Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cnm seni tebrik etmismiydim bn
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin gulum

arkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)

insallahhh :) ben kasim essela aralik siz ocak :) ne guzel olur,Allahim nasip eder insallah.

biz bir kac isim uzerinde tartisiyoruz, bir kac olasilik var. kayinvalide cok karisiyor, benim annem hic karismaz canim :)

merhaba canım bırakır mıyım hepinizi doğurtmadan çok şükür buralardayım şimdilik
kedi gibiyim dışarlarda gezip evime geri dönüyorum
evet cnm hemde ne vay,gezdin tozdun oh,ah en başından hbrim olsaydı seve seve beklerdim,bizde odunpazarındayız her yanımız park,güzeldir buralar eee çiğ böreğide meşhurdur,oh afiyet olsun...
hava da çok güzeldi şansıma kız ama çi böreğin içinden soğan suyu fışkırdı normalde de böyle mi yoksa yapan yer mi becerememiş acaba
cnm bnmde son 3 aydır seninki gibi çok ağrılı geçmeye başladı,hep gebelik testi ve sonu hüsran,inşallah tutturmuşundur,bnmde adetim geçti 4 gün oldu napsam ki...
geçen ay nerdeyse kesin hamileyim dedirticek belirtiler oldu ama fıssss havamı aldım
sen idrar testi yaptın mı?negatif mi?öyleyse biraz daha bekle geç döllenmiştir belki
ben 14. gün yumurtladım sanıyodum ama ovulasyon testinde pozitifi 16 ve 17 günler gördüm
demekki 18. gün falan yumurtladım
yani bizim sandığımız gibi olmuyo bazen,haftaya test yapçam
2 tane erken gebelik testi,10 tane normal gebelik testi aldım sözde erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra belli oluyomuş

yok cnm ya 2 gün falan gezdik istanbula döndük hava bozunca
sen 2 doktorda mı takip oluyosun şimdi?prof.a falan gidiyomusun

arkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)
merhaba canım,eğer bu ay kısmet olur da hamile kalırsam 1 ocakta doğuruyorum inşallah
topluca gidelim allah nasip etsin de topiği de açalım
gerçi ben açmam artık sonu hüsran oldu başkalarına devrediyorum sonra
Patoloji sonuclari temiz cikmis cok sukur

gözün aydın canım
patoloji çok net sonuç veren bişey değilmiş,sadece düşük mü yoksa myom mu onu tespit ediyo demişti doktorum
kromozom analizine gönderdiniz mi parçayı?önemli olan oymuş aslında
bi de eğer imkanın varsa sen de pıhtılaşma faktörlerine baktır bence

Ay ay kimler gelmis kimler gelmis

Gozumuz yollarda kaldi guzelim nerelerdesin sen yahuu ozlettin kendini

Seni gormeyeli pek bi degisiklik yok bizim topikte, benim bugun 13. gunum yaa bu cumartesiye kadar yumurtlamam gerekiyor cunku 1 haftaligina konferansa gidicem sehir disina benim kocis burda kalicak

Calismalara bitirip oyle gitmem gerekiyor yaa keske bugun yarin yumurtlasam. Sen naptin kuzucum bu ay insallah tutucak

inşallah yolundadır biran önce başlarız artık batları hesaplamaya inşallah fazla vakit geçirmeden hamiş kalacağızzz çok fena 40 gün allah yokluğunuda vermesin ama 40 günde uzun sürmesin insan yorgun düşer,,

tanımıyorum ama hepsine geçmiş olsunn ekim annelerindeydim ben ve orda çokk kayıp verilmişti malesef
sen sağol canım benimm..

kızlaaaarrrrr dün 40. günnn veee bennn adettt oldummm allah ıma şükürler olsunn insann bi adeti bukadar mı özler yaa o kırmızıyı görmek beni ilkkez bukadar mutlu etti asıl maraton şimdi başlıyor..
doktoru arayayım gelmedi dedim bi wc ye gidip geleyim dedim aaa ne göreyim geliyorr okadar sevindim ki anlatamam doktoru aramama gerek kalmadı biraz az geliyor normalden daha az inşallh bi sorun olmamıştır bakalım yarın da az devam ederse ararım doktoru sorarım

bugün incir kürüne başlayacağım bakalım hadi hayırlısı olsun,,
hadi kızlar sıra sizde sizinkide fazla uzamadan gelir inşallah

inşallah hamile kalmışsındır canım sen başlat bizde arkandan gelelimm

benim dün geldi ama normalden az geldi canım bilmiyorum neden böyle oldu ama hormonlar hakketen nezaman normale dönerse ozaman geliyor demekki ister istemez stres oluyor 40. gün geldi şükür hemen annemi aradım geldi diye az geliyor ama çok karnım ağrıyor

muniskedicim çok sağol gelmedikçe insanda sıkılıyor.mahtuana nerdesin beklediğin misafir geldimi.bende belirtiler başladı ama yok anacım yok.29.güne girdik hayırlısıyla.

bekle canım seninde gelecek evet karnın hafif hafif ağrıyorsa yolcu yolda demekki benim hafif karın ağrılarım başlamıştı

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.

yok cnm ya 2 gün falan gezdik istanbula döndük hava bozunca
sen 2 doktorda mı takip oluyosun şimdi?prof.a falan gidiyomusun
miniğim ben ilk başta evime yakın olduğu için devlete gittim ordaki ilgiyi biliyosun gözlerim yaşardı
sonra haftasonu lekelenme olunca ve geçmeyince pazar günü özelde rasgele di Dr.a görünmüş oldum
ama ii bi dr.a başlayıp hep orda devam etmek istiyorum artık bakalım
methini duyduğum bi dr var ona randevu aldım 27sine. fiyatı bizim için biraz tuzlu ama bi gidicem sonra devam edip edemiceğime karar vercem
hayırlısı olur inşallah...

canım gözünaydın inşallah hiç bi sorunla karşılaşmazsınız

benim belli değil canım açıkçası şimdi düşünmeye de çekiniyorum
daha o kadar çok zaman var ki, allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sonra burda tartışırız isimleri

ayyyyyyy çok sevindim canım o nasıl bi rahatlamadır
hadi gelsin yumoş günleri

ağzından bal damlıyorrr şekerimm inşallah ocak topiginde oluruzz hep birlikte ümit fakirin ekmegiymiş bizde ümit edelim
ben erkek olursa başında muhammet olacak ikinci ismi kararsızım kızım olursada tuana olacak çokk eskiden beri çook severim bu ismi levent yükselin şarkısı varya tuana diye o şarkıyı ilk dinlemiştim yılı hatırlamıyorum ama küçüktüm ozaman tee ozaman ilk kızım olsun adını tuana koyacam diye....
peki sen düşündün mü

canım yeni gördum yazını çookkk şükür adet olunca hemen başlıyorsun demi çalışmalara

geçmiş olsun canım allah sabır versin
ben de kalp atışı durması sebebiyle krtj olmuştum
çok zor dayanması haklısın ama bunda da var bi hayır... allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın
inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşur yaşadığın bu sıkıntıları unutursun canım

çook geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın çok zor durum daha yeni o dönemleri biliriz burda herkes aynı şeyi yaşadı ama hamile kalan arkadaşlar var bu bi umut bizlere rabbim tekrardan sağlıklı bebekler nasip etsin üzülme tekrar o korkuları yaşayacağız çünkü bu durumu yaşayan bilir ben kürtaj olalı 41 gün oldu bugün dün adet oldum ondan bir gün önce gece kahverengi akıntı geldi o duyguyu yaşayan bilir bi anda ellerim buz gibi oldu çünkü hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra sürekli kahverengi akıntıyla boğuştum bi anda o anlar aklıma geldi o anı anlatamam sözlerle çünkü o durum içimizde beynin bi köşesinde duruyor nekadar zor anlar yaşamışım şuan farkındayım..
rabbim inşallah bidaha yaşatmaz bizlere... sana nekadarlık korunma verdi canım

ayyyyyyy çok sevindim canım o nasıl bi rahatlamadır
hadi gelsin yumoş günleri

sormaa canımm yaa nasıl rahatladım bi derin ohhh dedim çeşitli senaryordan sonra yok olamazsam yok rahimde yapışma olursa vs vs... çok şükür oldum darısı olamayanlar inşallah...
ayyy güldürdün evett gelsinnn yumoş günleri

canım doktorum işler güçler izin dönemi derken ayrı gayrı kaldık topikten
valla ben ovulasyon testi kullandım bu ay 11 ve 12 nisanda çift çizgi koyu çıktı
ben ne zaman yumurtladım şimdi acaba yaa sen bilir misin?çift çizginin sonrasında çatlıyo değil mi?
senin de bikaç güne yumurtlama olur bence kaçırmazsın sen de
olmadı kocayı da alıver yanına
inşallah hamile kalmışsındır canım sen başlat bizde arkandan gelelimm
gözün aydın şekerim valla ben de düşükten sonra ilk adet gördüğümde bi maytap ve havai fişeği eksik kalıyodu
kutlamalar başlasın :124:
adaçayı iç rahimi toparlıyormuş canım,incir ye o da yumurta yapsın bu ay bebek gelsin
haftaya 23 nisanda test yapçam eşime inşallah tanışma yıldönümü hediyesi olur
hem çoluk çocuk bayramı ya bi anlamı olur

çok geçmiş olsun arkadaşım maalesef ben de 2 defa yaşadım düşüğü
o boşluğu çok iyi biliyorum,2. düşükte de iyice büyüyen bir boşluk oldu soru işaretleri de cabası
inşallah bizler de mutlu sona bigün ulaşıcaz
evet devletteki ilgi şefkat anada babada yok bilirim
git canım fazla doktor göz çıkarmaz
belki ben de bi doktora daha takip olurum hele bi döl tutalım da

saolun arkadaşlar desteğiniz için. dediğiniz gibi bunu yaşayan bilir. Allah'ım hepimize sabır dayanma gücü ve yeni hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
benim patoloji sonucum temiz çıktı kan değerlerim iyiymiş. ilk yumurta döllenme zamanında bebeğin eşi tutunamamış falan dedi.
3 ay korunma verdi.
arkadaşlar bir de bana dediki kürtajın 30. gününe kadar adet görmezsen gel dedi. fakat herkes kürtajdan sonra ilk adetin 40-50 güne kadar olmaması normal diyor. acaba neden çağırdı?

kürtajdan 10 gün sonra gel diyor doktorlar genelde sonra muane edip parça ne kalmışmı diye bakıyorlarda 30. günü neden çağırdı bilemedim hiç

kürtajdan 10 gün sonra gel diyor doktorlar genelde sonra muane edip parça ne kalmışmı diye bakıyorlarda 30. günü neden çağırdı bilemedim hiç

Canım 10. günde çağırdı muayene oldum bişey sölemedi. 3 ay korun dedi. folik asite devam et dedi.
ve 30 gün adet olmazsan 31 gün gel dedi. ama kimseyi o zaman da çağırmamışlar hadi hayırlısı diyorum ve biliyorum ki 30 değil 40 ı da bulur benim adetim çünkü zaten normalde 35 - 40 günde adet olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…