- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.221
gurbetgüzeli sen kasım topiğini takip ediyormusun.ben düşükten sonra hiç girmedim.demekki alıştık desekte bilinçaltında hala duruyor.heralde psikolojik olarak giremiyorum.ordaki arkadaşlar şimdi bebeciklerine aldıkları şeyleri konuşuyorlardır.nebileyim işte....
Bizim ustumuzde herkesin gozu
15 yildir esim burada
Sanki burada yetismis gibi
Büro actik seyahat muhasebe hukuk danismalik ...vs
Bu tur isler zordur burda esimle bnm guzel giden evliligimiz var cok sulur
Cok nazar deger bize basimiza gelmeyen kalmadi
Inan bunada sukur biz Allaha dayandik olacak elbet
Sabretmedinide biliriz
Yok cnm hopefer e cagirdim moniye msj atamadim
Cepten zor oluyor
Iste bole yarin drdan cikinca yazarim cnm drla gecen konusmaxi
buarada profilini silmişin.kalpli bigöbiş vardı
kızlar merhaba
geçen ay sonu çok yoğun geçti sonrasında izindeydim o yüzden kk dan ayrı kaldım :26:
beni merak etmişsiniz düşünmüşsünüz sağolun şekerler sağlığım sıhhatim yerinde çok şükür
bugün geçmişi okuyunca hem çok sevindim hem çok üzüldüm
gurbetgüzeli canım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden,senin inancın sayesinde çarçabuk üstesinden geleceğini biliyorum.bizler maalesef kötü deneyimler yaşadıkça güçleniyoruz.bu bizim sınavımız
allah yavrularını sana bağışlasın ve inşallah yeniden bir bebek sahibi olmanı nasip etsin
kızın çok istiyormuş ya onda kendimi gördüm,benim annem arka arkaya 2 düşük yaptı.belki benim üzüldüğüm kadar bu duruma üzülmemiştir.
hatta sen üzülüyosun diye ben sana üzülüyorum derdi.annemin kanaması olurdu,sabah kalktığımda evde bulamazdım hastaneden arardı beni ağlardım.ama neyse ki sonra bi tosun paşamız oldu şimdi 14 yaşında
sen de kızına bi kardeş vericeksin inşallah.seni üzgün görmesin daha çok üzülür.
ayrıca şunu söyleyeyim ki ben bidaha düşük yaparsam kesinlikle korunmicam
hiçbişey kısmetin önüne geçmiyor.1 adet yeterli.sen de en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah canım benimmm
şekercim nasılsın bu bebecikler canımıza okuyup gidiyolaraa kizlar grip dedinizde bende dusugumden beri 8 ay oldu nerdeyse her ay yumurtlamadan sonra hep bi hafif bogaz agrisi ve grip hali oluyor 1 hafta boyunca. ben kendimi bildim bileli hic hasta olmam anca ayda yilda bi kere. kesinlikle bagisiklik sistemlerimiz zayiflayabiliyor dusukten sonra aman dikkatli olmak gerekli
canım sen adetini mi bekliyorsun eğer öyleyse ilaca başvurmadan en iyisi bitkilerle bu olayı çözmek bencebekle canım bendede adet belirtileri hiç yoktu hatta minuskedi ye sormuştum oda belirti vermeden geldi demişti bugün hafif bi karın ve gögüs ağrısı oldu bakalım gelecek mi,, sen ondan meraklandınn erkenden öğrenince ilkini benim ilkini batımdan 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı benim 4 gün sonra çıkmıştı,, su takıntılar bi olmasa bi rahat bıraksak aslında bebişlerimiz hiç bekletmeden gelecekte iştee yapamıyoruzz yaa napalımmm
tatlım coraspin iç hatta düşük olan olmayan bayan erkek herkese tavsiye ediliyorcanlarım nasılsınız
hep aklımdasınız rabbim hayırlısıyla bebişlerinize kavuşmayı nasibetsin
ben de önümüzdeki hafta kalp atışları için gitcem
inşallah rabbimin izniyle bi sıkıntı olmaz
bu arada ben dr.a sormayı unutmuştun gidince; sadece folikasid içiyorum daha önce düşüğüm olduğunu da söyledim hiç bi ilaç al demedi yani coraspin falan..
ben de iki gündür içiyorum sorun olmaz inşallah
canım smear testi hiç acıtmıyor rahat ol ama yara yaktırma hakkında bi bilgim yok
aynen öyle...
canı yanan sabretsin, can yakan yanacağı günü beklesin. hadisti sanırım...
tabi cnm içine atman daha kötü,ben ilk düşüğümde aman yarabbim bi sıkıntı bi sıkıntı kimseye anlatamıyorum,eşimin bi kuzeni var bnden oldukça küçük artık ona döktüm içimi rahatladım oh be dedim,evet bnde uzaklaştım derken yazınca dahada hatırlıyo oldum ondan bi süre yazmayım dedim cnm ben aslen İstanbulluyum fakat buraya gelin geldim Eskişehir e
hoş bulduk canım sorma ya çok yoğundu işler bakıp çıkıyodum hatta bazen bakamıyodum girip çıkyodumnerdesin kızzzz,merakta bıraktın bizi,bayadır yoktun,iyi olduna sevindim cnm tekrar hoş geldin....
canim valla ben de 1 adet bekledim..gerci bana doktorlarim da yeterli demisti. kayinvalidem cok karisti ama ben ve esim boyle istedik. cunku korunup beklesem daha kotu olacagimi hissetmistim. senin ve esinin gonlunden ne gecerse oyle...
Kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım.
geçtiğimiz perşembe ve cuma (11 ve 12 nisan) 2 çizgi de koyu çıktı.
şimdi kasıklarım hala ağrıyo,çok mu üşüttüm yoksa gıdaklamaya devam mı ediyorum acaba
geçen ay bat a kadar sancım oldu yine hamile olabilirim dedim ve adet oldum hem de erken oldum
2 aydır bikaç gün erken adet görüyorum zaten :111:
ben ovulasyon testiyle hamile kaldim canim darisi basina insallah
şekercim nasılsın bu bebecikler canımıza okuyup gidiyolar
benim de heryerim dökülüyo
zaten miskin bi yapım var şimdi elim kolum kalkmıyo
ama çok şükür ne zamandır grip olmadım
sanırım günde yediğim 2 kivi işe yarıyo
canım sen adetini mi bekliyorsun eğer öyleyse ilaca başvurmadan en iyisi bitkilerle bu olayı çözmek bence
tatlım coraspin iç hatta düşük olan olmayan bayan erkek herkese tavsiye ediliyor
kanın sulanması için birebirmiş geçen doktorum programnda duydum
ayrıca ben de ilk düşükten sonra doktora sormadan coraspin başlamıştım
sonra hamile kalınca doktorum da verdi.hiçbi zararı yok
senin doktorun neden vermediki acaba,yerinde olsam içerim
günde 1 tane hep aynı saatlerde almaya çalış canım benim
kızz ben geçen hafta eskişehire gittim gezmeyeee
bileydim gelirdimodunpazarına gittik kentparka gittik çibörek yedik vay anam vayyy
Kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım.
geçtiğimiz perşembe ve cuma (11 ve 12 nisan) 2 çizgi de koyu çıktı.
şimdi kasıklarım hala ağrıyo,çok mu üşüttüm yoksa gıdaklamaya devam mı ediyorum acaba
geçen ay bat a kadar sancım oldu yine hamile olabilirim dedim ve adet oldum hem de erken oldum
2 aydır bikaç gün erken adet görüyorum zaten :111:
amin canım inşallahessela rabbim inşallah tekrardan acı yaşatmadan bebeğini kucağına almanı nasip eder kalp atışlarını duyuncca burdada paylaş emi inşallah o minik kalbinin pıt pıtlarını duyarsın,,,
gebelik testini günüm geçmeden hiç yapmayı düşünmüyordumamin...cnm güzel dileklerin için, bnde dr'a gittim muayene olmak için bebek istiyoz dedim oda vermedi vitamin felan,bide esselacım testi ne zaman yaptın..
canım yaa ne sinir bozucu dimi!kızlar şuan moralim bozuk yaa kayınpederim aradı biraz önce bendede hafif bi kırgınlık var vucüdümda grip oldum hala atlatamadım napıosun nasılsın ne diye sordu bende iyiyim birazcık kırgınlık var dedim ne dese beğenirsiniz sende nekadar çookk hastalanıyorsun dedi yaa moralim nasıl bozuldu napayım ben isteyerek hasta olmuyorumya dedim sonra haa hadi iyi bakalım görüşürüz dedi kapattı ççoookk sinirliyim şuann
yaa sen nerelerdesin dicem bakımki bi ucun eskişehirlerde çıktıkızz canım seni de çook çok teprik ediyorum bebişimm
allah sağlıkla tamamına erdirsin bu defa yüzünüz gülsün
vee hepimizin inşallah tabisii dee
bu arada kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın tatlım?ben bu ay çok çalıştım ama içime bu ay da olmayacakmş gibi doğuyo.
derslerimi aksatmadım karne güzel gelir inşallah da şenleniriz
başladım içiyorum canım 2 dr.da oralı olmadı pektatlım coraspin iç hatta düşük olan olmayan bayan erkek herkese tavsiye ediliyor
kanın sulanması için birebirmiş geçen doktorum programnda duydum
ayrıca ben de ilk düşükten sonra doktora sormadan coraspin başlamıştım
sonra hamile kalınca doktorum da verdi.hiçbi zararı yok
senin doktorun neden vermediki acaba,yerinde olsam içerim
günde 1 tane hep aynı saatlerde almaya çalış canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?