Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın canlar

bugün sabaha karşı şiddetli ağrı ve idrar yanması ile uyandım acile gittim hamilelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim ama acıdan kıvranıyorum kadın test yapalım ona göre iğne yapalım ağrı kesici dedi idrar ve kan verdim idrarımda enfeksiyon çıktı kandada kocaman bir NEGATİF neyse bir iğne oldum birde ilaç yazdı ağrı hafiflemişti yanma devam ediyordu haftaiçi ürolojiye görün kültür ve ultrasyona girersin dedi eve geldim 1 2 saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçti heralde nasıl ağrıyor yanıyor ve ağrı anlatamam çokkk kötüyüm suu içiyorum ama ağrı çok fena sürekli geçirirdimde en son bukadar ağrılısını ilk evlendegim zamanda geçirmiştim biran önce geçsin çok üsüyorum midem bulanıyor

bu arada mecburi test yaptırmış oldum aslında 15ini bekleyecektim neyse böylelikle öğrendim buayda hamiş değilim artık bıraktım hamilelik işini folic asit ne kullanıyordum onuda bırakıyorum boşu boşuna 2,5 aydır içiyorum.. şuan tek derdim şu ağrıların dinmesi yanma geçmesi daha ilerlemeden biran önce enfeksiyondan kurtalmak istiyorum yarın doktora gitcem bakalım

belli bir süre vücut değşik tepkiler veriyormuş adet yoğunda gelebiliyormuş sanırım vucüt kendini bi 3 aydan sonra anca toparlayabiliyor... valla ben bu ay ilkkez denedim inciri işe yaramadı bende klomen bile işe yaramazken bu nasıl yarasın sen dene yapıp işe yarayanda var aslında üşenilecek bişe değil 2 güne bir yapıyorsun kolay oluyor...
ahh ahh bende kimin hamile olduğunu duysam ağlıyorum benimle beraber hamile kalan dayımın kızı var o benden bir hafta önce öğrendi konuştuk hamileyim dedi çok sevindim bir hafta sonra test yaptım bendede çıkmıştı aradım bende hamileyim demiştim çok sevinmişti oda düştüğündede üzüldü seninki çok zor olmuştu birde diye kendininki normal istedikleri ay olmuştu ama benimki yurumedi nasip işte konuşuyoruz hiç bebeginden bahsetmez ben sorarım kısa cevap verip hemen asıl sen nasılsın nasıl oldun diye sorar üzülmeyim diye hiç bahsetmiyor hamilelikten inşallah birdaha yaşamayızzz o durumu...

dondurma sezonu açıldı

evet açıldı ama bu ay olmadı bakalım daha önümüzde dondurma sezonu 3 ay var hayırlısı...

kızz gülecem yoktu valla teyzede denedi demekki ondan biliyordur
valla kız heryanım buz kesiyor titreme başlıyor dişime dolgu yaptıracam kadın iğne vuracak ben bi baktım gidiciyim kadın vurdu benim gözler korkudan kaydı bianda gidiyordum doktor ne oldu bayıldınmı diye ismimi çağırmaya başladı kendime geldim doktor diyorki koca kadınsın korkulurmu hiç dedi bende napım bende iğne fobisi var korkudan bayılabilirim dedim benim iğne maceralarımı anlatmakla bitmez masadan mı kalkıp kaçmadım ooo bir sürü
maşallah sana valla canım iyi dayanıyorsun ama bebek olunca heralde insan ne olursa yapıyor

hee kaynattık valla canım...
aman tatlım dikkat et enfeksiyona tedavin neyse ol allah korusun bebeğini böyle şeyler olunca streste artıyor işte ilerlerse riskli galiba bol boll su iç canım

aynen canım insan birşeyleri yaşayarak olgunlaşıyormuş bende diyorum nekadar boş şeylere üzülmüşüm şimdi onlar koca dağın yanında ufacık tepecikler geliyor allahım dert verip derman aratmasın... arkadaşım hıdırrellez diye sanada dilek dileyeyim ev iş dedi sadece tek dilegim bir bebeğim olsun istiyorum dedim evlenmeden önce 19 20 yaşındaydım ozaman derdimki cahillik insanlar niye çocukları olmamasına üzülürlerki olmuyorsa olmuyordur zorlamanın geregi yok allah vermiyor demekki derdim şimdi düşünüyorumda heralde ozaman şu durumda olacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi her negatif bi kalp yarası gözyaşı ölümden başka herşeyin çaresi var derler peki benim niye çarem yok niye sebebsiz kısırlık var neden çiflerin yüzde 15 inde olan bu durumun çaresi yok doktorlar bilmiyor nedenini neyse seninde hamile hamile moralini bozmayayım canım ....

neslee essela minikkelebek ilk anneler gününüz kutlu olsun rabbim onlardan ayırmasın sizi

hepimizede inşallah bir dahaki ay bebeklerimizle kutlamayı nasip eder inşallah benim pek umudum kalmadı artık sanırım ben hiç anne olamayacağım

amin cnm bu topiğin ilk anneleri,sen yazmışken bnde kutlayım,kızlar ilk anneler gününüz kutlu olsunDDD
cnm hemen olumsuz düşünme daha ne kadar geçmiş aradanki böle düşünüyon er yada geç inşallah olucak tmm bnmde umudum kalmadı bu ay yok ztn bnde de bi gelişme ama olumlu düşünmek zorundayız,biz her akşam eşimle spora başladık hem zayıflamak için hemde hava almak için çok iii geliyor bana her akşam eşimle gittiğimiz için oda bana
(sen hamile kalırsan bnmle gelemzsin gelsende oturup bana bakarsın diyo)bnde içimden olmıcakki diyom yani ben hamile kalamıcam diyom,eşimin desteği olmazsa daha da kötü olurdum
geçen ayda eşime dedim bi dra gitsekmi diye oda daha erken diyo bebeğimiz olucak sürpriz yapıcak diyo,bu konuda bnde senin kafadanım cnm sıkıntımı burda paylaşıyom inan çok moral oluyo bana,bence ilk işimiz şu kafamızdan olumsuz düşünceleri silmek ve atmak sonrada tam gaz yola devam:)))

Cok gecmis olsun ( hemencecik gecer insallah enfeksiyonun. Bol su ic. Antibiyotik mi verdi?

Canim yapma boyle. 1 sene tutmazsa doktora gorunun diyorlar. Her ay ortalama sans yuzde 20. Boyle yapip kendini kasarsan olmaz.

Insallahhh canim!

canım çook geçmiş olsun dikkat et, bol su iç.

ağzından yel alsın, olumsuz düşünceler bize yasak değil ağzına gelmesi aklından bile geçirme, bizimde çocuklarımız olacak tabiki, neden olmasın?
Allah bizi öyle bir yaratmış ki bak bitkiler bile çoğalıyor, yani benzetmek gibi olmasın ama kediler köpekler bir sürü doğuruyor demek istediğim canlıların özelliği üremek dolayısı ile tabiki bizim de çocuklarımız olacak. hem o kadar tedavi yöntemi var elbette biri bize uyacak. yeterki olumlu düşünelim, sonuçta olumsuz düşününce hormonlar da ters etki yapıyo.
herşey çok güzeeeel olacak.....

selam kızlar anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun benim bel ağrım devam eiyor sancım falan yok .eşim haftasonu yanımdaydı mutluydum

miniğim kusura bakma geç gördüm buara yoğun geçti
benim kahverengi lekelenme şeklindeydi haftasonu oldu pazar geçmeyince rasgele bi dr.a görünmüştüm progestan yazmıştı 2 gün sonra randevum var diye o gün almadan akşamına geçmişti. randevumda lekelenme oldu kesildi diyince bişi dememişti dr
sonraki haftasonu yine oldu 2 gün. bu sefer aldım içtim progestan bitmesine bikaç tane kalmıştı sonra o tavsiye üzerine gittiğim dr. ultrasonda kanama bölgesi görünüyo dedi ve jel verdi alttan kullanmak için 15 gün akşam yatarken alttan vuruyodum ben de iğneyi plastik kalın şırınga gibi bişeydi bitti çarşamba randevum umarım herşey yolundadır inşallah. böyle canım ama lekelenme olsa da hemen gerilme canım bizim aralık topiğinde çok kişi lekelenmeden bahsediyo herkes te dr.unun kanama olmadıkça endişelenme dediğini yazıyo içini ferah tut
senin ne zaman bi dahaki randevun?

canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin çok fena o yanma hissi bende de olmuştu bikaç kez genelde yeni evlilerde çok oluyo, buarada ne kadarlık evlisin canım ?

çok teşkler canım allahım hepimize tattırsın o duyguyu hayırlısıyla sağlıkla inşallah...
ama allah korusun öyle olumsuz düşünme canım valla çok üzülüyorum böyle şeyler yazılınca, rabbim her isteyene versin evlat hasretiyle sınamasın...

ewpat teşkler canım inşallah seneye bugünler hepimiz bebeklerimizle yaşarız o duyguyu

sheflera iyiki doğdun canımmm doğum günün kutlu olsun öpüyorum kocaman

teşekkürler canım, bende kocaman öpüyorum:)

Cok tesekkurler kizlar cok naziksiniz! Sheflera senin de gecmis dogum gunun kutlu

olsun :)

teşekkürler cnm çok öptüm:)

bu olumsuz düşünmememi kaldı sıkıldım artık sürekli negatif görmekten bide üstüne bu enfeksiyon gelince dahada sinirlendim negatif görmek istemiyorum artık diger teslerde hep 00 0,10 felan çıkardı kan ilkkez bu sefer 4 cıktı sanırsam incir yüzünden hormonlarda bi değisiklik var bende rejime başlayacam göbek benden önce gidiyor folic asidi bıraktım ya sanırsam o kilo yapıor bide çocukta olmuyo boşuna kilo... zaten onların destegi olmasa dayanılmazdı eşimde bana diyorki herşeye dayanırım ama sensizliğe asla üzülme ben 2 kat üzülüyorum diyor...burasıda olmasa napardık canım..
allah hayırlısını versin benim gaz bitiyor canım napcam

Cok gecmis olsun ( hemencecik gecer insallah enfeksiyonun. Bol su ic. Antibiyotik mi verdi?

sağol canım insallah geçer hemen su içmeyi bırakmıştım yeniden başladım dün verdi bi antibiyotik doktor acildeki yazdı ama ben almamıştım sabah polikiliniğe gitcem kültür vercem diye kasık ağrılarım adet belirtisi değilmiş demekki enfeksiyon başlangıcıymış ben farketmedim takii sabaha karşı şiddetli ağrıyla uyanana kadar ilk balayı sistisi mi ne diyorlar bi onu olduğumda bukadar ağır olmuştu kanamalı felan sonraki olanlarda öyle hafifti yanma yoktu hemen kokudan anlayıp bi antibiyotik alıyordum geçiyordu bunda idrarda koku nede olmadı bianda oldu suan adet belirtimde yok bu enfeksiyon adeti geciktirirmiki ya

Canim yapma boyle. 1 sene tutmazsa doktora gorunun diyorlar. Her ay ortalama sans yuzde 20. Boyle yapip kendini kasarsan olmaz.

canım herşeyden sonra 1 sene beeklemek doktorlara kolay geliyor onlar için normal ama bide bardağın ters tarafından baksalar ozaman anlarlar insan yoruluyor artık benim yüzde 1 bile şansım olduğunu düşünmüyorum

sağol canım iciyorum inşallah gecer.. bu arada geçmiş doğum gününde kutlu olsun :124:

olsun artık rüyalarımda bebek sevmek istemiyorum dün yine rüyanda bi bebek gördüm ellerini öpüyordum okadar tatlı bakıyorduki gözleri beni arıyordu. başkalarının çocugunu annelik duygusuyla imrenerek değil sadece sevimli oldukları için sevmek istiyorum çok şey değilki anne olmak istiyorum.. tedavi yöntemleri bile bazen çare olmuyor işte ben bu ayda olmadı diye yine hormonlar ters tepecek adet gecikecek sanırsam....
inşallah güzel olacak rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

Anlattigin teyze hikayesine halaaa guluyorum hahaha

çatlak teyze böyleleri olmasa neye gülecegiz yurdum insanı

Son düzenleme:

sağıol canım ilk evlendiğimde olmuştu ondan sonra yanmalı olmadı hiç sadece hafif oluyordu busefer anlamadım neden oldu..2 yıl 10 ay oldu canım temmuzda 3 yıl olacak hayırlısıyla

amin inşallah herkese tattırsın o duyguyu rabbim...
artık insanda umut kalmıyorki denemediğimiz şey kalmıyor kürler ilaçlar sonrası kocaman bir negatif, amin amin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

aklımada komik birşey geldi yaa kasım topiğine neslee çıktı aralık topiğine essela çıktı ocak topiğine minikkelebek çıktı aceba şubat topiğine kim çıkacak

sağol canım iciyorum inşallah gecer.. bu arada geçmiş doğum gününde kutlu olsun :124:

olsun artık rüyalarımda bebek sevmek istemiyorum dün yine rüyanda bi bebek gördüm ellerini öpüyordum okadar tatlı bakıyorduki gözleri beni arıyordu. başkalarının çocugunu annelik duygusuyla imrenerek değil sadece sevimli oldukları için sevmek istiyorum çok şey değilki anne olmak istiyorum.. tedavi yöntemleri bile bazen çare olmuyor işte ben bu ayda olmadı diye yine hormonlar ters tepecek adet gecikecek sanırsam....
inşallah güzel olacak rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

canım, bende rüyamda bir erkek bebek görmüştüm, ve çook tatlıydı, biraz zaman sonrada minnacık bir kız çocuğu gördüm.
rüyada bebek görmek gerçeğinin olması demek bence. sende böyle düşün.
asla pes etme. bende ilk hamilelik isteğimde 1. ay olmadığı için neredeyse depresyona giriyordum. acaba olmicak mı falan diye ama tutuyo hamile kalabiliyoruz onu biliyorum ve biliyoruz. herşeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…