Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnm bu belirtiler tam tamına yumurtlamana işaret,kaçırma bu fırsatlarıda değerlendirmeye bak sen))))

Bence de yumurtluyorsun bereketli zamanlarinnn kacirma derim

Canimmm cok saol! Dinliyorum sizi zaten! Cinsiyet tercihimiz yok bizim de, sadece merak ediyoruz iste :) reglini ne zaman bekliyorsun?

Canimmm cok saol! Dinliyorum sizi zaten! Cinsiyet tercihimiz yok bizim de, sadece merak ediyoruz iste :) reglini ne zaman bekliyorsun?

cnm bence pazartesiden sonra hayatına renk katmaya başla,güzel güzel hamile kıyafetleri giy,bebişin için hazırlık yap yelek ör,mini mini patikler yap,bilmiyosanda kolay şeylerden başla..
hem vakit geçer hemde güzel olur:))))
cnm biliyon ben kan tahliline gittiğim günün gecesi adet oldum tarih 20 nisan genelde 26 gün sürer buna göre 1 haftam var...

hu hu kızlar nerdesiniz ayol,bi gittiniz gelmiyonuz sıkılıyom walla,topikte var bi sıkıntı ama gelinde 2 dedikodu yapalım,bu topiğin en gezentisi oldum çıktım,

valla dön dolas ayni seyler yaaa gün sayiyorum zor gectigini soluyor bazilari tahim filmin ne edcez yaaa
Allahim kolaylik nasip etsin insAllah daha cok zaman var cokkkkk

valla dön dolas ayni seyler yaaa gün sayiyorum zor gectigini soluyor bazilari tahim filmin ne edcez yaaa
Allahim kolaylik nasip etsin insAllah daha cok zaman var cokkkkk

aynen cnm sana sonuna kadar katılıyorum,sen gün sayıyonda bizimde senden farkımız yok,bizde ne zaman gelcek diye bekliyoz aynı şey,sıkılmamak elde deil,nede olsa hepimizin ortak duyguları ve ortak yanları,bitsin bu bekleme walla çok sıkıcı olmaya başladı.

kızlar fesatlıktan deilde,siz küsmediniz dimi ne biliyim yazılarınızı okuyunca walla amacım aranızı bozmak deil,küsmeyin sakın olurmu:)))))

Canim o zaman normal gidiyorsa yumurtlaman gecti ama yumurtlama pek belirti vermedi diyorsun.... Bazen olur oyle. Akintini dikkatli takip et derim. Ben hep akintiyla anliyordum. Istersen sana ovulasyon testlerimden postalarim. Canim babamiz 6 ayliktan once cop bile alinip yapilmayacak demisti ama simdi biraz yumusadi bakalim... Ben orgu hic bilmem :) Turkiyeden annem ve arkadaslari dunden sonra ormeye baslamislar onlar yollarlar bana

senin dusuk olma ihtimalin cok dusuktu zaten cunku erken dollenme idi...ov'dan sonra 6. gun yerlesme kanaman olmustu ki bu demektir ki erken dollenme olmus...gec dollenmelerde sorun cikiyor daha cok...misal, ilk gebeligini kacinci gun ogrenmistin?

canim yazdigini gormemisim pardon...ilkini de erken ogrendim ben ya..benim yumurtlamamla alakali o sanirim erkenden ogreniyorum testlerle gebe oldugumu hatta bu sefer annemle kayinvalidem inanmadilar basta bana, kiz uzgun iste hayal kuruyor muamelesi yaptilar bana, bi kocam inandi o kadar.

geçen ay çok fazla belirtim vardı,akıntı gibi göğüslerde şişti ama bu ay hiç ama hiç yok belirti,cnm ovulasyon testi için çok saol :))keşke bu ay kullansaydım,bizim burda bi kaç yere sordum yok dediler bnde şaşırdım,olsaydı hemen alıcaktım bide çarşının göbeğinde bi eczaneye sormuştum,tavsiye edebileceğin bi marka olursa nettende alabilirim,taaaa oralardan zahmet olur yinede çok tşk ederim cnm..

canim rica ederim gercekten cok samimi soyluyorum postalayabilirim sana,elimde kaldi bir suru cunku.

Burdaki kizlardan okudugum kadariyla internetten gittigidiyor dan siparis etmis bir cogu, google'a gittigidiyor ovulasyon testi yaz cikiyor,site icinde de arama yapabilirsin.

Kızlar nasılsınız tatil olunca topik de biraz tatil oluyo herkes havayı güzel görüp güneşe çıkıyo normal olarak
Ben aysonu olduğu için işyerinde pek bakamadım yorum yapamadım anca yorumlarınızı beğenebildim
hepinize teşekkür ederim allah herkese nasip etsin güzel haberler almayı
çok sinirlerim bozuk eşime sinirlenip ağladım zırladım konuşmuyorum şimdi
kadınlar ne kadar fedakar erkekler ne kadar düşüncesiz oluyo bazen,of neyse iyice cinlerim tepeme çıktı
neslecim gözün aydın canım en riskli vakitleri geçirmiş bulunuyosun,darısı başımıza olsun inşallah
her doktor kontrolü bi aksiyon oluyo,ben şimdiden kabuslar görmeye başladım
yrn canım sen de bizi tamamen bırakma buralarda,eğer iyi gelecekse biraz zaman ver daha çoook küçücüksün zaten
gerçi istedikten sonra anne olmanın büyüğü küçüğü yok.ama en azından biyolojik olarak vaktin var canım
bizi habersiz bırakma,belki de bi süpriz yaparsın belli mi olur

tmm cnm ben bi bakıyım dediğin yerden alıyım,adetim geçene kadar elime geçer sanırım,yinede tşk ederim bide ovulasyonla şansımı denemek istiyorum))
cnm bu arada amerikadasın hiç yabancı aktörle karşılaşma fırsatın oldumu?buda bnm merakım hiç pop dinlemem genelde yabancı dinlerim ondan bu merakım(pitbull)çok severim:))))

canim biliyor musun en iyi erkek bile bizim gibi hissedemiyor...benim esim cok yardimci oldu bana butun ev islerini yapti falan cok iyiydi, bebegi oynarken gordu gozleri doldu aglamamak icin zor tuttu, biz babalar sizin gibi degiliz onu oynarken gorunce jeton dusuyor dedi. bu kadar iyi olmasina ragmen o bile beni aglatti 2-3 kere. biz de biraz hormonlardan asiri hassas ve korumaci oluyoruz..oluyor yani boyle seyler.

saol bu arada canim darisi basiniza insallah. rahatladik biraz bu randevudan sonra ilk 3 ay bitti diye, yarin sabah da ikili test var...artik bundan sonrasi da Allah'a emanet...bilirim o doktor kontrolleri oncesi nasil oluyor. omrumden omur gitti gene cuma gunu doktoru beklerken...

canim gene de uygun gelmezse sana fiyati falan dedigim gibi cekinme soyle bana lutfen...

valla gormedim canim onlar daha cok New York ve Los Angeles'de oluyorlar. New York'u gittim gordum ama unlu bir sahsiyetle karsilasamadim. Obama cok geldi bizim buraya herkesle fotograf cektirdi ben de o siralarda bulundugu yerin ordaydim ama kalabaliktan gidip de bir Obama goremedim NBA basketcileri falan da cok meshurlar burda, bizdeki futbol gibi burda da basketbol onemli.

cnm az önce baktım netten ovulasyon testlerine 26 test 2de gebelik testi yanında 26 lira kasetliymiş ondanmı alıyım,saol cnm bnm fiyatları iyi kargoda dahilmiş,hiç kullanmadım ondan sanada soruyum dedim,bu bahsettiğim kasetliye iyi dersen ondan alıyım )

bnm iş ortamında yabancı arkadaşlarım vardı,aramızda iyi bi diyalog vardı,iyi anlaşırdık merak ettiklerimi sorardım hemende cvbını alırdım,farklı bi ırk dinlerine bizden dahada bağlılar.
bi arkadaşım incil hediye etmişti halada saklarım:))Avrupa merakım bundan,genelde böle ortamlarda susmayı deilde konuşmayı tercih ederim o yüzden sordum))))

Canim evet o testler sanirim ama tabii ben yabanci bir marka kullandim ondan fikrim yok. Kullanici yorumlari fln varsa ordan incele bence, kesin kadinlar kulubunde de konu vardir . Evet yabancilar dinlerine cok baglilar ama laikler de. Birinin digerine engel olmadigini burda cok net goruyorsun. Bir de insana cok saygi var, deger var. memleketimi cok ozluyorum ama burdan sonra Turkiyedeki saygisizlik, kadinlari ezme, o itis kakis cok yoruyor beni her gittigimde. Hem herkesi cok ozluyorum hem de evladim burda yetisse daha rahat yetisir diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…