sonra korunmayı bıraktım.bu ay ilk deneme ayım
doktorlar psikolojin hazırsa bekleme diyolar genelde.bu işte net bir doğru yok
tamamen kısmet bence,beklersin olmaz beklemezsin sağlıkla doğurursun.
hayırlısı olsun canım
ay o beklemek ne zor...zamanindan erken yapilan testler falan,ben kocamdan gizli yapiyordum kizmasin diye,cocuk gibi...sonu iyi olsun da canim bu beklemenin insallah
evet cnm sana katılıyorum eşimden hbrsiz 2 kere test yaptım bnde,sonuç olumsuz çıkınca söylemeyim dedim,yine dayanamadım ayyy neler yapıyo insan,bnm adet bu ay erken geldi...
bugün baktım bulanık görünüyodu bi çiş takibimiz eksikti o da oldu,kendimi çok mu dinliyorum,psikolojik hamilelik yaşıyorum şu an
bende o 2 haftayı hiç sevmiyorumben yumurtlayalı bugün tam 1 hafta oldu cuma sabahı idrar testi yapayım akşam da hcg testi vereyim diyorum gerçi evde 4 tane yedek laboquick test var
Eğer hamileysem de cumartesi doktora gidip 280 günlük iğnelerimi alırım topluca
allahım sağlıkla nasip etsin hepimize10 gün sonra da senin müjdeni alırız sonra da sırayla hepimizin
munisçim ben ilk düşükte kürtaj olmamıştım,1 adet gördüm yeniden hamile kaldım,
ama o da olmadı bebek görünmedi kürtaj oldum doktor bu defa 3 ay bekle dedi
3,5 ay sonra korunmayı bıraktım.bu ay ilk deneme ayım
doktorlar psikolojin hazırsa bekleme diyolar genelde.bu işte net bir doğru yok
tamamen kısmet bence,beklersin olmaz beklemezsin sağlıkla doğurursun.
hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?