- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.201
bende ilk bebeğimi 3 ay önce kaybettim 4 haftalıktı..rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah
kızlar şuan moralim bozuk yaa kayınpederim aradı biraz önce bendede hafif bi kırgınlık var vucüdümda grip oldum hala atlatamadım napıosun nasılsın ne diye sordu bende iyiyim birazcık kırgınlık var dedim ne dese beğenirsiniz sende nekadar çookk hastalanıyorsun dedi yaa moralim nasıl bozuldu napayım ben isteyerek hasta olmuyorumya dedim sonra haa hadi iyi bakalım görüşürüz dedi kapattı ççoookk sinirliyim şuann
ah cancağızım bozma moralini.senin fizyolojik ve psikolojik sorunlarını önce allah daha sonra biz anlarız.öyle kolaymıymış acaba düşükten sonra hemen toparlamak.insan vücudu nasıl bişeyse çocuk düşüp gidiyor görünüşte ama arkadan vücudun aylar sonra anca toparlryabiliyor.bağışıklığın düşüyor.ona büyüklüğünü göstererek yat dinlen kendini yorma demek düşerdi ama yapmamış boşver sen küçüklüğünü göster allah için sabret
canim hayirlisi neyse o olsun sizin icin..eger olur da bu ay olmazsa uzulme moral stres cok onemli,kasma kendini mumkun oldugunca kastikca zorlasir hamile kalmak cunku
kızlar şuan moralim bozuk yaa kayınpederim aradı biraz önce bendede hafif bi kırgınlık var vucüdümda grip oldum hala atlatamadım napıosun nasılsın ne diye sordu bende iyiyim birazcık kırgınlık var dedim ne dese beğenirsiniz sende nekadar çookk hastalanıyorsun dedi yaa moralim nasıl bozuldu napayım ben isteyerek hasta olmuyorumya dedim sonra haa hadi iyi bakalım görüşürüz dedi kapattı ççoookk sinirliyim şuann[/Q
geçmiş olsun...cnm bazen büyükler ters olabiliyor,huyu belki öledir,bizlerde bu aralar çok hassas oldumuz için,bazen olayları abartıyoruz,olsun sen yine üzülme..
bekle canım bendede adet belirtileri hiç yoktu hatta minuskedi ye sormuştum oda belirti vermeden geldi demişti bugün hafif bi karın ve gögüs ağrısı oldu bakalım gelecek mi,, sen ondan meraklandınn erkenden öğrenince ilkini benim ilkini batımdan 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı benim 4 gün sonra çıkmıştı,, su takıntılar bi olmasa bi rahat bıraksak aslında bebişlerimiz hiç bekletmeden gelecekte iştee yapamıyoruzz yaa napalımmm
ah cancağızım bozma moralini.senin fizyolojik ve psikolojik sorunlarını önce allah daha sonra biz anlarız.öyle kolaymıymış acaba düşükten sonra hemen toparlamak.insan vücudu nasıl bişeyse çocuk düşüp gidiyor görünüşte ama arkadan vücudun aylar sonra anca toparlryabiliyor.bağışıklığın düşüyor.ona büyüklüğünü göstererek yat dinlen kendini yorma demek düşerdi ama yapmamış boşver sen küçüklüğünü göster allah için sabret
kız mahtuana boşveerr bizim daha önemli işlerimiz var sen daha olmadın dimi.bendede yok anacım bişey.28.güne giriyorum ve dört gözle bekliyorum kontes hazretleri
geçmiş olsun...cnm bazen büyükler ters olabiliyor .!.:belki belirti vermeden gelir adet,evt cnm ilkinden dolayı meraklandım,cnm ben bu ay çok rahattım gerçekten,hatta kafamı dağıtmak için temizlik yapıyım dedim,çok büyük bi evimiz var anca yaparım,sonrada yazın tadını çıkarırım dedim,tam bunları demişken bu ayda böle oldu...
aman benim kayınpeder biraz değişik biri llap diye lafı söylüyor hiç düşünmeden oyüzden canım bugünle alakalı değil alınganlıgım herzaman yapıyor ama ben hep ses etmiyorum büyük diyede bugün bu denilmezki yaa hasta oluyorumda sanki yükmü var ona hadi dediği okadar patavatsızlığa ses etmedim ama buna çok alındım hastalık bu kime gelecegi belli olmazz pufff puff dert bitmiyorkii cancazım,,
belkide öyle gelir çogu kişi belirti vermedi yazmış biraz araştırdımda benimde hiç halim yok ya çok cabuk yoruluyorum genel temizliği nasıl yapcam onu düşünüyorum aman sakın ağır ne kaldırma annem kürtajdan sonra rahim daha kendini yeni yenilediği için ağır kaldırma diyor
iyi çok şükür rahim kendini hızlı toparlayacak heralde canım biran önce iyi olda tekrardan başlarsın çalışmalara..
evet benimde öyle olmuştu kanamam 2 gün kahverengi akıntı 2 gün sonra sarımsı gelmişti banada kanaman olur dedi ama olmadı doktora gittiğimdede rahim kendini çabuk toplamış ondan olmayabilir kanama dedi normal yani kesilmesi kontrole gitti mi sor doktoruna yinede bi sorun olmasın canım allah korusun.. hadii 40 gün müü nasıl dayandı bünyen ya okadar kanamaya canım yaa
aynen öyle valla bu stresi yaşayan bilir bedenim yorgun ben 5 yıldır hiç grip geçirmiyordum hatta evde herkes hasta olur ben grip olmazdım eşim bile her kış hasta olur bana bişe olmazdı bu sefer oldu bağışıklık düştü yürümeye mecalim kalmıyor bazen ama işte bazıları anlamıyor ammaann sinirimi bozdu durup dururken zaten kürtaj olacam eşime nasıl diye sormuyorda ne kadar para verecen diye soruyor para cebinden çıkacakmış gibi eşim sen sağlıklı olda isterse milyarları istesinler veririm diyo ona ne oluyorsa hastaneye çok gittim ya oğluma masraf çıkarıyor diye heralde ammaannn işte kayınpederim sanki kaynana gibi yawww
evet yaa demii canım bizim işlerimiz varrr daha yokk kız olamadım daha nerdee benim yarın gözümüz aydın 40. gün olacak ama ben yarın arayacam doktoru soracm anacım ben dört göz dört ayak dört el bekliyorum şuan gelmesini
aman benim kayınpeder biraz değişik biri llap diye lafı söylüyor hiç düşünmeden oyüzden canım bugünle alakalı değil alınganlıgım herzaman yapıyor ama ben hep ses etmiyorum büyük diyede bugün bu denilmezki yaa hasta oluyorumda sanki yükmü var ona hadi dediği okadar patavatsızlığa ses etmedim ama buna çok alındım hastalık bu kime gelecegi belli olmazz pufff puff dert bitmiyorkii cancazım,,
belkide öyle gelir çogu kişi belirti vermedi yazmış biraz araştırdımda benimde hiç halim yok ya çok cabuk yoruluyorum genel temizliği nasıl yapcam onu düşünüyorum aman sakın ağır ne kaldırma annem kürtajdan sonra rahim daha kendini yeni yenilediği için ağır kaldırma diyor
anladım cnm...ama emin ol ki böyle kalp kırıcı,boş boğazlı aile yakınları hepimizde var bnde 1 değil çok var,arada eşler kalıyo tabi,hiç bilmezler ağızlardan laf çıkarken acaba kırıcı oldukmu?diye nerde güzelim nerde,evet cnm ne olur ne olmaz dikkat etmemiz lazım,bnde havalar ısınmışken başlayım diyom sende biraz kendini toparla başlarsın ufaktan temizliğe cnm...
kızlar şuan moralim bozuk yaa kayınpederim aradı biraz önce bendede hafif bi kırgınlık var vucüdümda grip oldum hala atlatamadım napıosun nasılsın ne diye sordu bende iyiyim birazcık kırgınlık var dedim ne dese beğenirsiniz sende nekadar çookk hastalanıyorsun dedi yaa moralim nasıl bozuldu napayım ben isteyerek hasta olmuyorumya dedim sonra haa hadi iyi bakalım görüşürüz dedi kapattı ççoookk sinirliyim şuann
Cnm sali gidicem insAllah hersey yolundAdir
40 gun kan gormekten gina gelmisti inan ne zaman temizlenicem
Diye bekluyordum pidikolojim bozuldu resmen
Kasim annelerin hopefer de kaynetmis bebegini
Malesef 4. Kaybini verfi kasim anneleri
Mahtuana neeslem sagolun sorumu cevapladiniz
Cnm sali gidicem insAllah hersey yolundAdir
40 gun kan gormekten gina gelmisti inan ne zaman temizlenicem
Diye bekluyordum pidikolojim bozuldu resmen
Kasim annelerin hopefer de kaynetmis bebeğini
Malesef 4. Kaybini verfi kasim anneleri
Mahtuana neeslem sagolun sorumu cevapladiniz
ayy gerçektenmi sen ben diğer 2kişi kim.demek burda bulaşaktık hee..nasibe bak...rabbim o tadı verdi sonra geri aldı.gurbet güzeli bu 4 kişinin ismini listeden çıkardınmıah gidi ah
Puffy de rahatsizlanmiscanim sen saol.
yaa gormedim ben onu( dur okuyayim (( evet ya 4 kaybimiz oldu filizcigim de kanama gecirdi dinleniyor,insallah atlatacak bitmis kanamasi,korkuyorum her sabah actigimda resmen kotu haber var mi diye. can yoldasi gibi oluyor insan ayni yolda
ayy gerçektenmi sen ben diğer 2kişi kim.demek burda bulaşaktık hee..nasibe bak...rabbim o tadı verdi sonra geri aldı.gurbet güzeli bu 4 kişinin ismini listeden çıkardınmıah gidi ah
Puffy de rahatsizlanmis
Filizden haberim var insAllah yollarina devam ederler
Sen ben 34moni54 hopefer
InsAllah bidaha olmaz filize devr ettim topigi
Isimlerimiz listede duruyor seninkini sildimmi hatirlamiyorum
Ohhh cinseyete bile basladilar ne kadar aci yaa
Neslemle aramizda bir gun vardi
Su kadarlik olacakti diye takvimden takip ediyorum
Dun ikinci kaybimla hamile olan arkadasi gordum 5 mayis dogum tarihi dedi
Icim gitti bnm de 5 mayisti
Kadere bak ilk ta ablamla bir ay vardi
Ikinci kayipta kuzenim arkadaslarim cogu maxista dogum yapacak
Ucuncude eltim ayni gundeydi hemen hemen
Dunya boyle imtihan dunyasi
Ama icimde oyle kiprtilar varki sonuclar ciksada
Biran once basladam calismalara diyorum
Allahim verecek inaniyorum hepimize insAllah
aa kizlar grip dedinizde bende dusugumden beri 8 ay oldu nerdeyse her ay yumurtlamadan sonra hep bi hafif bogaz agrisi ve grip hali oluyor 1 hafta boyunca. ben kendimi bildim bileli hic hasta olmam anca ayda yilda bi kere. kesinlikle bagisiklik sistemlerimiz zayiflayabiliyor dusukten sonra aman dikkatli olmak gerekli
Bizim ustumuzde herkesin gozuinan bende çok merak ediyorum sonuçlarını.inşallah bişey çıkmaz ama çıkarsada hazırlıklı ol olurmu.sonuçta herşeyin bi tedavisi var artık.sonuçta çocuğunun olabildiğini biliyosun bunu bilmen bile okadar güzelki.ama bişey diyeyimmi bazı insanların yıldızı düşük olurmuş acaba çokmu nazar alıyosun.neyse yarın alacaktın heralde rabbim yardımcın olsun.diğer 2arkadaş bu topiğe geldimi
Bizim ustumuzde herkesin gozu
15 yildir esim burada
Sanki burada yetismis gibi
Büro actik seyahat muhasebe hukuk danismalik ...vs
Bu tur isler zordur burda esimle bnm guzel giden evliligimiz var cok sulur
Cok nazar deger bize basimiza gelmeyen kalmadi
Inan bunada sukur biz Allaha dayandik olacak elbet
Sabretmedinide biliriz
Yok cnm hopefer e cagirdim moniye msj atamadim
Cepten zor oluyor
Iste bole yarin drdan cikinca yazarim cnm drla gecen konusmaxi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?