- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.881
sağol canım ilkinde normal karşıladım da ikinci adette çok yoğun olunca korktum biraz
off ne biliyim sanki işe yaramaz gibime geliyo ya da üşeniyorum incir kürünü yapmaya:)evet evet kesinlikle üşeniyorum:)
ya iki arkadaş ta 1 senedir uğraşıyorlardı hatta benm hamileliğimde hayırlı olsun diye aradıklarında ben onlara moral veriyodum sizin de yakında olacak diye nerdeeen nereeye ama onlar için tabiki çok sevidim sadece kendi yaşadıklarım aklıma geldi ondan ağladım allah hiçbirimizi bir daha ağlatmasın canım:)
dondurma sezonu açıldı
Kızlar nasılsınızneyttiniz siz böle
zaten bilgisayarım yavaş çalışıyo zar zor okuyabildim
Neyse iyi kaynatmışsınız ohh :124:
Benim akıntım devam ediyo böyle krem rengi açıık sütlü kahve gibi
Bi de afedersiniz koku oluyo.Sabah hem iğne yazdırdım doktora hem de onu sordum
koku varsa enfeksiyondur dedi fitil verdi.inşallah bu akıntı tehlikeli olmaz
ağrım da var yatıyorum,yine stresliyiz anlicanız :26:
sürünürüm tuanacım bak aylardır yapamam dediğim herşeyi yapıyorum artık yüzüm yırtıldı herşey serbest
valla insan acılarla olgunlaşıyo şimdi eskiden kafaya taktığım biçok şey boş geliyo yani
insanlar üstüne başına giyecek şeyi dert ettiğinde ne basit şeylerle uğraşıyolar diye düşünüyorum
bu bi örnekti yani
teyzeye bak ne biliyosun zor olduğunu acıdığını teyze deseydin
o nasıı bi tepki titreme tepkisi he benim de korkudan midem bulanmaya başlardı
şimdi heryerim kevgir gibi oldu
neslee essela minikkelebek ilk anneler gününüz kutlu olsun rabbim onlardan ayırmasın sizi
hepimizede inşallah bir dahaki ay bebeklerimizle kutlamayı nasip eder inşallah benim pek umudum kalmadı artık sanırım ben hiç anne olamayacağım
merhaba canım orkideler gayet arsız ve dayanıklı çiçekler aslında bol ışık ve su dengesini buldunmu tamamdır...
günaydın canlar
bugün sabaha karşı şiddetli ağrı ve idrar yanması ile uyandım acile gittim hamilelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim ama acıdan kıvranıyorum kadın test yapalım ona göre iğne yapalım ağrı kesici dedi idrar ve kan verdim idrarımda enfeksiyon çıktı kandada kocaman bir NEGATİF neyse bir iğne oldum birde ilaç yazdı ağrı hafiflemişti yanma devam ediyordu haftaiçi ürolojiye görün kültür ve ultrasyona girersin dedi eve geldim 1 2 saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçti heralde nasıl ağrıyor yanıyor ve ağrı anlatamam çokkk kötüyüm suu içiyorum ama ağrı çok fena sürekli geçirirdimde en son bukadar ağrılısını ilk evlendegim zamanda geçirmiştim biran önce geçsin çok üsüyorum midem bulanıyor
bu arada mecburi test yaptırmış oldum aslında 15ini bekleyecektim neyse böylelikle öğrendim buayda hamiş değilim artık bıraktım hamilelik işini folic asit ne kullanıyordum onuda bırakıyorum boşu boşuna 2,5 aydır içiyorum.. şuan tek derdim şu ağrıların dinmesi yanma geçmesi daha ilerlemeden biran önce enfeksiyondan kurtalmak istiyorum yarın doktora gitcem bakalım
ben çok nazlı bakımıda zor diye duymuştum cnm,çok güzel duruyolar eşimin kulağına bi çıtlatayımD
neslee essela minikkelebek ilk anneler gününüz kutlu olsun rabbim onlardan ayırmasın sizi
hepimizede inşallah bir dahaki ay bebeklerimizle kutlamayı nasip eder inşallah benim pek umudum kalmadı artık sanırım ben hiç anne olamayacağım
canım bu benim 2. adetim ama azz olmasındansa çok olması daha iyi galiba sana da geçmiş olsun
ya sorma buradaki arkadaşlara nesleye minikelebeğe çok seviniyoruz tabi bize umut oluyorlar dediğin gibi motive ediyorlar en kısa zamanda yeni hamile haberleri eklenir inşallah onlara:) başka topiklere de bakarız artık :)
günaydın canlar
bugün sabaha karşı şiddetli ağrı ve idrar yanması ile uyandım acile gittim hamilelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim ama acıdan kıvranıyorum kadın test yapalım ona göre iğne yapalım ağrı kesici dedi idrar ve kan verdim idrarımda enfeksiyon çıktı kandada kocaman bir NEGATİF neyse bir iğne oldum birde ilaç yazdı ağrı hafiflemişti yanma devam ediyordu haftaiçi ürolojiye görün kültür ve ultrasyona girersin dedi eve geldim 1 2 saat sonra ağrı kesicinin etkisi geçti heralde nasıl ağrıyor yanıyor ve ağrı anlatamam çokkk kötüyüm suu içiyorum ama ağrı çok fena sürekli geçirirdimde en son bukadar ağrılısını ilk evlendegim zamanda geçirmiştim biran önce geçsin çok üsüyorum midem bulanıyor
bu arada mecburi test yaptırmış oldum aslında 15ini bekleyecektim neyse böylelikle öğrendim buayda hamiş değilim artık bıraktım hamilelik işini folic asit ne kullanıyordum onuda bırakıyorum boşu boşuna 2,5 aydır içiyorum.. şuan tek derdim şu ağrıların dinmesi yanma geçmesi daha ilerlemeden biran önce enfeksiyondan kurtalmak istiyorum yarın doktora gitcem bakalım
dün nete giremedim. anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar. benim de dün doğum günümdü, eşimle gezmeye gittik. çok güzel ve yorucu bir gündü, eşime diyorum ki bugünlerin tadını çıkaralım yakında hamile falan olursam bir yere gidemem:)
Kızlar dün nete giremedim. anneler gününüz kutlu olsun. Allah hayırlısı ile evlatlarınıza kavuşmanızı nasip eylesin.
dün benim de doğum günümdü:)
eşimle gezmeye gittik. doyasıya gezdik. eşime diyorum ki şimdi gezelim Allah nasip ederde yine hamile kalırsam uzak yerlere gezmeye gidemem diyorum :)
miniğim kusura bakma geç gördüm buara yoğun geçtiessela canım senin kanaman kahverengi mi olmuştu kaç gün sürdü bi de ağrın oldu mu?
bi de son sorum doktorun ne verdi tedavi olarak?
benim bu akıntı enfeksiyon olur dedi ama yine de korkuyorum kahverengiye dönecek diye
canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin çok fena o yanma hissi bende de olmuştu bikaç kez genelde yeni evlilerde çok oluyo, buarada ne kadarlık evlisin canım ?günaydın canlar
miniğim kusura bakma geç gördüm buara yoğun geçti
benim kahverengi lekelenme şeklindeydi haftasonu oldu pazar geçmeyince rasgele bi dr.a görünmüştüm progestan yazmıştı 2 gün sonra randevum var diye o gün almadan akşamına geçmişti. randevumda lekelenme oldu kesildi diyince bişi dememişti dr
sonraki haftasonu yine oldu 2 gün. bu sefer aldım içtim progestan bitmesine bikaç tane kalmıştı sonra o tavsiye üzerine gittiğim dr. ultrasonda kanama bölgesi görünüyo dedi ve jel verdi alttan kullanmak için 15 gün akşam yatarken alttan vuruyodum ben de iğneyiplastik kalın şırınga gibi bişeydi bitti çarşamba randevum umarım herşey yolundadır inşallah. böyle canım ama lekelenme olsa da hemen gerilme canım bizim aralık topiğinde çok kişi lekelenmeden bahsediyo herkes te dr.unun kanama olmadıkça endişelenme dediğini yazıyo içini ferah tut
senin ne zaman bi dahaki randevun?
canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin çok fena o yanma hissi bende de olmuştu bikaç kez genelde yeni evlilerde çok oluyo, buarada ne kadarlık evlisin canım ?
çok teşkler canım allahım hepimize tattırsın o duyguyu hayırlısıyla sağlıkla inşallah...
ama allah korusun öyle olumsuz düşünme canım valla çok üzülüyorum böyle şeyler yazılınca, rabbim her isteyene versin evlat hasretiyle sınamasın...
ewpat teşkler canım inşallah seneye bugünler hepimiz bebeklerimizle yaşarız o duyguyu
sheflera iyiki doğdun canımmm doğum günün kutlu olsun öpüyorum kocaman
Cok tesekkurler kizlar cok naziksiniz! Sheflera senin de gecmis dogum gunun kutlu
olsun :)
amin cnm bu topiğin ilk anneleri,sen yazmışken bnde kutlayım,kızlar ilk anneler gününüz kutlu olsunDDD
cnm hemen olumsuz düşünme daha ne kadar geçmiş aradanki böle düşünüyon er yada geç inşallah olucak tmm bnmde umudum kalmadı bu ay yok ztn bnde de bi gelişme ama olumlu düşünmek zorundayız,biz her akşam eşimle spora başladık hem zayıflamak için hemde hava almak için çok iii geliyor bana her akşam eşimle gittiğimiz için oda bana
(sen hamile kalırsan bnmle gelemzsin gelsende oturup bana bakarsın diyo)bnde içimden olmıcakki diyom yani ben hamile kalamıcam diyom,eşimin desteği olmazsa daha da kötü olurdum
geçen ayda eşime dedim bi dra gitsekmi diye oda daha erken diyo bebeğimiz olucak sürpriz yapıcak diyo,bu konuda bnde senin kafadanım cnm sıkıntımı burda paylaşıyom inan çok moral oluyo bana,bence ilk işimiz şu kafamızdan olumsuz düşünceleri silmek ve atmak sonrada tam gaz yola devam:)))
Cok gecmis olsun( hemencecik gecer insallah enfeksiyonun. Bol su ic. Antibiyotik mi verdi?
Canim yapma boyle. 1 sene tutmazsa doktora gorunun diyorlar. Her ay ortalama sans yuzde 20. Boyle yapip kendini kasarsan olmaz.
canım çook geçmiş olsun dikkat et, bol su iç.
ağzından yel alsın, olumsuz düşünceler bize yasak değil ağzına gelmesi aklından bile geçirme, bizimde çocuklarımız olacak tabiki, neden olmasın?
Allah bizi öyle bir yaratmış ki bak bitkiler bile çoğalıyor, yani benzetmek gibi olmasın ama kediler köpekler bir sürü doğuruyor demek istediğim canlıların özelliği üremek dolayısı ile tabiki bizim de çocuklarımız olacak. hem o kadar tedavi yöntemi var elbette biri bize uyacak. yeterki olumlu düşünelim, sonuçta olumsuz düşününce hormonlar da ters etki yapıyo.
herşey çok güzeeeel olacak.....
Anlattigin teyze hikayesine halaaa guluyorum hahaha
canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin çok fena o yanma hissi bende de olmuştu bikaç kez genelde yeni evlilerde çok oluyo, buarada ne kadarlık evlisin canım ?
çok teşkler canım allahım hepimize tattırsın o duyguyu hayırlısıyla sağlıkla inşallah...
ama allah korusun öyle olumsuz düşünme canım valla çok üzülüyorum böyle şeyler yazılınca, rabbim her isteyene versin evlat hasretiyle sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?