Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tmm cnm birazdan bakarım kullanan yorumlara,hay Allah bişey kullanacağım tuttu onuda tek yapamıyom,sağol cnm:)
bunda çok haklısın bizim ülkemiz bu konuda tek,kadına ve çocuğa nede başkasına ne saygı var nede sevgi(tvde izlediğim kadın cinayetleri tüylerimi ürpertiyo,en son bi kadın hemde 3 aylık hamile töre cinayetine kurban verilmiş((bitmiyor bu acılar ne yazıkki sonda bulmuyo,bu konuda eşim açısından çok şanslıyım o kadar anlayışlı bi kalbi varki:))ona sevgim kat kat artıyo bnmle üzülür bnmle beraber güler tek şansım o :))
sanırım siz temelli orda kalıcaksınız,bnde bi iki seneye gelirsiniz diye düşünmüştüm,kesinlikle orası bebeğin için daha iyi olucaktır,ara sıra ailenide görürsün cnm...

Ne olacak canim istedigini sor bildigimi cevaplarim :) es ve aileler acisindan sansliyiz cok sukur. Simdilik burdayiz, esim is bakiyor. 5 sene daha izin verdim ona, tecrube edin is acisindan sonra bakariz doneriz mi kaliriz mi dedim. Ilk 5 seneyi de oyle karar vermistik. 5 er 5 er karar veriyoruz yani :)) durumlara gore. Yazin kayinvalidem gelecek, ekimde insallah annem. Sonra gene kayinvalidem... Yaza dogru da ben giderim herhalde, oyle oyle idare ediyoruz.

iyi en azından yalnız kalmıcan nede olsa hamilesin,gelmeleri daha iii olur hem bebeğinde olur o zamana kadar,yardımcı olur büyükler.

iyi en azından yalnız kalmıcan nede olsa hamilesin,gelmeleri daha iii olur hem bebeğinde olur o zamana kadar,yardımcı olur büyükler.

evet simdilik yanlizim ve bu beni cok uzuyor ama sonrasinda insallah vize falan problemi cikmazsa annem gelecek doguma,insallah duzgun gitsin de her sey. yanliz basina hamilelik zor, her sey esime kaliyor.

evet simdilik yanlizim ve bu beni cok uzuyor ama sonrasinda insallah vize falan problemi cikmazsa annem gelecek doguma,insallah duzgun gitsin de her sey. yanliz basina hamilelik zor, her sey esime kaliyor.

hamilelik güzel olduğu kadar birazda zorlayıcı,azda olsa yaşadım eşler işe gidince mutlaka destek gerekiyor böyle zamanlarda,senide çok iiii anlıyom cnm,Allah yardımcın olsun...

kızlar fesatlıktan deilde,siz küsmediniz dimi ne biliyim yazılarınızı okuyunca walla amacım aranızı bozmak deil,küsmeyin sakın olurmu:)))))
Yok guzelimbn neesleme küsmem asla
Acia getirdi zaten
Yok canim ben kusmem gurbet ablama, alinmis o bana affetmistir umarim kotu bir niyetim olmadigini anlayarak

Kuzum kusmem ole bi karakterim yok sen acikladin eve gelince yazdin
Ist insan alingan oluyor az sey yasamadik
Ayni kaderi paylsinca insan ailesinden bile yakin hissediyor
Birbirine opt kusura bakma kuzum uzdum seni

Bu arada 30. Gun adet oldum cok sukur

Cnm esimin meslegi ne
Esim de isvicreye gelince 5 yil para biriktirip
Donecekti 15 yil oldu geleli
Bnm ailem burada esiminkiler trde
asla donmem diyor buradaki rahatliga alisti dabi :)

Anladim canim ablam, hassasiz hepimiz, haklisin. Bizi en iyi biz anlariz. Yarin doktordan sonra ilk buraya yazacagim :) adetine cok sevindim, duzene giriyor her sey, bir bakacaksin gecmiyor dedigin zaman nasil gecmis. Hem de hayirli haberlerle gecmis olacak ❤

Cnm esimin meslegi ne
Esim de isvicreye gelince 5 yil para biriktirip
Donecekti 15 yil oldu geleli
Bnm ailem burada esiminkiler trde
asla donmem diyor buradaki rahatliga alisti dabi :)

Canim esim kimya muhendisi. Burda 5 sene doktora ve arastirma gorevliligi yapti universitede. Haziranda doktorasi bitiyor, simdi burda is ariyor mulakatlara gidiyor, 5 sene daha var bana tecrube kazaniyim, para biriktirelim yoksa Istanbul'da yasayamayiz diyor. Ben de tamam dedim, bakalim is durumlari ne olacak, pztesi- sali bir yerden cevap bekliyor, bizim icin cok heyecanli gunlerdi. Bakalim bizimki de para biriktirecegim diye o kdr mi kalacak, zaman ne gosterir bilinmez.

yok yok gerçekten erkekler çok farklı yani
başkasına sinirleniyo benimle konuşmuyo ilginç yani
zaten stresliyim bi o eksik
cumartesi gününe odaklanmak istiyorum şu an onunla uğraşamam

gözün aydın canım gecikmedi çok şükür iyiye işaret bu da

kızlar hani şikayetimi yazmıltım da siz de yumurtlam demiştiniz ya ..forumda bir dr.a yazmıştım o da şöyle yazmış '' kasıklarınızdaki şişlik lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi) olabilir. Vakit geçirmeden doktorunuza başvurunuz.'' korktum biraz araştırınca :26:

canım, yazdıkların çok motive edici. çok saol.
senin bebişin neden kalbi durmuştu biliyormusun? bana dediki bebeğin eşi tutunamamış. 8,5 haftalıkken kalbi durmuş.
ben progestan kullanıyordum belki de o nedenle düşmedi bebiş.
şimdi sadece folik asit kullanıyorum başka bişey vermedi.
sizi hamile görünce çok mutlu oluyorum bizi de motive ediyorsunuz. şunu gönülden diliyorum ki çok sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inş...

canım, korkma hemen kötü şeyler düşünme. o sana cevap veren Dr sonuçta seni görmedi ve sadece bir muayene olmanı tavsiye ediyor. zamanın varsa bir Dr a git için ferahlar ama sakın aklına kötü şeyler getirme. bence de sadece yumurtluyorsun.

canım korkma doktor sadece bi ihtimal diye uyarmış
ama ne ağrılar çekiyoruz hepsini bezelere yorarsak oohoo
eğer yumurta zamanıysa ondandır korkma

canım korkma doktor sadece bi ihtimal diye uyarmış
ama ne ağrılar çekiyoruz hepsini bezelere yorarsak oohoo
eğer yumurta zamanıysa ondandır korkma

ya kocamı anca ikna edebildim bebiş konusunda bir de sorun çıkarsa daha fazla ertelemek istemiyorum.sabırsızlanıyorum

akıntıdan olabilceğini de söyledi.evet kendi dr.um da akıntın fazla dedi fitil verdi kullandım e daha ne yapsın dr. ve ben daha ne yapayım bilemiyorum....... soğan suyu içeyim diyorum siz ne dersiniz? (bu arada burda fazla olanak yok yani dr.a gitsem idrar tahlili yapıp antibiyotik yazıp gönderecek.e eşim cuma geliyor ,bebeiş planları vs... )

bana akıl verin

arkadaşlar bende düşük yapmıştım bir kaç aydır düşünmüyoduk artık olsun istiyorum hamileyken progesteronum düşüktü tekrar ölçtürdüm yine düşük çıktı sizce böyle olupta ilaç kullanan arkadaşlar varmı tekrar hamile kalabilirmiyim çok korkuyorum engellermi.

arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

kızlar dr.dan geliyorum.idrar tahlili yaptık ve maşallah temiz çıktı enfeksiyon vs.yok dedi.üstten ultrasyona baktı (illa da alttan muayene edecğim dedi ama ben istemedim.) üsttten birşey görünmüyor dedi bağırsaklardan dolayı birşey anlamadım dedi.ama dahiliye de bir görün dedi .maalesef dahiliye dr.umuz yokmuş .ama en azından içim rahatladı ve enfeksiyon olmaması beni mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…