- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.001
canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.
bende 3 kez düşük yaptım sinirlerim o kadar bozukki mümkün olsa evden dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseyi görmek konuşmakta istemiyorum tahammülüm yok gibi salak saçma bi yerde aglama krizine girmekten çok korkuyorum siz nasıl kabullendiniz kızlar?yada aklınızdan çıkarmak için neler yaptınız?
Gurbetguzeli'ni gordunuz mu bu arada? Diger topicde de cok merak ettiler. Kontrolu vardi sanirim ondan sonra girmedi,aklima kotu seyler geliyor sonra dua ediyorum
Guzelim herkeste degisik oluyor bazi insanlarda yumurtlama gununde bazilarinda hemen 1-2 gun once oluyor akinti.. Benim genelde 3 gun suruyor ve son gunum ertesi gunu yumurtuluyom. Akintiyi gordugun anda basla calismalara ve bittigini gorene kadar devam et.. hatta ondan sonra ertesi 1-2 gun daha devam et calismalara.. Ne guzel bak ostrojen hormonun guzel yukseliyorku sivi akinti geliyor. Hadi hadi calismalara
bende 3 kez düşük yaptım sinirlerim o kadar bozukki mümkün olsa evden dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseyi görmek konuşmakta istemiyorum tahammülüm yok gibi salak saçma bi yerde aglama krizine girmekten çok korkuyorum siz nasıl kabullendiniz kızlar?yada aklınızdan çıkarmak için neler yaptınız?
Canim hic moralini bozma Allahin izniyle bu sefe sag salim yavrucunu kucaklicaksin insallah
Hem bak bi arastirma yapilmis ilk 12 haftasini bulantilarla geciren hamilelerin dusuk riski normalden %70 daha az oluyormus onun icin bulantilara sevin derim..
Rabbim sizi korusun
evet cnm bnmde 2 gün yoğun oldu akışkanlık,bugun yok gibi dediğin gibi yapıyoz (çalışmalara tam gaz devam)bnde belirtilere göre anlıyom ovulasyonu,cuma dr'a gittik oda bi şey demedi,bu ay aklıma ne geldiyse yedim (ballı tarçın çörekotu)arada da azıma incir attım,inşallah olur faydası...
bizim diger topikten:
yatutarsa3 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
((((((((((((((((((((((((((
canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.
çooooookkkk çokkkk sevindim bi hamilelik haberi allah ım inşallah bebeğini korusun birdaha aynı acıyı yaşatmasın rabbim hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıklı bir bebek olsun inşalllaahhhh... rabbim cümlemize nasip etsin
salı günü düşük yaptım kızlar. inanamıyorum ve kötü hissediyorum.
yıllar sonra ilk kez hamile kalmıştım ve bebeğim tutnamadı
artık korkuyorum, 28 yaşındayım ve umudumu kaybediyorum.
doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle
bizim diger topikten:
slm kızlar gurbet ablanın bebeği artık onunla değil sanırım çok üzgün açıklığa kavuşunca gelip açıklama yapacağını söyledi, hepinize çok çok selamı var
evet yumurtlama ve catlama sorunu bir arada malesef canim deneyecem bi adet olayim ilk adeti bekliyorum. insallah hamile oluruz tum bebek ozlemiyle yananlara nasip etsin rabbim.
gercekmii canim ya ben bitki caylari okadar cok icerimki cok severim ozellikle yesil cay ada cayi vee bende kabizlik olurdu oyuzdende hep form cayi icerim ayyy ben hepsini iciyordum siyah cay yerine hep bitki icerdimm bidaha icmem ozaman.
canim sana nekadar korunma verdi doktor tekrar baslayacak misin incir kurune
bizim diger topikten:
bizim diger topikten:
Ahh ah bu rahatlamalar hiç gelmiyo ki.. Şu kontrolü de atlatim bunu da derken rahatlayamıyorum ben hala. İlkini ben de 4 haftalık kadarken kaybetmştim.. Çok şükür şu an 10.haftama girdm ama en son çok net görülmediği için acaba sağlıklımıdır diye düşüncelerdeyim hep :S kontrole 1hafta kaldı ama çatlıcam resmen.. Sabır sabır ya sabır :))
Ben de geçen hafta hiç bişe yiyemedm hatta affedersnz çıkardm 1kere... Karnım dümdüz olmştu. Bu hafta herşyden(sevdiğim,hoşuma giden) ikişer üçer tabak yer oldm aynı sen gibi karnım resmen 5 aylık şişti davul oldu :)) çok da sert, gaz flan da var çünkü... Bebek büyüdükçe anlamayız bile diyorum bu karından:)) normal mi şimdi bu? Sen de öyleysen :)) Yeterki sağlıklı olsunlar ya kilo almışım karnım şişmiş önemli değil valla.... Sağlıkla gelsinler inşallah..
Gurbet güzeli için de çok üzüldümmm(( belki kötü bişey olmamştr sonçta kesin değil henüz. İnşallh iyi haberlerle gelir.. Allah yardmcısı olsun
Canım ben kürtaj olmadığım için doktorum bana korunma vermedi.İlk adetimi göreyim başlayacağım.Zaten adetin 3. günü başlanıyor bu küre.Ada çayı özellikle içme canım çünkü rahmi kasıyor ve düşüğe neden oluyormuş.Rabbim şifa versin hepimize inşaAllah.
bizim diger topikten:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?