Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim benim de senin gibi oldu..8 haftalikken kalbi durmus 12 hafta basi farkettik ultrasonda..bana koruma vermedi mesela,1 kez regl ol yeterli demisti ama ben de koruma istemedim. biraz psikolojinle de alakali sanirim,zaten psikolojine bakip karar verdim demisti doktor,hazirsin yeni bebege demisti. sen ne zaman hazir hissedersen o zaman basla yani. Amin.

ciceek canim benim, ben de bu topikteyim uzun suredir. bizim gecmisi oku bence baya bilgi edinirsin. ben de seninle ayni yasadim tipatip bir regl sonra hamile kaldim.

canim nasil gecto doktor randevun? cinsiyet icin ne dedi?

hic korkma, tehlikeyi atlattin, 13. haftadasin, bisey olsa kanaman olurdu...karnin da buyumus hem:))

saol canim moral icin. karnim buyudu valla ama ilkinde de kanama bebegin kalbi durduktan 3,5 hafta sonra basladi ya ondan bu korkum. bu sefer de insallah saglikli gorursem rahatlayacagim artik ilk 3 ay bittigi icin. insallah.

saol canim moral icin. karnim buyudu valla ama ilkinde de kanama bebegin kalbi durduktan 3,5 hafta sonra basladi ya ondan bu korkum. bu sefer de insallah saglikli gorursem rahatlayacagim artik ilk 3 ay bittigi icin. insallah.

senin dusuk olma ihtimalin cok dusuktu zaten cunku erken dollenme idi...ov'dan sonra 6. gun yerlesme kanaman olmustu ki bu demektir ki erken dollenme olmus...gec dollenmelerde sorun cikiyor daha cok...misal, ilk gebeligini kacinci gun ogrenmistin?

Keske ilk buraya gelip yassaydin
Kaderdasiim gücendim sana
En cok biz yolunu gözlüyoruz...
Ama gözün aydin sonuna kadar mutlu haberler al
Allah bizede nasip etsin guzel seyler yazmayi yasamayi

Keske ilk buraya gelip yassaydin
Kaderdasiim gücendim sana
En cok biz yolunu gözlüyoruz...
Ama gözün aydin sonuna kadar mutlu haberler al
Allah bizede nasip etsin guzel seyler yazmayi yasamayi

canim yaa askolsun hic ayrim yapmam ben aranizda, cep telefonundan arabadan girdim hemen en son kasim topigine girdim diye orasi kayitliymis hemen oraya yazip kapattim parali disardan baglanti diye,buraya ve Amerika topigine de evde yazarim dedim cok uzuldum bak simdi (

Newslem gozum yollarda kaldi
Nerdesin hayirli haberinle insAllah kuzum gel

bak uzuntum iki kat artti simdi ( valla kotu bir niyetim yoktu en son oraya girmisim telefondan diye orasi kalmis hemen yazdim, forumda daha fazla topik aramasi yapamadim disardan giriyorum diye evden yazarim dedim hemen geldim yaziyorum ((

bebis iyiymis kizlar. cok rahatladik. az gosterdi ultrasonda rahatsiz olmasin diye. nasilsa pztesi ikili test var dedi. ilk defa hareket ettigini gorduk, babasi agladi. insallah hep hepimiz topikce mutluluktan aglariz bundan sonra.

Yok guzelim ayrim yapmak degil
Ayni kaderi payladiyoruz baci kardes gibi olduk
Ikidebi gelmismi diye giriyorum yoksun merak ettim
Cepten giriyorum bide tedadufen yazini kasim annelerinde gorunce
Uzuldum hani bekliyoruz ya haberlerini
Beraber gulup beraber agliyoruz tepkimi mahzur gor
neyse sende uzulme cnm bebegin iyi ya gerisi sorun degil

Dedigim gibi, eve gelince tuvalete girmeden size yazmaya girdim, boyle seyler dusunulurse cok uzulurum. Biz can yoldasiyiz hepimiz burda. Bebek iyiymis cok sukur. Pazartesi ikili testimiz var.

cnm çokk sevindim,iyi haberlerini aldık bari sen rahat ol,çok şükür sende iyisin bebişinde iii bi problem yok dimi şimdi detaylı yazmamışın ondan:))

cnm çokk sevindim,iyi haberlerini aldık bari sen rahat ol,çok şükür sende iyisin bebişinde iii bi problem yok dimi şimdi detaylı yazmamışın ondan:))

Canim cok saol ❤ kisa ultrason yapti canim pztesi ikili test ultrason var diye... O bile yetti. Kocam sok oldu bakakaldi. Bir onceki randevuda fasulyeydi simdi hareketlenmis cok sukur. Cinsiyet goremedik esimle bacaklar kapaliydi veledin. Doktorlar soylemiyor burda cinsiyeti henuz biz goruruz belki diye bakiniyoruz. :) bir problem yokmus cok sukur simdilik canim. Gideyim pztesi haberleri vermeye devam, bak gor benim bebis ugurlu gelecek ondan sonra 2 bebis haberi geldi topige, daha da gelecek. ❤

kızlar kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi sancı geliyor.az önce duştayken farkettimki kasıklarımda yumurtalıklarım belirmiş.(hani kadın rahminin şekli yumurtalıklara kadar çizilir ya sanki çizilmiş gibi duruyordu).çook şaşırdım .ayrıca aşırı bir bel ağrısı ve akıntım var:26:

nedir bu anlayamadım.

oh çok şükür cnm sana kocaman bi nazar o zaman napıyosunuz ben sana hemen yazıyım kesinlikle korku,stres ve heyecan bunlardan seni men ediyorum,tatlım rahat ol olurmu valla sıkıntı yapınca ben çok üzülüyom((sağlıklı olsunda ufaklık kız erkek fark etmez öle deilmi cnm nede olsa ilk bebişin:))))
cnm inşallah uğurlu gelirsinizde ben ve diğer kızlarda rahatlarız,bu ay hiç ama hiç umudum yok sanırım umutlarım tükendi,bu ay yumutlamada yok gibi yani hiç belirtisi olmadı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…