- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.701
ya kocamı anca ikna edebildim bebiş konusunda bir de sorun çıkarsa daha fazla ertelemek istemiyorum.sabırsızlanıyorum
akıntıdan olabilceğini de söyledi.evet kendi dr.um da akıntın fazla dedi fitil verdi kullandım e daha ne yapsın dr. ve ben daha ne yapayım bilemiyorum....... soğan suyu içeyim diyorum siz ne dersiniz? (bu arada burda fazla olanak yok yani dr.a gitsem idrar tahlili yapıp antibiyotik yazıp gönderecek.e eşim cuma geliyor ,bebeiş planları vs... )
bana akıl verin
arkadaşlar bende düşük yapmıştım bir kaç aydır düşünmüyoduk artık olsun istiyorum hamileyken progesteronum düşüktü tekrar ölçtürdüm yine düşük çıktı sizce böyle olupta ilaç kullanan arkadaşlar varmı tekrar hamile kalabilirmiyim çok korkuyorum engellermi.
Kizlar ikili testten ciktim simdi disardayim gecmisi okumafan yaziyorum, saglikli bebek ultradona gore down yok dedi cok sukur, burun kemigi olusmus, boyun 1,4 cm.. Simdi kan sonucunu carsambaya beklicez ve yuzde 85 kiz dedi :))) hemen haber vermeye girdim gecmisi evden okurum canlar!
Kizlar ikili testten ciktim simdi disardayim gecmisi okumafan yaziyorum, saglikli bebek ultradona gore down yok dedi cok sukur, burun kemigi olusmus, boyun 1,4 cm.. Simdi kan sonucunu carsambaya beklicez ve yuzde 85 kiz dedi :))) hemen haber vermeye girdim gecmisi evden okurum canlar!
Kizlar yaaaa din gece biraz kan gordum simdi yok
Normalfe 3 dusukte 30. Gun geldi ilk adet
Acaba rahim perdesi yuzundenmi sökülemiyorum
Gelmiyor yaaaa gelmiyor
slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm eşimin tayini çıktı beklemiyorduk bitlis çıktı ben napcam orda bilmiyorum tedaviye nasıl gitcem bilmiyorum
zaten bu ay kesin olmadı bir gün kasık ağrıım oldu yumurta akı gibi az bi sıvı geldi ondan sonra hiç bir belirti olmadı sanırım yumurtlamadım buay önümüzdeki ayda taşınma bilmem ne işte yine olmayacak ondan sonrada ramazan geliyor insan oruçun verdiği ağırlıkla pek ilişkiye giremiyor bi 2 ay benim iş yatacak sanırsam demekki kısmet olmayınca olmuyor zorlamanın bir anlamı yokmuuş yumurtlamam neden olmuyor onuda anlamadım yada ben anlamıyorum...
kızlar bide birşey soracağım ben yumurtlama mikroskopu almayı düşünüyorum çünkü benim yumurta olup olmadığını bilmiyorum oraya gidince doktor imkanım olmayacak ve anca kendi kendime bakmam gerekecek hiç kullanan duyan varmı kullanan birilerini nasıl olur.....
bu arada neslee gözünaydın canım çok güzel haber inşallah hayırlısıyla doğumunu görürüsün bi ohh demişsindir rabbim korudu meleğini.....
gurbetgüzeli seniden gözün aydın adetin gelmiş tam vaktinde negüzel hayırlısıyla teslerinde bi sonuçlanırsa sen hemen hamiş kalcan kesin...
minikkelebek nasılsın bakalım bebişin nasıl bulantılar başladımı canım
du bakalım şimdiden ne bu üzüntü,ordada vardır elbet hastane ve dr,ovulasyon kullan bilirsin ne zmn yumurtlaman olcak diye,sen çalışmaları ihmal etme devam et,bnmde bu ay hiç ama hiç belirtim olmadı bnde kaçında yumurtladım bilmiyom şansa kaldık artık
mikroskopu yeni duydum oda senden araştır iii bişeyse kullan,nete felan bak bnde bakarım birazdan yazarım sana.
bilmiyorum daha bide ilçesine düşersek ozaman üzüntüm ikiye katlanacak malesef.....
bende canım sanki yumurtlamadım gibi bi gün kasık ağrısı oldu sonra geçti başka ne ağrı ne akıntı oldu iç çamaşırımda bile akıntı görmedim bu ay incir kürünü yaptım yapanlar hep kasık ağrısı oldu yumurtamın geliştiğini hissediyorum bilmem ne yazmış bende hiç bişe olmadı zaten kür bugün bitti 21 tamamladım bakalım hakkaten sansa kaldık valla
bende nette gördüm yumurtalık teslerini inclerken orda sınırsız yazıyordu dikkatimi çekti baktımda.. benim adet düzensiz anca onla bakabilirim kolay bir şekilde
yumurtlaman olmuştur belki belirti vermemiştir cnm hemen umutsuzluğa kapılma,senin için bnde baktım mikroskop dediğin tükürükle olanıymış sürekli kullanman için fiyatıda oldukça pahalı,diğeri idrarla yapılanı onlarda kaset tipi olanlarmış,bu ay adetim geçsin önümüzdeki ay bnde alıcam netten,adetin düzensiz olduğu için kolay öğrenebilirsin yumutlamanı bnmki düzenli ama bnde meraktan kullanıcam ne zmn yumurtlamam diye hemde bebek için,her ay başka şeyler kullanıyoz hayırlısı artık..
inşallah olmuştur canım bilmiyorum sanki yumurtlamadım gibi geliyor.. tesk ederim canım sence nasıl diğer testten daha iyi gibi geldi bana benim adet düzensizya ne zaman oluyor bilemiyorum düzenli olsa bende kaset alacaktım ama bende işe yarayacağını düşünmüyorum evet pahalı biraz ama ömür boyu kullanım diyor
canım, yazdıkların çok motive edici. çok saol.
senin bebişin neden kalbi durmuştu biliyormusun? bana dediki bebeğin eşi tutunamamış. 8,5 haftalıkken kalbi durmuş.
ben progestan kullanıyordum belki de o nedenle düşmedi bebiş.
şimdi sadece folik asit kullanıyorum başka bişey vermedi.
sizi hamile görünce çok mutlu oluyorum bizi de motive ediyorsunuz. şunu gönülden diliyorum ki çok sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inş...
merhaba cnm,bnde öle bi sorun yoktu bildiğim kadarıyla kızlarda da öle bi sorun yok diye biliyorum,hem korkma neden engellesin ilaç tedavisiyle mutlaka olur.
ahahahaayy topiğin zillisi geliyo demekKizlar ikili testten ciktim simdi disardayim gecmisi okumafan yaziyorum, saglikli bebek ultradona gore down yok dedi cok sukur, burun kemigi olusmus, boyun 1,4 cm.. Simdi kan sonucunu carsambaya beklicez ve yuzde 85 kiz dedi :))) hemen haber vermeye girdim gecmisi evden okurum canlar!
ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm eşimin tayini çıktı beklemiyorduk bitlis çıktı ben napcam orda bilmiyorum tedaviye nasıl gitcem bilmiyorum
zaten bu ay kesin olmadı bir gün kasık ağrıım oldu yumurta akı gibi az bi sıvı geldi ondan sonra hiç bir belirti olmadı sanırım yumurtlamadım buay önümüzdeki ayda taşınma bilmem ne işte yine olmayacak ondan sonrada ramazan geliyor insan oruçun verdiği ağırlıkla pek ilişkiye giremiyor bi 2 ay benim iş yatacak sanırsam demekki kısmet olmayınca olmuyor zorlamanın bir anlamı yokmuuş yumurtlamam neden olmuyor onuda anlamadım yada ben anlamıyorum...
kızlar bide birşey soracağım ben yumurtlama mikroskopu almayı düşünüyorum çünkü benim yumurta olup olmadığını bilmiyorum oraya gidince doktor imkanım olmayacak ve anca kendi kendime bakmam gerekecek hiç kullanan duyan varmı kullanan birilerini nasıl olur.....
bu arada neslee gözünaydın canım çok güzel haber inşallah hayırlısıyla doğumunu görürüsün bi ohh demişsindir rabbim korudu meleğini.....
gurbetgüzeli seniden gözün aydın adetin gelmiş tam vaktinde negüzel hayırlısıyla teslerinde bi sonuçlanırsa sen hemen hamiş kalcan kesin...
minikkelebek nasılsın bakalım bebişin nasıl bulantılar başladımı canım
canım ya bana doktorum düşükten sonra demişti ki ara ara kanaman artabilir kesilebilir ve tekrar başlayabilir normaldir dediKizlar yaaaa din gece biraz kan gordum simdi yok
Normalfe 3 dusukte 30. Gun geldi ilk adet
Acaba rahim perdesi yuzundenmi sökülemiyorum
Gelmiyor yaaaa gelmiyor
yok canım ilaç kullanma sen şu an.hatta soğan suyu da içme madem malum günlerdesinya kocamı anca ikna edebildim bebiş konusunda bir de sorun çıkarsa daha fazla ertelemek istemiyorum.sabırsızlanıyorum
akıntıdan olabilceğini de söyledi.evet kendi dr.um da akıntın fazla dedi fitil verdi kullandım e daha ne yapsın dr. ve ben daha ne yapayım bilemiyorum....... soğan suyu içeyim diyorum siz ne dersiniz? (bu arada burda fazla olanak yok yani dr.a gitsem idrar tahlili yapıp antibiyotik yazıp gönderecek.e eşim cuma geliyor ,bebeiş planları vs... )
bana akıl verin
arkadaşlar bende düşük yapmıştım bir kaç aydır düşünmüyoduk artık olsun istiyorum hamileyken progesteronum düşüktü tekrar ölçtürdüm yine düşük çıktı sizce böyle olupta ilaç kullanan arkadaşlar varmı tekrar hamile kalabilirmiyim çok korkuyorum engellermi.
ahahahaayy topiğin zillisi geliyo demekgözün aydın canım çok şükür herşey yolundaymış
çok güzel haber oldu sabah sabah
ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.
zaten gitti gidiyordan internetten her yere gönderiyolar o testleri orda da istediğini bulursun merak etme,doktorların da iyisini bulursun elbet neden takip olmayasın orda da hastane var yani.yumurtlama herkeste belirti vermiyor takılma ağrılara falan.zaten akıntın olmuş o büyük bi belirti canım hormonlar veriyo o belirtiyi de.
inşallah bu ay hamile kalırsın da üzüntülerin boşa çıkar.
ben iyiyim tatlım ama bebek nasıl henüz bilmiyoruz 4 gün sonra kontrol var ve çok korkuyorum
2 gündür hafif bulantı hissediyorum.karnım da delik teşik inşallah iğneler yaramıştır.
allahım yardımcımız olsun kadın olmak ne zor yaa
canım ya bana doktorum düşükten sonra demişti ki ara ara kanaman artabilir kesilebilir ve tekrar başlayabilir normaldir dedi
perde olayına girmişsin hemen ama şuı an bence normal senin durumun
yok canım ilaç kullanma sen şu an.hatta soğan suyu da içme madem malum günlerdesin
geçmiş olsun arkadaşım
progestanla o eksikliği giderir doktorun
rahimin kalınlaşmasını sağlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo diye duymuştum.ama hamileliğe engel değildir sanırım
doktorunla konuştun mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?