Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Eltimde hamile beraber hamile kalmisiz kasim annesi olacaktik beraber
bana nasip olmadi
Icimde acayip umud ve endise var
biran once baslamak istiyorum calismalara
Allahim ne olur su aciz kulunun yuzunu guldur saglikli sihatli hayirli evlat nasip et aminnn

canlarım nasılsınız
hep aklımdasınız rabbim hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmayı nasibetsin
ben de önümüzdeki hafta kalp atışları için gitcem
inşallah rabbimin izniyle bi sıkıntı olmaz
bu arada ben dr.a sormayı unutmuştun gidince; sadece folikasid içiyorum daha önce düşüğüm olduğunu da söyledim hiç bi ilaç al demedi yani coraspin falan..
ben de iki gündür içiyorum sorun olmaz inşallah

canım smear testi hiç acıtmıyor rahat ol ama yara yaktırma hakkında bi bilgim yok
ben bilincli kotuluk yapan herkesi Allah'a havale ediyorum,en iyisi
aynen öyle...
canı yanan sabretsin, can yakan yanacağı günü beklesin. hadisti sanırım...

Zarari xok hatta progestan bile kullan cnmm siki siki tutunur mercimegin

selam canlarrr nasılsınızzz bakemm tepeler ewpat ayy güzel haberi olan varmı adett olan ben daha olamadım dün kahverengimsi sarımsı bi akıntı geldi ne sevindim bi bilsenizz kalpim pıt pıt attı geldi diye ama ne hikmetse bi anda kesildi sanırsam ben bu kadar heycan yapınca kaçtı gelecegi varsada kaçtı galiba çok üzüldüm bugün 39. gün yarın doktoru arayacam bakalım ne diyecek

gurbetguzeli nasıl oldun ağrın felan varmıı...

neslee bebek nasıl canım büyüyormu kerata ;-)

dimi ama tatlım inşallah öyle valla çatır çatır önce nesle sonra bizler..))))

git git cnm valla bekletme.ayyy banada aynısı olurdu ben düşükten sonra her ay test yapardım test yaptığım günde adet olurdum işe bak bnmde belirtiler hep olurdu..

eskişehirdesin güzel yer öğrenci kenti ama güzl bi yer,,, benim düşük konusunu konuşunca sıkılırlar diye konuşmuyorum hatta psikologa gittim doktor mümkünse tanıdığın hiç kimseyle bu konuyu konuşma dedi ama benim içimi kemiriyor sürekli anlatasım geliordu bende burada rahatladım,,, kimse ağladığımı bilmez artık çünkü yanlarında ağlamıyorum konu açılınca değiştiriyorum gözlerim dolmasın diye nasip alan allah verirde deyipp geçiyorum.. burrda anlatmak dert paylaşmak çok güzel

evet önce neslee bi doğursun bize anlatır nasıl olduğunu ozaman hepimiz inşallah hamile olacaz ve heycanla bekleyecegiz,,,

bakalım yarın bi doktoru arayacam ne diyecek bekle biraz daha derse beklerim ama gel bakayım derse giderim ya bende bu kürtaj yüzünden doktora gidesim yok ve vajinal kontrol olmak istemiyorum onu düşününce kalbim hızlı hızlı çarpıyor allahım ne olur doktora gitmeden gelsin diyorum korkudan napcam bilmiyorum

evet canım çünkü yeni düşük yaptık ve daha herşey yeni aynı şeyleri paylaşıyoruz bu yüzden inşallahhh hamile kalıp önümuzdeki ay ocak annelerinde olup devam ederiz aralık anneleri topiğini kaçırdık burdaki hamile kalmak isteyen herkesin ocakta bebeklerini kucaklarına almak nasip olur inşallahhhhh

Selamlar,nasil oldun umarim daya iyi olmussundur. bir an önce baslayalim denemelere benim bu ay korunma sürecim bitiyor denemelere baslayacagim umarim cok bekletmez bebeklerimiz bizi bende isvicredeyim bu arada yaklasik 1.5 yil olacak dil kursuna gidiyorum.

cnm valla pek iyi olduğum söylenemez,adetim geçti 2 gün oldu,pek umutlanmak istemedim o yüzden sen sordun diye yazmamıştım,niye iyi deilsin diye sorucan bugun test yaptım öğlen tek çizgi, düşükten sonra adetlerim düzenliydi e tabi korunmayınca insan bekliyo 15 gün önce dr'a gittim tahlil ve ultrasonla bktı kist yok dedi,herşey normal dedi,nlamdım niye gecikti(

benim kurtajdan sonra esim bi ara kiziyordu,sonra iyi geldigini gorunce pes etti. o da nerdeyse herkesi bilir, herkesin dertlerini paylasirim,resmen esimle beraber uzulup beraber seviniyoruz burdaki arkadaslarima

o zmn eşine bizlerden çok slm cnm(gözü aydın)dersin, bnm eşimde sizleri biliyo,hep anlatırım, birbirimizi görmesekte sohpetler çok candan..

amin...cnm güzel dileklerin için, bnde dr'a gittim muayene olmak için bebek istiyoz dedim oda vermedi vitamin felan,bide esselacım testi ne zaman yaptın..

dur bakalım canımm bii hemen acele ediyorsun negatif diye korunmadıysan 40 gün bekleyecen test için sitenin birinde yazıyordu 40 gün adet olamadıysanız ve korunmadıysanız bi test yapın diye yazıyordu takma şimdiden daha ilk ayımız bi adet olalım başlarız sonra valla ben 2 3 kere korunmasız oldu ondada hiç umut etmedim benim zatn yumurtlama sorunum var hamile kalamam diye hiç telaşlanıp test yapasım bile yoktu sadece 1 kere yaptım oda röntgen çekinecm ne olur ne olmaz diye aramızda 1 haftalık süre var canım inşallah hamilesindir ama telaşlanma çünkü adetlerimiz düzensizleşecek buay korunmuş gibi düşünn kendini şimdiden strese sokma

cnm acele değilde mağlum bahar temizliğine başlıcam ondan bu acele,test aldım bugun yarın ilk idrarla yapıyım dedim,eczacı hemende yaparsan çıkar deyince dayanamadım,adet belirtisi olmadı bu ay sadece midem yanıyo,ekşiyo,kasıklar batıyo bide meme uçları tuhaflaştı cnm bnm düşükten sonra adetlerim düzenliydi gecikince ondan telaş yaptım....

:18:
Cnm cok sukur sancim yok
Kanama kesildi sariya döndü olemi oluyor kürtajdan sonra
Dr kanama iki hafta sürer demisti
Ilk iki dusuk ilacla dusuruldu o nedenle uzun kanama oldu
Ikincide 40 kusur gun surdu
Normal demi kanamanin kesilmesi

hımm anladım canım inşallah erkendirde test için bidahakine çıkar,, bendede adet belirtisi hiç olmadı canım ya ama bugün ilk defa hafif bi karın ağrısı gögüslerde hafif bi ağrı var bugünde pembe akıntı geldi az bişey sanırım benimki gelmeye çalışıyor ben stres yaptıkça kaçıyor anlamadım,,
bendede mide ekşimesi kürtajdan sonra 1 hafta devam etmişti şimdi yokk,, nese sen 40 gün dolana kadar test yapma bakalım ne olcak hayırlısı inşallah

iyi çok şükür rahim kendini hızlı toparlayacak heralde canım biran önce iyi olda tekrardan başlarsın çalışmalara..
evet benimde öyle olmuştu kanamam 2 gün kahverengi akıntı 2 gün sonra sarımsı gelmişti banada kanaman olur dedi ama olmadı doktora gittiğimdede rahim kendini çabuk toplamış ondan olmayabilir kanama dedi normal yani kesilmesi kontrole gitti mi sor doktoruna yinede bi sorun olmasın canım allah korusun.. hadii 40 gün müü nasıl dayandı bünyen ya okadar kanamaya canım yaa

cnm 1 2 gün daha beklicem diyorum,adet belirtisi adetime 10 gün kala başlardı bnde,bu ay farklı oldu adet belirtisi olmadı adetimde gecikinse,hayırlı artık cnm,ilk gebeliğim çok erken belli olmuştu,ondan bu telaş,evet cnm stres çok önmli biz kadınlar için,çok takıntılıyız...

canim hayirlisi neyse o olsun sizin icin..eger olur da bu ay olmazsa uzulme moral stres cok onemli,kasma kendini mumkun oldugunca kastikca zorlasir hamile kalmak cunku

canim kurtajdan sonra normal..benim 2 gun kanamam olmustu o kadar. sonra 15 gun sonra 3 gun suren bir kanamam geldi o da normal demisti doktor.

bekle canım bendede adet belirtileri hiç yoktu hatta minuskedi ye sormuştum oda belirti vermeden geldi demişti bugün hafif bi karın ve gögüs ağrısı oldu bakalım gelecek mi,, sen ondan meraklandınn erkenden öğrenince ilkini benim ilkini batımdan 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı benim 4 gün sonra çıkmıştı,, su takıntılar bi olmasa bi rahat bıraksak aslında bebişlerimiz hiç bekletmeden gelecekte iştee yapamıyoruzz yaa napalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…