- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.781
canım ben 2 hamilelikte de idrarımdan anladımslm kızlar,bugun çarşıya çıktım,dayanamadım ve test yaptım(adetime son 3 gün)napıyım sabır olmadı,neyse yaptım yapmasınada sonuç:/tek çizgi,kızlar anlamıyom tmm illa bu ay olsun demiyom bnm yakıntım bebek deil ah şu belirtiler:gögüslerim halen şiş,midem acımsı,kasıklarım çok batıyo yahu kızlar siz bana bi akıl verin,testi sabah yapmadım öğlen yaptım birde idrarımda çok sarı ve tortu gördüm ne demek?kızlar cvplarınızı bekliyorum....
Kizlar
insallah guzel bir hafta sonu gecirmissinizdir. Ben sanirim bugun yumurtladim baya bi akintim oldu pekte dikkat etmiyodum cunku genelde adetimin 16-18. gunleri arasinda yumurlarim ama bugun 11. gunu.. Pekte calisma gerceklesmedi dun aksam disinda bakalim insallah yeterli olur ama bu ayda sanki olmucak gibi geliyor bana
merhaba arkadaslar.malesef yaklaşık 2yıl once bende 9haftalık bebeğimi düşürdüm.halımızı,nasıl bır psıkolojıde oldugumuzu bızler bılırız.bu ıkı yıl ıçerısınde hıç korunmadım.her ay tekrardan bebegım olur dıye bekledım.doktorum yumurtalarımın hormonlarımın duzenlı oldugunu ve ıkı ay hamılelıgı yasakladıgını 2aydan sonra tekrar hamıle kalabılecegımı soyledı ama ıkı yıldır hala umıdımı kesmedım beklıyorum.yazın hamılelıkten suphelendım doktora gıttım.küçük bı kıst oldugunu soyledı ılac tedavısıyle cok şukur 3haftada gıttı.arkasından tekrar tahlıl oldum ve herseyımın cok ıyı oldugunu doğal yolla hamıle kalabılecegımı soyledı.umıdımı yıtırmedım yıtırmıcemde.bende sızler gıbı beklıyorum.inş en kısa zamanda hayırlısından müjdelı haberlerımızı alırız
Çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah hayırlısıyla yakın zamanda güzel haberler alırsın.
Bir sorun olmaması çok iyi en azından.
Psikolojik olarak çok zor şeyler yaşadık ama allah sabır veriyo
Beklemeye devam
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
canım ben 2 hamilelikte de idrarımdan anladım
tortulu bulanık ve kokuluydu :26:
boşa ümitlendirmek istemem bu bendeki belirtiydi
testi tekrarla,3 gün kala çıkmayabilir
günaydın canım,
haftasonu güzeldi gittim arkadaşın bebeğini sevdim daha 2 haftalık accaip şeker bişey maşallah
darısı başımıza olsun
tam zamanında yakalamışsın bence yumurtayı,12. 14. 16. günler tehlikeli
bana da bu ay adet olucam gibi geliyo canım,hiç ümidim yok niyeyse
Benimde yakin bir arkadasim pazar gunu dogum yapti, hemen hemen ayni zamanlarda hamile kalmistik masallah cok tatli insallah gormeyede gidicem :)
Dedigin gibi canim insallah darisi basimiza. Bende dun gittim ovulasyon test aldim negatifti, bugun yaptim negatif ama baya diger cizgiye yakinliktaydi :44:Akintida masallah hic olmadigi kadar devam ediyor bilemiyorum acaba ben yumurtlamadim mi yoksa :18:
akinti bolsa ve cizgi digerine yakinlastiysa yakindir,ama yumurtlama gunu oncesinde de calismalari ihmal etmeyin :) yumurtlama oncesindeki 2-3 gun de onemli.
neslem çok sevindim valla şu topikte iyi haber gelince insana umut oluyohanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
Benimde yakin bir arkadasim pazar gunu dogum yapti, hemen hemen ayni zamanlarda hamile kalmistik masallah cok tatli insallah gormeyede gidicem :)
Dedigin gibi canim insallah darisi basimiza. Bende dun gittim ovulasyon test aldim negatifti, bugun yaptim negatif ama baya diger cizgiye yakinliktaydi :44:Akintida masallah hic olmadigi kadar devam ediyor bilemiyorum acaba ben yumurtlamadim mi yoksa :18:
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
neslem çok sevindim valla şu topikte iyi haber gelince insana umut oluyo
gözün aydın canım,yakında kıpraşmaya başlar cimcime :124:
senin tam zamanları o zaman bu defa kaçırmayacan demektir
akıntı varsa sorun yok
ağrın oluyo mu senin de?benim ağrım çok oluyo yumurtlarken nerdeyse çatladığını hissedicem çüşş
bebek beleyen arkadaslar cok sevındım adınıza.inş darısıda bızlere olur.bendede goguste agrı kasıklarda agrı varda yınede umıtlenmıyorum.bende her adet oncesı oluyor cunku bu agrılar....
masALLAH size darisi bizlere insAllah gecmeyek bilmeyen saat ve gunler haftaya persembede ben yazarim insAllah mutlu haberi
Akinti devam ediyorKuzum benimde aynen senin gibi agri oluyor bende hemen hemen ne zaman yumurtladigimi biliyorum. 1-2 gun suruyor bazen agrisi. Bu ay hormonlardanmidir nedir bi akinti bir akinti nerdeyse 4 gundur devam ediyor Ayy bu bebek mevsimi bizede gelsin artikkk insallah hayirlisiysa
kızlar bilgisi olan biri cevap verebilir mi kürtaj dan sonra daha doğrusu tam kürtaj degil benimki bebek düştü rahim ağzı ve içini temizlediler enfeksiyon riskine karşı yumurtlama nezaman oluyor doktorum gerek yok korunma dedi
hayırlısı olsun cnm,ne güzel bebeğin annesini bekletmedi,hayırlısı olsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?