Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

az kaldı canım bahar geliyo neyse ki tam mevsimi
hem erik aşerirsen ben istanbuldan yollarım sana :124:
bende bugün accaip bi kasık ağrısı başladı yaa,2 hamilelikte de olmuştu aynı sancı
bu ağrıyı tanıyorum sanki :18:
yoksa hamile miyim yine inşallah hayırlısıyla ya rabbbiim :111:

mathuana bildiğim kadarıyla 20 güne kadar yumurtlama oluyomuş
inşallah kaçırmamşsındır

canim benim tam kurtaj oldu 31 aralikta,ondan sonra 4 subatta regl oldum ama yumurtlama ne zaman oldu tam bilemiyorum o ay cunku 4 subattaki reglimden sonra ovulasyon testi kullandim.

canım benim adetlerim düzensizdi hep o yüzden ovulasyon testi pek bi anlam ifade etmiyor benim yumurta akı gibi akıntıda olmuyor malesef takip edemiyorum benimki biraz şansa olacak yine tedavi görürken bile yumurtlamam tam zamanda olmuyordu puff ben napcam bilemiorum

mathuana bildiğim kadarıyla 20 güne kadar yumurtlama oluyomuş
inşallah kaçırmamşsındır

7 mart ta oldum kürtaj sanırım bugunle birlikte 13. gündeyim kanamamda yok ilişkiye yarından sonra girecez doktor kanama var rahimde azcık dedi bekle 2 gün gelirse girmezsin gelmezse girersiniz dedi...

rahimde azcık kanama var dedi ama ilaç ne vermedi bana hiç böyle olan oldumu benden kanama belirtisi bile yok

bana kanamayı azaltıcı ilaç vermişti kürtajdan sonra bi de antibiyotik vermişti.
ama senin kanaman zaten azalmıştır,yakında biter
kanama varken ilişki tehlikeli enfeksiyon riski var,
inşallah tekrar hamile kalıp müjdeyi verirsin canım

Canim InsAllah Rabbim bebegini kucagina alacak oldugun o günü nasip eder, saglikla büyütürsün melegini InsAllah.. Kolay bi hamilelik diliyorum, Rabbim olmayanlarada nasip etsin InsAllah

aminnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnn

nsbhr gercekten merak ettim yahu:44:

hamile arkadaşlarımız adına çoooooook sevindim neslee gurbetgüzeli allah tamamına erdirsin nazarlardan saklasın .ben kürtal olalı 1hafta oldu dün kontrole gittim bir sorun yok 2-3 ay sonra korunmayı bırakın dedi ama biz o kadar sabredemicez galiba ikimiz de çok istiyoruz:)
gerçi bu konu çok soruluyor ama yine sorucam sizler kaç ay korundunuz? başından geçenlerin tecrübesi çok önemli

Kelebisim neden olmasin kizz yoksa tuttu mu ayy insallah tutmustur guzelim hayirlisiyla bu sefer sagliklica gelsinler. Bende calismalarin sonlarina yaklastim nerdeyse offf ama bu 2 hafta bekleme isi berbat yaaa

Cnm sagolasin guzelim insallah cabuk hamile kalirsin
Bir arkadasim adet olmadan hamile kladi kizi bir yasinda
Neesle bir adetten sonra hamile kaldi
Ben ise iki adet korundum 3. Adette saldim olmadi nasip olmadi iki ay olmadi 3. Ay bebegim geldi cok sukur
Yemene icmene dikkat et guzelim iyi beslen esinde keza ole bir adetten sonra baslayin dusecek olduktan sonra biz engel zaten olamiyoruz cnm

canim cok saol,Allah bize tamamina erdirsin,isteyen herkesin de darisi basina..

bana doktorlar hic korunma vermedi,hic korunmadim. ilk ay olmayacagini biliyordum ama arada kanamam oldu cunku,regl oldum subat basi,ikinci ay tuttu sukurler olsun ki. ovulasyon testi de alip kullanmistim bir de bal-corek otu-tarcin karisimindan yemistim her sabah yumurtalara iyi geliyormus.

Kelebisim neden olmasin kizz yoksa tuttu mu ayy insallah tutmustur guzelim hayirlisiyla bu sefer sagliklica gelsinler. Bende calismalarin sonlarina yaklastim nerdeyse offf ama bu 2 hafta bekleme isi berbat yaaa

ay o beklemek ne zor...zamanindan erken yapilan testler falan,ben kocamdan gizli yapiyordum kizmasin diye,cocuk gibi...sonu iyi olsun da canim bu beklemenin insallah

dimi ama neden olmasın valla hala ağrıyo kuzum yaaa belim de ağrıyo :26:
bi de hatırlarsan benim idrarım bulanık tortulu oluyo hamile kalınca
bugün baktım bulanık görünüyodu bi çiş takibimiz eksikti o da oldu,kendimi çok mu dinliyorum,psikolojik hamilelik yaşıyorum şu an
bende o 2 haftayı hiç sevmiyorum ben yumurtlayalı bugün tam 1 hafta oldu cuma sabahı idrar testi yapayım akşam da hcg testi vereyim diyorum gerçi evde 4 tane yedek laboquick test var
Eğer hamileysem de cumartesi doktora gidip 280 günlük iğnelerimi alırım topluca
allahım sağlıkla nasip etsin hepimize 10 gün sonra da senin müjdeni alırız sonra da sırayla hepimizin
munisçim ben ilk düşükte kürtaj olmamıştım,1 adet gördüm yeniden hamile kaldım,
ama o da olmadı bebek görünmedi kürtaj oldum doktor bu defa 3 ay bekle dedi
3,5 ay sonra korunmayı bıraktım.bu ay ilk deneme ayım
doktorlar psikolojin hazırsa bekleme diyolar genelde.bu işte net bir doğru yok
tamamen kısmet bence,beklersin olmaz beklemezsin sağlıkla doğurursun.
hayırlısı olsun canım

ayyy sorma cnm ya çiş takibini bnde yaptım,sonradan aptalca geldi,güya gebelikte göz bebekleri felan büyürmüş ya eşime soruyodum,nasıl büyüklermi diye,oda ister istemez kızıyodu,başka tpiklerden bakıyodum,karbonatla gebelik testi diye,neler yapmadımki,cnm inşallah sendende iyi hbrler gelir.iğnelerden korkma emi sen bi gebe kal iğneler vız gelir...

ay o beklemek ne zor...zamanindan erken yapilan testler falan,ben kocamdan gizli yapiyordum kizmasin diye,cocuk gibi...sonu iyi olsun da canim bu beklemenin insallah

evet cnm sana katılıyorum eşimden hbrsiz 2 kere test yaptım bnde,sonuç olumsuz çıkınca söylemeyim dedim,yine dayanamadım ayyy neler yapıyo insan,bnm adet bu ay erken geldi...

evet cnm sana katılıyorum eşimden hbrsiz 2 kere test yaptım bnde,sonuç olumsuz çıkınca söylemeyim dedim,yine dayanamadım ayyy neler yapıyo insan,bnm adet bu ay erken geldi...

ben de o karbonati denemistim kurtajdan sonraki ilk ay. cisi incelemeler,kirpigim karismis mi diye bakmalar,bir de kocama gisteriyordum o da yok bir sey diyordu :) tam kucuk cocuk gibi...ikinci ay ayni ilk hamileligimdeki gibi belirtilerim baslayinca kocam inandi ama annem inanmadi kurtaj psikolojisiyle kendimi kandiriyorum saniyordu "hormonlarin delirdi kizim ondandir" diyordu, inandiramamistim ne kardesime ne anneme,bi kocam inanmisti. ayni ekim-kasimdaki gibi oldun diyordu..

Kiz bence sen hamilesin, kelebisim seninki sana ceket atsa hamile kaliyorsun masallah canimm insallah bu sefer sagliklica tutunurda tam olur. Simdi bende psikolojik hamilelik yasamamak icin her belirtiye anne olma istegiyle degilde tibbi acidan bakiyorum
Mesela bende kasik agrisi olsa kist diyorum, bulanik idrar olsa fazla protein tuketimi, gogus agrisina progestan yukselmesi Artik psikolojik hamile olmaktansa daha negatif olmayi deniyorum kizz ayy ruyalarima giriyor resmen , biz senle kafayi siyirmazsak iyidir guzelim. Pozitifi gorde igne bisey degil :)

Bide kizlar sizlere hepinize tavsiyem kesinlikle calisma donemlerinde mutlaka en az 15-20 dakika ayaklarinizi belinizi kaldirip oyle yatin. sperm'in tuplere ulasmasi yaklasik 20-30 dakikalik bir olay ve genelde saglikli bir erkekte 200-300 milyon sperm arasindan sadece 100 tanesi yumurtaliklara ulasabiliyor Bende fizyoloji kitabimin yalancisiyim ama beklemekte yine fayda var hemen ayaga kalkmayin :)

Benim de içime doğuyor hamilesin sen. Gidiyorum geliyorum bakıyorum senden haber var mı diye.
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.

merhaba mncelıkle geçmiş ol sun ılk gebelığımde 5 ay kanama yaşadım şükür doğum yaptım 2,sıınde düşük yaptım kese bozukmuş zaten olsaymışta çocukta problem olurdu dedı dr şimdş gene hamıleym gene kanamm var bazen ınsnaın bunyesındne kaynaklanıyor benım hepsınde oldu yanı olucağı varsa neyapsak oluyor hep dıkkat ettım olmadı kese bozuksa dr da böylesı ıyı dıyor hamıle kalamk içinde ovulasyon testıkullanarak daha kolay kalabılrıısnız kullan çok var memenun olanda çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…