- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.981
kızlar bi sorunum var galiba enfeksiyon kaptım yaaaa okadar dikkat etmiştim ama yinede kaptım galiba çünkü su gibi bi akıntı geliyor işemiş gibi napcam ben yaaa doktorum izindeymiş gidemedimde meraktan çatlayacam gerçi koku kaşıntı ne yok sadece ilişkiye girerken kasıklarımda ağrı oluyor okadar bide sağ kasığım ağrıyor kesin enfeksiyon napcam ben :18::18::18kadarda su içtim...
böyle su gibi gelen akıntı yaşayan oldumu acep
Canim kesinlikle enfeksiyon degil, enfeksiyon olsa sarimsi yesilimsi ve kokusu olurdu. Sen yumurtluyor olabilirmisin canim cunku sulu akinti genelde ostrojen yukselince olur bude yumurtlama zamanlarinda gorulur. Korkulcak bisey yok eger bekleme suresindeysen belki hamile bile olabilirsin dikkat et :)
tabii soyle..ben de ultrason yapacak sanmistim boyle eline eldiveni gecirince kucuk capta soka ugramistimher doktorun tarzi farkli tabii. ben de agrim oldu ve arada kanamam oldu diye gitmistim. dusukten sonra ilk bir kac ay normal, usutmemeye dikkat et demisti. kotu renk akinti ya da ates ve asiri kramp yoksa merak etme demisti.
sendede mi var yumurtlama sorunu canım puff çok kötü bunun yüzünden adetlerim düzensiz benim hep 40 günü geçince oluyordu hep ilaçla düzene soktuk ve klomen kullanmıştım ben ama o bile 1 kere büyüttü yumurtamı 20 mm olmuştu ama çatlamadı maleseffff son hamile kaldığım ayda 11 mm olmuştu hamile kalamassın demişti doktor ama olmuştu ilaçta bende pek etki etmedi zaten benim tek yumurtalık üretiyor sağ yumurtalığım solda tık yok üretmiyor valla hayıt suyu varmış o adetleri düzene sokuyormuş ona başladım bakalım 2 gün oldu bi yandanda inofolic diye bi hap vermişti onu içiyorum inşallah bi yan etki yapmaz inciri bende mi denesem önümüzdeki ay yapanlar hep memnun...
valla işin kolayına mı kaçtı ne yaptı bilemem doktorlara bile güven yok artık benim sata göre 9 haftalıktı ama geç döllenme olabilir demişti 7 haftalıktı inşallah bizde bir zarar çıkmaz... amin canım birdaha o durumu yaşatmasın allah ım çok çok zor
salı günü düşük yaptım kızlar. inanamıyorum ve kötü hissediyorum.
yıllar sonra ilk kez hamile kalmıştım ve bebeğim tutnamadı
artık korkuyorum, 28 yaşındayım ve umudumu kaybediyorum.
doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle
doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle
Canım yumurtlama problemin varsa incir yap,yumurtlama+çatlama problemin varsa incir+havuç kürünü dene.Ben ilk kez incir+havuç kürüyle gebe kalabildim.Kim denediyse Allah'ın izniyle hamile kaldığını yazmış,bende deneyeyim dedim ve ikinci 21 güne başladığımda hamile olduğumu öğrendim.Birde yumurtlama problemi olan arkadaşlar kesinlikle bitki çayı içmesinler.Canım sende form çayı,adaçayı,yeşil çay gibi bitki çayları içme.Ben zayıflamak için yaklaşık 1 sene 9 hayat çayı içtim ve hamile kalamadım,bu çayı bıraktım ve incir+havuç kürü yaptım Allah'ın izniyle hamile kalabildim.
Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaAllah.
cnm ben dün gittim:)))dr erkekti,özellikle kendisine randevu aldık,önce derdimi anlattım(bu ay adetimin erken geldiğini,bittikten sonrada lekeler geldi diye ve bebek istiyoruz)diye önce ultrasonda baktı,bi problem yokmuş rahimde temiz dedi,kan ve idrar tahliline baktı,sonuçları aldık onlarda temiz çıktı,içim pek rahatladıyani bi sorun yokmuş,detaylıda anlattı normal diye,ilaç vermedi hiç neyse iyi oldu kafam rahatladı,alttan bakmadı ohh kurtuldum,ovulasyon günümü sordum ultrasonda görürde söler diye demedi...
iyi ki gitmissin bak kafan rahat etti. ben oyle cikacagini tahmin etmistim zaten :) gecmis olsun canim benim.
Canim kesinlikle enfeksiyon degil, enfeksiyon olsa sarimsi yesilimsi ve kokusu olurdu. Sen yumurtluyor olabilirmisin canim cunku sulu akinti genelde ostrojen yukselince olur bude yumurtlama zamanlarinda gorulur. Korkulcak bisey yok eger bekleme suresindeysen belki hamile bile olabilirsin dikkat et :)
Canım yumurtlama problemin varsa incir yap,yumurtlama+çatlama problemin varsa incir+havuç kürünü dene.Ben ilk kez incir+havuç kürüyle gebe kalabildim.Kim denediyse Allah'ın izniyle hamile kaldığını yazmış,bende deneyeyim dedim ve ikinci 21 güne başladığımda hamile olduğumu öğrendim.Birde yumurtlama problemi olan arkadaşlar kesinlikle bitki çayı içmesinler.Canım sende form çayı,adaçayı,yeşil çay gibi bitki çayları içme.Ben zayıflamak için yaklaşık 1 sene 9 hayat çayı içtim ve hamile kalamadım,bu çayı bıraktım ve incir+havuç kürü yaptım Allah'ın izniyle hamile kalabildim.
Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaAllah.
aynen cnm iyi ki gitmişim,bu arada sen nasılsın?gebelik nasıl gidiyo:))))
slm cnm,senin şu bilgilerine ihtiyacım var,sanırım dün ovulasyon günümdü,adetimin tam ortası birde akışkan sıvı geliyor,sıvının gelmesi ovulasyon günü olarakmı biliniyo?yoksa ovulasyon bitti diyemi cnm....
canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.
slm cnm,senin şu bilgilerine ihtiyacım var,sanırım dün ovulasyon günümdü,adetimin tam ortası birde akışkan sıvı geliyor,sıvının gelmesi ovulasyon günü olarakmı biliniyo?yoksa ovulasyon bitti diyemi cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?