- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.821
canim cok saol,Allah bize tamamina erdirsin,isteyen herkesin de darisi basina..
bana doktorlar hic korunma vermedi,hic korunmadim. ilk ay olmayacagini biliyordum ama arada kanamam oldu cunku,regl oldum subat basi,ikinci ay tuttu sukurler olsun ki. ovulasyon testi de alip kullanmistim bir de bal-corek otu-tarcin karisimindan yemistim her sabah yumurtalara iyi geliyormus.
cnm hadi insAllah yetisin arkamiszdan sizdebayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
en son adet olduktan sonra yazasım gelmedi sonra da çok yoğun geçti günler giremedim
buarada çalışmalara devam
neslee gurbetgüzeli sizin adınıza çok mutlu oluyorum haberlerinizi okudukça bize de dua edin hep
kelebeğim hadi gazan mübarek ola, inşallah tuttururuz peşpeşe sen ben yrn ewpat sırayla cümleten...
batlar ne zaman kızlar? 29-30 gibi benim
haydi sağlıcakla inşallah....
merhaba kızlar ben de bu ayın 14 ünde kürtaj oldum, 10 haftalıktık. gelişimi normaldi, kanamam çok az şu anda yani kanama bile sayılmaz, kahve lekeler halinde geliyor ve günlük ped kullanıyorum. ve tekrar ne zaman hamile kalmalıyım sizce, tabi bu konuda daha doktorumla konuşmadım ama:) psikolojik olarak çok hazırım:))
pelerinli ben de senden 2 gün önce kürtaj olmuşum benm de lekeler devam ediyo ilk adetten sonra nasipse tekrar denicez psikolojik olarak ben de çok hazırım:) bu arada çevremde çok insan ben de ilk hamileliğimde düşük yapmıştım diye bana moral vermeye çalışıyorlar ve bir çoğu hemen hamile kalmışlar ve bebeklerini kucaklarına almışlar inşalllah allah bize de nasip eder dün ablamın eltiside aynı şeyi söyledi o da adet bile olmadan tekrar hamile kalmış
ben de o karbonati denemistim kurtajdan sonraki ilk ay. cisi incelemeler,kirpigim karismis mi diye bakmalar,bir de kocama gisteriyordum o da yok bir sey diyordu :) tam kucuk cocuk gibi...ikinci ay ayni ilk hamileligimdeki gibi belirtilerim baslayinca kocam inandi ama annem inanmadi kurtaj psikolojisiyle kendimi kandiriyorum saniyordu "hormonlarin delirdi kizim ondandir" diyordu, inandiramamistim ne kardesime ne anneme,bi kocam inanmisti. ayni ekim-kasimdaki gibi oldun diyordu..
bayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
en son adet olduktan sonra yazasım gelmedi sonra da çok yoğun geçti günler giremedim
neslee gurbetgüzeli sizin adınıza çok mutlu oluyorum haberlerinizi okudukça bize de dua edin hep
kelebeğim hadi gazan mübarek ola, inşallah tuttururuz peşpeşe sen ben yrn ewpat sırayla cümleten...
bana kanamayı azaltıcı ilaç vermişti kürtajdan sonra bi de antibiyotik vermişti.
ama senin kanaman zaten azalmıştır,yakında biter
kanama varken ilişki tehlikeli enfeksiyon riski var,
inşallah tekrar hamile kalıp müjdeyi verirsin canım
evet canım ya gözbebeği büyürmüş kirpikler karışırmışayyy sorma cnm ya çiş takibini bnde yaptım,sonradan aptalca geldi,güya gebelikte göz bebekleri felan büyürmüş ya eşime soruyodum,nasıl büyüklermi diye,oda ister istemez kızıyodu,başka tpiklerden bakıyodum,karbonatla gebelik testi diye,neler yapmadımki,cnm inşallah sendende iyi hbrler gelir.iğnelerden korkma emi sen bi gebe kal iğneler vız gelir...
inşallah hamileyimdir canım,hayırlısı allahtanKiz bence sen hamilesin, kelebisim seninki sana ceket atsa hamile kaliyorsun masallah canimminsallah bu sefer sagliklica tutunurda tam olur. Simdi bende psikolojik hamilelik yasamamak icin her belirtiye anne olma istegiyle degilde tibbi acidan bakiyorum
Mesela bende kasik agrisi olsa kist diyorum, bulanik idrar olsa fazla protein tuketimi, gogus agrisina progestan yukselmesiArtik psikolojik hamile olmaktansa daha negatif olmayi deniyorum kizz ayy ruyalarima giriyor resmen , biz senle kafayi siyirmazsak iyidir guzelim. Pozitifi gorde igne bisey degil :)
inşallah canım eğer olursa kasım sonu aralığın 4 ü gibi 40 hafta gösteriyominikkelebbek yavrum kasim sonunami yetiscen hadi hayirlisii
kız tokoyay beni mi takip ettin ay yavrum yaa beni merak etmiş yirim seniBenim de içime doğuyor hamilesin sen.Gidiyorum geliyorum bakıyorum senden haber var mı diye.
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.
canım hoşgeldin nerdesin sen yaaaabayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
geçmiş olsun canım,ben ilk düşükten sonra 1 adet gördüm hamile kaldım yine düşük yaptımmerhaba kızlar ben de bu ayın 14 ünde kürtaj oldum, 10 haftalıktık. gelişimi normaldi, kanamam çok az şu anda yani kanama bile sayılmaz, kahve lekeler halinde geliyor ve günlük ped kullanıyorum. ve tekrar ne zaman hamile kalmalıyım sizce, tabi bu konuda daha doktorumla konuşmadım ama:) psikolojik olarak çok hazırım:))
minik kelebek inşallah hamilesindir canım
benim kürtajdan sonrada kanamam çok az olmuştu ilk gün 1 ped dolduracak kadar oldu 2 . gün azaldı 3. günden sonra kahverengiye döndü 4 5 günde böyle devam etti sonra kesildi ne leke ne bişe geldi doktorda içerde azcık kanama var o gelecek korkma dedi ama 4 gündür ne gelen var ne giden :18: doktor gelmezse ilişkiye girin dedi bizde dün gece denedikama benim canım çoookk yandıı kasıklarım çok ağrıdı şimdi korktum yaaa aceba enfeksiyon ne kaparmıyım ki ama kanama belirtisi bile yok bi leke bile gelmiyor ilişkiye girdigimizdede gelmedi bana ilac vermedi ki
inşallaahhh canımm yaaa hemen hamiş kalıp bebeklerimizi alalım sendende bu ay güzel haberler duyarız inşallah aminnn aminnn güzel güzel sağlıklı bebekler gelir inşallah bende yumurtlama sorunu varya sanırsam benim daha zor puffff rabbim yardım etsin cümlemize
Bide kizlar sizlere hepinize tavsiyem kesinlikle calisma donemlerinde mutlaka en az 15-20 dakika ayaklarinizi belinizi kaldirip oyle yatin. sperm'in tuplere ulasmasi yaklasik 20-30 dakikalik bir olay ve genelde saglikli bir erkekte 200-300 milyon sperm arasindan sadece 100 tanesi yumurtaliklara ulasabiliyorBende fizyoloji kitabimin yalancisiyim ama beklemekte yine fayda var hemen ayaga kalkmayin :)
bayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyolar bilmiyorum yumurtalarla alakası var mı
ama bol incir ye şekerim iyi gelir yumurtalarına
bi de adaçayı tavsiye ediyolar hamilelikten önce rahim toparlansın diye
ben arada bir içmiştim kürtajdan sonra,ne duysak yapıyoz artık şifa olsun diye
şifa olsun inşallah :124:
merhaba kızlar ben de bu ayın 14 ünde kürtaj oldum, 10 haftalıktık. gelişimi normaldi, kanamam çok az şu anda yani kanama bile sayılmaz, kahve lekeler halinde geliyor ve günlük ped kullanıyorum. ve tekrar ne zaman hamile kalmalıyım sizce, tabi bu konuda daha doktorumla konuşmadım ama:) psikolojik olarak çok hazırım:))
pelerinli ben de senden 2 gün önce kürtaj olmuşum benm de lekeler devam ediyo ilk adetten sonra nasipse tekrar denicez psikolojik olarak ben de çok hazırım:) bu arada çevremde çok insan ben de ilk hamileliğimde düşük yapmıştım diye bana moral vermeye çalışıyorlar ve bir çoğu hemen hamile kalmışlar ve bebeklerini kucaklarına almışlar inşalllah allah bize de nasip eder dün ablamın eltiside aynı şeyi söyledi o da adet bile olmadan tekrar hamile kalmış
aynen aynen cnm, sabah uyanınca ilk işim kirpiklere bakmak oluyodu:))))ay ne saçmalıktı, testlerde çıkmaz diye vücudumu dinler olmuştum,eşimde kendini kaptırıyon diyodu,evet bnmkiler psikolojikti cnm şu meşhur tarifini(ballı,tarçınlı,çörek otunu)tarifini yazarsan sevinirim,bnm gibi merak edenler varsa))
benim kürtajdan sonrada kanamam çok az olmuştu ilk gün 1 ped dolduracak kadar oldu 2 . gün azaldı 3. günden sonra kahverengiye döndü 4 5 günde böyle devam etti sonra kesildi ne leke ne bişe geldi doktorda içerde azcık kanama var o gelecek korkma dedi ama 4 gündür ne gelen var ne giden :18: doktor gelmezse ilişkiye girin dedi bizde dün gece denedikama benim canım çoookk yandıı kasıklarım çok ağrıdı şimdi korktum yaaa aceba enfeksiyon ne kaparmıyım ki ama kanama belirtisi bile yok bi leke bile gelmiyor ilişkiye girdigimizdede gelmedi bana ilac vermedi ki
inşallaahhh canımm yaaa hemen hamiş kalıp bebeklerimizi alalım sendende bu ay güzel haberler duyarız inşallah aminnn aminnn güzel güzel sağlıklı bebekler gelir inşallah bende yumurtlama sorunu varya sanırsam benim daha zor puffff rabbim yardım etsin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?