- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.721
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza yeni katılanlardanım. İki tane düşüğüm oldu. İlki 8 Haftalıktı kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum, ikincisi de 12 haftalıkken kanama ile düştü. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum. Gerekli bütün araştırmaları yaptırdık genetik teste kadar herşey gayet normal düşüğe sebep hiçbir neden bulamadı doktorlar. Hem anne olmak istiyorum hemde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza yeni katılanlardanım. İki tane düşüğüm oldu. İlki 8 Haftalıktı kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum, ikincisi de 12 haftalıkken kanama ile düştü. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum. Gerekli bütün araştırmaları yaptırdık genetik teste kadar herşey gayet normal düşüğe sebep hiçbir neden bulamadı doktorlar. Hem anne olmak istiyorum hemde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
yokkkkkkkkkkk gelemedi yawwwwwwcnm bekle bakalım az daha 1 2 güne kadar belki,şimdiden stres yapma oda etkiler.
cnm aynen ole koy buraya koy kizimin seyini resminiKizlar cok saolun canlar guzel dilekleriniz icin :) telefondan giriyorum bilgisayari esim kapti ondan begenemiyorum yazdiklarinizi... Gurbetcigim tabi koyarim foto bu topige mi koyayim cinsiyet tahmin topigine mi? Nub teorisine gore o cikinti paralel yani duzse kizmis bizimkisinin duzdu yuzde 85 kiz dedi :) hayirlisi... Yarin bilgisayardan daha net yazarim sizlere.
gebelige engel deil cnm bazilari yumurtlama gununden itibaren kullaniyor taki adet donemeine kadarahahahaayy topiğin zillisi geliyo demekgözün aydın canım çok şükür herşey yolundaymış
çok güzel haber oldu sabah sabah
ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.
zaten gitti gidiyordan internetten her yere gönderiyolar o testleri orda da istediğini bulursun merak etme,doktorların da iyisini bulursun elbet neden takip olmayasın orda da hastane var yani.yumurtlama herkeste belirti vermiyor takılma ağrılara falan.zaten akıntın olmuş o büyük bi belirti canım hormonlar veriyo o belirtiyi de.
inşallah bu ay hamile kalırsın da üzüntülerin boşa çıkar.
ben iyiyim tatlım ama bebek nasıl henüz bilmiyoruz 4 gün sonra kontrol var ve çok korkuyorum
2 gündür hafif bulantı hissediyorum.karnım da delik teşik inşallah iğneler yaramıştır.
allahım yardımcımız olsun kadın olmak ne zor yaa
canım ya bana doktorum düşükten sonra demişti ki ara ara kanaman artabilir kesilebilir ve tekrar başlayabilir normaldir dedi
perde olayına girmişsin hemen ama şuı an bence normal senin durumun
yok canım ilaç kullanma sen şu an.hatta soğan suyu da içme madem malum günlerdesin
geçmiş olsun arkadaşım
progestanla o eksikliği giderir doktorun
rahimin kalınlaşmasını sağlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo diye duymuştum.ama hamileliğe engel değildir sanırım
doktorunla konuştun mu peki?
Merhaba Arkadaşlar;
yokkkkkkkkkkk gelemedi yawwwwww
cnm ya tecrube konusuoyr nede olsa 3 dusuk var bi geleydi
cnm aynen ole koy buraya koy kizimin seyini resmini
gebelige engel deil cnm bazilari yumurtlama gununden itibaren kullaniyor taki adet donemeine kadar
gecmsi olsun cnm bnmmmm
koyuyorum canim bakalim gozukuyor mu pembom :))Eki Görüntüle 705212 Eki Görüntüle 705211 Eki Görüntüle 705212 Eki Görüntüle 705211
edepli senin kiz cnm gorunmuyor kapamis temelii
canim gecmis olsun oncelikle, Allah size sabir versin. bu topikte arastirmalar yaptirmis arkadaslar var onlar daha net yol gosterirler sana. benim ilkinin kalbi durmustu 8. hafta ilk bebek diye bir seye bakmadilar,simdi gene hamileyim sukur su ana kadar sorunsuz gidiyor. diger arkadaslar daha net bilgi verebilirler sana. Allah tekrar yasatmasin. doktor korunma verdi mi?
dr. korunma vermedi hatta şöyle dedi istediğin zaman hamile kalabilirsin.. Her kadın düşük yapar senin talihsizliğin üst üste iki düşük yapmış olman dedi.
benim doktorum da ayni seyi diyerekten hic korunma vermedi,bir regl sonra hamile kaldim.simdilik iyi gidiyor cok sukur...eger bir sebep bulunmadiysa gercekten 2 dusuk cok talihsizlik olmus gercekten cok dusuk bir yuzde cunku
canım senin de iki düşüğün mü oldu? Kaç haftalık hamilesin şuan da ? rabbim inş. kucağına almayı nasip etsin, sorunsuz bir hamilelik yaşarsın
teşekkür ederim cevapladığın için cnm.bir kaç gündür çok takıyorum bu konuya bende pko var ondan düşük çıkmış olabilirmi. bu progesteron yumurtlamayla ilgili deniyor ama.bir kaç güne kadar doktoruma gidicem adet olmayı bekliyorum adetliyken gel dedi. çok üzülüyorum inşallah bi sorun çıkmaz.
sabahtan beri yeni girdim çiçeklerle uğraşıyoduk,cnm fıstığımız şimdiden ekranlarda dolaşıyo gördüğüm kadarıyla:)))
ah cnm bizimde öyle resimlerimiz olcakmı?sizlere göstermek için,
bol bol süt iç yoğurt ye cnm kendinede bi güzel dikkat et,canın bişey isterse belki oralarda yoktur bize söle olurmu valla kolilerle yollarız:))))
nedense banada bu ay öle geliyor,ne hevesim kaldı nede umudum,kaset tipi olanlardada öğrenebilirsin aslında madem ömürlük dersen pahalısı al cnm..
ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.
zaten gitti gidiyordan internetten her yere gönderiyolar o testleri orda da istediğini bulursun merak etme,doktorların da iyisini bulursun elbet neden takip olmayasın orda da hastane var yani.yumurtlama herkeste belirti vermiyor takılma ağrılara falan.zaten akıntın olmuş o büyük bi belirti canım hormonlar veriyo o belirtiyi de.
inşallah bu ay hamile kalırsın da üzüntülerin boşa çıkar.
ben iyiyim tatlım ama bebek nasıl henüz bilmiyoruz 4 gün sonra kontrol var ve çok korkuyorum
2 gündür hafif bulantı hissediyorum.karnım da delik teşik inşallah iğneler yaramıştır.
allahım yardımcımız olsun kadın olmak ne zor yaa
koyuyorum canim bakalim gozukuyor mu pembom :))Eki Görüntüle 705212 Eki Görüntüle 705211 Eki Görüntüle 705212 Eki Görüntüle 705211
canim, Bitlis'e tasinacaksin,bilmedigin yer doktor zor bulunuyor gergin olman normal. bizim de simdi is durumlari degisikligi sebebiyle onumuzdeki ay nerde oalcagimzi belli degil doktorlarimdan da cok memnundum,alismistim bu halimle tasinma isine girisebiliriz haziran sonu oyle bir ihtimal var..gerilmekte haklisin. ama Ramazan'da iftar sonrasi neden olmasin ki calisma?? hem yaza geliyor cok agir yemezsiniz iftarda agirlik da olmaz. olumsuz dusunme lutfen.
nasılsınız, buaralar pek giremedim. gündüz yazdım uzun uzun herkese, tam gönder dedim bakım nedeniyle foruma giriş engellenmiş
yeni gelen arkadaşlar oluyo maalesef, çok geçmiş olsun canlar allahım beterinden korusun
ben de aynı şeyi yaşadım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim
rabbim bütün isteyenlere nasibetsin, zor bi süreç sabır gerekiyo gerçekten allahım tez zamanda hayırlısıyla versin, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah
mahtuana taşıncakmışsınız canım hayırlı olsun, belki kafanı dağıtır yeni yere adapte olmaya çalışırken havanız da değişir canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır sizin için güzel günlere vesile olur inşallah bu değişiklik
yrn çok özletme kendini olur mu, hem korunmaya falan ne gerek var tamam istemiyom diyip önüne bak ama korunma! yani gelen baş göz üstüne demi
miniğim inşallah hayırlı haberler getirirsin
gurbetçim inşallah korktuğundan kolay geçer bu süreç ve bekletmeden gelir kırmızılar, allahım bir dahakini sağlıkla kucaklamanı nasibetsin
serhatice o belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi acep?
nesleem yerim ben o kuzuyu... allahım tamamına erdirsin maşallah canım
ve tüm arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız siz de bizim için edin olur mu hep bi korku işte... insan yaşadıklarını unutamıyo
her gece başımızı yastığa koyunca topluca birbirimiz için dua edelim
öpüyorum hepinizi geleceğin tatlı anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?