- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.681
Canim evet o testler sanirim ama tabii ben yabanci bir marka kullandim ondan fikrim yok. Kullanici yorumlari fln varsa ordan incele bence, kesin kadinlar kulubunde de konu vardir . Evet yabancilar dinlerine cok baglilar ama laikler de. Birinin digerine engel olmadigini burda cok net goruyorsun. Bir de insana cok saygi var, deger var. memleketimi cok ozluyorum ama burdan sonra Turkiyedeki saygisizlik, kadinlari ezme, o itis kakis cok yoruyor beni her gittigimde. Hem herkesi cok ozluyorum hem de evladim burda yetisse daha rahat yetisir diyoruz
tmm cnm birazdan bakarım kullanan yorumlara,hay Allah bişey kullanacağım tuttu onuda tek yapamıyom,sağol cnm:)
bunda çok haklısın bizim ülkemiz bu konuda tek,kadına ve çocuğa nede başkasına ne saygı var nede sevgi(tvde izlediğim kadın cinayetleri tüylerimi ürpertiyo,en son bi kadın hemde 3 aylık hamile töre cinayetine kurban verilmiş ((bitmiyor bu acılar ne yazıkki sonda bulmuyo,bu konuda eşim açısından çok şanslıyım o kadar anlayışlı bi kalbi varki:))ona sevgim kat kat artıyo bnmle üzülür bnmle beraber güler tek şansım o :))
sanırım siz temelli orda kalıcaksınız,bnde bi iki seneye gelirsiniz diye düşünmüştüm,kesinlikle orası bebeğin için daha iyi olucaktır,ara sıra ailenide görürsün cnm...
Ne olacak canim istedigini sor bildigimi cevaplarim :) es ve aileler acisindan sansliyiz cok sukur. Simdilik burdayiz, esim is bakiyor. 5 sene daha izin verdim ona, tecrube edin is acisindan sonra bakariz doneriz mi kaliriz mi dedim. Ilk 5 seneyi de oyle karar vermistik. 5 er 5 er karar veriyoruz yani :)) durumlara gore. Yazin kayinvalidem gelecek, ekimde insallah annem. Sonra gene kayinvalidem... Yaza dogru da ben giderim herhalde, oyle oyle idare ediyoruz.
iyi en azından yalnız kalmıcan nede olsa hamilesin,gelmeleri daha iii olur hem bebeğinde olur o zamana kadar,yardımcı olur büyükler.
vallah gurul guurul sesler de geliyordemek yumurtlama ha ...iyi de kızalr eşim şimdi düşünmüyor evimize geçtikten sonra diyor.
evet simdilik yanlizim ve bu beni cok uzuyor ama sonrasinda insallah vize falan problemi cikmazsa annem gelecek doguma,insallah duzgun gitsin de her sey. yanliz basina hamilelik zor, her sey esime kaliyor.
hamilelik güzel olduğu kadar birazda zorlayıcı,azda olsa yaşadım eşler işe gidince mutlaka destek gerekiyor böyle zamanlarda,senide çok iiii anlıyom cnm,Allah yardımcın olsun...
Yok guzelimbn neesleme küsmem aslakızlar fesatlıktan deilde,siz küsmediniz dimi ne biliyim yazılarınızı okuyunca walla amacım aranızı bozmak deil,küsmeyin sakın olurmu:)))))
Yok canim ben kusmem gurbet ablama, alinmis o bana affetmistir umarim kotu bir niyetim olmadigini anlayarak
Ne olacak canim istedigini sor bildigimi cevaplarim :) es ve aileler acisindan sansliyiz cok sukur. Simdilik burdayiz, esim is bakiyor. 5 sene daha izin verdim ona, tecrube edin is acisindan sonra bakariz doneriz mi kaliriz mi dedim. Ilk 5 seneyi de oyle karar vermistik. 5 er 5 er karar veriyoruz yani :)) durumlara gore. Yazin kayinvalidem gelecek, ekimde insallah annem. Sonra gene kayinvalidem... Yaza dogru da ben giderim herhalde, oyle oyle idare ediyoruz.
Yok guzelimbn neesleme küsmem asla
Acia getirdi zaten
Kuzum kusmem ole bi karakterim yok sen acikladin eve gelince yazdin
Ist insan alingan oluyor az sey yasamadik
Ayni kaderi paylsinca insan ailesinden bile yakin hissediyor
Birbirine opt kusura bakma kuzum uzdum seni
Bu arada 30. Gun adet oldum cok sukur
Cnm esimin meslegi ne
Esim de isvicreye gelince 5 yil para biriktirip
Donecekti 15 yil oldu geleli
Bnm ailem burada esiminkiler trde
asla donmem diyor buradaki rahatliga alisti dabi :)
yok yok gerçekten erkekler çok farklı yanicanim biliyor musun en iyi erkek bile bizim gibi hissedemiyor...benim esim cok yardimci oldu bana butun ev islerini yapti falan cok iyiydi, bebegi oynarken gordu gozleri doldu aglamamak icin zor tuttu, biz babalar sizin gibi degiliz onu oynarken gorunce jeton dusuyor dedi. bu kadar iyi olmasina ragmen o bile beni aglatti 2-3 kere. biz de biraz hormonlardan asiri hassas ve korumaci oluyoruz..oluyor yani boyle seyler.
saol bu arada canim darisi basiniza insallah. rahatladik biraz bu randevudan sonra ilk 3 ay bitti diye, yarin sabah da ikili test var...artik bundan sonrasi da Allah'a emanet...bilirim o doktor kontrolleri oncesi nasil oluyor. omrumden omur gitti gene cuma gunu doktoru beklerken...
Yok guzelimbn neesleme küsmem asla
Acia getirdi zaten
Kuzum kusmem ole bi karakterim yok sen acikladin eve gelince yazdin
Ist insan alingan oluyor az sey yasamadik
Ayni kaderi paylsinca insan ailesinden bile yakin hissediyor
Birbirine opt kusura bakma kuzum uzdum seni
Bu arada 30. Gun adet oldum cok sukur
canim benim de senin gibi oldu..8 haftalikken kalbi durmus 12 hafta basi farkettik ultrasonda..bana koruma vermedi mesela,1 kez regl ol yeterli demisti ama ben de koruma istemedim. biraz psikolojinle de alakali sanirim,zaten psikolojine bakip karar verdim demisti doktor,hazirsin yeni bebege demisti. sen ne zaman hazir hissedersen o zaman basla yani. Amin.
kızlar hani şikayetimi yazmıltım da siz de yumurtlam demiştiniz ya ..forumda bir dr.a yazmıştım o da şöyle yazmış '' kasıklarınızdaki şişlik lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi) olabilir. Vakit geçirmeden doktorunuza başvurunuz.'' korktum biraz araştırınca :26:
kızlar hani şikayetimi yazmıltım da siz de yumurtlam demiştiniz ya ..forumda bir dr.a yazmıştım o da şöyle yazmış '' kasıklarınızdaki şişlik lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi) olabilir. Vakit geçirmeden doktorunuza başvurunuz.'' korktum biraz araştırınca :26:
canım, korkma hemen kötü şeyler düşünme. o sana cevap veren Dr sonuçta seni görmedi ve sadece bir muayene olmanı tavsiye ediyor. zamanın varsa bir Dr a git için ferahlar ama sakın aklına kötü şeyler getirme. bence de sadece yumurtluyorsun.
canım korkma doktor sadece bi ihtimal diye uyarmış
ama ne ağrılar çekiyoruz hepsini bezelere yorarsak oohoo
eğer yumurta zamanıysa ondandır korkma
arkadaşlar bende düşük yapmıştım bir kaç aydır düşünmüyoduk artık olsun istiyorum hamileyken progesteronum düşüktü tekrar ölçtürdüm yine düşük çıktı sizce böyle olupta ilaç kullanan arkadaşlar varmı tekrar hamile kalabilirmiyim çok korkuyorum engellermi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?