Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
en son adet olduktan sonra yazasım gelmedi sonra da çok yoğun geçti günler giremedim
buarada çalışmalara devam

neslee gurbetgüzeli sizin adınıza çok mutlu oluyorum haberlerinizi okudukça bize de dua edin hep

kelebeğim hadi gazan mübarek ola, inşallah tuttururuz peşpeşe sen ben yrn ewpat sırayla cümleten...
batlar ne zaman kızlar? 29-30 gibi benim

haydi sağlıcakla inşallah....

merhaba kızlar ben de bu ayın 14 ünde kürtaj oldum, 10 haftalıktık. gelişimi normaldi, kanamam çok az şu anda yani kanama bile sayılmaz, kahve lekeler halinde geliyor ve günlük ped kullanıyorum. ve tekrar ne zaman hamile kalmalıyım sizce, tabi bu konuda daha doktorumla konuşmadım ama:) psikolojik olarak çok hazırım:))

neslecim maşallah ne güzel hemen tutmuş darısı başıma ben hiç ovulasyon testi kullanmadım hamileliğim 6 aylık denemeden sonra olmuştu. bakalım bebişim inşallah çok bekletmez beni:)
karışımı deneyeyim ben de

pelerinli ben de senden 2 gün önce kürtaj olmuşum benm de lekeler devam ediyo ilk adetten sonra nasipse tekrar denicez psikolojik olarak ben de çok hazırım:) bu arada çevremde çok insan ben de ilk hamileliğimde düşük yapmıştım diye bana moral vermeye çalışıyorlar ve bir çoğu hemen hamile kalmışlar ve bebeklerini kucaklarına almışlar inşalllah allah bize de nasip eder dün ablamın eltiside aynı şeyi söyledi o da adet bile olmadan tekrar hamile kalmış

cnm hadi insAllah yetisin arkamiszdan sizde

gecmis olsun cnm insallah hemencik hamis kalirsin sana bagli bekleyip beklememek cnm bir adet te beklesen olur artik herseyi Allaha birakyioruz takdir onun guzelim olacagi oldumu herturlu sekilde oluyor

sana da büyük geçmiş olsun, aynen bana da herkes öyle diyo , hastanedekilerde de duydum bunu. ben de ilk adetten sonra denerim eğer doktorum farklı bişi söylemezse inş:) hakkımızda hayırlısı olsun, inş sağlıcakla hamile kalırbebeklerimizi de sağlıkla kucaklarımıza alırız:))

Gurbetgüzelm tşk ederim, inş hepsi geçip gidecek ve yeniden hamile kalıp sağlıcakla bi bebiş dünyaya getircem:))

aynen aynen cnm, sabah uyanınca ilk işim kirpiklere bakmak oluyodu:))))ay ne saçmalıktı, testlerde çıkmaz diye vücudumu dinler olmuştum,eşimde kendini kaptırıyon diyodu,evet bnmkiler psikolojikti cnm şu meşhur tarifini(ballı,tarçınlı,çörek otunu)tarifini yazarsan sevinirim,bnm gibi merak edenler varsa))

evet cnm bayadır gözükmüyodun,nesle ve gurbet güzeli başı çekenler,hadi bklım sıra kimde?bnm batasıca bat bu ay erken geldi bitti bile....

benim kürtajdan sonrada kanamam çok az olmuştu ilk gün 1 ped dolduracak kadar oldu 2 . gün azaldı 3. günden sonra kahverengiye döndü 4 5 günde böyle devam etti sonra kesildi ne leke ne bişe geldi doktorda içerde azcık kanama var o gelecek korkma dedi ama 4 gündür ne gelen var ne giden :18: doktor gelmezse ilişkiye girin dedi bizde dün gece denedik ama benim canım çoookk yandıı kasıklarım çok ağrıdı şimdi korktum yaaa aceba enfeksiyon ne kaparmıyım ki ama kanama belirtisi bile yok bi leke bile gelmiyor ilişkiye girdigimizdede gelmedi bana ilac vermedi ki

inşallaahhh canımm yaaa hemen hamiş kalıp bebeklerimizi alalım sendende bu ay güzel haberler duyarız inşallah aminnn aminnn güzel güzel sağlıklı bebekler gelir inşallah bende yumurtlama sorunu varya sanırsam benim daha zor puffff rabbim yardım etsin cümlemize

evet canım ya gözbebeği büyürmüş kirpikler karışırmış
ben de işedikten sonra tuvalate bakar oldum evet iğrencim biliyorum ama öyle
iğnelerden korkma diyonuz da kızlar allah nasip ederse doğuma kadar insanı kevgir gibi delik teşik eder o kadar iğne
ben de test yaparken falan eşime demiyom takıntılı olduğumu düşünüyo kendileri

inşallah hamileyimdir canım,hayırlısı allahtan
sen her belirtiye bi kulp takmışsın ama olmaz kiii
senle ben ve bikaç kişi daha yakında hunileri kafaya takıp dolanacaz :111:

minikkelebbek yavrum kasim sonunami yetiscen hadi hayirlisii
inşallah canım eğer olursa kasım sonu aralığın 4 ü gibi 40 hafta gösteriyo
Benim de içime doğuyor hamilesin sen. Gidiyorum geliyorum bakıyorum senden haber var mı diye.
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.
kız tokoyay beni mi takip ettin ay yavrum yaa beni merak etmiş yirim seni
bize de dua et canım o haberi verebileyim
ama daha önemlisi sonrası benim için,açıkçası hamilelik haberinden daha önemli
yarın akşam sonucumu alınca paylaşırım
yeğenime selam yola devam

canım hoşgeldin nerdesin sen yaaaa benim bat a son 5 gün
senin de az kalmış,haydee hep beraber inşallah ya rabbim
geçmiş olsun canım,ben ilk düşükten sonra 1 adet gördüm hamile kaldım yine düşük yaptım
şimdi 3,5 ay oldu korunmayı bıraktım
bu iş kısmet işi beklesen de beklemesen de olacakları değiştiremiyosun
bebeğin olacağı varsa oluyor
minik kelebek inşallah hamilesindir canım

amin munisim inşallah diyelim
sağlıkla olsun geç olsun güç olmasın çok geç de olmasın
olsun doğsun daha ne olsun sıyırdım ben valla bak

Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyolar bilmiyorum yumurtalarla alakası var mı
ama bol incir ye şekerim iyi gelir yumurtalarına
bi de adaçayı tavsiye ediyolar hamilelikten önce rahim toparlansın diye
ben arada bir içmiştim kürtajdan sonra,ne duysak yapıyoz artık şifa olsun diye
şifa olsun inşallah :124:

ben calisma ayimizda hep oyle yaptim canim!

canim ozlettin kendini... her gun bebisime ve bebis isteyen hepinize dua ediyorum canim,insallah bizimkiler saglikla dogarlar sizler de hemen pesimizden gelirsiniz.

evet öyle diyorlar hamile kalırnıyor diye işte yumurtlama ile alakası vardır heralde ama benim doktorum bunu bildiği için heralde korunma süresi vermedi strese girmeyelim diye yumurtlamam zor oluuyor bide hep sağdan yumurtluyorum soldan hiç yumurtlama olmuyor doktor tek bitanesi bile yeter dedi üzerinde durmadı....
incir yiyeyim bakalım ada çayı içeyim ozaman hemen ayyy sorma canım ne duysak yapıyoruz valla işte çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor :44: şifa olur inşallahhhhhhhhh ilk adetten sonrada incir havuç yapacam bakalım bi faydası olacak mı...
hadi bakalım senden haber bekliyoruz canım inşallahhhhhh hamişsindir yaaa

gecmis olsun canim....kurtajdan sonra bana doktorum psikolojik olarak hazirsan kanaman bittikten sonra calismalara baslayabilirsin demisti,psikolojik olarak yorgunsan 2-3 ay bekle,tamamen size bagli demisti.

ayni sey bana da olmustu,bebegi kaybedince o kadar cok insan acilmaya basladilar ki..hepsi ilk bebisleri kaybetmisler ve simdi saglikli cocuklari vardi. bana moral olmustu bu.

canim oyle olcuyle yapmadim hep goz karari. aktardan toz halinde corek otu (ogutulmus) aldim buraya donmeden once. kavanoza bali koydum icine goz karari corek otu tozunu attim (bal karariyor corek otlarini karistirinca cok abartmadan koyuyordum zaten koydukca anlarsiniz),corek otundan daha az da tarcin koyuyordum,karistirip masanin ustune koydum. her sabah kahvaltidan once bir buyuk kasik yiyordum,sonra gun boyu 2 kasik daha yiyordum. esim de yedi.

canim benim de kurtajdan sonraki ilk ay canim cok yanmisti,canin yaniyorsa cok zorlama bir hafta falan iyilesmesi icin muddet ver sonra gene deneyin,ben de korkmustum cunku. kurtajdan sonra antibiyotik ve agri kesici kullanmistim doktorun verdigi.senin gibi kanama kalmisti ve kurtajdan 2,5 hafta sonra falan regl gibi geldi hatta buraya da yazmistim regl mi oldum acaba diye ama ameliyattan kalan kanmis,sonra normal regl olunca anlamistim. zaten o kanamadan sonra normale dondu benim rahim ve canim da acimamaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…