Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

29.güne giricem ama bizim kırmızı yooook piyasada.nenazlı çıktı bizimki.bigelsin bende önümüzdeki hafta onu almıycam 9 ay bi iletişimimiz olmayacak.hiç gelmek için sırnaşmasın önümüzdeki ay irtibatı kesicem kendisiyle.neyse bi gelsinde kontes

Şifalı bitkiler uzmanı olan Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler olarak; maydanoz, papatya, civanperçemi, kimyon, nane, nergis, rezene, safran, havuç tohumu, anason, karabaş otu, misk gibi bitkilerinden hazırlanacak adet söktürücü çayları önermektedir.

ben ilk temmuz 2013 annelerindeydim..kasim 2013 kadar yazmamistim onlara ama bebegi kaybedince de hic acip bakmadim, bir kere gobeklerinin resmini koyduklari topige gireyim dedim ilk fotografta kotu olup kapatmistim.

Moni'yi baska bir dusuk topiginde gordum ben sanki...

kızlar merhaba
geçen ay sonu çok yoğun geçti sonrasında izindeydim o yüzden kk dan ayrı kaldım :26:
beni merak etmişsiniz düşünmüşsünüz sağolun şekerler sağlığım sıhhatim yerinde çok şükür
bugün geçmişi okuyunca hem çok sevindim hem çok üzüldüm
gurbetgüzeli canım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden,senin inancın sayesinde çarçabuk üstesinden geleceğini biliyorum.bizler maalesef kötü deneyimler yaşadıkça güçleniyoruz.bu bizim sınavımız
allah yavrularını sana bağışlasın ve inşallah yeniden bir bebek sahibi olmanı nasip etsin
kızın çok istiyormuş ya onda kendimi gördüm,benim annem arka arkaya 2 düşük yaptı.belki benim üzüldüğüm kadar bu duruma üzülmemiştir.
hatta sen üzülüyosun diye ben sana üzülüyorum derdi.annemin kanaması olurdu,sabah kalktığımda evde bulamazdım hastaneden arardı beni ağlardım.ama neyse ki sonra bi tosun paşamız oldu şimdi 14 yaşında
sen de kızına bi kardeş vericeksin inşallah.seni üzgün görmesin daha çok üzülür.
ayrıca şunu söyleyeyim ki ben bidaha düşük yaparsam kesinlikle korunmicam
hiçbişey kısmetin önüne geçmiyor.1 adet yeterli.sen de en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah canım benimmm

kızz canım seni de çook çok teprik ediyorum bebişimm
allah sağlıkla tamamına erdirsin bu defa yüzünüz gülsün
vee hepimizin inşallah tabisii dee
bu arada kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın tatlım?ben bu ay çok çalıştım ama içime bu ay da olmayacakmş gibi doğuyo.
derslerimi aksatmadım karne güzel gelir inşallah da şenleniriz

canim valla ben de 1 adet bekledim..gerci bana doktorlarim da yeterli demisti. kayinvalidem cok karisti ama ben ve esim boyle istedik. cunku korunup beklesem daha kotu olacagimi hissetmistim. senin ve esinin gonlunden ne gecerse oyle...

şekercim nasılsın bu bebecikler canımıza okuyup gidiyolar
benim de heryerim dökülüyo
zaten miskin bi yapım var şimdi elim kolum kalkmıyo
ama çok şükür ne zamandır grip olmadım
sanırım günde yediğim 2 kivi işe yarıyo
canım sen adetini mi bekliyorsun eğer öyleyse ilaca başvurmadan en iyisi bitkilerle bu olayı çözmek bence

tatlım coraspin iç hatta düşük olan olmayan bayan erkek herkese tavsiye ediliyor
kanın sulanması için birebirmiş geçen doktorum programnda duydum
ayrıca ben de ilk düşükten sonra doktora sormadan coraspin başlamıştım
sonra hamile kalınca doktorum da verdi.hiçbi zararı yok
senin doktorun neden vermediki acaba,yerinde olsam içerim
günde 1 tane hep aynı saatlerde almaya çalış canım benim

kızz ben geçen hafta eskişehire gittim gezmeyeee
bileydim gelirdim odunpazarına gittik kentparka gittik çibörek yedik vay anam vayyy

nerdesin kızzzz,merakta bıraktın bizi,bayadır yoktun,iyi olduna sevindim cnm tekrar hoş geldin....
hoş bulduk canım sorma ya çok yoğundu işler bakıp çıkıyodum hatta bazen bakamıyodum girip çıkyodum
aklım hep burda tabi
gezdim tozdum biraz eskişehirin plajında güneşlendim
canim valla ben de 1 adet bekledim..gerci bana doktorlarim da yeterli demisti. kayinvalidem cok karisti ama ben ve esim boyle istedik. cunku korunup beklesem daha kotu olacagimi hissetmistim. senin ve esinin gonlunden ne gecerse oyle...

benim de k.validem kesin karışır,2. düşüğümü kimse bilmediği için şu an benden haber bekliyodur muhtemelen
çünkü ilk düşükten 7 ay geçti belki de olmuyo diyodur.
zaten bu eşlerin vereceği bi karar başkalarına noluyo anlamış diilim
doktor bile bi yere kadar

Kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım.
geçtiğimiz perşembe ve cuma (11 ve 12 nisan) 2 çizgi de koyu çıktı.
şimdi kasıklarım hala ağrıyo,çok mu üşüttüm yoksa gıdaklamaya devam mı ediyorum acaba
geçen ay bat a kadar sancım oldu yine hamile olabilirim dedim ve adet oldum hem de erken oldum
2 aydır bikaç gün erken adet görüyorum zaten :111:

ben ovulasyon testiyle hamile kaldim canim darisi basina insallah

merhaba kızlar hepiniz iyisiniz inşallah ,
gurbetgüzeli daha iyisin inş canım
minik kelebek hakkaten merak ettik seni iyi etmişsin gezmişsin :)
neslecim kendine çok dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz buaradan cinsiyetini söyleyeceğin günleri adını koyacağımız günleri:)
mahtuana tepeler kızlar sters yapmayın kırmızılar gelecek ben hiç düşünmemiştim hem biraz geç olssa da bence gayet normal sonuçta tüm düzeni değişiyo insanın mesela benm 5-6 gün sürerdi ve miktarı az olurdu bu adetim çok kanamalı oldubugün 8. gün yeni yeni azalmaya başladı yani düzeni değişiyo insanın o yüzden gecikmesi de normal olabilir

evet cnm hemde ne vay,gezdin tozdun oh,ah en başından hbrim olsaydı seve seve beklerdim,bizde odunpazarındayız her yanımız park,güzeldir buralar eee çiğ böreğide meşhurdur,oh afiyet olsun...

cnm bnmde son 3 aydır seninki gibi çok ağrılı geçmeye başladı,hep gebelik testi ve sonu hüsran,inşallah tutturmuşundur,bnmde adetim geçti 4 gün oldu napsam ki...

essela rabbim inşallah tekrardan acı yaşatmadan bebeğini kucağına almanı nasip eder kalp atışlarını duyuncca burdada paylaş emi inşallah o minik kalbinin pıt pıtlarını duyarsın,,,
amin canım inşallah
tabi ki paylaşırım, bi aksilik bi sorun olmasın da bazen çok korkuyorum
allahım sana emanet diyip ferahlamaya çalışıyorum

amin...cnm güzel dileklerin için, bnde dr'a gittim muayene olmak için bebek istiyoz dedim oda vermedi vitamin felan,bide esselacım testi ne zaman yaptın..
gebelik testini günüm geçmeden hiç yapmayı düşünmüyordum
zaten o ay iyice saldım folik asidi bıraktım pek düşünmeyerek geçti açıkçası
sonra batımdan 1 2 gün önce kahverengi leke geldi ertesi gün kesildi ve ilk o akşam test yaptım canım

yaa biliyorum çok zor ama, gerçekten biraz aklımızdan çıkarınca ya da daha rahat düşünmeye başlayınca hormanlar özgürleşiyor sanki
inşallah sırayla gelcek güzel haberlerimiz...

canım yaa ne sinir bozucu dimi!
benim kayınpederimin de buna benzer bi düşüncesiz lafı olmuştu üzülmedim mi üzüldüm ama hiiiçç önemli değil boşver yaşlı insanlar bazen düşünmeden kırıcı olabiliyor...
hepimizin çevresinde zaman zaman o tip düşüncesizlikler oluyo maalesef...

yaa sen nerelerdesin dicem bakımki bi ucun eskişehirlerde çıktı
sağol canım benim inşallah inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah
hep aklımdasınız hep dualarımdasınız
3eylül krtj, aralıka kadar korunma, martın sonu oldu güzel haber geldi canım allahıma şükürler olsun
rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla versin.......(aminnn)
sen dersini aksatma kafanı da rahat tut bahar da geldi bir anda bebecikler de gelirler inşallah

başladım içiyorum canım 2 dr.da oralı olmadı pek
anacım pek rahatlar biz zorla şunu yap bunu et demelerini bekliyoruz
e yaşadığımızı biz biliyoruz dr.ların kafa da binbeşyüz
başladım tedbir amaçlı
allahım korusun...

muniskedicim çok sağol gelmedikçe insanda sıkılıyor.mahtuana nerdesin beklediğin misafir geldimi.bende belirtiler başladı ama yok anacım yok.29.güne girdik hayırlısıyla.

arkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…