- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.241
Cnm seni tebrik etmismiydim bnamin canım inşallah
tabi ki paylaşırım, bi aksilik bi sorun olmasın da bazen çok korkuyorum
allahım sana emanet diyip ferahlamaya çalışıyorum
gebelik testini günüm geçmeden hiç yapmayı düşünmüyordum
zaten o ay iyice saldım folik asidi bıraktım pek düşünmeyerek geçti açıkçası
sonra batımdan 1 2 gün önce kahverengi leke geldi ertesi gün kesildi ve ilk o akşam test yaptım canım
yaa biliyorum çok zor ama, gerçekten biraz aklımızdan çıkarınca ya da daha rahat düşünmeye başlayınca hormanlar özgürleşiyor sanki
inşallah sırayla gelcek güzel haberlerimiz...
canım yaa ne sinir bozucu dimi!
benim kayınpederimin de buna benzer bi düşüncesiz lafı olmuştu üzülmedim mi üzüldüm ama hiiiçç önemli değil boşver yaşlı insanlar bazen düşünmeden kırıcı olabiliyor...
hepimizin çevresinde zaman zaman o tip düşüncesizlikler oluyo maalesef...
yaa sen nerelerdesin dicem bakımki bi ucun eskişehirlerde çıktı
sağol canım benim inşallah inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah
hep aklımdasınız hep dualarımdasınız
3eylül krtj, aralıka kadar korunma, martın sonu oldu güzel haber geldi canım allahıma şükürler olsun
rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla versin.......(aminnn)
sen dersini aksatma kafanı da rahat tut bahar da geldi bir anda bebecikler de gelirler inşallah
başladım içiyorum canım 2 dr.da oralı olmadı pek
anacım pek rahatlar biz zorla şunu yap bunu et demelerini bekliyoruz
e yaşadığımızı biz biliyoruz dr.ların kafa da binbeşyüz
başladım tedbir amaçlı
allahım korusun...
Patoloji sonuclari temiz cikmis cok sukur
arkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)
merhaba canım bırakır mıyım hepinizi doğurtmadan çok şükür buralardayım şimdilikmerhaba kızlar hepiniz iyisiniz inşallah ,
gurbetgüzeli daha iyisin inş canım
minik kelebek hakkaten merak ettik seni iyi etmişsin gezmişsin :)
neslecim kendine çok dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz buaradan cinsiyetini söyleyeceğin günleri adını koyacağımız günleri:)
mahtuana tepeler kızlar sters yapmayın kırmızılar gelecek ben hiç düşünmemiştim hem biraz geç olssa da bence gayet normal sonuçta tüm düzeni değişiyo insanın mesela benm 5-6 gün sürerdi ve miktarı az olurdu bu adetim çok kanamalı oldubugün 8. gün yeni yeni azalmaya başladı yani düzeni değişiyo insanın o yüzden gecikmesi de normal olabilir
hava da çok güzeldi şansıma kız ama çi böreğin içinden soğan suyu fışkırdı normalde de böyle mi yoksa yapan yer mi becerememiş acabaevet cnm hemde ne vay,gezdin tozdun oh,ah en başından hbrim olsaydı seve seve beklerdim,bizde odunpazarındayız her yanımız park,güzeldir buralar eee çiğ böreğide meşhurdur,oh afiyet olsun...
geçen ay nerdeyse kesin hamileyim dedirticek belirtiler oldu ama fıssss havamı aldımcnm bnmde son 3 aydır seninki gibi çok ağrılı geçmeye başladı,hep gebelik testi ve sonu hüsran,inşallah tutturmuşundur,bnmde adetim geçti 4 gün oldu napsam ki...
yaa sen nerelerdesin dicem bakımki bi ucun eskişehirlerde çıktı
sağol canım benim inşallah inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah
hep aklımdasınız hep dualarımdasınız
3eylül krtj, aralıka kadar korunma, martın sonu oldu güzel haber geldi canım allahıma şükürler olsun
rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla versin.......(aminnn)
sen dersini aksatma kafanı da rahat tut bahar da geldi bir anda bebecikler de gelirler inşallah
başladım içiyorum canım 2 dr.da oralı olmadı pek
anacım pek rahatlar biz zorla şunu yap bunu et demelerini bekliyoruz
e yaşadığımızı biz biliyoruz dr.ların kafa da binbeşyüz
başladım tedbir amaçlı
allahım korusun...
merhaba canım,eğer bu ay kısmet olur da hamile kalırsam 1 ocakta doğuruyorum inşallaharkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)
merhaba canım bırakır mıyım hepinizi doğurtmadan çok şükür buralardayım şimdilik
kedi gibiyim dışarlarda gezip evime geri dönüyorum
hava da çok güzeldi şansıma kız ama çi böreğin içinden soğan suyu fışkırdı normalde de böyle mi yoksa yapan yer mi becerememiş acaba
Cnm sali gidicem insAllah hersey yolundAdir
40 gun kan gormekten gina gelmisti inan ne zaman temizlenicem
Diye bekluyordum pidikolojim bozuldu resmen
Kasim annelerin hopefer de kaynetmis bebegini
Malesef 4. Kaybini verfi kasim anneleri
Mahtuana neeslem sagolun sorumu cevapladiniz
Kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım.
geçtiğimiz perşembe ve cuma (11 ve 12 nisan) 2 çizgi de koyu çıktı.
şimdi kasıklarım hala ağrıyo,çok mu üşüttüm yoksa gıdaklamaya devam mı ediyorum acaba
geçen ay bat a kadar sancım oldu yine hamile olabilirim dedim ve adet oldum hem de erken oldum
2 aydır bikaç gün erken adet görüyorum zaten :111:
merhaba kızlar hepiniz iyisiniz inşallah ,
gurbetgüzeli daha iyisin inş canım
minik kelebek hakkaten merak ettik seni iyi etmişsin gezmişsin :)
neslecim kendine çok dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz buaradan cinsiyetini söyleyeceğin günleri adını koyacağımız günleri:)
mahtuana tepeler kızlar sters yapmayın kırmızılar gelecek ben hiç düşünmemiştim hem biraz geç olssa da bence gayet normal sonuçta tüm düzeni değişiyo insanın mesela benm 5-6 gün sürerdi ve miktarı az olurdu bu adetim çok kanamalı oldubugün 8. gün yeni yeni azalmaya başladı yani düzeni değişiyo insanın o yüzden gecikmesi de normal olabilir
muniskedicim çok sağol gelmedikçe insanda sıkılıyor.mahtuana nerdesin beklediğin misafir geldimi.bende belirtiler başladı ama yok anacım yok.29.güne girdik hayırlısıyla.
amin canım inşallah
tabi ki paylaşırım, bi aksilik bi sorun olmasın da bazen çok korkuyorum
allahım sana emanet diyip ferahlamaya çalışıyorum
canım yaa ne sinir bozucu dimi!
benim kayınpederimin de buna benzer bi düşüncesiz lafı olmuştu üzülmedim mi üzüldüm ama hiiiçç önemli değil boşver yaşlı insanlar bazen düşünmeden kırıcı olabiliyor...
hepimizin çevresinde zaman zaman o tip düşüncesizlikler oluyo maalesef...
allah a emanet olsun o istemezse bir tüy bile yerinden kımıldamaz o yüzden rabbim bebegini korusun inşallah,,,
evet canım sinir bozucu sinirlendimm ama dün öğrendimm oda grip olmuşş dedim demekki grip genç yaşlı çocuk ayırmıyormuş dedim allah ın adaleti hiçbirzaman sorgulanmaz
miniğim ben ilk başta evime yakın olduğu için devlete gittim ordaki ilgiyi biliyosun gözlerim yaşardıyok cnm ya 2 gün falan gezdik istanbula döndük hava bozunca
sen 2 doktorda mı takip oluyosun şimdi?prof.a falan gidiyomusun
canım gözünaydın inşallah hiç bi sorunla karşılaşmazsınızPatoloji sonuclari temiz cikmis cok sukur
benim belli değil canım açıkçası şimdi düşünmeye de çekiniyorumarkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)
kızlaaaarrrrr dün 40. günnn veee bennn adettt oldummmallah ıma şükürler olsunn insann bi adeti bukadar mı özler yaa o kırmızıyı görmek beni ilkkez bukadar mutlu etti asıl maraton şimdi başlıyor..
doktoru arayayım gelmedi dedim bi wc ye gidip geleyim dedim aaa ne göreyim geliyorr okadar sevindim ki anlatamam doktoru aramama gerek kalmadı biraz az geliyor normalden daha az inşallh bi sorun olmamıştır bakalım yarın da az devam ederse ararım doktoru sorarım
bugün incir kürüne başlayacağım bakalım hadi hayırlısı olsun,,
hadi kızlar sıra sizde sizinkide fazla uzamadan gelir inşallah
arkadaşlar bakarsınız hepimiz ocak topiğinde toplanır bütün kızlar toplandık yaparız.(ümid etmek negüzel).bebek olursa koyacağı ismi belli olan varmı:):):)
geçmiş olsun canım allah sabır versinMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.
ayyyyyyy çok sevindim canım o nasıl bi rahatlamadır
hadi gelsin yumoş günleri
canım doktorum işler güçler izin dönemi derken ayrı gayrı kaldık topiktenAy ay kimler gelmis kimler gelmis
Gozumuz yollarda kaldi guzelim nerelerdesin sen yahuu ozlettin kendini
Seni gormeyeli pek bi degisiklik yok bizim topikte, benim bugun 13. gunum yaa bu cumartesiye kadar yumurtlamam gerekiyor cunku 1 haftaligina konferansa gidicem sehir disina benim kocis burda kalicak
Calismalara bitirip oyle gitmem gerekiyor yaa keske bugun yarin yumurtlasam. Sen naptin kuzucum bu ay insallah tutucak
kızlaaaarrrrr dün 40. günnn veee bennn adettt oldummmallah ıma şükürler olsunn insann bi adeti bukadar mı özler yaa o kırmızıyı görmek beni ilkkez bukadar mutlu etti asıl maraton şimdi başlıyor..
doktoru arayayım gelmedi dedim bi wc ye gidip geleyim dedim aaa ne göreyim geliyorr okadar sevindim ki anlatamam doktoru aramama gerek kalmadı biraz az geliyor normalden daha az inşallh bi sorun olmamıştır bakalım yarın da az devam ederse ararım doktoru sorarım
bugün incir kürüne başlayacağım bakalım hadi hayırlısı olsun,,
hadi kızlar sıra sizde sizinkide fazla uzamadan gelir inşallah
gözün aydın şekerim valla ben de düşükten sonra ilk adet gördüğümde bi maytap ve havai fişeği eksik kalıyoduinşallah hamile kalmışsındır canım sen başlat bizde arkandan gelelimm
çok geçmiş olsun arkadaşım maalesef ben de 2 defa yaşadım düşüğüMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, 11 haftalık zannederek dr a gittiğimde bebeğim 8+3 te kalbi dyrmuş ve 1 nisan da birazı düştü kalanı da kürtajla aldılar. ilk gebeliğimdi. şuan boşlukta gibiyim. bir yanım hemen bebeğim olsun istiyor. bir yanım ise bir kez daha düşük yaşamaktan korkuyor ve çok üzülüyorum.
evet devletteki ilgi şefkat anada babada yok bilirimminiğim ben ilk başta evime yakın olduğu için devlete gittim ordaki ilgiyi biliyosun gözlerim yaşardı
sonra haftasonu lekelenme olunca ve geçmeyince pazar günü özelde rasgele di Dr.a görünmüş oldum
ama ii bi dr.a başlayıp hep orda devam etmek istiyorum artık bakalım
methini duyduğum bi dr var ona randevu aldım 27sine. fiyatı bizim için biraz tuzlu ama bi gidicem sonra devam edip edemiceğime karar vercem
hayırlısı olur inşallah...
gözün aydın şekerim valla ben de düşükten sonra ilk adet gördüğümde bi maytap ve havai fişeği eksik kalıyodu
kutlamalar başlasın :124:
adaçayı iç rahimi toparlıyormuş canım,incir ye o da yumurta yapsın bu ay bebek gelsin
haftaya 23 nisanda test yapçam eşime inşallah tanışma yıldönümü hediyesi olur
hem çoluk çocuk bayramı ya bi anlamı olur
sağol canım yaa sormaa valla kutlama oldu anneme kadar aradım geldiii diye oda hadi hayırlısı önümüzdeki ayda başka hayırlı haberler alalım inşallah dedi hayırlısı olsun,, valla çıkıp oynayacam demiştim oynadım karnım ve belim ağrısına rağmen.. çokk komiksin yaa havai fişek maytap atıyormuşuz geldishow başlasınn
adaçayı mıı hımm ozaman içeyim ben şimdi bir bardak hemencik toplansın yeni bebişe yer hazırlasın
ayyyy hadi inşlaaahhh haberini bekleyecezz 23 nisana kadar nekadar güzel olur ya tanışma günü öğrenilmesi,,,
çocuk bayramı kutlarsınızzz hem 23 nisanda haydi çocuklar sinemaya diye kampanya varya öğrnir bi sinemaya gidersin biz geldik ücretsizmiş çocuklara diye elindede testi götürürsün
biz eşimle 19 ocakta tanıştık 21 nisanda sevgili olmaya başladık
saolun arkadaşlar desteğiniz için. dediğiniz gibi bunu yaşayan bilir. Allah'ım hepimize sabır dayanma gücü ve yeni hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
benim patoloji sonucum temiz çıktı kan değerlerim iyiymiş. ilk yumurta döllenme zamanında bebeğin eşi tutunamamış falan dedi.
3 ay korunma verdi.
arkadaşlar bir de bana dediki kürtajın 30. gününe kadar adet görmezsen gel dedi. fakat herkes kürtajdan sonra ilk adetin 40-50 güne kadar olmaması normal diyor. acaba neden çağırdı?
kürtajdan 10 gün sonra gel diyor doktorlar genelde sonra muane edip parça ne kalmışmı diye bakıyorlarda 30. günü neden çağırdı bilemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?