- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.761
ucundan ucunda yapiyom temizlik cnm bnm bosverr minigim saglikli gelsinde gerini bosverr
insALLAH kasim sonuna yetisirsin bcm merakla bekliyorum senii
gecmis olsun Rabbim yasatmasin birdaha cnmmm
bnmde ilk dusuk 10 haftalikti fakat 6 haftalik gorunumde kalbi durmustu olacak insALLAH olacak umudluyum bn
ikincinin de yeri iyi degil rahim agzindaydi o nedenle dustu ama buyumustu herseye ragmen
bak yine hamisim umudumuzu kaybetmedik cok sukur Mevlam herseyin iyisini bilir bizim icin bu gunlerde gececek cnm bunu unutmaa
Sızlerı tebrık ederım 1 ayım kaldı bende gelıyorum ınsallah arkanızdan nesle cım sanada kızacam bak panık yok korku yok rahat olun yaw bakın bana ınsallah 5. Yı dogurcamkelebegım ben sana demıstım bebekte sorun yok sorunlu sensın benım gıbı kabus gore gore yedık uşakların başını şaka kız azimliyiz biz yaparız 1ay sonra bakarsın artık ruyanda bana bhcg testıme ahahaha yıne formuma gırdım yapıcam 5. De basarıcam kızlar allah herkeze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah guzel haberlerın devamını da alırız ınsallah
ayyy cnm ne güzel şeyler söylüyon öle,kendimi kaptırmıyor deilim,zor dayanıyom test yapmamak için,4 günüm kaldı..
Sızlerı tebrık ederım 1 ayım kaldı bende gelıyorum ınsallah arkanızdan nesle cım sanada kızacam bak panık yok korku yok rahat olun yaw bakın bana ınsallah 5. Yı dogurcamkelebegım ben sana demıstım bebekte sorun yok sorunlu sensın benım gıbı kabus gore gore yedık uşakların başını şaka kız azimliyiz biz yaparız 1ay sonra bakarsın artık ruyanda bana bhcg testıme ahahaha yıne formuma gırdım yapıcam 5. De basarıcam kızlar allah herkeze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah guzel haberlerın devamını da alırız ınsallah
sağolun kızlar evet acım çok yeni ama umudumu hiç kaybetmiyorum sizlerden güzel haberler duyunca umudum kat kat artıyo:)
bir de çok ilginç allah sabrını da veriyo çok şükür. bu arada hamile arkadaşlarımızı allah nazarlardan korusun inşallah. eşim daha hamile olduğumu öğrendiğim gün tüm arkadaşlarına tanıdık tanımadık herkese söyledi ne bileyim nazardan da korkuyorum artık
eşim ''herkese söyledim' deyince biraz kızmıştım o da aman ne nazarı ya bir şey olmaz deyip geçiştirdi ama şimdi ben daha demeden haklıydın galiba bir daha kimseye söylemicem dedi. hep aynı şey oluyo erkekler lafımıza geliyo ama birazcık geç oluyo. inşallah bir dahakine karnım çıksın öyle:)
insallah hayirlisiyla tez vakitte guzel haberlerini aliriz
2-3 gun kabus gördüm meger 2 hafralik hamileyim
Bebek gördüm ruyamda bacimda gormus
Cok sukur saglicakla almak nasip olsuun kucagimiza
Olmayanlarda hemencik nasip olsun
Isin ilginc yani eltimde hamile aramizda iki hafta var
Kusmaktan bi hal olmus
Bnde tik yok kusay midem bulansin raziyim yeterki yasadigini bileyim
canım bebekte sorun vardıysa tekrarlama olasılığı çok düşükcanim benim dusuk degil kurtaj oldugu icin parcaya baktilar,gene ayni kaniya vardilar,bebekten oturu sorun dediler,benle alakali degilmis ama dusunuyorum ki ilk dusuk diye cok ciddiye almadilar bence,doktorum da demisti o kadar cok yasiyoruz ki maalesef bunu dedi,tekrarlamadikca maalesef pek ciddiye almiyorlar,cok gorulen bir vakaa onlar icin :/
çatlak geldi gel gelSızlerı tebrık ederım 1 ayım kaldı bende gelıyorum ınsallah arkanızdan nesle cım sanada kızacam bak panık yok korku yok rahat olun yaw bakın bana ınsallah 5. Yı dogurcamkelebegım ben sana demıstım bebekte sorun yok sorunlu sensın benım gıbı kabus gore gore yedık uşakların başını şaka kız azimliyiz biz yaparız 1ay sonra bakarsın artık ruyanda bana bhcg testıme ahahaha yıne formuma gırdım yapıcam 5. De basarıcam kızlar allah herkeze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah guzel haberlerın devamını da alırız ınsallah
daha küçük canım ya dur bismillah2-3 gun kabus gördüm meger 2 hafralik hamileyim
Bebek gördüm ruyamda bacimda gormus
Cok sukur saglicakla almak nasip olsuun kucagimiza
Olmayanlarda hemencik nasip olsun
Isin ilginc yani eltimde hamile aramizda iki hafta var
Kusmaktan bi hal olmus
Bnde tik yok kusay midem bulansin raziyim yeterki yasadigini bileyim
sağolun kızlar evet acım çok yeni ama umudumu hiç kaybetmiyorum sizlerden güzel haberler duyunca umudum kat kat artıyo:)
bir de çok ilginç allah sabrını da veriyo çok şükür. bu arada hamile arkadaşlarımızı allah nazarlardan korusun inşallah. eşim daha hamile olduğumu öğrendiğim gün tüm arkadaşlarına tanıdık tanımadık herkese söyledi ne bileyim nazardan da korkuyorum artık
gecmis olsun kendine cok dikkat et. o kasik agrilari bende de oluyor ara ara,gecen haftaya gore hafifledi ama hala oluyor ozellikle yorulunca..
benim de dusukte direk "kromozomal,bebekten oturu" dediler. kanima idrarima bakmislardi ama bilmiyorum pihtilasmaya falan baktilar mi..doktorlar direk kromozomal sebepten,simdi dusmeseydi ilerde dusecekti simdi olmasi iyi olmus sakat bebek falan demislerdi,ben de tabii o uzuntu ve yorgunlukla daha ustlerine gitmedim. benim ilkinin kalbi 7+6 da durmus ama daha once dedigim gibi ben farketmedim 3,5 hafta daha tasidim onu hic lekelenme falan da olmamisti...hamilelik belirtilerim gitmisti sadece ben de 3.ay yaklasiyor rahatladim herhalde diye yorumlamistim.
geçmiş olsun kız dikkat et kendine gelir gelmez çocuu hasta ettin yaa hayret bişiiiy
portakal yemiyomusun sen bakim kendine bakmıyo musun
canım pıhtılaşma testini genetik laboratuvarda yapıyolar
genellikle tekrarlayan düşüklerde doktorlar yapıyolar,gerçi şimdiki aklım olsa ilk düşükten sonra yaptırırdım
ama pahalı bir test o yüzden doktorlar hemen vermiyolar sanırım.
2. bebekte genetik incelemede bişey çıkmadı,yani sağlıklı bebeği kaybettim
pıhtılaşma erken düşük veya ileri haftalarda maalesef kötü şeylere yol açabiliyormuş
çünkü kan pıhtılaştığı için bebek beslenemiyo ve sorun oluyo
benim ilki 8 haftalıktı kalp atışları yavaşladı ve düştü,2. düşükte ise 7. haftada bebeği göremedik çok küçükken ölmüş sanırım
o yüzden iğneler işe yaramazsa diye çok korkuyorum :18:
Canm saol çok yiyorm ya ama arada :)) bol bol meyve yesem belki hasta olmazdm nasip... Allah inşallah yüzünü güldürür canm korkma ya işe yararlar neden yaramasnlar. Stres ve korkudan uzak dur ama olumlu düşün olumlu olsun sonç :)))) ben de test yapılmadı ama parça patalojiye yollanmştı normal gebelik denmişti kader işte herşyn hayrlısını veriyo Allah... Bol bol dua edelim inşallah bebişlerimize kavuşuruz topluca :))))
slm kızlar,bugun dayanamadım ve test yaptım,sonuç tek çizgi:/aynen yüzümde böle yamuk kaldı://// neyse kızlar sonuç mağlum,yahu ben anlamadım belirtilerim halen devam ediyo göğüslerim şiş,midem acı gibi vede kasıklarım çok batıyo,testi yaparken idrarımda sarılık ve tortu gördüm,illa bu ay olsun demiyom ama belirtiler ne alaka ovulasyondan sonra başladı halada devam,kızlar siz bana bi akıl verin cvblarınızı bekliyom,adetimede 3 gün var...he unuymadan testi öğle idrarında yaptım
canim bence kan testi yaptirabiliyorsan kan testi yaptir,kesin sonuc verir,aklinda soru isareti kalmaz. burda direk yapiyor olsalardi ben direk kanima baktirirdim,hem bebis varsa daha erken cikiyor kanda. en azindan arada kalmazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?